roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν παίξαμε το ίδιο για σαράντα λεπτά...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός έλεγξε για σχεδόν τρία δεκάλεπτα το ματς στην Πόλη, όμως, δεν κατάφερε να πάρει το διπλό και ηττήθηκε από την Αναντολού Έφες με 82-71, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Όπως το περιμέναμε, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο και τα σαράντα λεπτά, κάτι που δεν κάναμε. Για τρία δεκάλεπτα ελέγξαμε το ματς, βρεθήκαμε με δέκα πόντους διαφορά στα χέρια μας, μοιράσαμε αρκετά την μπάλα, παίξαμε καλή άμυνα, όμως, μετά αρχίσαμε να βιαζόμαστε.

Στην επίθεση πήραμε πολλές off ball κατοχές αντί να συνεχίσουμε να μοιράζουμε τη μπάλα. Δεν είχαμε υπομονή και την ίδια στιγμή τρεις πολύ ταλαντούχοι παίκτες, οι Μπομπουά, Κλάιμπερν και Μίσιτς ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ.

Πολλά από αυτά ήταν στην εκπνοή του χρόνου και πραγματικά μας πλήγωσαν. Πρέπει να τους συγχαρούμε γιατί επέμειναν και τελικά βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη. Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στην δουλειά μας και να αναλύσουμε τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα, ώστε να κερδίσουμε το ματς στα σαράντα λεπτά και όχι να το ελέγξουμε για τριάντα».

Ερωτηθείς για το τι έφταιξε και «χάλασε» το μυαλό των παικτών του, απάντησε: «Πρώτα από όλα είχε να κάνει με το ταλέντο των τριών παικτών που προανέφερα. Και οι τρεις είναι περιφερειακοί παίκτες που κρατούν τη μπάλα, παίρνουν αποφάσεις και είναι δύσκολο να βρεις τρεις αμυντικούς παίκτες να παίξουν ταυτόχρονα για να αμυνθούν καλά.

Θεωρώ πως εμείς ήμασταν συμπαγείς αμυντικά για τριάντα λεπτά, όμως, σε κάποια ένας εναντίον ενός pull up jumpers που πήρε ο Κλάιμπερν επηρέασαν πνευματικά την ομάδα. Όταν η άλλη ομάδα σκοράρει τόσο μεγάλα σουτ, συνήθως η πίστη σου αρχίζει να φθίνει Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου.

Μέχρι τώρα τα πάμε αρκετά καλά. Σήμερα ανταγωνιστήκαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλή φόρμα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα πρέπει να εξελίξουμε περισσότερους παίκτες, θα πρέπει να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και φτάσουμε στον στόχο μας που είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Δεν είναι καθόλου εύκολος στόχος σε αυτή την ανταγωνιστική Ευρωλίγκα».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον βαθμολογικό πίνακα, απάντησε: «Ειλικρινά δεν κοιτάω την βαθμολογία. Αν κοιτάξετε τον πίνακα θα δείτε τόσες καλές ομάδες που δεν είναι καν στην 8άδα και το πρόγραμμα είναι πραγματικά δύσκολο.

Έχω την φιλοσοφία και προσπαθώ να την περάσω και στους παίκτες μου πως δεν μας ενδιαφέρει ούτε η βαθμολογία, ούτε το πρόγραμμα μακροπρόθεσμα. Πρέπει να κοιτάμε πάντα μόνο το επόμενο ματς. Την Δευτέρα έχουμε ένα πολύ απαιτητικό ματς για την εγχώρια λίγκα με τον Παναθηναϊκό και μετά πρέπει να παίξουμε κόντρα στην Βίρτους.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, δεν υπάρχει αντίπαλος που μπορείς να υποτιμήσεις. Όλοι έχουν ταλέντο, όλοι έχουν γνώση. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και είμαι σίγουρος πως θα την κάνουμε. Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές φέτος».

