roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πάλεψε... αλλά ήττα 82-71 από Εφές

underarmor
redwell

Ο Θρύλος το... πάλεψε στην Πόλη απέναντι στην Εφές, ήταν "μέσα" στο παιχνίδι μέχρι την τέταρτη περίοδο αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και η "βροχή" από τρίποντα των Τούρκων στην τελική ευθεία του αγώνα οδήγησαν στο τελικό 82-71 με τους Πειραιώτες να πέφτουν στο 7-4 μετά από 11 αγωνιστικές στην Euroleague.

Ο Βεζένκοφ με 18 πόντους. Λαρεντζάκης με 13 και οι Σλούκας και Φαλ από 12 έκαστος τράβηξαν το... κουπί του σκοραρίσματος για τον Ολυμπιακό, ενώ σε ένα ακόμα ματς ο Κάναν ήταν το απόλυτο μηδέν καθώς στα 5' που έπαιξε δεν σκόραρε έχοντας 1 κλέψιμο και 1 λάθος, στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχει ξεκάθαρα έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτόν που υποτίθεται ότι ήρθε ως "μηχανή σκοραρίσματος".

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 10-0 μόλις στο 3ο λεπτό. Η Εφές προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση «χτυπώντας» από την περιφέρεια αρχικά με τον Κλάιμπερν και στην συνέχεια με τον Μπομπουά (13-18 στο 10’ και 21-25 στο 13’).

Σλούκας και Λαρεντζάκης έδωσαν με την είσοδό τους στο παρκέ πολύτιμες λύσεις στην επίθεση και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί για πρώτη φορά στο +11 (25-36) στο 15’. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν για μία ακόμη φορά στους 4π. (33-37), όμως, με ένα σερί 4-0 αποκλειστικά δια χειρός Κώστα Σλούκα, η ομάδα μας έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +8 (33-41).

Με τον Μουστάφα Φαλ να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο +10 (35-45). Δεν μπόρεσαν, όμως, να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο. Πλήρωσαν τα λάθη τους και την αστοχία τους και είδαν τους Μπομπουά και Κλάιμπερν να πρωταγωνιστούν από τα 6.75μ. στο προσπέρασμα της Εφές (56-53 στο 31’).

Όταν ο Μίσιτς μπήκε στην επιθετική... εξίσωση η τουρκική ομάδα αύξησε την απόσταση στους 8π (67-59 στο 35’). Η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, όμως, οι Τούρκοι συνέχισαν να βάζουν μεγάλα σουτ (στην εκπνοή του χρόνο) και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-18, 33-41, 52-53, 82-71

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν): Μπομπουά 19 (2/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), Μπράιαντ 5 (1), Κλάιμπερν 24 (5/10 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Τέιλορ 3 (1), Πλάις 5 (1), Μίτσιτς 18 (3/3 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 3/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Πολονάρα 4 (4 ριμπάουντ), Ζίζιτς 4, Ντάνστον

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), Κάναν, Λούντζης, Λαρεντζάκης 13 (3/5 τρίποντα, 4/4 βολές), Φαλ 12 (6/7 δίποντα), Σλούκας 12 (1/1 δίποντο, 2/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 λάθη), Βεζένκοβ 18 (4/6 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 1/1 βολή, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου, Μπόλομποϊ 3, Πίτερς 3, Μπλακ, ΜακΚίσικ 5 (2/5 δίποντα)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

