roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έπαιξε άμυνα και διέλυσε 87-58 την Παρτιζάν

underarmor
redwell

Ο Θρύλος μετά από αρκετά ματς στην Euroleague έπαιξε άμυνα που... τσάκιζε κόκκαλα και μέσω αυτής καθάρισε εύκολα την Παρτιζάν στο ΣΕΦ με 87-58 για την 7η ημέρα και έκανε το 5-2 στην διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι με εξαίρεση το δευτερο δεκάλεπτο που δέχτηκαν 24 πόντους, "έπνιξαν" τους παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και δη τα βαριά "όπλα" Πάντερ, Λεντέι, Νάναλι και Λεσόρ και έφτασε στην άνετη νίκη.

Σλούκας με 17 πόντους, Βεζένκοφ με 15 και Λαρεντζάκης με 14 τράβηξαν... κουπί στο σκοράρισμα ενώ σημαντική συνεισφορά είχαν Κάναν, Πίτερς και Παπανικολάου με 10 πόντους έκαστος. Για τους ηττημένους Πάντερ και Νάναλι με 14 ο καθένας ήταν οι πρώτοι σκόρερς.

Με καλή άμυνα και πρωταγωνιστές στους Αϊζάια Κάνααν και Κώστα Παπανικολάου, οι «ερυθρόλευκοι» έχτισαν νωρίς μια διαφορά 10π. (14-4 στο 5’) και την αύξησαν στους 12π. (30-18 στο 12’), χάρη στους Άλεκ Πίτερς και Κώστα Σλούκα.

Η Παρτιζάν αντέδρασε και μείωσε στους 5π. (30-25 στο 24’), ο Ολυμπιακός βασιζόμενος στην περιφερειακή του ευστοχία αύξησε ξανά τις αποστάσεις (11π. 45-34). Ωστόσο, στα τελευταία 14’’ για το τέλος του πρώτου εικοσαλέπτου επικράτησε το χειρότερο σενάριο.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα υπέπεσαν σε ένα λάθος και ένα αχρείαστο φάουλ και επέτρεψαν στην Παρτιζάν να μειώσει με ένα σερί 4-0 στους 7π. (45-38).

Στην επανάληψη οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και πλησίασαν στους 3π. (48-45 στο 24’). Οι «ερυθρόλευκοι», που είδαν στο 26’ τον Κώστα Παπανικολάου να κάθεται στον πάγκο «φορτωμένος» με 4 φάουλ (μετά το 3ο του χρεώθηκε και με τεχνική ποινή), έπαιξαν υποδειγματική άμυνα, βρήκαν λύσεις στην επίθεση δια χειρός Γιαννούλη Λαρεντζάκη και εκτόξευσαν τον δείκτη της διαφοράς στους 14π. (68-54 στο 30’).

Με την ίδια συνταγή και με πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Κώστα Σλούκα η ομάδα του Coach-B που προηγήθηκε ακόμη και με 31π. (87-56 στο 39’)- μετέτρεψε το ματς σε... μονόπρακτο και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-14, 45-38, 68-54, 87-58

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ (3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Κάναν 10 (2/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2 κλεψίματα), Λούντζης 1, Λαρεντζάκης 14 (2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1/3 βολές, 3 κλεψίματα), Φαλ 6 (3/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ), Σλούκας 17 (3/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 8 ασίστ), Βεζένκοβ 15 (4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Παπανικολάου 10 (2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ασίστ), Μπόλομποϊ 4, Πίτερς 10 (2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ομπράντοβιτς): Βούκτσεβιτς, ΛεΝτέι 6 (3/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 λάθη), Πάντερ 14 (5/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Παπαπέτρου 12 (3/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Γιοβάνοβιτς, Νάναλι 14 (3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/3 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 λάθη), Γκλας, Λεσόρ 10 (5/7 δίποντα, 6 ριμπάουντ), Μαντάρ 2 (1/8 σουτ)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

