roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κάζο... Θρύλου έχασε από Βιλερμπάν 77-75

underarmor
redwell

Κατάφερε και έχασε 77-75 ο Ολυμπιακός ματς από τη Βιλερμπάν στο Λιόν και ενώ είχε προηγηθεί με +21 στο τρίτο δεκάλεπτο, αποτέλεσμα πισωγύρισμα αναφορικά με τον στόχο της κορυφής στη βαθμολογία για τους Πειραιώτες.

Απίστευτο κάζο για τον Θρύλο ο οποίος προηγήθηκε όπως προαναφέραμε με +21 αλλά μετά οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν ότι τελείωσε το ματς και αποσύρθηκαν από το παρκέ με αποτέλεσμα να έρθει μια εντελώς χαζή και κοστοβόρα ήττα από μια ομάδα που ο σοβαρός Ολυμπιακός θα την κέρδιζε με +40 πόντους.

O ολοκληρωτικός Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου, υπέστη καθίζηση στο δεύτερο, με τον Αμινέ Νουά να «κλέβει» από τα 6.75 στα 0.3 δέκατα του δευτερολέπτου τη νίκη από τους Πειραιώτες οι οποίοι φυσικά έπαιξαν με τη... φωτιά και το πλήρωσαν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-28, 31-47, 50-61, 77-75

Περισσότερα σε λίγο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

97 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θυμάμαι τώρα σε πιο ακριβώς φιλικό, αλλά σίγουρα έπαιξαν Bolo με Black μαζί.

  • KΡ
    Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης: Έχεις δικιο για Μπολομπόι και Μπλακ στα φιλικά, αλλά ειχα σκεφτεί ότι συνέβαινε λόγω απουσίας του Φαλ. Δεν ξέρω παντως μήπως το έχει δοκιμάσει σε προπονήσεις και δεν του βγαίνει το δίδυμο.

    @ΜΚ7: Αυτό ακριβώς που λες για το κακό τάιμινγκ του φάουλ του Σάσα περιεγραφα χθες σε φιλο μου που δεν είχε δει το ματς. Ξεκινάνε με 29 δευτερόλεπτα οι Γάλλοι την επίθεση, που σημαίνει ότι θεωρητικά μένουν μετά, μίνιμουμ 5 δευτερόλεπτα για να εκδηλωσουμε την δικη μας επιθεση. Οπότε υπαρχουν 2 επιλογες. Η τους παίζεις καθαρή αμυνα μεχρι να σουταρουν η κανεις φάουλ σε σωστό χρόνο ώστε να έχεις δικόν σου όλο το χρόνο της τελευταίας επίθεσης. Δεν γίνεται τίποτα από αυτά. Κάνει αχρειαστο 4 ομαδικό φάουλ ο δικός μας,όλος ο υπολοιπομενος χρονος των 9 δευτερολεπτων παει στον αντίπαλο και τετελεσται. Φταίει ο παίκτης που κουρασμένος παίζει με την αδρεναλίνη στα ύψη; Φταίει ο πάγκος που δεν φωνάζει στον παίκτη τι να κάνει; Ειλικρινά δεν ξέρω.

    Πάντως χωρίς μελετημένο και ανοιχτό ροτεισιον, η ομάδα δεν μπορεί να παίζει συνεχεία 40 λεπτά στον τρελο ρυθμό που ξεκινα στο α' δεκάλεπτο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα αυτά τα συμβόλαια είναι κοντά στα 800.000, σε φάση 700-750 ο Peters, 800 o Canaan και κάπου εκεί, ίσως 850 ο Bolo, τα οποία είναι πολύ καλά λεφτά για Ευρώπη. Ας πούμε έπαιρνες τους περισσότερους από τους παίχτες της Μακάμπι με τόσα (Nebo/Poythress/Colson/Hilliard/Hollins άνετα και με λιγότερα κάποιους).