66 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow Φιλε σορρυ αλλα αναλυεις το μπασκετ με ποδοσφαιρικους ορους και ποδοσφαιρικες λογικες.1:27" πριν το τελος το ματς ηταν 77-71 κι εκει ο Ολυμπιακος πραγματι το παρατησε (κακως).Επομενως στην ουσια ουτε καν 81 ποντους δεν εφαγες.Στους ποσους ποντους πιο χαμηλα θες να κρατησεις την Εφες στο σπιτι της για να την κερδισεις?
    Και το 30-18 επιμερους στο 4ο δεκαλεπτο στην ουσια ειναι 27-18. Να μου πεις γιατι τελειωσαμε παλι το τεταρτο δεκαλεπτο με 1 μολις φαουλ και δεν τα χρησιμοποιησαμε στο τελευταιο 4λεπτο για να κοψουμε τον ρυθμο του αντιπαλου να συμφωνησω μαζι σου.
    Τα σουτ που πηραν ομως ηταν ολα contested με εξαιρεση ενα του Μπομπουα (ο οποιος οταν βλεπει Ολυμπιακο αφηνιαζει) που χαθηκαμε στις περιστροφες και το μπουμπουνησε απο τις 45μοιρες ολομαναχος.Ξαναλεω οταν βγαινει να σε μαρκαρει ο Φαλ στα 8 μετρα και σουταρεις εχοντας τον κρεμασμενο πανω σου και μπαινει τι αλλο να κανεις?
    Διαβασε αυτο που γραφει ο Snake7 στο ΥΓ1. Εκει κριθηκε το ματς.Τοσο απλα
    Τελος φερνεις για παραδειγμα τον Νεντοβιτς και πως τον περιορισαμε περυσι αλλα αφενος ξεχνας οτι σε εκεινη την μοναδικη μας ηττα στο ΣΕΦ ο Σερβος κολλησε τρια τριποντα στο τελευταιο 4λεπτο με παικτες κρεμασμενους πανω του και καθαρισε το ματς αφετερου ο βαζελος στο περσινο του ροστερ δεν ειχε αλλες επιθετικες απειλες εκτος του Μεικον που δεν επαιζε κιολας συχνα στην ιδια πενταδα με τον Νεντο για αμυντικους λογους.
    Με την Εφες οποια αμυνα και να παιξεις στον Μισιτς ακομα και αν διωξεις νωρις στο 24αρι την μπαλα απο τα χερια του εχει τοσες αλλες απειλες που δεν γινεται να τις περιορισεις ολες.Ειδικα οταν σε παιζει σχημα με τρια γκαρντ που εχουν και φονικο σουτ και playmaking skills και με Κλαινμπερν stretch4 ολο και καποιος θα βρεθει να σε σκοτωσει.
    Γιαυτο αυτοι εχουν μπατζετ 18εκ και εμεις 8εκ.Τι να κανουμε τωρα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ..απλά κουράζονται οι 6-7 που τραβάνε το κουπί..το λέω χρόνια για τα μεγάλα ρόστερ και μέχρι που λοιδορούμαι..και 5 ποιοτικά λεπτά να μπορεί να προσφέρει ένας ρολίστας, είναι ικανό να αλλάξει την ιστορία του αγώνα.

    όσο για τον Micic, δεν είναι Σπανούλης, είναι ο Micic, ο καλύτερος παίχτης που παίζει αυτή την στιγμή Ευρώπη. Ψηλότερος από αυτούς που προανέφερες, μεγαλύτερος σε όγκο, ουστιαστικά θες 3άρι να τον μαρκάρει, και είχε με εμάς 18π 9ριμπ και 9ασσίστ!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω κάποιους που λενε οτι κρατησε την ΕΦΕΣ στην εδρα της στους 81 ποντους και αυτο ειναι θετικο.
    Παιδια, ωρες ωρες δε καταλαβαίνω καθόλου το τρόπο σκέψης σας.
    Καθε παιχνίδι διαφέρει απο το αλλο. Ναι, επαιξε για 3 περιόδους εξαιρετικά αμυνα αλλά δεν εκμεταλεύτηκε την επίθεση οσο έπρεπε σε πολλά σημεία που σπαταλήσαμε ευκαιρίες αρκετές να κρατησουμε τη διαφορά στους 10 η να την αυξήσουμε.
    Μπορει για εσάς να μοιαζουν λιγοι οι 81 πόντοι της ΕΦΕΣ αλλά αν σκεφτούμε ότι από αυτούς οι 45 ήταν από ΤΡΙΠΟΝΤΑ, αυτό εμένα δε μου δείχνει οτι κρατήσαμε χαμηλά κανένα σκορ και τίποτα απολύτως θετικό δε βρίσκω!!!