31 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Αγαπητέ Red, όσο κι αν σε κάποια εξωαγωνιστικά του μπάσκετ έχουμε τις διαφωνίες μας, στα περί Ολυμπιακού πνεύματος, συμφωνώ μέχρι κεραίας ρε φίλε.
    Κάποτε ξεκίνησα κι εγώ με ποδόσφαιρο. Συγκεκριμμένα το 1979. Στην πορεία (1983) το μπάσκετ με τράβηξε περισσότερο, αλλά το ποδόσφαιρο φυσικά δεν το ξέχασα. Σαν νεαρότερος (λόγω ίσως κι ότι ήθελα κάποτε να γίνω αθλητικός συντάκτης) παρακολουθούσα την ομάδα ανελλειπώς και σε βόλει και σε πόλο. Έβλεπα και τα 4 ομαδικά αθλήματα. Στην πορεία, μεγαλώσαμε, ο ελεύθερος χρόνος μειώθηκε, κάποια εποχή δεν υπήρχε και καθόλου, σε σημείο που αποστασιοποιήθηκα για μερικά χρόνια μέχρι και από το μπάσκετ.
    Έχοντας πλέον κλείσει τα 51, αυτό το λίγο χρόνο που διαθέτω, τον διαθέτω να παρακολουθώ την ομάδα εκεί που με ευχαριστεί. Για καλή μου τύχη αυτή τη στιγμή το μπάσκετ είναι στο φόρτε του. Θα μπορούσα να παρακολουθώ και το ποδόσφαιρο, αν δε το θεωρούσα σπατάλη χρόνου. Και τι εννοώ με αυτό; Στα εσωαγωνιστικά υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα. Πλέον η κατάσταση των εξωαγωνιστικών μ όλα αυτά που περιγράφεις, με προβληματίζει πολύ περισσότερο. Γιατί στο κάτω κάτω, λέω... ΟΚ κακές επιλογές στα μεταγραφικά, πόσο θα κρατήσει; Μία; Δύο; Τρεις χρονιές; Θα επανέλθουμε με καλή ομάδα και θα παίζουμε πάλι καλά. Με τα εξωαγωνιστικά όμως τι γίνεται; Όσο υπάρχει Μαρινάκης, θα υπάρχουν Καραπαπάδες και Βρέντζοι.
    Είμαι κάθετα αντίθετος σ αυτό που προβάλλουν όσοι έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με την ομάδα (ΜΜΕ, οπαδοί, δημοσιογράφοι, παράγοντες κλπ) ότι δηλαδή Ολυμπιακός=Μαρινάκης. Και το κακό είναι ότι αυτό έχει περάσει στο DNA των οπαδών ακόμα και στην επιχειρηματολογία τους. Δηλαδή πόσοι γράφουν διαβάζοντας τις αντιρρήσεις μας για τα ποδοσφαιρικά τεκτενόμενα ότι 'ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος'; Για μας που μιλάμε εναντίον των κινήσεων Μαρινάκη και των ανθρώπων του, πόσοι μας κάνουν αντίλογο λέγοντας μας μέχρι και τ ότι είμαστε αντιολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο;
    Κι είναι και τ άλλο. Αυτή η αρρωστημένη νοοτροπία με τις νίκες ειδικά εναντίον του βάζελου και τους τίτλους που αν δεν έρχονται πρέπει να πέφτουν κεφάλια. Τι με νοιάζει εμένα αν η ομάδα παίρνει κάθε τίτλο στο βόλει γυναικών; Ή ακόμα και στο πόλο γυναικών; Σάματι ασχολούμαι; Ξέρω έστω 4-5 παίκτες/παίκτριες των τμημάτων; Και να δείξει ματς η τηλεόραση και να έχω ελεύθερο χρόνο, θα κάτσω να το δω; Τις παίκτριες του βόλει έτυχε να τις συναντήσω όταν πήγαν να παίξουν στην Τουρκία με την Μπούρσα τον επαναληπτικό τελικό... όταν σηκώσαν την ευρωκούπα. Ήξερα ότι είχαν χάσει εδώ μέσα, ότι είχαν πολύ δύσκολο έργο, ευχήθηκα εγκάρδια στις κοπέλες να τα καταφέρουν, μπράβο τους που τα κατάφεραν, αλλά στο τέλος της ημέρας, για μένα τι σημασία είχε, απ τη στιγμή που από κείνη την ομάδα, μόνο τη Χίπε ήξερα κι αυτό επειδή είναι γυναικάρα κι όχι καλή παίκτρια.
    Αυτό η νοοτροπία που υπάρχει με τις νίκες εναντίον βάζελου που έχουν πολλοί Ολυμπιακοί, που φτάνουμε να τους νικάμε παντού και δε το φχαριστιούνται γιατί οι βάζελοι θα ανακαλύψουν ένα άθλημα του στυλ "χόκει στον πάτο της θάλασσας με μπουκάλα οξυγόνο" που μας νικάνε εκείνοι, είναι το ότι πιο αρρωστημένο υπάρχει. Πάντα υπήρχε, αλλά ειδικά τώρα έχει βαρέσει κόκκινα.
    Όσοι ασχολούνται λιγότερο με ποδόσφαιρο και περισσότερο με άλλα τμήματα κι ειδικά με μπάσκετ, δεν ενστερνίζονται αυτή τη νοοτροπία κι εκείνοι είναι που εκφράζονται διαφορετικά. Το θέμα όμως είναι ότι έρχονται αυτοί οι αρρωστημένοι οπαδοί, μπαίνουν στο μπάσκετ και λειτουργούν με τον τρόπο που έχουν μάθει στο ποδόσφαιρο. Κι αυτό δε το θέλω εγώ....