    Όσο για τον Williams, τον θυμάμαι από τότε που ξεκίναγε ΝΒΑ και θεωρήθηκε τεράστιο ταλέντο, αλλά είναι ένας επιθετικογενης παίχτης, όπως και ο Βεζενκοφ, και θέλει και μπάλα, και που και που θέλει και τις τρέλες του. Νομίζω ήθελε έναν πιο αθλητικό παίχτη τύπου Mickey/Poythress (παίζει συνέχεια 4 με Nebo μαζί)/Brown, να προσφέρουν διαφορετικά πράγματα. Ακόμη και Μήτογλου θα ήταν καλή μεταγραφή. Βέβαια με το κόλλημα του Μπαρτζώκα, όλους αυτούς θα τους έβαζε μόνο στο 5 να παίζουν με τον Tavares και Sanli, όπως έκανε στον κακόμοιρο τον Jean-Charles! Παρόμοιο παίχτη με αυτούς - και θεωρώ χειρότερο με περίπου τα ίδια χρήματα πάνω κάτω - πήρε βέβαια, και αυτός είναι ο Bolomboy, τώρα γιατί τον έχει μονίμως στο 5...αγνωστοι (και όχι άγνωστο..) αι βουλαι του κοουτς!

    Φιλτατε ΜΚ7, πολύ σωστά τα λες, αλλά ποιον να βάλει;! Ο Bolomboy έχει αποδείξει ότι είναι καλός αμυντικός κοντά στο καλάθι και ειδικά σαν δεύτερος ψηλός καλύπτει τα πάντα στον αέρα, αυτή είναι η μεγάλη του δύναμη που του την έχει κόψει και αυτήν, κατά τα άλλα μαρκάρει με ψηλά τα πόδια και με ψηλό κέντρο βάρους και όλοι οι κοντοί τον περνάνε για πλάκα. Μετά είχε τον Peters, ε, όχι..δεν υπάρχει παίχτης στο 3-4αρι μετά τον Παπ.. δηλαδή η Monaco που υποτιμάται έχει Diallo και Blossomgame, πρώτοι σκόρερ χθες με 20 και 16 πόντους αντίστοιχα.. φοβεροί αμυντικοί, τους βάζεις και τους 2, και Loyd και Brown και Hall..πες μου ποιος θα σκοράρει σε μία φάση απέναντι αυτών;

    Μετά το +21 από το τρίποντο του Canaan τρώμε 4, κανένα σε παίχτη του Canaan, και τελευταία αναλαμπή από το παραμαζωμα είναι το τρίποντο του Canaan σκάρτα 2 λεπτά πριν το τέλος της περιόδου που μας δίνει +14 και μετά ο Noua βάζει παρόμοιο τρίποντο με του τέλους από τα πλάγια με Βεζενκοφ πάλι να τρέχει από πάσα του Lighty! Δείτε το, είναι deja Vu..πάμε με +11 στην τελευταία περίοδο.

    Diot (1.93μ)/Onasohan (1.83μ)/Noua (2.02μ)/Lighty (1.95μ)/Tyus (2.04)! Σε 2 λεπτά είμασταν στον πόντο!

    Μετά αρχίζει το ρεσιτάλ Λαρεντζάκη και ΣΙΑ, με τον Tyus μέσα για 4 λεπτά δεν παίρνει ο Fall μας ούτε μια πάσα.. τεσπά, με όλα τα τραγικά που κάνουμε, μας πάνε όλα θετικά, παίρνουμε επιθετικό φάουλ, κάνουμε τάπα, βγάζουμε αιφνιδιασμό, πραγματικά εκεί πίστεψα ότι θα το πάρουμε απόψε το παιχνίδι, και τελευταία φάση έχουν 4 σουτέρ μέσα και εμείς Fall/Παπ/Walkup/Λαρεντζάκη/Βεζενκοφ... καταρχάς ο Λαρεντζάκης είναι μέσα για καλός αμυντικός;?! Ούτε αθλητικός είναι, ούτε ιδιαίτερα ψηλός, καλύτερα McKissic εκεί, και αυτό..δεν υπήρχε άλλη επιλογή, ίσως Bolomboy αντί Fall, στη θέση του Βεζενκοφ δεν έχει παίχτη για τέτοιες φάσεις..