    Η Εφές ειναι μια ΦΥΣΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με παίχτες ΣΟΥΤΕΡ τριποντάκηδες. Εκαναν πάρτι από τη περιφέρεια οι Τούρκοι και αυτό μου έδειξε οτι ακόμα και στη κακή τους επιθετικά ημέρα, μπορούν να σε διαλύσουν γιατι για μία ακομη χρονιά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.

    Εμενα για να μη τα λεμε 100 φορές ιδια και ιδια πραγματα, αυτο που με ενόχλησε ξανά, ειναι η ηττα που ηρθε ΜΕ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ οπως χασαμε απο ΜΟΝΑΚΟ, ΒΑΛΕΝΘΙΑ και ΜΑΚΑΜΠΙ.

    Black out...που οφείλονται είτε στην ελλειψη δυνάμεων(?) είτε στην συγκέντρωση και τη πειθαρχία της ομάδας πιθανόν σε κάποιο βαθμό...

    Αν πχ απο την αρχή ειχαμε ενα αγώνα που πηγαινε ποντο ποντο η ημασταν πισω στο σκορ και το παλεύαμε, το να χάσω απο την ΕΦΕΣ μεσα στην εδρα της με 11π δεν ειναι κάτι τρομερο. Αλλωστε ομάδα με 4πλάσιο μπάτζετ ειναι, λογικό θα ηταν να χάσουμε αφού δεν εχουμε υπογράψει συμβόλαιο οτι θα νικάμε μεγάλες ομάδες στην εδρα τους για πλάκα!!!

    ΟΜΩΣ οταν χάνεις με αυτό το τρόπο, ενώ βρισκεσαι 3 σχεδόν περιόδους μπροστά με μια διαφορά ουτε τεραστια αλλα καλή διαφορά, 8-10 ποντων και ξαφνικά στη 4η περίοδο πατάς ενα κουμπί και η ομάδα μετατρέπεται σε παιδότοπο, τότε ρε φίλε ξενερώνεις γιατί βλέπεις τον κόπω 3 περιόδων να πετιέται στα σκουπίδια και να κάνεις πάλι μάγκες τους Αταμανάδες και τους Μισιτσάδες. Οκ, παιχταράς ο Μισιτς, αλλά ουτε ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ειναι, ουτε ΓΙΟΥΛ, ουτε ΝΑΒΑΡΟ στα καλά τους!
    Ειναι ενας παίχτης που ΑΝ τον αφησεις θα σου κάνει ζημιά και εμείς τον κοιτάγαμε και τον φυλάγαμε με τα ματια!!!
    Αναφέρω τους παραπάνω παίχτες γιατί αυτοί οποτε ηθελαν σκοραραν με κάθε τρόπο. Ο Μισιτς το κάνει που και που, ειναι παιχταρας αλλά εχει προκληθεί ενα κομπλεξ απεναντι του απο τους αντιπάλους του. Τον σέβονται περισσότερο από οσο πρέπει και μολις πέρνει τη μπάλα τον αντιμετωπίζουν πολύ νωθρά.

    Συγνώμη αλλά το κωλόχερο του ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ δε το εχει ο Μισιτς.
    ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ οι παιχτες μας ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ στον Μισις....

    Θεωρώ οτι υπάρχει κόμπλεξ απέναντι στην ΕΦΕΣ απο πλευράς μας...ΝΑΙ ειναι ομαδα με παιχταράδες...αλλά κερδίζει όταν φοβηθείς να τη κερδίσεις εσύ! Οταν ο Ολυμπιακός σταμάτησε να πιστεύει στη ΝΙΚΗ και αρχισε να εχει ηττοπαθή ρόλο, τοτε βρηκαν και τα εκαναν αυτα που εκαναν οι αντιπαλοι μας. Οσο ημασταν με ενεργεια και συγκεντρωση τους εβλεπες οτι τα ειχαν χαμένα.
    Ειναι κριμα γιατι η αποδοση μας ηταν καλή. Παρότι κάποιο εμφανίστηκαν "χώματα" και δεν βοηθησαν καθόλου.