 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

71 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    KΡ εγραψα κ "πνευματικης" αλλα μαλλον η λεξη σου ειναι αγνωστη. Νεβερ μαιν που λεει ο Μπουγας, μιας κ επικαλεστηκες λογια μεγαλων ανδρων. Με τονους οι Προγονοι δεν εγραφαν διοτι θεωρουσαν δεδομενο οτι οσοι γνωριζαν τη γλωσσα γνωριζαν τον τονισμο ή την προφορα της (οου γιες, υπηρχε κ τετοια στα "αρχαια" Ελληνικα. Ειδαλλως θεωρουσαν οτι ο αλλος ειναι βαρβαρος, βαρβαρα, τελος παντων ο,τι θελει ας ειναι. Αν το εχεις τοση αναγκη θα βαζω τονους

  • KΡ
    Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    AΓΑΠΟΥΛΑ (με την έννοια της λέξης που έχει πιστοποιηθεί στον συγχωρεμένο Μάκαρο Ψωμιάδη,) μη φανταστείς ότι δεν σου απάντησα στον υπαινιγμό που έγραψες για μένα. Οι γνωστές εξυπνάδες και στην ουσία για το πάπλωμα, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ήταν μια σύντομη, υπαινικτική αλλά κόσμια φράση που περιείχε την προσωπική μου άποψη για την αφεντιά σου. Απλά, ο διαχειριστής του σάιτ πιθανόν να την θεώρεισαι μειωτική και την έκοψε. Επειδή όμως εγώ σε ....αγαπάω και θα συνεχίσω να σε ...αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου, επανέρχομαι απλά και ταπεινά και ακόμα πιο κόσμια για να μην κοπεί η ανάρτησή μου.
    Αφού, κατα δήλωσή σου, είσαι ένας σκληρά εργαζόμενος χειρώναξ, για ποιό λογο επιβαρύνεις επιπλέον τους κάλους στα δάκτυλά σου με την εμμονική .....πληκτρολόγηση. Δεν είσαι δα και παιδάκι. Κοτζάμ ενήλικας είσαι.... σωματικά τουλάχιστον. Ξέρεις τι κίνδυνος για σοβαρές αρθρίτιδες υπάρχουν. Ο ..... μαιντανός είναι η αγαπημένη σου πρασινάδα;
    Α ναι ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ. Όταν γράφεις μια λέξη 2500 χιλιάδων ετών, μάθε και που τονίζεται για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι αμόρφωτοι τι θέλει να πει ο ποιητής. Ή γράφτη με κεφαλαία. Θα πουλήσεις τρελή μουρή!!!!! που είναι και το προβληματάκι σου απ' ότι έχω καταλάβει....

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hλίας Θεοδωράκης
    Συμφωνώ και αυτά είναι τα facts όπως έχουν γίνει,δε θυμάμαι επί Κόκκαλη ποτέ να έχει αναφερθεί σε πορεία στη Ευρώπη απλά ήθελε πάντα να κερδίζει τους απέναντι και το δήλωνε σε κάθε στιγμή.
    Εδώ όχι μόνο ακούμε το γνωστό παραμύθι "συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε" αλλά έχουμε να δούμε μπάλα μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ δηλαδή 3 χρόνια σχεδόν.
    Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως ακόμα και σε αυτό το αποδυναμωμένο πρωτάθλημα,όταν κάθε χρόνο κάνεις 20 αγοραπωλησίες λες και πουλάς ντομάτες και δεν ενσωματώνεις τους παίχτες και τα συστήματα,και μπάλα δεν θα βλέπουμε και θα χάνουμε από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό.
    Το οικοδόμημα θέλει από την αρχή με σχέδιο,πλάνο και όραμα.
    Τη συνταγή την ξέρουν το θέμα είναι αν θέλουν να την εφαρμόσουν.

    Στα μπασκετικά και εγώ πιστεύω δεν ταιριάζει δυστυχώς στο όλο σύστημα που θέλει να παίξει ο Μπαρτζώκας,θεωρώ όμως σαν δεδομένο πως δεν θα τον αλλάξει,συνεπώς θα πρέπει να πάρει το μέγιστο που θα μπορούσε όσο και να είναι αυτό.
    Αν μπορεί να πάρει το 50% από αυτόν ας το πάρει γιατί τώρα ούτε το 10% δεν παίρνει.
    Θα μου πεις είναι αρκετό?
    Όχι αλλά θα κάνει τη διαφορά.
    Και ο Ντόρσευ που είναι παιχταράς και ταίριαζε απόλυτα στην ομάδα,δεν έδωσε αυτά που θα μπορούσε να δώσει.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Thrilos For Ever
    Κι όμως... το επιχείρημα αυτό (περί χαμηλής δυναμικότητας του πρωταθλήματος) πολλοί το αναμασάνε.
    Από κει κι ύστερα, η αλήθεια είναι ότι έχουν χαθεί πολλές ευκαιρίες. Και τις πιο πολλές τις έχασε ο Κόκκαλης. Υπήρχαν ευκαιρίες για ένα Europa επί Κόκκαλη. Αυτός όμως την ομάδα την είχε ταβανιάσει για Ελλάδα... πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα. Να μη χαθεί με τπτ. Τουλάχιστον όμως ήταν ειλικρινής. Ποτέ δε μίλησε για Ευρώπη.