    Το ίδιο θα γινόταν και από την αλκή πλευρά βέβαια, περίμενε ο Kahudi εκεί που είχε βάλει εκείνη τη στιγμή όσα και ο Noua (2/4). Μετά δεν περνάει καν η μπάλα από την κατοχή μας..τεσπά...

    Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο σουτ με μια υποδεέστερη στα πάντα ομάδα, σε μία έδρα της πλάκας.

    Δεν χρειάζεσαι Campazzo ή Diallo για να κερδίσεις αυτή την ASVEL, από τις χειρότερες των τελευταίων ετών είναι..και Lauvergne έξω..

  • Γιάννης
    Γιάννης Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία έχω διαβάσει ότι ο κάναν έκλεισε με 900 χιλ ο μπολομποι με 1 εκ και ο πιτερς με 850 χιλ
    Αυτα έχω διαβάσει Αυτα γράφω για να σου πω ότι δεν είναι και τζάμπα οι παίχτες που φέραμε πιστεύω ότι με Αυτα τα λεφτά μπορούσαμε να βρούμε ποιο συμβατούς παίχτες γαι την ομάδα μάς
    Π.Χ ο Γουίλιαμς παίρνει λιγότερα από τον πιτερς ,και πιστεύω ότι ταίριαζε πολύ καλύτερα γαι συμπλήρωμα του Σασα
    Αρα δεν είναι όλα θέμα μπάτζετ όσο θέμα επιλογών

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Από χθες το βράδυ ειμαι ποιο πολύ ξενερωμένος βλέποντας τα τελευταία αποτελέσματα της Ευρωλίγκας και δεν μπορώ να χωνέψω ακομη αυτή την ήττα την τελευταία με την Βιλερμπάν . Που μας χρεώσε ο αυτοκαταστροφικος μας προπονητής κύριος Μπαρτζώκας. Αυτές τις ήττες που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος 1000 τοις 100 ο προπονητής Μπαρτζώκας τις θεωρώ Ήττες απάτης και ντροπής κύριε Μπαρτζώκα .
    Που θα πρέπει να ντρέπεσαι πραγματικά
    Για τα συνεχόμενα επιτεύγματα σου να μετατρέπεις αντί για μεγάλες νίκες του ολυμπιακού Σε πάρα πολύ πικρές
    και Ασυγχώρητες ήττες Μία αποκλειστική ευθύνη επαναλαμβάνω μόνο δική σου..και με την Βιλερμπάν και με την Βαλένθια στο σεφ και με την Μονακό στο σεφ και με την Μακάμπι στο τελ Αβίβ , δικές μας νίκες δικά μας παιχνίδια τα δώρισες και τα χάρισε στους αντιπάλους. ντροπή Και αίσχος. Ακόμα και με την έφες στην Τουρκία θα νικούσαμε αλλά με την αλαζονεία σου με το θολωμένο το μυαλό σταματάς κάπου και χάνουμε τα παιχνίδια αδικαιολόγητα Και ασυγχώρητα.
    Σε ονομάσανε στο Βελιγράδι, σαν κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας και μετά την επόμενη μέρα , Σαν να το πήρες επάνω σου και μας Έσφαξές εσυ ο ίδιος, την ομάδα και χάσαμε την Ευρωλίγκα από την αλαζονεία σου τον εγωισμό σου και την ξεροκεφαλιά σου.

    Βλέποντας το συνεχόμενα λάθη σου , μου έρχονται αναμνήσεις του παρελθόντος, φαντάσματα και λέω ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ την τακτική του και δεν έχει μάθει ποτέ από τα λάθη του . και μας θυμίζεις παλι τότε την μεγάλη Και αξέχαστη
    ήττα από τον παναθηναϊκό στην έδρα μας και το χάσιμο ολόκληρο πρωτάθλημα. από την αλαζονεία του Μπαρτζώκα από έναν αντίπαλο που δεν είχε καν προπονητή, Φραγκίσκος Αλβέρτης σαν υπηρεσιακός προπονητής και έχασε ολόκληρο πρωτάθλημα. Το ίδιο θυμάμαι και πέρυσι που χάσαμε μέσα στην έδρα μας με μια μεγάλη διαφορά 15-16 πόντους στον παναθηναϊκό και τελικά κατορθώσει και χάσαμε παιχνίδι με την ιδια λαθος τακτική . που κάνεις και σήμερα . έρχονται οι στιγμές αυτές και δε σε εχω πλεον κύριε μπαζούκα για να είμαι ειλικρινής καμιά άλλη εμπιστοσύνη . τα λάθη σου τα συνεχίσεις και μας Ξενερώνεις συνεχώς και μας Αγανακτας από την αλαζονεία σου και από την τακτική σου. Που δεν αλλάζει ποτέ και δεν αναγνωρίζεις πότε τα λάθη σου.

