roumeliotis

Carwiz

Οδηγίες προς τους φιλάθλους ενόψει Ρεάλ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (20/01, 21.00) και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες προς τον κόσμο για το ματς στο ΣΕΦ. Αναλυτικά:

"Εν όψει του αποψινού αγώνα (20/01, 21.00) της ομάδας μας για την TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE με την Ρεάλ Μαδρίτης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για τα εξής:

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19.00).

- Συστήνεται στον κόσμο να προσέλθει αρκετά νωρίτερα και εγκαίρως στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Στους τελευταίους αγώνες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των φιλάθλων έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

- Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

- Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

- Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

- Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.

Λόγω του ότι ο αγώνας είναι sold out και ο όγκος των φιλάθλων θα είναι μεγάλος, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display