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 συγγαυρε δεν ξέρω αν έκανε αλλού είδους προετοιμασια ο Λαρρυ φέτος. Αυτό που λέω είναι ότι γενικά σε παίχτες 25-26+ που λίγο πολύ είναι ολοκληρωμενοι στις βασικές τους τεχνικες είναι πολύ σπάνια η ραγδαία βελτίωση στο σουτ σε ένα καλοκαίρι. Όση προπόνηση και να κάνει κάποιος. Η μηχανική του σουτ αναπτύσσεται στην εφηβεία.

    Και επειδή το δείγμα με τον Καλαθη ο οποίος είχε ακόμη χειρότερα νούμερα και είναι ακόμα πιο μεγάλος διπλασιαζεται, σχολίασα την πιθανή συμβολή του Οπενχαιμερ (στον οποίο ο Καλαθης ο ίδιος απέδωσε τη διαφορΑ)

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 Συγγαυρε οταν δεν πας Μυκονο για γκομενιλικια και ποταρες αλλα λιωνεις στο ΣΕΦ κανοντας ατομικες προπονησεις στο σουτ νομοτελειακα η δουλεια σου καποια στιγμη θα αναμειφθει.Δεν υπαρχει κανενα αλλο μυστικο.Ετσι εξηγειται η βελτιωση του Λαρι

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe φωνάζω και εγώ ότι στο 3 το πάμε όπως τότε με τον Πρίντεζη. Δεν μπορούμε να βρούμε ένα δεύτερο άνθρωπο να κάνει παρόμοια δουλειά για 15 λεπτά. Ωστόσο έχω πειστεί ότι ο Μπάρτζι δεν θέλει να έχει δεύτερο τριάρι, είτε αυτό ήταν ο Ρογκαβόπουλος, είτε ο Ντιαλό, είτε ο Κλάιμπερν (trying to make a point). Εγώ είμαι πιο traditional γιατί (α) έπαζα τριάρι (β) βλέπω στο nba ότι οι πλέον impactful παίχτες στο παιχνίδι των ομάδων τους είναι οι forward και (γ) όταν λείπει ο Παπ από το παιχνίδι χάνουμε πολλά. Ο @ΣπύροςΜανωλάκος ας πούμε συμφωνεί με την άποψη Μπαρτζώκα. Εγώ την κατανοώ, αλλά διαφωνώ. Στο υπάρχον ρόστερ θα αντάλασσα οποιονδήποτε από τα δυο αμερικανάκια στα γκαρντ με ένα καθαρό 3&D τριάρι χωρίς δεύτερη σκέψη (τύπου Κόλσον, Ντιαλό).

    Βασικά με την υπάρχουσα κατάσταση θα άλλαζα το Μακίσικ με ένα τριάρι (κάτι το οποίο έλεγα από πέρυσι ακόμα και όταν έκανε μερικά μαζεμένα καλά παιχνίδια) αφού δεν τον έχω σε γενική εκτίμηση, είναι μετρίων τεχνικών δυνατοτήτων, και ίσως με 5+ πόντους να έκανε ευρωλιγκάτο αν όχι παραπάνω forward, αλλά για σλάσερ Ευρωλίγκας με 8/11 φέτος κακά παιχνίδια τον θυσίαζα και ας μην οργίαζε με το βάζελο και θα κοιτούσα σοβαρά την περίπτωση Κέιναν, ο οποίος μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στο ρόλο που του ζητείται, ενώ δεν βλέπω κάποιο βήμα προόδου.

    Ωστόσο επειδή εγώ δεν προπονώ την ομάδα, ξέρω ότι ο Μπάρτζι θα προτιμούσε να κρατήσει τον Σλάσερ Μακίσικ και το Λάρρυ που κάνει σεζόν καριέρας και ας παίζει με τρεις γκαρντ, όχι κατά ανάγκη, αλλά από επιλογή. Διαφωνώ επί της αρχής, αλλά είπαμε, δεν έχω εγώ συμβόλαιο με την ομάδα, ούτε θα πω μυρωδιά τον Μπαρτζώκα επειδή έχει μια φιλοσοφία την οποία εγώ δεν ασπάζομαι.