    REDGOAL: Στο Μπαζούκα κατουρηθήκαμε...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 17:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη διαβασα αρκετα σχολια αναφορικα με την τελευταια αμυνα, τον Βεζενκοβ κλπ θα ηθελα να καταθεσω κι εγω την αποψη μου σχετικα με αυτο.Σε τελευταιες κατοχες και μετα απο ταιμ αουτ ειναι αυτονοητο οτι ολοι οι προπονητες αποσυρουν απο το παρκε τους ευαλωτους αμυντικα παικτες τους και περνανε μεσα ολα τα αμυντικα τους οπλα.Στην δικη μας περιπτωση για παραδειγμα βγαινει ο αδυναμος αμυντικα κρικος Σλουκας αλλα μεχρι εκει.
    Απο κει και περα οτι και να σχηματιζει ενας κοουτς στο πινακακι τους οι παικτες εν τελει παιρνουν τις αποφασεις.Το γραφω αυτο γιατι ο Βεζενκοβ το κατα τεκμηριο καλυτερο PF της Ευρωπης εδω και δυο σεζον οσο οξυδερκης ειναι στο επιθετικο off ball movement τοσο αφελης παρουσιαζεται στην αμυντικη του αντιληπτικη ικανοτητα.Κοινως οι αποφασεις που παιρνει στην αμυνα ειναι συνηθως λαθος και για μενα-οπως αναφερουν κι αλλοι φιλοι εδω-δεν θα επρεπε να βρισκεται μεσα στην 5αδα σε κατοχη που κρινει παιχνιδι και χρειαζεται να αμυνθουμε.Με την Βαλενθια εκανε χαζο φαουλ στον Τζοουνς και χασαμε το ματς με τον βαζελο παραλιγο να κανει φαουλ στον Μπεικον οταν πηγε για βοηθεια στον Γουολκαπ και χτες εκανε παλι ενα χαζο φαουλ 9" πριν το τελος που στερησε απο την ομαδα μια πιθανη τελευταια κατοχη (απεμεναν 4-5" για μας μετα τα 24" της Ασβελ σε περιπτωση που ευστοχουσε)
    αλλα εδωσε την ευκαιρια στον Παρκερ να σχεδιασει επιθεση σε ταιμ αουτ αυτο που θελει δηλαδη καθε προπονητης.
    Επομενως ο Μπαρτζωκας ισως θα επρεπε να ξανασκεφτει μαζι με Σλουκα να βγαινει κι ο Αλεξανδρος οταν η ομαδα ψαχνει μια τελευταια αμυνα προκειμενου να παρει ενα παιχνιδι η να υπερασπιστει μια ισοπαλια προκειμενου να διεκδικησει την νικη στην παραταση (βλεπε περσινο ημιτελικο με εφες)
    Τωρα για την συγκεκριμενη φαση στο Αστρομπαλ το λαθος πρωτιστως ειναι των Γουολκαπ και Παπανικολαου και δευτερευοντως ου Βεζενκοβ. Ειναι προφανες και στον πλεον αμπασκετο οτι την τελευταια επιθεση ο Παρκερ θα την εμπιστευοταν στα χερια του Ντε Κολο.Το περιμενε και ο παγκος μας φυσικα.Δεν ξερω τι εντολες πηραν οι παικτες μας αλλα ο Γουολκαπ π.χ μπορουσε μετα την επαναφορα να παιξει αρνηση τον Γαλλο ωστε να καθυστερησει να παει η μπαλα στα χερια του η να μην παει και καθολου.