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι αυτοκράτορας στην Ελλάδα σχεδόν σε όλα τα αθλήματα.
    Ολες οι μεγάλες αυτοκρατορίες στο πέρασμα των ετών είναι δεδομένο πως θα γνωρίσουν την ακμή αλλά και την παρακμή. Ακριβώς όπως ένας οικονομικός κύκλος θα υπάρχουν διακυμάνσεις όπου από την κρίση θα βρεθούμε στην κάθοδο, από εκεί στην ύφεση και μετά στην ανάκαμψη και στην ακμή.
    Το θέμα είναι να μην είναι παρατεταμένη η ύφεση στον βαθμό που μια άλλοτε κραταιή αυτοκρατορία να βρίσκεται σήμερα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Σε αυτό παίζει ρόλο η συχνότητα, η διάρκεια και η ένταση της.
    Ε δεν νομίζω ότι οι ομάδες μας ανεξαρτήτως αθλήματος έχουν ή είχαν τέτοια παρατεταμένη ύφεση που να ανησυχούμε ότι θα οδηγηθούμε στην ανυπαρξία και την ταπείνωση. Μπορεί κάποιες να μην πέτυχαν τους στόχους τους αλλά σχεδόν μόνιμα διεκδικούμε επάξια την κατάκτηση της κορυφής και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουμε.
    Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κατακτούμε κάθε έτος τίτλους και να εμφανιζόμαστε πάντα ακμαίοι όμως η επιτυχία δεν θα είναι ποτέ εγγυημένη και δεν εξαρτάται πάντα από το ύψος μιας επένδυσης. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες ορατοί ή ακόμη και στο παρασκήνιο που παίζουν μεγάλο ρόλο όπως επίσης οι διαμορφωμένες συνθήκες ή οι εκάστοτε επιλογές.
    Μπορεί ως οπαδοί να θέλουμε να γίνονται από τους ιθύνοντες όλα τέλεια, να πηγαίνουν βάσει προγράμματος και σχεδιασμού (πόσο μάλλον αυτοί που επενδύουν) αλλά επί του πεδίου τα πραγματα θα είναι πάντα διαφοροποιημένα και μάλιστα στον βαθμό που η επιτυχία με την αποτυχία μπορεί να κρύβεται στην λεπτομέρεια ή ακόμη καλύτερα να κρέμεται από μια κλωστή.
    Εγώ λοιπόν συνιστώ ψυχραιμία διότι οι παρούσες (επιτυχημένες) Διοικήσεις των ομάδων μας είναι μοιραίο στην προσπάθειά τους για το καλύτερο (όπως εκείνες θεωρούν και στο βαθμό που μπορούν ή θέλουν να συνεισφέρουν) ότι θα κάνουν και λανθασμένες και σωστές επιλογές και σε τελική ανάλυση δεν θα πρέπει να κρίνονται για κάποιες εφήμερες αποτυχίες/ήττες η μια απογοητευτική σεζόν αλλά για το τί έχουν επιτύχει σε ένα βάθος χρόνου για να κριθούν.
    Τέλος για το πρόβλημα που δεν μπορεί κάποιος να εκφραστεί ελεύθερα και κινδυνεύει να δεχθεί επίθεση από κάποια κακοποιητικά στοιχεία, σε αυτό δεν είναι υπόλογοι οι ιθύνοντες ή ο κόσμος του Ολυμπιακού στο σύνολό του που αριθμεί εκατομμύρια φίλους και υποστηρίζει ένθερμα την αγαπημένη του ομάδα σε οποιαδήποτε άθλημα.
    Είναι δυστυχώς θέμα παιδείας (όχι μόρφωσης), πρόκειται για κοινωνικό πρόβλημα και δεν έχει σχέση με το αθλημα (άσχετα αν κρύβονται πίσω από αυτό) ή την εκάστοτε ομάδα μας. Απλά δυστυχώς υπάρχουν και θα υπάρχουν αυτοί...
    Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για το μπάσκετ αλλά δεν πειράζει, θεωρώ προτεραιότητα να σταθούμε περισσότερο στην ενότητα που θα πρέπει να έχουμε ως υποστηρικτές του Ολυμπιακού μας ανεξαρτήτως προτίμησης αθλήματος.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    MK7 συμφωνω σε οσα λες 100% για τη ΜΟΝΑΚΟ. Ειδα χθες το παιχνίδι κοντρα στη Βαλενθια και πραγματικά αυτή η ομάδα (Μονακο) ειναι ένα ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΜΑΔΑΡΑ καφενείο. Βασιζεται στον Τζειμς ολη η ομάδα, και το μονο που ξερουν ειναι να παιζουν σκληρά και να βαρανε τριποντα και οτι κατσει. Η υπερπροβολή τους και η υπερεκτιμηση παιχτών οπως ο Μπράουν δημιουργει πιστεύω στους αντιπάλους τους εναν ψυχολογικο επηρεασμό και τους αντιμετωπίζουν φοβικά.
    Αν μπεις δυνατά και τους σπάσεις τον τσαμπουκα με καλη αμυνα τους εχεις σκισει...

