roumeliotis

Carwiz

Θρύλος... λιώνει Ρεάλ σε πύρινο ΣΕΦ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΣΕΦ για την 20η ημέρα της EuroLeague την Παρασκευή (20/01, 21:00, NS Prime) και θέλει τη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ρεκόρ 12-7, και αντιμετωπίζει τους Μαδριλένους που βρίσκονται στο 13-6, έχοντας την ευκαιρία να πάρει μια τεράστια νίκη που θα της δώσει μεγάλη ώθηση για το πλεονέκτημα έδρας στην τελική βαθμολογία.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, θα είναι "πάνοπλος" απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς τόσο ο Σλούκας όσο και ο Κάναν ξεπέρασαν τα προβλήματα και τέθηκαν στη διάθεση του Coach-B.

Η Ρεάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Γουίλιαμς-Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλντε, ωστόσο επιστρέφει ο Γκάμπριελ Ντεκ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μούσα είναι σταγόνα στον ωκεανό!!!!
    Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι αναμφισβήτητα η πιο βαριά της Ευρωλίγκας χρόνια τώρα!!!!
    Άλλη ομάδα με μπάτζετ σαν και το δικό μας δεν θα ήταν ούτε στη μέση π.χ. Παναθηναικός!!!!
    Αν είχαμε ενδιαφερθεί για τον Μούσα και κάθε άλλο ταλέντο Μούσα σήμερα θα είχαμε τουλάχιστον άλλες δύο Ευρωλίγκες με πρώτη την περσινή που παίζαμε ουσιαστικά με ακόμα φανατικότερο κόσμο ίσως και από το ΣΕΦ στο Βελιγράδι και το χάσαμε από λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με παίκτη που έλειπε!!!!
    Στον Ολυμπιακό π.χ. σήμερα αν είχε η ομάδα έναν Τζέιμς ή έναν Γουιλπέκιν, έναν Καμπάσο ή έναν Ντε Κολό, έναν Μπέικον θα είχε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο και κάποια παιχνίδια που χάθηκαν θα τα είχαμε τελειώσει εύκολα!!!!
    Παρόλα αυτά ακόμα και έτσι η ομάδα είναι για φάιναλ φορ, απλά γιατί να μην είχαμε το κάτι παραπάνω που μπορούμε με μόνο μία απλή κίνηση και καλύτερες κάποιες φορές επιλογές και αποφάσεις που θα έραβαν αστέρια!!!!!

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ κρίσιμο το σημερινό και το ματς με μπράτσα για να έχουμε τις ισοβαθμιες ,μιας και με τη Μονακό τη χάσαμε!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ..κι άλλο! αλλά επειδή ξεκινήσαμε με παίχτες μας παλιούς..βλέπω Εφές - Μπαγερν και παίζουν αντίπαλοι Dunston με Hunter, 9ος ριμπάουντερ και 2ος στις τάπες ο Dunston και 8ος στα ριμπ ο άλλος. ο Hines 3oς σε ριμπ και 3oς στις τάπες..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Red7Arrow, έχω αναφέρει τον Musa ντουζίνες φορές πολύ ΠΡΙΝ πάει στη Ρεάλ, την έχω πει την ιστορία του, ο Σφαιρόπουλος δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον παίχτη και έφυγε.

    Ερχόταν τσάμπα τότε από ΝΒΑ, και μετά την Εφές πάλι τσάμπα έφυγε (είχε 2.5 χρόνια συμβόλαιο αλλά ήταν εκτός rotation), και φώναζα εγώ εδώ μέσα MUSA MUSA πάρτε τον Musa, παίζει 3 θέσεις, θα αφήσει ιστορία, μπορεί να παίξει και μαζί με τον Βεζένκοφ ΚΑΙ είναι και δικλείδα ασφαλείας αν φύγει ο Veze...

    Δεν τα θυμάμαι και τέλεια, αλλά ο παίχτης ήταν ελεύθερος για πολύ καιρό, υπέγραψε κάπου στα τέλη Ιουλίου με τους Ισπανούς, μέχρι τότε φώναζα! Φανταστείτε με Παπ να καλύπτουν το 3, και τώρα Ρεάλ που έχουν 300 3άρια παίζει σχεδόν μόνιμα στο 2..

    Μάλιστα μετά κατά την διάρκεια της χρονιάς έβαζα και τα νούμερά του στην Breogan, και πάλι φώναζα! αλλά δεν ακουγόμαστε από εδώ κάτω!

    Μεγάλο έγκλημα που δεν ενδιαφέρθηκε η ομάδα..

    Σόρυ RG, 2 πράγματα ακόμη, η Ρεάλ είναι οι βάζελοι της Ισπανίας, όπως ανέφερε και ο @ThanRed, και η Ζαλγκίρις πλησιάζει, μαζί με όλους τους άλλους!

  • El d
    El d Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε γερά για μαχη,!!!αν παίξουμε καλά δεν φοβάμαι τίποτα!πάμε θρύλε για νίκη κ πρωτιά

  • Panos7
    Panos7 Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!. Red φοβερή φωτογραφία αυτή με το κατακόκκινο ΣΕΦ. Ότι πρέπει για αφίσα.

  • asrerix
    asrerix Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow με προλαβες,αυτο ακριβως θα εγραφα και εγω.μεγαλη παιχτουρα εχει εξελιχθει ο μουσα και τον χασαμε μεσα απο τα χερια μας..

  • Πανος
    Πανος Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ δυσκολο παιχνιδι. Χρειαζεται συγκεντρωση, συνεχη πιεση και φυσικα τυχη. Πρεπει και ο κοσμος να παιξει τον ρολο του σημερα με τις φωνες του.

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ δύσκολο παιχνίδι.
    Το γεμάτο ΣΕΦ δεν μου δίνει σιγουριά, γιατί την έχουμε πατήσει αρκετές φορές έτσι. Καλύτερα παίζουμε όταν μας θεωρούν ξοφλημένους. Ο πολύς κόσμος, συχνά φορτώνει με άγχος την ομάδα.

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ομάδα πάμε δυνατά από το πρώτο λεπτό....ο πρώτος τελικός για την μάχη της τετράδας είναι απόψε... κάνοντας το 2-0 στα παιχνίδια με Ρεάλ ξεκινάει το νερό να μπαίνει στο αυλάκι!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display