Μετα την επαναφορα ομως στον Γκαουντι εκανε μια απλη προσποιηση και ξεφορτωθηκε πολυ ευκολα τον Τομας εκμεταλλευτηκε το σκριν πηρε με hand off την μπαλα απο τον ψηλο του (Γκαουντι) καιι μετα την αλλαγη βρεθηκε ο Γουολκαπ στον ψηλο και ο Παπανικολαου στον Ντε Κολο.Κι εδω ειναι το θεμα.Τι εντολες ειχε ο Παπ? Το καλο χερι του Ντε Κολο ειναι το δεξι και απο εκει εκδηλωνει τις περισσοτερες απο τις επιθεσεις του παιρνοντας δεξι διαδρομο.Αυτο το χερι του εκλεισε αλλα για μενα αποδειχτηκε οτι τελικα ηταν λαθος και αυτο ηταν ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠ. Την ιδια στιγμη στην αδυνατη πλευρα ο Νοα εδινε σκριν(Λαρρυ) στον Μαθιους ο οποιος πηγε και ακροβολιστηκε στην γωνια ο δε σκρινερ (Νοα) εμεινε στις 45 περιπου να επιτηρειται απλα απο τον Βεζενκοβ.
    Την ωρα που ο Παπανικολαου εχει κλεισει (λανθασμενα για μενα) το δεξι διαδρομο του Ντε Κολο αυτος του σκαει μια σταυρωτη και του παιρνει τον κεντρικο διαδρομο αφηνοντας τον μισο σωμα πισω. ΑΥΤΟ ΕΙΔΕ ο Βεζενκοβ και φοβουμενος οτι θα παει all the way μεχρι το λει απ εσπευσε σε βοηθεια και τα υπολοιπα τα ειδαμε. Kick out στον Νοα που πλεον ειχε μεινει εντελως ελευθερος and the rest is history.
    Δεν ξερω τι θα προλαβαινε να εκανε ο Ντε Κολο βαζοντας σχεδον πλατη τον Παπ παντως η εικονα εδειχνε οτι ο Παπ ειχε χασει την μαχη και κακως μετα ωρυοταν στον Βεζενκοβ που εσπευσε στην βοηθεια.Αντιθετως αν ειχε σκεφτει (ξαναλεω ξεχωρα απο το τι οδηγιες ειχαν δωθει) να κλεισει το αριστερο χερι του Ντε Κολο για να τον αναγκασει να παει απο δεξια οσο πιο κοντα στην πλαγια γραμμη οι επιλογες του μετα θα ηταν καταδικασμενες με τον Γουολκαπ να επιτηρει τον Γκαουντι και τον Φαλ τον Λαιτυ.Μπορει και να του εμενε η μπαλα στα χερια η να επαιρνε κανα σουτ-προσευχη.
    Συμπερασμα, εγινε μια αλληλουχια λαθων για να φαμε αυτο το καλαθι με πρωτο την αδρανεια του Γουολκαπ μετα την επιλογη Παπ να κλεισει το δεξι χερι του Ντε Κολο με αποτελεσμα να τον αδειασει ευκολα με μια σταυρωτη και να παρει βηματα προς το καλαθι και τελος την βοηθεια που εδωσε ο Βεζενκοβ που ηταν ομως απολυτως λογικη.
    Αυτα ειδικα για την φαση αυτη.Γενικα για τετοιες φασεις καλο θα ηταν κι ο Βεζενκοβ να μενει κι αυτος παγκο μαζι με τον Σλουκα. Αληθεια αυτος ο Λουντζης στο πηγαδι κ@τουρησε? Σε τετοιες συνθηκες θα ηταν ιδανικος να βοηθησει.Και μην πει κανεις θα ηταν κρυος γιατι ο Μπαρτζωκας με τον βαζελο εβαλε κρυο τον Πιτερς να εκτελεσει δυο κρισιμες βολες (γιαυτο και εχασε την μια)

