roumeliotis

Carwiz

Ξεκίνησαν οι επαφές Ολυμπιακού-Ντόρσεϊ

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν εκπλήρωσε το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ καθώς έμεινε ελεύθερος από το Ντάλας και αν δεν βρει ομάδα εντός 48 ωρών στον "μαγικό κόσμο" θα ξαναμπεί στο αεροπλάνο για την Ευρώπη, με τον Θρύλο να τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες.

Ο Έλληνας διεθνής σκόρινγκ γκαρντ ο οποίος έκανε σπουδαία σεζόν με τους Πειραιώτες πέρυσι, είναι ξεκάθαρα στόχος των ερυθρολεύκων και τώρα που έμεινε ελεύθερος με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον θέλουν σαν... τρελοί ξανά στο Λιμάνι.

Οι επαφές των νταμπλούχων με την πλευρά του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ξεπεράσουν πολλά "εμπόδια" μιας και οι μνηστήρες για τις υπηρεσίες του 26χρονου άσου δεν λείπουν.

Τα "όπλα" των Πειραιωτών στη "μάχη" αυτή είναι ότι ο παίκτης πέρασε καλά μια σεζόν στην ομάδα και του άρεσε ο ρόλος και η ελευθερία που είχε από τον Coach-B. Επίσης του άρεσε η ζωή στην Αθήνα και ηα αγάπη που εισέπραττε από τον κόσμο.

Με μια δυνατή πρόταση δυόμιση ετών 1,5+1 που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και καλές αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1.300.000 δολάρια ετησίως, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν πολλά ατού να ρίξουν στο τραπέζι για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν το πέρασε στην G-League, μετρώντας κατά μέσο όρο 24.4 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 17 λεπτά, με εξαιρετικά ποσοστά (46,7% στα τρίποντα, 46,6% στα δίποντα και 84,2% στις βολές) ενώ αγωνίστηκε σε μόλις 3 αγώνες του NBA, σκοράροντας συνολικά 9 πόντους.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

55 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη βρε φίλε, πώς βάζει σε προτεραιότητα τα λεφτά; Αφού πήγε G league για ψίχουλα;! Φέτος μπορεί να έβγαλε 100-200.000 εκεί που ήταν και άφησε τουλάχιστον 1.000.000 στο τραπέζι της Φενέρ..

    Money talks, bullshit walks, στο Αμέρικα και σε άλλες κοινωνίες, και στην δική μας όπως εξελίσσεται με τα πιτσιρίκια που μαχαιρώνουν για ένα κινητό, τα χρήματα σηματοδοτούν και την θέση σου στην αγέλη.

    Αν έρθει Ολυμπιακό, δεν μπορεί να παίρνει λιγότερα από τον Παπανικολάου ας πούμε.. πρέπει να παίρνει και ανάλογα με αυτό που πιστεύει η ομάδα και ο ίδιος ότι αξίζει, έτσι παίρνουν σεβασμό οι Αμερικάνοι.

    Επίσης τα χρήματα, όπως θα έχεις παρατηρήσει, δεν είναι μικρό κομμάτι στη ζωή μας! Εδώ έχουν δει τα μάτια μου για 500€ πολλά, σκέψου για 500.000€ διαφορά!

    Επίσης διαβάζω στους απέναντι, ότι ο Ιτουδης πάει και παίρνει όποιον παίκτη τους ενδιαφέρει και τα λοιπά... σιγά..την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος, επειδή γουστάρει και κάναν Έλληνα (Ρωσία δεν είχε κανέναν), Έλληνας είναι, τους ξέρει καλά.

    Πάντως το καλοκαίρι (μετά Dorsey) είχε πρώτο στόχο Canaan με καλύτερη πρόταση από την δικιά μας, και ο παίχτης ήρθε εδώ..μην θυμόμαστε ότι μας συμφέρει..

  • Αρης
    Αρης Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως είμαστε τώρα επιβάλεται ο Ντόρσεϊ...απλά ο παίκτης αυτός βάζει σε προταιρεοτητα τα λεφτά ...
    Αν γίνει αυτό απελευθερώνεται και ο Βενζεγκοφ ...
    Και χρειάζεται ακόμη κάτι τελευταίο αποδεσμευεις Κάναν και φέρνεις ένα ηγέτη στο 1..2..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι υπέρβαση, αλλά το δυστύχημα είναι ότι μάλλον δεν θα αρκεί..

