roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Στο μυαλό της ομάδας υπήρχε το πρέπει...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός επικράτησε το ΣΕΦ της Παρτίζαν με σκορ 87-58 για την 7η ημέρα της Euroleague, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα, να στέκεται στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας του η οποία ήταν το «κλειδί» για τη νίκη. Αναλυτικά τόνισε:

«Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς, όλη την εβδομάδα με τον τρόπο που έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι μετά τις δύο ήττες εντός έδρας. Στο μυαλό της ομάδας υπήρχε ένα “πρέπει”. Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα, το διαχειριστήκαμε.

Είχαμε συνέπεια στην άμυνα, παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ, για κάθε φάση. Έπρεπε να παίξουμε χωρίς εγωισμό. Καλή τύχη στην Παρτίζαν», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο: «Δεν κοιτάω ούτε καν τα δύο επόμενα, βλέπω μόνο το παιχνίδι με την Μπάγερν. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που είχαμε τον κόσμο. Κάναμε υπερβολές όταν περάσαμε με διαφορά τις Μονακό και Βαλένθια, οπότε ελπίζω κόντρα στην Μπάγερν να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τους διεθνείς που θα πάνε στην Εθνική: «Η ομάδα μας στηρίζει, δίνει παίκτες, προπονητές στην Εθνική. Η δική μου θέση είναι πολύ δύσκολη, τους παίκτες που δώσαμε στην Εθνική θα τους βρούμε στο Μόναχο. Η ομάδα δεν μπορεί να παίξει ούτε πέντε εναντίον πέντε. Δεν ευθύνεται κανείς, ούτε οι προπονητές, ούτε κανείς. Αυτή η διαδικασία δεν είναι καλό για κανέναν εκτός από τους φιλάθλους στην Κρήτη. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να είναι ευχαριστημένος, είναι κακό για το μπάσκετ».

Για το αν οι προπονητές έχουν γνώμη όσον αφορά τα παράθυρα: «Δεν ζητούν ποτέ τη γνώμη μας, όλοι οι προπονητές έχουμε μία διάρθρωση πολύ σοβαρή. Έχουμε κάνει προτάσεις αλλά δεν έχουνε λάβει υπόψιν τις προτάσεις μας. Για αυτό δεν έγινε το meeting με τον κύριο Στόουνς».

 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικα τα πηρα παλι με τους διαιτητες κι εκανα ανφολοου τη γιουρολιγκ στο ινσταγκραμ

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς παικταράδες όλο και κάπου πας (ίσως να πάρεις και κανά ευρωπαικό όπως το 2004 στο ποδόσφαιρο) ...
    Χωρίς χημεία πας για βρούβες

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ομαδες ειναι δυνατες, αλλα δυστυχως στηριζονται σε καποιες μονάδες οσο κι αν λεμε οτι βασιζονται στη χημεια.
    Βλεπουμε την ΕΦΕΣ οτι χωρις ΛΑΡΚΙΝ ειναι μια μετρια ομαδα. Μας το παιζει μαγκας ο Αταμάν που ανοιξε η τυχη του στα τοσα χρονια που ειναι προπονητης και εχει 2 παιχταραδες (Λαρκιν & Μισιτς) και τον εχουν ξελασπώσει.

    Η αμυνα, ειναι θεμα χημειας. Οι καλές σχέσεις σε μια ομαδα ειναι σημαντικο πράγμα, αλλα οσο καλες σχεσεις κι αν υπάρχουν, αν δεν εχεις παιχτες να μπορουν να ξεμπλοκάρουν την ομαδα οταν αυτη παθαίνει μπλακ αουτ, τοτε δε πας πουθενα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...