  • Γιάννης
    Γιάννης Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡ και φαντάσου φίλε τον ντιαλο μπορούσαμε να τον πάρουμε με 50 χιλ
    όταν έχει 5-6 ξένους έμπειρους από EUROLEAGUE θα πρέπει να κοιτάς και έναν ξένο από ελληνικό πρωτάθλημα μόνο να κερδίσεις έχεις ως ομάδα και τίποτα να χάσεις

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιάννης
    @KΡ
    Δεν πρόκειται να κάνουμε πολλές διορθωτικές κινήσεις. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, μία και αν.
    Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, ο αδύναμος κρίκος είναι ένας εκ των Μακ Κίσικ και Πίτερς. Ο Μακ Κίσικ ντεφορμέ, ο Πίτερς μονοδιάστατος... μόνο σουτ. Ίσως φταίει και τ ότι δεν έχει χώρο για να παίξει όσο πρέπει.
    Μπολομπόι στο 4 και Μπλακ στο 5, δε θυμάμαι να το είδα έστω σε κάποιο φιλικό προετοιμασίας... και πιστέψτε με, αν όχι όλα, είδα τα περισσότερα. Δεν υπολογίζεται ο Μπολομπόι στο 4 απ το Μπαρτζώκα. Όπως και δεν παίζει σενάριο για φέτος να αλλαχτεί Πίτερς ή Μακ Κίσικ. Αν φύγει κάποιος, αυτός θα είναι ο Μπλακ και μόνο ο Μπλακ.
    Γιάννη για μένα ο Κάνααν είναι χρήσιμος και για το πορτοφόλι που έχουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε καλύτερο. Αυτό έγραφα και το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουμε και του χρόνου, αλλά αυτή τη στιγμή και να τον αλλάξουμε θα πάμε σε λύση πολύ υποδεέστερη γιατί δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες. Είναι δύσκολο να αλλάξεις παικτικά έναν παίκτη όπως τον Κάνααν που είναι κάτι σαν το Μπέικον που κανονικά θέλει μια μπαλίτσα μόνος του. Για το Μπέικον γράφουν όλοι διθυράμβους που έχει 20π μέσο όρο και δε λέει κανένας ότι οι προσπάθειες που παίρνει είναι ισάριθμές πάνω-κάτω και τους μισούς απ αυτούς τους πόντους είναι από βολές. Το να κάνεις τον Κάνααν να σκοράρει 10-12π με λίγες προσπάθειες (5-6), είναι κατόρθωμα... και προσωπικά συμφωνώ μ αυτούς που λένε ότι στο ναυάγιο με τη Βιλερμπάν, κακώς ξεχάστηκε στον πάγκο σ όλη την 4η περίοδο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα διαφωνήσω Γιάννη με αυτά που λες, εγώ δεν θα τον έπαιρνα ποτέ σε αυτόν τον Ολυμπιακό, απλά να μην τα μηδενίζουμε όλα και συγκεκριμένα πάντως προχθές αν έπαιζε 5 λεπτά ακόμη, 1 τρίποντο να έβαζε μπορεί να έκρινε το παιχνίδι. Όπως και ο Bolo. Μιλάμε για το υλικό που έχουμε. Είναι από τις πληρέστερες ομάδες των τελευταίων ετών, ένα 3αρι λείπει, αλλά εκ των έσω θα μπορούσε να κάνει κάτι..

    Αυτά τα σχήματα με τους 2 ψηλούς τα έχω αναφέρει πολλάκις, κρίμα να μην παίξει λίγο 4 ο Bolo..

    O Dorsey λογικά θα βγει στην αγορά τον Γενάρη, αν έχουν τα κοτσια οι υπεύθυνοι θα δούμε..

    Ούτε καν τις 2 νίκες δεν χρειαζόμασταν, στην ισοβαθμία προηγουμαστε έναντι των περισσοτέρων αυτή τη στιγμή. Με μία νίκη τώρα θα καθόμασταν πάνω από όλους.

  • KΡ
    Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Diallo και Colson!! Φίλε μου και μόνο που ούτε καν ασχολήθηκε με αυτούς το καλοκαίρι ο πρίγκιπας του κολλήματος με πιάνουν τα σιχτιρια μου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...