roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί»

underarmor
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το F8 του Κυπέλλου, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη, τονίζοντας ότι δεν θεωρεί την ομάδα του φαβορί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Παρασκευής (17/09 - 15:45) τον Άρη στον προημιτελικό, με τον Coach-B να τονίζει:

«Δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε τίτλο φαβορί στην ομάδα μας. Η προσέγγιση θα είναι όπως όλων. Είναι διαφορετική συνθήκη το Final 8, γιατί αν πάμε ως τον τελικό θα δώσουμε τρία ματς σε τρεις μέρες.

Πρέπει η ομάδα να κερδίζει και να είναι φρέσκια για τη συνέχεια. Είναι μια παραπάνω πρόκληση για προπονητές και παίκτες. Όσες ομάδες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχουν πλεονέκτημα γιατί παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Χρόνο με το χρόνο το επίπεδο του πρωταθλήματος ανεβαίνει.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεψαν τα προηγούμενα χρόνια να φτιαχτούν ισχυρές ομάδες στα κατώτερα στρώματα, αλλά πλέον έρχονται καλύτεροι προπονητές, παίκτες και σε επίπεδο οκτάδας το πρωτάθλημα είναι όπως πριν 10-15 χρόνια.

Θα είναι επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ να δυναμώνουν και οι λεγόμενες μεσαίες ομάδες. Δεν θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί. Πρέπει να πάμε στην Κρήτη, να παίξουμε όπως συνηθίζουμε και αν πάνε όλα καλά να πάρουμε το Κύπελλο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Σοβαροί είμαστε ρε φίλε....απλά λέμε ότι είναι τρία παιχνίδια στην σειρά...με όποιον κ να παίζεις... θέλει σωστή διαχείριση...απλά πράγματα...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετρος
    ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΤΟΤΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φάιναλ 8 μετά φάιναλ 4 μετά τελικό !! Τέτοιες αηδιες απορώ ποιοι τις σκαρφίζονται !!!

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν παίξουμε όπως παίζουμε τον τελευταίο καιρό τότε δέν μπορει να μας νικησει κανείς απ τις ομάδες του φ8. Επειδή όμως στο Κύπελλο υπάρχουν μερικές φορές εκπλήξεις (βλ. ΑΕΚ) ας κρατήσουμε μικρό καλάθη. Ο κόουτς θέλει με τις δηλώσεις του να αποβάλει την πίεση απ την ομάδα. Απόλυτα λογικό.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος το πάρει 3 νίκες πρέπει να κάνει! Δηλαδή είναι πιο πιθανό να κάνει ο Πανιώνιος;!

    Ας σοβαρευτούμε, η απάντηση του RG είναι η πλέον ρεαλιστική, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι άλλοι 2 αγώνες είναι ευκαιρία για φορμαρισμα και να παίξουν όλοι..

    Όλοι οι τίτλοι θα έρθουν από την άμυνα..

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα είναι κάτι αρκετά δύσκολο τρία παιχνίδια στην σειρά... απαιτεί μεγάλη πνευματική συγκέντρωση και σωστή διαχείριση απ'όλους... πρέπει όμως να το κατακτήσουμε το κύπελλο...και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλει και ένα δυνατό μπασκετικό χαστούκι...καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!! Είμαι σίγουρος ότι Κυριακή βράδυ πρώτα Ο Θεός θα είμαστε όλοι χαρούμενοι με την πρώτη κούπα!

    REDGOAL: Φίλε ο σοβαρός Ολυμπιακός πάει κάνει δυο προπονήσεις σε προημιτελικό και τελικό και νικάει στον ημιτελικό μια μέτρια ομάδα Ευρωλίγκας και το σηκώνει. Έχει ρόστερ 12 παικτών που μπορούν να παίξουν όλοι με Άρη

  • ThanRed
    ThanRed Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ προσοχη...ειναι ιδιαιτερα παιχνιδια. 3 παιχνιδια σε 3 μερες και ολοι εναντιων μας....

    Οι μικροι θα τα δωσουν ολα για να κανουν την εκπληξη και η ζελα, ζει μονο για να μας νικησει...

    σοβαροτητα, τυχη, συγκεντρωση, διαχειριση και ολυμπιακη ψυχη. Τιποτα δεν θα μας χαριστει...

    Παμε αδερφια!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....3 αγώνες σε 3 ημερες κρυβουν κινδυνους. Ας το κατακτήσουμε τον τιτλο κι ας νικάμε ολα τα παιχνίδια με μισό πόντο. Πολύ ζόρικο να διαχειριστεί ο προπονητής τοσα παιχνίδια σε τοσο μικρο διάστημα (μαζι και της ευρώπης).

  • Λάμπρος Τρίπολη
    Λάμπρος Τρίπολη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε το περίπατο και μετά φουλ για κατάκτηση Ευρωλίγκας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...