    Εμεις στο δικο μας παιχνιδι τους ειχαμε κατεδαφισει ωσπου παθαμε μπλακ αουτ και πουλαγαμε τη μπαλα μονοι μας...
    Εμεις δωσαμε το παιχνιδι σε αυτους...αυτοκτονια τοσο με Μονακο οσο και με Βαλενθια.

    Ας τα βλέπουν οι δικοί μας ωστε να μην μασησουν στα εκτος εδρας παιχνίδια με αυτους ξανα οταν ερθει εκεινη η ωρα.

    Τωρα στα του ποδοσφαίρου, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εχει διχαστει σε ποδοσφαιρο και μπασκετ γιατι αλλος κοσμος ειναι στο ενα και αλλος στο αλλο. Εχει διχαστει ομως γιατι ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
    Οταν στο ποδόσφαιρο πχ κράξεις Μαρινάκη σου τη πέφτουν 10 ατομα. Το εχω δει με τα ματια μου. Ανθρωπος που τολμησε να κανει κριτικη για αυτο που εβλεπε εγινε βρεθηκε 6 σειρές καθισμάτων κατω απο κλωτσομπουνιδια.
    Στο μπάσκετ, κανεις κριτικη και δε μιλάει κανεις. Ουτε υπερ ουτε κατά...
    Εχει καλλιεργηθεί μια κατάσταση στο Καραισκάκης, οπου αν τολμήσεις και πεις κουβέντα για Μαρινάκη τότε αυτομάτως αντιμετωπίζεσαι λες και πηγες στο γήπεδο με φανελα Παναθηναικου.

    Επισης, στο μπάσκετ, μπορει η ομάδα να παιζει τρένο, μπασκετάρα και να εχει καλα αποτελεσματα και εικονα, ομως στη 1η στραβή ο κόσμος γυριζει τη πλάτη, αρχιζει μουρμούρα, του φταινε ολα και ολοι.
    Στο ποδόσφαιρο ΠΛΕΟΝ (γιατι καποτε δεν ισχυε αυτο) βλέπεις τον κόσμο (αναφερομαι σε αυτους που πανε γηπεδο) και ενώ βλέπουν την ομάδα απο τακτικές διοικητικες, να σερνεται, να ξεφτιζιζεται απο καφενεια της ευρώπης και να τρωει 3άρες και 4αρες μεσα στο Καραισκάκης και η ανοχή σε αυτή την εικονα ειναι ανευ προηγουμενου, οταν καποτε σε λιγοτερο κακη εικόνα που ειχε η ομάδα επί προηγουμενης προεδρίας, δεν δισταζε ο κοσμος να φωνάξει και να αποδόσει ευθύνες σε διοικηση και τους πάντες!!! Δεν ξεφευγε ουτε Κοκκαλης, ουτε Λουβαρης ουτε προπονητης και παιχτες!
    Ενώ τώρα, δεν πεφτει κιχ!!!

    Αυτο στα ματια καποιου Ολυμπιακου, αυτη η ανοχη, αυτή η απάθεια, προκαλεί ερωτηματικά. Και ετσι δημιουργείτε ο διχασμός που πηγάζει από την σκεψη οτι ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, κατα την οποία κανείς δεν επιτρέπεται να κανει κριτική, να εχει παράπονο και να αποδίδει ευθύνες!!!

