roumeliotis

Carwiz

«Να νικάμε και στην κακή μας μέρα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Άλεκ Πίτερς έκανε μια συνολικά καλή εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι, με τον Αμερικανό να βάζει κρίσιμα καλάθια αλλά και να δίνει μάχες στην άμυνα και να κερδίζει αρκετές εξ αυτών. Ο Αμερικανός κόμπο φόργουορντ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά όμως θεωρεί πως η νίκη είναι το σημαντικότερο. Αναλυτικά:

«Πρέπει να κερδίζεις και με τον... άσχημο τρόπο. Έτσι έγινε. Είχαν το μομέντουμ στην αρχή, το ‘γυρίσαμε’, αλλά δεν νιώθαμε ασφαλείς. Οπότε, η νίκη μετράει στο τέλος. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο πάγκος έκανε εξαιρετική δουλειά, έβαλε το 50% των πόντων. Είναι δουλειά μας να τους ξεκουράσουμε και να τους δώσουμε ενέργεια. Πρέπει να διατηρούμε την καλή δουλειά που κάνουν και οι βασικοί μας.

Στα πέντε χρόνια της Ευρωλίγκας είμαι ο ίδιος παίκτης και είμαι εδώ που θέλω να είμαι. Θα κάνω ότι χρειάζεται και ότι θέλει ο προπονητής, όπως να κλείσω κάποιες ‘τρύπες’.

Αν χρειαστεί να σκοράρω, θα το κάνω. Δίνουμε το 100% και θέλουμε να διατηρούμε την ενέργεια και τη συγκέντρωσή μας ψηλά. Ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και που μπορεί να φτάσει.

Νιώθουμε πως μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά και βλέπουμε το F4, πηγαίνοντας, όμως, παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ευλογία που βρίσκομαι εδώ.

Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικό να παίζω στον Ολυμπιακό και μου αρέσει πάρα πολύ, όπως και στην οικογένειά μου».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @alvinstam έχω τον θυμάμαι σίγουρα να παίρνει κάποια λεπτά στα 3 παίζοντας και μαζι με Βεζένκόφ και μαζί με Μπολομπόϊ στο 4 . Ι´σως είναι κάτι που δουλεύει ο Μπαρτζώκας για να το παρουσιάσει στα play off . Στην επίθεση , στα δικά μου μάτια πιο πολύ κινείτε σαν 3άρι , ακόμα κι όταν παίζει φαινομενικά 4άρι , πάρα σαν 4άρι . Γενικά νομίζω όπως παίζει ο Μπαρτώκας είναι σαν να παίζει με με δύο 3άρια πάρα με 4 και 5 . Αν υπάρχει ερώτημα , αυτό έχει να κάνει με το αν μπορεί να ανταποκριθεί στην άμυνα

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχαν διαστήματα (μικρά έστω) στην αρχή της χρονιάς που είδαμε στην 5άδα Βεζένκοφ και Πίτερς μαζί, σε κάποια ματς. Ίσως το δουλεύει ο Μπαρτζώκας στις προπονήσεις, όπως και αυτό με τον Μπολομπόι στο 4 (αν και δεν το πολυπιστεύω αυτό).

    Το θέμα είναι ότι από πλευράς υλικού ο κόουτς έχει περισσότερες επιλογές για διαφορετικά σχήματα, τα οποία θεωρώ δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα. Πιστεύω ότι ο προπονητής μάς φυλάει κάποιον άσο στο μανίκι για το τελευταίο και πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, εκεί που κρίνονται οι τίτλοι.

  • alvinstam
    alvinstam Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8 Έχει παίξει σε κάποιο παιχνίδι στο 3; Ρωτάω γιατί κι εγώ θα ήθελα να τον δω στο 3, πιστεύω μπορεί να δώσει και σαν 3αρι. Όπως και ο Μπόλο στο 4.

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας παίχτης που έχει αποδεχθεί το ρόλο του και σιγά σιγά γίνετε κι αυτός επιδραστικός . Όπως αισίως έγινε ο Μπλάκ . Περιμένουμε ακόμα τον Μπολομπόϊ να ανέβει και ήμαστε μια χαρά .
    Νομίζω πώς ο Πίτερς μπορεί να δώσει πάρα πολλά απο τη θέση 3 . Ισώς αυτός είναι ο λόγος που ο Μπαρτζώκας δε θέλει 3άρι. Νομίζω πώς στο τέλος εκεί θα καθιερωθεί .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display