  • Xero-las
    Xero-las Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι τώρα να πούμε ένα τυχαίο στατιστικό στο 5ο ματς με τη Μονακο και στον ημιτελικο με εφες 1ος σκορερ ηταν ο Μακισικ οχι ο Ντορσει. Το προβλημα φετος ειναι οτι δεν βαζει τον Μακισικ οχι οτι λειπει ο Ντορσει

  • Κόρινθος - Red or Dead
    Κόρινθος - Red or Dead Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δικαστή, όποιος γυρίζει μυρίζει. Συγγνώμη ρε μορτίλο που φτάκαμε στη φάση, να λιγουρεύομαστε, Καμπάτσο, Βιλντόζα του Ερυθρού Αστέρα.

    Πάταξον μεν, άκουσον δε. Δικαστή Ντογιάκο Ντρέντ, θ' ασκήσω έφεση θα πάω στο ΣΤΕ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 05:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7
    Από τώρα και μέχρι καλοκαίρι του 2024 δεν είναι 2 χρόνια, αλλα 1.5. Άρα 2.5Μ ως το καλοκαίρι του 2024 είναι περίπου 1.6Μ το χρόνο. Είναι υπέρβαση για τα δικά μας δεδομένα.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Naruhitos guard:Τα ειπες ολα!!!
    Μια ρητορικη ερωτηση σ ολους αυτους που ζητουν μετ'επιτασεως εδω και καιρο αλλαγη του Κανααν:
    Αν τον ειχαμε αλλαξει,τωρα τι;;;
    Ξανα αλλαγη μπας και παρουμε τον Dorsey;;;
    Αναζητειται σοβαροτητα και διορατικοτητα!

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς πολλά πολλά, ο παίκτης θα πάει Φενέρμπαχτσε…

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη τσιμπατε σχετικα με τα περι προτασης στον Ντορσεϋ απο Μονακο. Εχει βγει απο συγκεκριμενη ιστοσελιδα που ουσιαστικα αποτελει τη ντουντουκα του Οκταγωνου και αυτο που μαθαμε τελικα ηταν ποσα θελει ο Ντορσεϋ να ελθει να παιξει στην Ευρωπη μεχρι το καλοκαιρι και μετα να ξαναδοκιμασει για ΝΒΑ. Κοινως, δουλεια να εχουμε να ικανοποιουμε τα τερτιπια του Ταϊλερ για μερικους μηνες και μετα παλι απο την αρχη.

    Δεν ειναι απιθανο να τον θελουν οι Μονεγασκοι φυσικα καθως δεν ειναι μυστικο οτι σκοπευουν στο Φ4 εφετος. Δεν στεκει ομως και απο οικονομοτεχνικης πλευρας γιατι υπαρχουν ποιοτικοτεροι παιχτες απο τον Ντορσεϋ στη θεση του με χαμηλοτερα μαλιστα συμβολαια (Οκομπο και Λοϊντ ειναι στο 1εκ. τον χρονο).

    Ο Ολυμπιακος δεν θα ασχοληθει παραπανω και δεν θα χαλασει τη μισθολογικη δομη της ομαδας επειδη ετσι θελει η Οκταγκον. Δεν μπορει ο Ντορσεϋ να ζηταει 50% πανω απο τον Βεζενκοφ ουτε τα ιδια χρηματα με του Σλουκα. Ο Ντορσεϋ θα ελθει μονο αν θελει να ελθει ως ο 4ος-5ος πιο σημαντικος παιχτης της ομαδας με το αναλογο κασέ.

    Ο Ιτουδης τα γνωριζει ολα αυτα και παει να τον παρει με λιγοτερα απο οσα προσφερε στον παιχτη το καλοκαιρι. Θα αποδεσμευσει τον Εντουαρντς, θα δωσει πιο πολυ χρονο στον Γουϊλμπεκιν στο 1 και θα χωρεσει τον Ντορσεϋ με αρκετα λεπτα στο 2. Με Καλαθη και Γουϊλμπεκιν ο Ντορσεϋ γνωριζει οτι θα παρει τα σουτ που θελει (δεν τον ενδιαφερει τιποτα άλλο αλλωστε) και με ενα καλο συμβιβασμο στα χρηματα και ενα αρκετα χαμηλο ΝΒΑ buy-out θα ειναι στην Πολη. Οχι με το 1,5 αλλά πιο χαμηλά.

  • Δικαστής
    Δικαστής Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    "Κόρινθος- red or dead" είσαι μυρωδιάς

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...