roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωση μας...»

underarmor
redwell

Αφιλόξενη αποδείχτηκε η Πόλη για τον Θρύλο καθώς οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν κάποια κενά διαστήματα και έχασαν από την Εφές, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για 3-4 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Οι παίκτες της Εφές έχουν ταλέντο, είχαν μεγάλες αποφάσεις και πήραν το παιχνίδι.

Κάποια δίλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο μας κόστισαν και το εκμεταλλεύτηκε η Εφές. Ξέρουμε την ποιότητά τους, μπορούμε να τους μαρκάρουμε, όμως δεν πρέπει να χαλαρώνεις καμία στιγμή απέναντί τους.

Τελείωσε αυτό το παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με μια σοβαρή και ταλαντούχα ομάδα. Τώρα, πάμε για τη Δευτέρα και στόχος μας είναι η νίκη με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης, κανείς δεν είναι χαρούμενος και δεν συμβιβάζεται με την ήττα.

Πρέπει να το ξεχάσουμε, είναι πολλά τα ματς και με τον Παναθηναϊκό πρέπει να είμαστε 200% έτοιμοι. Δε μου αρέσει η λέξη φαβορί, μπορεί λόγω έδρας να έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά ως εκεί».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη...... Είναι δυνατόν να μην βρίσκεις λογική την έκρηξη του κόσμου για το ποδόσφαιρο;;;

    Δηλ δεν βλέπεις ότι πάει από το κακό στο χειρότερο και επικρατεί μια σιχαμενη κατάσταση που δεν έχει τελειωμό???

    Απορώ με κάποιους σαν εσένα που πέφτετε από τα σύννεφα και απορείτε που κράζουμε το ποδόσφαιρο αντί να βλέπουμε όνειρα με προβατάκια κόκκινα και άσπρα. Μήπως να συνεχίζουμε να ονειρευομαστε όπως μας παροτρύνουν οι Καραππαπαδες και οι Καρεμπεδες;;;
    Ρε πάτε καλά;;;
    Τι το παίζετε;;; Ολυμπιακαρες ενωτικό και παραμύθια τούμπανα????
    Εδω ο Ολυμπιακός έχει καταντήσει μαγαζάκι μανατζαρεων και τσιφλίκι παραγοντισκων πουθεναδων τοφαλων που το μόνο που τους νοιάζει είναι το κυνήγι μαγισσών και τα postαρισματα στο Twitter και το Instagram προκειμένου να κλαφτουν για όλα όσα ΔΕΝ έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο ώστε να αποπροσανατολιζουν το κόσμο από τα επαναλαμβανόμενα λαθη(?) της διοίκησης που έχει μετατρέψει μια ομάδα μοντέλο σε ρημάδι 1ου βαθμού!!!!!
    Εσύ λοιπόν που συστήνεις ενοτητα και πέφτεις από τα σύννεφα με την στάση μεγάλης μερίδας του κόσμου, μήπως να το ξανά σκεφτείς λίγο καλύτερα και να αφήσεις τα φιλοσοφικά τέτοια εποχή;;;

    Ειλικρινά ρε μάγκες... Μη προσβαλεστε με αυτά που λέω. Αν αγαπάτε τον Ολυμπιακό πραγματικά, μπείτε λιιιιιγο στο κόπο να σκεφτείτε τι σημαίνει αυτή η ομάδα, τι ιστορία έχει και ποιο είναι το DNA της που εδώ και λίγα χρόνια έχει εξαφανιστει.
    Αναλογιστείτε λίγο για τι μέγεθος μιλάμε, τι δύναμη έχει αυτή η ομάδα και που θα μπορούσε να παίζει στη καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης και αντί αυτού έχουμε φτάσει σε σημείο να είμαστε 10β πίσω από τον Βαζελο του Αλαφούζου.
    Δεν είναι όμως το πρόβλημα το πρωτάθλημα. Αλλά αυτή η τραγική αλλοίωση ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Διοίκηση, ομάδα, κόσμος... Ολοι σε κρίση ταυτότητας!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννη ο κοσμος δικαιως κριτικαρει γιατι εδω κ 3 χρονια γινονται παλαβα πραγματα στην ΠΑΕ. Κ γινονται πιο παλαβα οταν θυμασαι ποσο σωστα ξεκινησε ο Μαρινακης ξεχρεωνοντας την ΠΑΕ, επενδυοντας σε προπονητη κ παικτες κτλ. Βλεπεις εσυ οραμα; Βλεπεις προοπτικη; Προγραμματισμο; Μοιραιο να γινει η συγκριση με την ΚΑΕ απο οσους συγκρινουν. Παραπονο το εχουν κ νομιζω δεν εχουν αδικο