    Οπότε η συζήτηση καλώς ή κακώς επικεντρώνεται στον Κέιναν, που ως δυνητικά βασικός θα έπρεπε να κάνει πολλά πολλά παραπάνω.

    Οι τρεις ψηλοί, λίγο ή πολύ θα βρουν το δρόμο τους. Ο Πίτερς προσαρμόζεται στα ελάχιστα λεπτά που παίρνει, και καλώς ή κακώς δεν θα κληθεί να δώσει κάτι παραπάνω φέτος με το Βεζέ στην κατάσταση που είναι, ενώ ο Μπλακ και ο Μπολομπόι ως τρίτος και δεύτερος πιστεύω κούτσα κούτσα θα στρώσουν.

    Η χρονιά είναι δύσκολη. Ο Ανταγωνισμός φοβερός. Βλέπετε ότι με 2-3 μαζεμένες ήττες στραβώνει και το κλίμα και η βαθμολογία, όπως αντίθετα με winning streak όλα φαίνονται ροζ και συννεφάκια (βλ. βάζελο). Δεν ξέρω αν ο Μπάρτζι έχει περιθώριο

    ΥΓ1: Το παιχνίδι χθες όντως χάθηκε από θέμα momentum. Δυο σουτ προσευχές από τη μια μέσα, από την άλλη airball και το ποτάμι της ψυχολογίας δεν γυρίζει. Παρόλα αυτά, επιμένω ότι η ανισορροπία με τα τρία γκαρντ και τον Κλάιμπερν στο 4 μας ξετίναξε στο δεύτερο ημίχρονο, που ναι, τους πήγαν όλα ζερβά.

    ΥΓ2: Ο μηχανική του Λάρρυ είναι περίεργη. Όλη του τη ζωή σούταρε με 33% σχεδόν σταθερά (είτε Α1 είτε ΕΛ είτε ΤΣΛ). Φέτος σουτάρει σχεδόν 50% και όλο περιμένω να ξεφουσκώσει και δεν γίνεται. Και αρχίζω να πιστεύω (δεύτερο το δείγμα μετά τον Καλάθη) ότι έχει μεγάλη σχέση με την καλοκαιρινή προετοιμασία της Εθνικής παρουσία του Οπενχάιμερ (όπως παραδέχεται και ο Καλάθης (των δέκα σεζόν 29% και φέτος 49%. Τώρα τί διόρθωσε ο Οπενχαιμερ σε μεστωμένους παίχτες 27 και 33 χρονών και έχουν τέτοια νούμερα beats me