    Τώρα για τον Κάνααν κι εγώ πιστεύω ότι δεν ταιριάζει στα συστήματά μας. Το κακό είναι ότι απ ότι φαίνεται πάει πυραμιδωτά η ανυπαρξία του.... πρέπει να παίζουν όλοι περισσότερο για να καλύπτουν το σκοράρισμα που δεν έχουμε απ αυτόν. Περισσότερη κόπωση, περισσότερες απαιτήσεις απ τους βασικούς, δεν έχουν αρκετό χρόνο οι 2nd unit. Νομίζω όμως ότι δε θα αλλαχτεί.... δε συνηθίζει ο Μπαρτζώκας σε τέτοιες κινήσεις μεσούσης της σεζόν.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή θεωρείς το καλοκαίρι που τον επέλεξε ο Μπαρτζώκας τον πήρε κατά τύχη?
    Σαν λύση ανάγκης?
    Δεν ήξερε τι μπάσκετ θέλει να παίξει?
    Δεν το είχε σχεδιάσει στο μυαλό του πως θα τον βάλει μέσα στα συστήματα του?
    Προφανώς και ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει ,το θέμα είναι να τον βάλει άμεσα στην ομάδα να αρχίσει να αποδίδει.
    Αυτός είναι καθαρά υπεύθυνος και δική του ευθύνη να τα καταφέρει απλά επιβάλλεται άμεσα να βρει τη λύση.

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι εννοείς να πιάσει ο κάναν καμία μπριζόλα μπορεί,δηλαδή αν βάλει 5 τρίποντα αύριο θα ξεμπουκωσει όπως διαβάζαμε μετά τον αγώνα με τον Άρη?
    Το στιλ παιχνιδιού του κάναν δεν τεριαζει στημ ομάδα

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία Θεοδωράκη
    Αυτό το επιχείρημα στο ποδόσφαιρο είναι για αυτούς που τρώνε σανό και θέλει να τους παραμυθιάζει.
    Αυτά δεν τα τρώγαμε ούτε στα 20 όχι τώρα.
    Η απογοήτευση με τον Μαρινάκη είναι πως ενώ αρχικά είχε κάνει πολύ δυνατές κινήσεις για το καλό του Ολυμπιακού τώρα τα τελευταία 3 χρόνια τα έχει κάνει μαντάρα.
    Μπιζνα καθαρή και έτσι ομάδα δεν πρόκειται να φτιάξεις ποτέ χωρίς αρχή μέση και τέλος.
    Τα ευρωπαϊκά είναι απλά για γέλια που ακούμε και αν είχε πλάνο,όραμα,σχέδιο φιλοδοξίες θα χτυπούσαμε άνετα Europa ημιτελικά και κάποτε ένα τελικό.
    Μπορώ να θυμηθώ άνετα 2 φορές που θα μπορούσαμε να πάμε.
    Δεν πειράζει η Ντίνπρο και η Μπράγκα ας πηγαίνουν εμείς ποτέ.
    Ήμουν νιός και γέρασα.

    Στο μπάσκετ που εκεί οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές,με τα λάθη τους και τις αδυναμίες τους οι Αγγελόπουλοι,κινείται σε σωστή κατεύθυνση για αυτό και τα αποτελέσματα.