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά Σπύρο να πω ότι Hilliard/Hollins έπαιζαν τελευταία βασικοί ή πρώτη επιλογή από τον πάγκο στα γκαρντ και τους έχει κακοφανει που παίζουν 12 και 10 λεπτά αντίστοιχα, μέσο όρο. Ο Hilliard το 20-21 σε 37 παιχνίδια που έπαιξε, τα 30 ήταν βασικός με την CSKA.

    Νομίζω χρειάζεται ένα ανακάτεμα, και πολλές φορές και ένα ρίσκο. Ο Hilliard μπορεί να έχει έναν διττό ρόλο ανάμεσα σε Canaan και πιο ορθολογικό McKissic.

    Πάντως ο Canaan είναι παραδοσιακά killer από το τρίποντο, δεν είναι παίχτης του 33.3% (αυτό που θεωρείται γενικώς σαν το μικρότερο επιτρεπόμενο για έναν περιφερειακό παίχτη, από εκεί και πάνω μετράς), ο Hilliard όμως είναι, αλλά επίσης πρέπει να είναι και 15-20 πόντους ψηλότερος.. θέλω να πω ότι δεν είναι τόσο ξεκάθαρο με τις επιλογές και πως επιλέγεις και διαλέγεις. Μπορεί να του κάτσει με την Εφές και να κολλήσει 3 συνεχόμενα ο Canaan, δεν είναι κάτι περίεργο, το έχει ξανακάνει, και από τα 7.50 μέτρα αν θέλει, το θέμα είναι να έχει ψυχολογία και χρόνο για να το πράξει, αλλά και αμυντική κάλυψη που υστερεί.

    Πάντως ένα combo guard νομίζω είναι μεγαλύτερη ανάγκη αφού ο Canaan καλά καλά δεν μπορεί να κατεβάσει την μπάλα (τραγικό για παίχτη 1.80 να του την κλέβουν πριν το κέντρο..με τόσο χαμηλό κέντρο βάρους έπρεπε να την κρύβει απίστευτα) και η ομάδα πάσχει και από δημιουργία όταν κλείνουν τον Σλούκα.

    O Ρογκαβοπουλος έβαλε 16π με 3/5 3ποντα προχθές.. κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της ζωής του, και μάλλον αδικήθηκε στον Προμηθέα (δεν ξέρω και ακριβώς, δεν ήμουν και μέσα..) αργά ή γρήγορα πρέπει να δοκιμαστεί και μου φαίνεται έχει μεγαλύτερο upside από Λούντζη. Ο Λούντζης και λίγο ψυχολογικά δεν του βγαίνει, θέλει και λίγο θράσος. Ας εξελίξουμε Papas στα guard για Έλληνα, έχουμε και Σλούκα/Λαρε, και αν μας κάτσει Dorsey/Mitrou στο κοντινό μέλλον. Στο 3 και πάνω δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε..

  • Γιάννης
    Γιάννης Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα Σπύρο
    Ακριβώς φίλε ποτέ οι ολυμπιακοί δεν είμαστε πρόσωπο λάτρες σαν τους απέναντι
    Απλά εδώ διαβάζουμε μόνο έντονη κρητικηκαι μάλιστα ισοπεδωτική μόνο για το ποδόσφαιρο
    Εχω γράψει 100φορες εδώ μέσα ότι όλοι οι ολυμπιακοί πρέπει να ανάψουμε λαμπάδα στον μαρινακη και στους αγγεελοππυλους που βρέθηκαν μετά τον κοκαλη

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 05:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννης
    Και ο Μαρινακης
    Και οι Αφοι
    Και ο Κοκκαλης
    Και ο Γουλανδρης
    και ολες οι διοικησεις τελος παντων εχουν κανει χοντρα λαθη. Αλλιως λχ ο ποδοσφαιρικος Γιγαντας -Ολυμπιακος θα ειχε 5-6 ευρωπαικα, ολα τα τμηματα αλλες εγκαταστασεις κτλ κτλ κτλ. Οι πραγματικοι Ολυμπιακοι στηριζουμε το Συλλογο αλλα δεν ειμαστε προσωπολατρες κ παραλληλα αποδιδουμε τα του Καισαρος τω Καισαρι. Το να λεμε οτι ο χ ενας ειναι Θεος κ χ ο αλλος τιποτα ειναι φαιδρο.

