roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πάση... θυσία διπλό στο Αστρομπάλ για Θρύλο

underarmor
redwell

Θεωρητικά... εύκολο ματς για τον Θρύλο στη Γαλλία για την 14η ημέρα της Euroleague αλλά αν οι ερυθρόλευκοι δεν προσέξουν τη Βιλερμπάν την Πέμπτη (15/12, 22:00, NS Prime) θα την... πατήσουν καθώς οι Γάλλοι αν σε βρουν χαλαρό και... μπόσικο μπορούν να σε "σκοτώσουν" όπως έκαναν με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Μετά την πειστικότατη εμφάνιση και νίκη με τη Φενερμπαχτσέ οι Πειραιώτες θέλουν να ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 10-4 και να εδραιωθούν σε τροχιά... τετράδας και γι' αυτό το διπλό είναι "υποχρεωτικό" από κάθε άποψη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ταρίκ Μπλακ που παραμένει εκτός δράσης με ίωση, σε συνέχεια του διαστρέμματος που τον ταλαιπώρησε και δεν ακολούθησε την αποστολή.

H Βιλερμπάν βρίσκεται μεν στο 5-8, αλλά προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες, επί της Μπαρτσελόνα όπως προαναφέραμε στην Ισπανία και της Παρτιζάν στο Αστρομπάλ.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Νάντο Ντε Κολό, ενώ ο Τι Τζέι Πάρκερ βασίζει πολλά στον πανύψηλο σέντερ Γιουσούφα Φαλ, τους γκαρντ Τζόνα Μάθιους και Ρετίν Ομπασοχάν, αλλά και τους φόργουορντ Ντέιβιντ Λάιτι και Αμίν Νουά. Εκτός παραμένει ο Λοβέρν για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπένχαμιν Χιμένεθ (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • Sea
    Sea Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανίκανος μπαρτζωκας. Στα ματς που η ομάδα είναι μπροστά με διαφορα κια σκοράρει όλα οκ. Άμα δεν μπαίνουν τα σουτ δεν έχει ούτε ο ίδιος ψυχολογία να βοηθησει την ομάδα. Δεν έχει μισό πλάνο. Σήμερα άφησε αβοήθητη την ομάδα. Κοιμόταν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Επίσης η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ακόμα ένα τριάρι αξία. Ο Παπανικολάου ότι κι αν είναι, μετριότητα πλέον, δεν μπορεί μόνος του.

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δν γίνονται αυτά..χάσαμε δικό μας ματς πάλι

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα είναι τεράστια η αξία της σημερινής νίκης εφόσον αυτή επιτευχθεί.
    Οι χθεσινές ήττες της Εφές και Μονακό, ήταν λουκούμι για εμάς. Ξαναπήραν αξία οι νίκες μας κόντρα σε Μπαρτσα και Ρεαλ. Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα στο 1ο μισό της κανονικής σεζόν και το ότι βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις είναι σπουδαίο. Ο σημερινός αγώνας πρέπει να κερδίσει έστω κ δύσκολα. Με χάλια εμφάνιση και μισό πόντο διαφορά. Αλλά να κερδιθει.
    Αν δεν γίνει αυτό τότε καταστροφή δε θα είναι. Αλλά θα έχουμε πετάξει στα σκουπίδια μια ευκαιρία να αγκαλιάσουμε ακόμα περισσότερο την 4αδα.
    Η ήττες από Μονακό, Βαλένθια πονάνε ακόμα. Και ειδικά έτσι όπως ήρθαν.
    Μακαμπι το ίδιο αλλά εκεί πες εκτός έδρας με μια ομάδα δύσκολη ήταν. Πιο πολύ πείραξε ο τρόπος που χάσαμε.
    Πιστεύω ότι σήμερα τους έχουμε. Όπως και πέρυσι τους είχαμε. Φέτος δεν είναι καλύτεροι. Απλά έχουν καλή ψυχολογία με τις τελευταίες νίκες που έκαναν. Δεν αρκεί όμως. Σήμερα θα χάσουν.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Πετρο με προλαβες....Τραγικοτατο...

    Οπως οτι ο Μπαρτζωκας προχτες κατσαδιασε τον Σλουκα για αχρειαστο φαουλ και δεχτηκε τεχνικη ποινη, μην ξεχνατε

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίξαμε την περασμένη Παρασκευή και τώρα Τρίτη-Πέμπτη. Μόνο εμείς έχουμε τέτοιο πρόγραμμα. Η Φενέρ ξαναπαιζει αύριο. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Αυτό πρέπει να το δουν στην Ευρωλίγκα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...