    Οταν βλέπεις θ7 εκπομπή με αυτούς τους... αρχιΟλυμπιακάρες, να κλεινουν τηλέφωνα και να βρίζουν ακομα και Ολυμπιακούς που εκφράζουν παράπονα ΣΩΣΤΑ και κόσμια, τότε καταλαβαίνεις για τι κατάσταση μιλάμε!
    Οταν τους ακούς μετά από ξεφτιλιστικές ήττες να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα ενώ οι ίδιοι άλλες εποχές εστηναν στο εκτελεστικό απόσπασμα τους πάντες σε διοικηση και ομάδα μετά από στραβά αποτελεσματα, αισθάνεσαι πως πλέον οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΡΕΥΑ. ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΘΟΣ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΛΟΓΑ...ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ...

    ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΣΩ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 15ΧΡΟΝΑ....
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ, ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΠΟΡΩΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ Η ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ 3-4 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΑΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

    και θα πω κατι τελευταιο σε εκεινους τους μπάμιες που λενε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...
    ΝΑΙ, να ειμαι Ολυμπιακός στα δυσκολα, αλλα στα πραγματικά δυσκολα. Τι σημαινει αυτο?
    Σημαινει οτι ο Ολυμπιακός δεν εφτασε εδώ που εφτασε γιατι ετυχε οι αντιπαλοι του να ειναι καλύτεροι η γιατι εγιναν οσα επρεπε να γινουν και ετυχε να μην αποδοσουν οι καλοι παιχτες που ηρθαν και μια χρονιά πες πηγε χαμενη οποτε ας ειμαστε διπλα στην ομαδα.
    Οτι εχει συμβει συνεβη γιατι επι σειρά ετών, η διοικηση ακολουθει μια τακτική επαναλαμβανόμενων κινησεων που εριχναν το επιπεδο και ενω το φωνάζουμε χρόνια τωρα οτι δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται, μας εγραφαν στα φρυδια τους!!!
    Ο Ολυμπιακός εφτασε σε σημειο να ειναι -10β από τη κορυφή στο πρωτάθλημα οχι εξαιτίας της διαιτησίας, αλλα εξαιτίας οτι καποιοι εφεραν στον Ολυμπιακό παίχτες ενα σωρό που δεν μπορουν να κανουν τη διαφορά ουτε οταν τους στέλνουν δανεικούς στους Ιωνικούς!!!!
    Ηρθαν ΧΑΜΕΣ, ΧΟΥΑΝΚ, ΜΠΙΕΛ, ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ και βλέπεις τη διαφορά ποιότητας απο παιχτες που μας εφερναν. Αγκιμπουδες, Λοβέρες, Σολδάνους, Ντιαζ, Πεπε, Κανεδες, Φατιγκάδες, Ντρέγκερ, Λαλάδες, Μποτίες, Μεριάδες, Μιράντες, Ρεαμπτσουκηδες, Πίπες, Σισέδες και Μπαδες....Μιλάμε για παρακμή!!!!
    Ε, δε γινεται να χειροκροτώ ρε μαγκες αυτό που συμβαίνει !!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αυτη η δυσκολη κατάσταση που ηρθε ο Ολυμπιακός δεν ηρθε μονη της.
    Τα πετρινα χρονια, που πολλοι τα αναφερουν ετσι με ευκολια οπως τους βολευει, ο Ολυμπιακος δεν πηρε πρωταθλημα γιατι οι αντιπαλοι ηταν και εκεινοι δυνατοί, λιγο η ατυχία πολλές φορές, λιγο καποια λαθη και ισως και καποιοι παράγοντες αλλοι μας στοιχησαν τη χαρά των διακρίσεων. Ομως και μεταγραφαρες γινονταν ΚΑΙ μπαλα καλη εβλεπες απο την ομάδα και παθος υπηρχε. Ηταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η ομάδα και ο κόσμος και το γηπεδο ΗΤΑΝ ΦΩΤΙΑ!!!

    Τωρα δε τα βλέπεις αυτά. Πλεον φτασαμε σε σημειο να παιρνουμε πρωταθλήματα και να μη τα χαιρόμαστε!
    Διοτι τελευταία χρονια η ανυπαρξία των αντιπάλων μας ηταν σε τετοιο βαθμό που ακομα και με μετρια ομάδα εμείς παιρναμε το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς. Μπαλα ομως ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ. Παιχτες καλοι μετρημενοι στα δαχτυλα! Πηξαμε να βλέπουμε Μασουρες και Μπουχαλάκηδες! Ακομα ελπίζουμε οτι μπορει ο Ανδρούτσος να γινει ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ και ο ΡΕΤΣΟΣ νεος Μανωωλάς! Αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ κυριοι...