  • Γιάννης
    Γιάννης Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο συμφωνώ απόλυτα γιαυτό που είπες για τον κοκαλη που έκανε να ξέρεις το ίδιο και στο ποδόσφαιρο ,και ευτυχώς που βρέθηκε ο μαρινακης με τούς Αγγελόπουλους
    Αυτά να λες σε κάτι άλλους όμως που μας έχουν ζαλίσει με τον κοκαλη

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννης με το καρμπον που γραφεις τα ιδια παντου βαζω κ εγω καρμπον κ λεω τα παραπονα σου στο μπαρμπα-Κοκκαλη που αντι να χτισει αυτοκρατορια παρατησε το μπασκετ στο ελεος των κοντων. Φιλακια.

    Ο Χιλιαρντ ειναι παικτουρα, καλυπτει 2 θεσεις, ταιριαζει απολυτα με τη φιλοσοφια του Μπαρτζωκα, εχει προταθει αλλα απορριφθει 2 φορες γιατι ολοι ξερουν οτι το παιδι ειναι πιο γυαλινο απο το γυαλι. Αρα δεν μπορεις να βασιστεις. Κ τωρα ΑΝ κοπει απο τη Μακαμπι θα κοπει λογω μονιμης ευπαθειας στα γονατα. Δυστυχως.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ασυναρτησιες ως συνηθως μεγαλε. Καλο ειναι να αλλαξεις φυτο κ να περασεις σε εισπνοες με ευκαλυπτο, βοηθαει.
    Απλα να σου θυμησω την ανακοινωση του παρκαδορου τρακη αμεσως μετα τις απολυσεις των εκτελοβολιδη κ ξυλινου που μεταξυ αλλων ανεφερε οτι δεν σεβαστηκαν την υπερβαση των 3.000.000€ που εκανε ο τρακης ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΑ ΧΡΟΝΙΑΣ. Ενω κ για φετος εχουν παραδεχτει υπερβαση, με αρκετα λιγοτερα εσοδα μαλιστα σε σχεση με περυσι γιατι στο λαγουμι δεν παταει κανεις φετος.
    Μηπως μπερδευεις τα εσοδα με το μπατζετ; Γιατι με τις τρακειες ενεσουλες τα μπατζετ ειναι παραπλησια. Αυτα που λες δεν τα λεει η τελευταια βαζελα.

  • gogos
    gogos Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαινια του πληκτρολόγιου για αναφέρετε ένα ματς εκτός από αυτό του βαζελου που ο ντορσει έκανε όντως μια υπερκαταπληκτικη περίοδο που να κέρδισε η ομάδα μας από αυτήν τεράστια παιχταρά που λέγετε TYLER DORSEY..... ΠΕΡΙΜΈΝΩ από όλους τους coaches... Για να προλάβω κάποιους δεν αναφέρομαι στο ματς με την cska που ήταν πολύ καλός αλλά χάσαμε... Με λίγα λόγια ποσα ματς πήρε μόνος του;
    Α ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ.. ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ ΜΩΡΈ... Οι αμετρητές κατοχες του Ντορσει στερουσαν τις επιθέσεις άλλων σκόρερ μας φέτος... Το πρόβλημα δεν είναι επιθετικό.... Είναι ΑΜΥΝΤΙΚΌ!!! Κατάλαβετε το και μην κατηγορείτε παίχτες σαν τον Λαρυ ο οποίος είναι πανω από τιμιοτατιος!

  • gogos
    gogos Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Είστε "άρρωστοι" με την κακή έννοια ολυμπιακοί, οι περισσότεροι που γράφετε...

  • Γιάννης
    Γιάννης Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος χορηγός ολου του παναθηναϊκόυ οργανισμού εδώ και 15 χρόνια αυτή είναι η αλήθεια!
    Αυτό το τμήμα μάς είναι που τούς κρατάει,
    Ένα βήμα μπροστά δύο πίσω γιαυτό και δεν έχει ταυτιστεί ποτέ με τον κόσμο του ολυμπιακού γιαυτό δεν κάνει σχεδόν ποτέ σολντ αουτ γιαυτό πουλάει 5764 διάρκειας και πανηγυρίζουν οι Αγγελόπουλοι !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...