roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Νιώθουμε οι καλύτεροι στον κόσμο μετά το ΝΒΑ»

underarmor
redwell

Απίθανα πράγματα από τον Σακίλ ΜακΚίσικ στο ματς με τον Προμηθέα που το έκλεισε με 22 πόντους έχοντας 2/2 δίποντα και 6/7 τρίποντα, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει μετά το τελος του παιχνιδιού:

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τους μπλοκάραμε, όντως βάλαμε πολλούς πόντους στην πρώτη περίοδο (39). Ήρθαμε να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γνωρίζαμε ότι και ο Προμηθέας έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Oι συμπαίκτες μου μού περνούσαν την μπάλα, ο Ουόκαπ είχε 13 ασίστ, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι», είπε όσον αφορά το παιχνίδι στην Πάτρα.

Για τη συνέχεια με Εφές και Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Είμαστε έτοιμοι για αυτά τα ματς και για τον Παναθηναϊκό. Ο καλύτερος ας κερδίσει.

Ελπίζω να έχουμε τη σωστή νοοτροπία κόντρα στην Εφές. Μετά το ΝΒΑ νιώθουμε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και για αυτό μπορούμε και κερδίζουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι απαράδεκτοι, και έχουν πλουτίσει με την εισφορά όλων μας.

    Τουλάχιστον τα Ευρωπαικά τα βλέπω με Αγγλική περιγραφή, ειδικά αν κάτσει και κάνει περιγραφή ο Joe Arlaouckas (ο παλιός παίχτης, θυμάστε πολύ καλά οι παλιότεροι!) είναι απόλαυση, τρομερό χιούμορ και μάλλον γουστάρει Ελληνικό μπάσκετ, ενώ σχολιάζει και λίγο διαιτησία (οι περισσότεροι αποφεύγουν να σχολιάζουν αποφάσεις). και ο Zidek ο Τσέχος κάνει σχόλιο, για να καταλάβετε με την Εφές ήταν 3, Liam Canny, George Zidek, Joe Arlauckas.

    Αυτός είναι ο Liam Canny για να καταλάβετε την φωνή http://www.youtu.be/fJYgbeExatI είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

    Είναι και κάνα 2 πολύ μέτριοι βέβαια, βαριέσαι τι ζωή σου, αλλά ευτυχώς πολύ σπάνια μεταδίδουν Ολυμπιακό.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε decoupePe η μεταδοση της ερτ γοα να ειναι ευχαριστη θελει ενα μικρο τρυκ . Καπου στο τηλεκοντρολ εχει ενα κουμπακι που γραφει MUTE , το πατας και ησυχαζει το κεφαλι σου ,βλεπεις το μπασκετακι σου και δεν ακους τις αρλουμπες... περα απο τα αστεια τωρα εκει στην Ερτ ας βρουν εναν ανθρωπο που εχει παιξει μπασκετ εστω και σε επιπεδο Α2 κι ας τον βαλουν να σχολιασει τους αγωνες . να εξηγησει στον κοσμο τι γινεται , να αναδειξει την ομορφια του παιχνιδιου ακομα και απο πραγματα που καποιος δεν καταλαβαινει πχ οι σωστες τοποθετησεις στα ριμπαουντ ενα εξυπνο σκριν μια ομορφη κινηση χωρις την μπαλα , μπας και ξαναγαπησει ο κοσμος το μπασκετ και δουμε κανενα γηπεδο γεματο κοσμο που να καταλαβαινει τι βλεπει ... τι μας νοιαζεινα ακουμε παρατσουκλια και τσιριδες η να μαθουμε σε ποιο κολλεγιο επαιξε ο ταδε παικτης λες και ο πολυς κοσμος ξερει οτι το τζορτζταουν πχ εχει παραδοση στους ψηλους ενω το νορθ καρολαινα στα γκαρντ και στα φοργουορντ

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μονο σιγουρο ειναι ο Μακκισικ δεν θα ξαναδωσει συνεντευξη στον αναιδή υπαλληλακο της ΕΡΤ για να μη πω οτι και ο Μπαφες δεν θα πρεπει να αφησει αλλον παιχτη του Ολυμπιακου να μιλησει μαζι του.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε αυτοι δεν γνωριζουν Ελληνικα, εχεις την απαιτηση να μεταφραζουν σωστα απο τα Αγγλικα;

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο σκοπός είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια παικταρά γιατί τα λόγια είναι λόγια!!!!
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι παικτούρα αλλά κάτι φταίει και σε κάποια παιχνίδια εξαφανίζεσαι!!!!
    Αν είχες καμιά 10αριά πόντους ύψος παραπάνω, με τα προσόντα που έχεις και τον τσαμπουκά, θα ήσουν τεσσαροπεντάρι που μάλλον θα σε βλέπαμε στο ΝΒΑ!!!!
    Πάντως επειδή είσαι από τους παίκτες της ομάδας όπως και ο Λάρε που ενώ είστε αναπληρωματικοί καθορίζεται ακόμα και την τύχη ενός ματς, κοίταξε τι θα γίνει με τα δύο αυτά παιχνίδια που είναι πάρα πολύ σημαντικά!!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 08:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΞΟΣ 7 για να ειμαστε δικαιοι εχει παρει πανω απο το χρονο που του αναλογει. Το παιδι εχει πολλα σκαμπανεβασματα. Θυμομαστε ολοι ενα φανταστικο 2μηνο περυσι τελη χειμωνα, πριν κ μετα ξεσπασματα. Οι ομαδες δεν βασιζονται σε τετοιους παικτες, απλως τους εκμεταλλευονται οταν ειναι στις μερες τους

  • Security
    Security Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 08:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ο παίχτης ειναι ΗΓΕΤΗΣ και προσωπικοτητα ΑΞΙΑ για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    προσωπικα τον παω με χίλια. Και ειναι 100% σιγουρο οτι θα δειξει ακομα καλυτερο προσωπο. ΚΑΘΕ χρονο περνάει την "κοιλιά" του τετοια εποχη και απο ΓΕΝΑΡΗ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ. Λογικο ειναι...μεχρι και τη προετοιμασια πεταγε φωτιες σε συνεχεια της προηγουμενης σεζον. Πρεπει ολοι να νιωθουν και να πιστευουν οτι εχουμε ομαδαρα. Το να παμε πχ στην ΕΦΕΣ και να μας πιασει το κομπλεξ μας θα ειναι κριμα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 02:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ο χάνος της ΕΡΤ γιατί ξεκαρδίστηκε; δεν το πιστεύω ότι τους πληρώνουμε κάτι τέτοιους..λάθος μετάφραση, Αγγλικά 7χρονου, ότι να'ναι..

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 01:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο μαΚκισικ εστί σε θέλω για την συνέχεια, όπως σήμερα, ελπίζω να κάνεις καλά ματς από εδώ και πέρα.

  • George 7
    George 7 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικτουρα?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...