    Υγ:Ήθελα να δω αν ο Κάναν πιάσει τελικά τι θα πούνε όλοι αυτοί.
    Θυμίζω πως μέχρι πέρσι το Δεκέμβριο τονΓουόκαπ του σέρνανε τα εξ αμάξης .
    Μετά Παναγίες πάλι.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡ το τελευταιο με το γυαλοχαρτο ειναι ο τροπος που τη βρισκεις τις κρυες νυχτες του χειμωνα αρα μη φοβασαι, η πατεντα παραμενει στον εφευρετη.
    Και ναι ρε μαγκιτη, (Γη) Χανααν. Ελληνικη μεταφραση 2500 ετων. Τα εχουμε ξαναπει για αντιδανεια κτλ.Εσυ το Λονδινο πως το λες σπιτι σου, "Λοντον"; Το Παρισι "Παγι". Ελα με τον καθε πονηριδη. Πας να την πεις κ κατανταει σαχλαμαρα. Αιντε παιξε το ταβλι σου ή ο,τι αλλο παιζεις εκει περα κι αστα αυτα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε μπαγασα Γιανη.. αυτο με τον Στηβ το εκανε παλιοτερα ο Δεληκαρης μεν, αλλα με τη φορμα προθερμανσης στο ζεσταμα, τον θυμαμαι αχνα σε καποιον αγωνα με μια πορτοκαλι. Θυμαμαι να ρωταω το γερο μου "γιατι φοραει αλλα χρωματα", κι αυτος να απανταει "γιατι ειναι βεντετος". Ξυπνουν μνημες. Θυμαμαι να καθομαι με το γερο μου στα μαρμαρα στου Καραισκακη κ ο σκελετος του ΣΕΦ απο πισω εμοιαζε τεραστιο καραβι (ή μπανιερα αν το καλοσκεφτεις). Θυμαμαι που ημουν μπομπιρας κ 2 σειρες πισω ξαφνικα πεταγεται ενας κυριουλης κ ουρλιζε. Ο "Εθνικαρας". Μου ειχε κανει εντυπωση που φωναζε για τον Εθνικο ο Μαντζουρανης σε ματς Ολυμπιακος - Πανιωνιος. Αλλοι γελουσαν, πολλοι χειροκροτουσαν. Δεν μου ειχε κανει εντυπωση η δηλωση του Μαντζουρανη οτι μονο σε ενα γηπεδο εχει φαει ξυλο, φτυσιες κτλ, καμια εκπληξη, στην τουμπα. Θυμαμαι κ τον φιλο σου το Μαρινακη με τον πατερα του το Μιλτιαδη, εκει στα μαρμαρα, καθως οι γονεις μας γνωριζοντουσαν κ πολλες φορες καθονταν κοντα ή διπλα διπλα κ τα λεγανε. Τοτε οι θυρες ειχαν ατυπα διαρκειας κ ο καθενας στο περιπου τη θεση του. Εξου κ η δηλωση του Θεοδωρακακη "αν δεν σας αρεσει περιμενουν αλλοι 40.000 για τις θεσεις σας". Ο καθε ενας ειχε το δικο του μαυραγοριτη για τα εισητηρια κ αυτοι κρατουσαν συγκεκριμενες θυρες. Αλλα χρονια..

  • ΚΡ
    ΚΡ Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @Span7: Φίλε δεν ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο που αναφέρεις. Εμείς συζητάμε για τους μορφωμένους άντρακλες εδώ μέσα, που πριν ένα μήνα χλεύαζαν όσους εξέφραζαν αμφιβολίες για τον Χάαναν (πω πω μόρφωση!!!!! στα Αγγλικά) και την αμυντική του ικανότητα λόγω σωματοδομής και ξεφούρνιζαν απο το Google τις στατιστικές του για να μας πείσουν τι αηδίες λέμε. Προϊόντος του χρόνου και μετά το ,,, απαράδεκτο άρθρο του REDGOAL για σκέψεις απομάκρυνσης του γίγαντα υπερπαικτούρα, διαβάσαμε κάτι ψελισματάκια του τύπου ...μην ασχολείστε με τον Χάαναν (ξανά χαχαχα), ο Χάαναν δεν είναι το πρόβλημα κ.λπ. Έφτασε όμως επιτέλους η στιγμή που όλοι περιμέναμε με αγωνία κυρίες και κύριοι ....ανάρτηση μεγατόνων!!!! μετά το αγωνιστικό φτύσιμο του κόουτς στον ....Χάαναν...υπάρχει λέει πρόβλημα συνύπαρξης του...Χάαναν με τον Σλούκα λόγω σωματοδομής στον αμυντικό τομέα (έλα δεν το πιστεύω) και κουτουλάνε στην επίθεση...δηλαδή ο Σλούκας που πρώτα σουτάρει και μετά μοιράζει την μπάλα, κουτουλάει με τον ΄΄εχει γεμίσει το πάμπερ μου" που έχει ανοιχτό σουτ και την ξεφορτώνεται σε όποιον βλέπει δίπλα του μέσα στη θολούρα. Πες μου φίλε Span7. Σε ποιά επιλογή θα έκανες τικ στην υποθετική ερώτηση του πως χαρακτηρίζεις την παραπάνω σταδιακή μετατόπιση άποψης:
    -κυβίστηση
    -κωλοτούμπα
    -ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΡΑ του κερατά με ολίσθηση των οπισθίων σε τραχύ γυαλόχαρτο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...