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβασα τα περισσοτερα σχολια και πραγματικα αρκετα απο αυτα εχουν μεγαλο ενδιαφερον.Θα ηθελα κι εγω να καταθεσω την αποψη μου για το ματς με την Εφες αλλα θα χρειαζομουν ολοκληρο σεντονι για να αναλυσω τις σκεψεις μου οποτε θα αρκεστωωμονο να πω το εξης.Ο Ολυμπιακος αμυυντικα πηγε εξαιρετικα.Το να κρατας την Εφες στους 81 ποντους μεσα στο σπιτι της ειναι καλη επιδοση.Στην επιθεση σουταρε ιδιο αριθμο τριποντων (30) αλλα ευστοχησε σε μολις 9 σε αντιθεση με την Εφες που ευστοχησε στα μισα (15). Αντι να υπεραναλυουμε λοιπον τι εγινε τι δεν εγινε ή τι θα μπορουσε να γινει ωστε να εκανε η ομαδα μας το διπλο και να αναμασαμε και (σωστα) πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει (π.χ ενσωματωση ξενων θεμα Κανααν ροτεισον Σκακιστη κλπ) ας δουμε την πραγματικοτητα καταματα.Απο τα 6 παραπανω ευστοχα τριποντα της Εφες τα μισα ηταν με αμυνα μετα απο αλλαγες και τον Φαλ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ κυριολεκτικα πανω τους.Σκεφτειτε ενα κορμι 2,18 να ορθωνεται μπροστα σου.
    Γιαυτο ομως οι "τουρκοι" εχουν αγωνιστικο μπατζετ 18εκ-20εκ κι εμεις 8εκ-9εκ. Για να μπορει ο Κλαινμπερν ο Μπομπουα ο Μισιτς ακομη και ο Μπραιντ να παιρνουν τετοια σουτ και να τα βαζουν. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
    Σχετικα τωρα με το ντερμπι της Δευτερας θα ηθελα να πω πως η νικη περναει κατα 90% ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ απο την αμυνα του Γουολκαπ πανω στον Ουολτερς και δευτευοντως απο την αμυνα του Παπανικολαου στον Μπεικον.
    To δευτερο ματσαρισμα το εχουμε δει περυσι σε εναν οργανισμο συνολικα πολυ καλυτερο του βαζελου (Μονακο) και απο τα 5παιχνιδια της σειρας ο Παπανικολαου βγηκε ΣΥΝΟΛΙΚΑ νικητης.Μπορει να το ξανακανει και επιβαλλεται να το ξανακανει.Να περιορισει δηλαδη τον Μπεικον.
    Ενδιαφερον ωστοσο και πιο σημαντικο θα ειναι το ματσαρισμα Γουολκαπ-Ουολτερς.
    Ο βαζελος χωρις τον Ουολτερς ειναι μια ομαδα της σειρας.Αυτος δινει το τεμπο αυτος οργανωνει τις επιθεσεις αυτος στηνει τα πικ εν ρολ με τον Παπαγιαννη και επειδη ΑΠΕΙΛΕΙ και με το mid-rage floater αν δεν σπασεις το σκριν ή με τριποντο αν κανεις το λαθος και τον παιξεις under ειναι πολυ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Αυτος γενικα ειναι ο ιθυνων νους του αντιπαλου.
    Αν τον βιδωσει ο Γουολκαπ-που μπορει να το κανει-θα κερισουμε και ευκολα μαλιστα

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Μπαρτζωκας δεν εμπιστεύεται τους καινούργιους γενικώς γιατί εμπιστεύτηκε τον Φαλ και τον Ντορσει? Όταν έχεις ξένους της πλάκας είναι λογικό να μην τους εμπιστεύεται, αν έχεις παιχταράδες θα τους εμπιστευτείς αν φέρνουμε κάναν Μπλακ Μπολμποι πιτερς, Χασαν, λιβιο και εισι ! Αφού λοιπόν αυτό είναι το μπάτζετ γιατί παίρνει τρεις τέσσερις ξένους της πλάκας και δεν τα δίνει για 2 καλύτερους? Ούτως η άλλως με 8 παίχτες παίζει!

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σπύρο Μανωλάκο
    Ξεκάθαρα έχει λογική αυτό που κάνει ο Μπαρτζώκας.
    Δεν εμπιστεύεται τους καινούργιους και θέλει πάση θυσία τη νίκη.Σωστό μέχρι ενός σημείου.
    Στην πορεία όμως δε βγαίνει αυτό το μοντέλο και πρέπει οπωσδήποτε να βρει λύση.
    Δική του δουλειά είναι να τους ενσωματώσει στην ομάδα και έχει τον τρόπο και το έχει αποδείξει.
    Δε μπορεί όμως να το συνεχίσει αυτό θα το βρει μπροστά του με μαθηματική ακρίβεια.
    Οι παίχτες το ξαναλέω είναι ποιοτικοί και σε υψηλό επίπεδο αλλά δεν μπορεί να τους το βγάλει.
    Αυτός πρέπει να βρει τον τρόπο.

