roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Κίνητρο για εμάς και το Sold Out»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά το μεγάλο διπλό στην Πόλη επί της Φενέρ, φιλοξενεί την Παρασκευή (03/02, 21.00) στο κατάμεστο ΣΕΦ την Αναντολού Έφες, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε για το επερχόμενο ματς:

«Έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια, που κάποια τα έχουμε κερδίσει με μεγάλες διαφορές και κάποια άλλα που δεν έχουμε κερδίσει με διαφορές, αλλά παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας», σχολίασε όταν ρωτήθηκε αν η εμφάνιση κόντρα στην Φενέρ ήταν η καλύτερη της ομάδας του στην φετινή σεζόν και συνέχισε:

«Αυτό ήταν ένα ματς που σουτάραμε καλά. Βέβαια, δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για να σουτάρουμε. Το θέμα είναι να κερδίζεις και όταν δεν σουτάρεις τη μπάλα καλά. Δεν γίνεται να σουτάρεις συνέχεια με 55% στο τρίποντο.

Σίγουρα προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα οι δύο απουσίες που είχαμε ήταν σημαντικές. Το πρόβλημα είναι πως κατά 99% αυτές τις απουσίες θα τις έχουμε και στην αναμέτρηση με την Έφες, οπότε και πάλι θα πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω από αυτό που συνηθίζουμε για να κερδίζουμε».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Έφες, είπε: «Είχαμε χάσει στην Κωνσταντινούπολη στον πρώτο γύρο, που παρότι για τρία δεκάλεπτα ελέγχαμε το ματς. Είναι μια ομάδα που δεν μπορείς ποτέ να φύγεις από το πλάνο του παιχνιδιού.

Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος αμυντικά και επιθετικά έχει τόσο ταλέντο που θα εκτεθείς ή θα χάσεις το μομέντουμ. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σαράντα λεπτά για να κάνουμε αυτό που θέλουμε. 

Η αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε καλά πόσο καλούς γκαρντ έχει, φόργουορντ, σέντερ… Προστέθηκε και ο Σίγκλεντον τον οποίο τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Νομίζω πως πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι θέμα γοήτρου, αλλά θέμα συγκέντρωσης, θέλησης και διάθεσης.

Το κίνητρο είναι δεδομένο και όταν παίζεις κόντρα στην Εφές και όταν το γήπεδο είναι και πάλι sold out. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Μένει να δούμε αν έχουμε την ετοιμότητα να το κάνουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ σωστο το Redgoal οσον αφορα τον Μητογλου.

    Δεν ειναι μονο οτι ειναι τιμωρημενος και οτι εχει (μεχρι να βγει η αποφαση της ΦΙΜΠΑ) ακομα συμβολαιο με την Αρμναι.

    Ειναι και το οτι, ακομα και σημερα να βγει η αποφαση και να κανει εφεση ο Μητογλου, η εκδικαση της θα παρει τουλαχιστον 6 μηνες στο CAS.

    Επομενως, ξεχαστε για εφετος τον Μητογλου.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 02:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή δεν μπορεί να αποκτηθεί ο παίκτης ενώ είναι τιμωρημένος; Εξάλλου λένε ότι ο παίκτης μπορεί με έφεση να μειώσει χρονικά την ποινή κατά 1 έτος.

    REDGOAL: Μα πως θα αποκτηθεί ρε φίλε αφού έχει συμβόλαιο με την Αρμάνι; Και άντε και τον αφήνει ελεύθερο η Αρμάνι, πώς θα τον πάρεις τον παίκτη αφού δεν έχει βγει ακόμα απόφαση. Δεν έχει λογική αυτό που λες...

  • ΡΙΓΚΟ ΠΑΖ
    ΡΙΓΚΟ ΠΑΖ Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο ρε μαγκα Μπαρτζωκα. Μονο εσεις μας σεβεστε γιατι το ποδοσφαιρο ειναι σουπερ μαρκετ παικτων που δεν προλαβαινουμε να μαθουμε τα ονοματα τους και φευγουν

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνα με την απαντηση σας στον χρηστη @Νικο, δεν απασχολει την ομαδα ο Μιτογλου;

    REDGOAL: Φίλε ποιος Μήτογλου; Αυτός θα φάει ποινή στάνταρ και θα ξαναπαίξει μπάσκετ από το 2024 το νωρίτερο...

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που με πειράζει δεν είναι ότι δεν θα παίξουν οι Σλουκας και Πιτερς. Να γυρίσουν όταν είναι 100% καλά. Αυτό που με πειράζει είναι ότι με το ζόρι βγάζουμε 11αδα όταν λείπουν δύο παίκτες και ένας απ αυτους δεν έπαιξε καθόλου (πάπας). Μια φορά μπορεί να πάει καλά άλλα γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα να πάει καλά; Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε ακόμη έναν παίκτη 12δατο. (Ντορσεΐ? Ντιλεϊνι?). Έτσι δεν βγαίνει η χρονιά.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγα σιγα θ αρχισουμε να μιλαμε και για το κυπελλο , ειναι ο 2ος τιτλος χρονικα μετα το σουπερ καπ...

  • Νικος
    Νικος Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Red καλησπέρα. Ίσως να φανώ λίγο αχάριστος με αυτό που θα πω, με βάση αυτά που βλέπουμε από την ομάδα μας φέτος, αλλά επειδή ολυμπιακοί είμαστε και η μεταγραφολογια είναι στο DNA μας, πιστεύεις ότι αν αποφασίσουμε να κινηθούμε για παίκτη θα το κάνουμε μόνο για ντόρσεϊ ή μητογλου?
    Και φυσικά καλή επιτυχία στην ομαδαρα μας αύριο!!!!

    REDGOAL: Ντόρσεϊ μόνο και αυτόν αν έρθει για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ίσως ναι δει ως πιθανότητα και κανέναν Ντιλέινι αν χρειάζεται ξεκούραση ο Σλούκας

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει που δεν θα παίξουν οι δύο αυτοί παίκτες... έτσι είναι η Ευρωλίγκα... θα τους καλύψουν οι υπόλοιποι... παρεπιπτόντως πιστεύω ο λουτζης να είναι ακόμη καλύτερος σε σχέση με την Φενέρ και να κερδίσει - χτίσει κάτι καλό για την εξέλιξη του... πάμε ομάδα το ίδιο δυνατά να πάρουμε την νίκη!!!

  • Babis
    Babis Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η δυναμη της Εφες ειναι η περιφερεια.Θα ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.Ο Λουτζης ελπιζω να ειναι ο X Factor.Παμε παιδια με ΦΩΝΗ για την ομαδα που αξιζει την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, ειναι τοσο σοβαροι οι τραυμαρισμοι των Σλουκα, Πιτερς που προβλεπεται να μην παιξουν για μεγαλο χρονικο διαστημα; Ή απλα προφιλασονται. Ειδικα ο Σλουκας με τον τραυματισμο στην μεση

    REDGOAL: Προφύλαξη είναι κυρίως και εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να παίξουν αφού δεν προπονούνται. Θα παίξουν την άλλη βδομάδα με την Άλμπα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...