    Μας κόψανε την μπάλα τα τελευταία χρόνια μην μας κόψουν και το μπάσκετ.
    Είναι αμαρτία από το Θεό αυτή την ομάδα να μην της δώσεις αυτό το μικρό boost που χρειάζεται για να φτάσει στο τέλος.
    Δεν είναι θέμα bgt είναι θέμα και μόνο του Μπαρτζώκα.
    Ξεκάθαρα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 07:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 στο τέλος της 3ης μέχρι το 7:45 περίπου που έβαλε τρίποντο, ο Σλουκας προσπάθησε να κυριαρχήσει του παιχνιδιού, αφού δεν υπήρχε άλλο σχέδιο εκείνη την ώρα. Αποτελεσμα; ένα 12-0 που έφερε την Εφες πρώτη φορά ουσιαστικά στον έλεγχο του παιχνιδιού. προσωπικά από το τέλος τη 3ης ήξερα ότι το παιχνίδι είχε χαθεί, εκτός σαν deus ex machina κάποιος έβαζε 3 συνεχόμενα τρίποντα ή κάτι κουλό και αφύσικο! ήδη ο σχολιαστής μιλάει για κούραση της ομάδας μας πριν τελειώσει η Γ.

    αστείες άμυνες Σλουκα και Λαρεντζακη σε εκείνη την περίοδο, στο καπάκι στο 3π του Σλουκα απαντάει ο συμπαίκτης του Dorsey στην Μακαμπι και καθοριστικός παράγοντας της ήττας μας στον ημιτελικό πέρυσι καθώς και πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Bucks, Elijah Bryant. τούβλο Λαρεντζακη (τραγική μηχανική στο σουτ του γενικά) - τούβλο Clyburn - σκοτωμένο τούβλο Βεζενκοφ (για τα δεδομένα του) και τρίποντο Micic 64-56 στο 6λεπτο πριν το τέλος και γεια σας..δεν το γυρίζεις με τους back2back πρωταθλητές μέσα στην Τουρκία. είχαμε κάποιες αναλαμπές (τρίποντο Λαρεντζακη, γκολ φάουλ Βεζε) αλλά δεν υπήρχαν εναλλακτικές και ενέργεια. εκεί ακολουθείς την πεπατημένη και παίζεις με τα 3 γκαρντ σου και βαράς μόνο 3π για 5 λεπτά; ενώ μάλιστα αντίπαλος έχει 3 καλύτερα και πιο εύστοχα; ή ανακατεύεις λίγο την τράπουλα, πας κοντά στο καλάθι, ψηλώνεις την 5αδα;

    φυσικά μιλάμε για την Εφες..έλειπαν 2 βασικοί της χθες και ήταν όλα φυσιολογικά. με περιορισμένο μπάτζετ δεν έχεις την πολυτέλεια να έχεις τους μισούς σου ξένους εκτός rotation. από την άλλη η προσπάθεια ήταν ηρωική, 1 μήνα πριν μάλλον θα ηταν διπλό. Εβαλαν 50% στα τρίποντα (ρίξαμε και οι δύο 30 αλλά αυτοί έβαλαν 15..) και επίσης είχαμε περισσότερα λάθη σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι.

    βλέπουμε ότι το παιχνίδι είχε και πολλά θετικά, τονίζουμε τα αρνητικά για να διορθωθούν, χωρίς Λουντζη/Κολοβερο/Παπας και με Canaan στα 5λ χθες, χρειάζεται ενίσχυση στα γκαρντ. Ειναι λύση ένας Thomas; Hilliard που παίζει και άμυνα; ένας καθαρός σκόρερ που φτιάχνει το παιχνίδι του; μπορεί ο Λουντζης να παίξει 4 καλά αμυντικά λεπτά και να βάλει 3-4 πόντους σε αυτό το διάστημα στην Euroleague ή πρέπει να αδειάσει την θέση του ροστερ για ένα καθαρο 3αρι(Ρογκαβοπουλος); μπορεί ο Canaan να γίνει το βασικό 2αρι που ελπίζαμε; πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις γιατί ο 2ος γύρος θα είναι αδυσώπητος. ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς πάλι και έχουν τα χάλια τους οι Ιταλοί..ακούγεται Καμπατσο για Αρμάνι βέβαια.

    Ο Σλουκας μοιάζει ξεζουμισμενος. Micic 18p, 9r, 9assist! τι παιχτούρα...MVP..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...