    Με το ζορι να κανεις παιχτες καποιους δεν γινεται. Αυτοι που αξιζουν πραγματικά φαινονται με το καλημερα! ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ το παλικαρι ο ΝΤΟΗ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ θελω στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ξερω οτι δινουν το 100% τους, οτι αξιζουν, και να τους στηριξω και σε ηττες και σε στραβά αποτελέσματα.
    Και οχι κατι φωτοβολίδες περαστικούς που ερχονται λογω καποιων μανατζαρέων που η διοικηση επετρεψε να κανουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ καλάθι αχρηστων πελατών τους!!!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 02:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετα το ματς με την Μονακο στο ΣΕΦ ειχα γραψει οτι ο λογος που χασαμε κατα την προσωπικη μου αποψη ηταν καθαρα η προκλητικη διαιτησια.Ειχα τονισει δε οτι αυτη η νεοπλουτη ομαδα με την ετεροκλητη λογω πολεμου συνιδιοκτησια μεταξυ των δυο ξεπλενηδων ρωσου και ουκρανου ολιγαρχη απολαμβανει διαιτησιες που ντροπιαζουν το αθλημα και προσβαλλουν βαναυσα την αξιοπιστια της διοργανωσης. Επισης στο αγωνιστικο κομματι ειχα γραψει οτι θεωρω την φετινη Μονακο χειροτερη ΟΜΑΔΑ απο την περσινη.Μετα λοιπον και απο το σημερινο παιχνιδι Βαλενθια-Μονακο θα το παω ενα βημα παραπερα και θα πω οτι προκειται για ομαδα ανεκδοτο.
    Δεν ξερω ποσοι συγγαυροι ειδατε αυτο το παιχνιδι Βαλενθια-Μονακο αλλα πραγματικα ηταν να για να ξερνας εμετους απο τα ματια για το οικτρο μπασκετικο θεαμα των μονεγασκων και απο το στομα για την διαιτησια που προσπαθησε νταηλικι να της χαρισει αλλη μια απατεωνιστικη νικη.Μετα την συγγνωμη της Ευρωλιγκας για την αλλοιωση αποτελεσματος στο Μονακο-Εφες (σκεφτειτε οτι περασαν πριονορδελα μεχρι και τουρκικη ομαδα!) τα αισχη στο ΣΕΦ που μας δειρανε κανονικα αλλα τα φαουλ σφυριζονταν μονο στην δικη μας πλευρα του παρκε σημερα εκτελεσε 38 βολες σε ματς που σκοραρε συνολικα 84 ποντους!
    Οι βαλενθιανοι στις εξεδρες κυριολεκτικα εβραζαν με αυτα που εβλεπαν.
    Το δε small ball σχημα του Ομπραντοβιτς με τους τρεις μαγους γκαρντ (προκειμενου να τους βολεψει ωστε να μην γκρινιαζει κανεις) τον Μπραουν στο 4 και τον Μοερμαν στο 5 ηταν κανονικο τσιρκολικι. Iso στην νιοστη και Αγιος ο Θεος που συνηθως κατεληγε σε φαουλ με την παραμικρη επαφη οτι εγινε δηλαδη και στον Πειραια στο τεταρτο δεκαλεπτο που ο Ντιφαλα (κυριως) και οι αλλοι δυο εντεταλμενοι δεν μας επετρεψαν να παιξουμε αμυνα να γυρισουμε και να παρουμε τον αγωνα.
    Αυτη η ομαδα θα γινει μακραν η πιο αντιπαθητικη της Λιγκας εαν συνεχιστει-που ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχιστει-αυτο το σπρωξιμο απο την διαιτησια.
    Στα δικα μας τωρα συμφωνω με οσους γραφουν οτι ειναι ανεπιτρεπτο να καλλεργειται σκοπιμως απο ορισμενους διχαστικο κλιμα.Μονο απο βαζελοτρολλ με ψευτικα- δηθεν ολυμπιακα νικνειμς θα δεχομουν οτι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο με στοχο να μας ριξει σε εσωστρεφεια.Αν ομως προερχεται πραγματικα απο ολυμπιακος τοτε λυπαμαι αλλα αδυνατω να καταλαβω πως μπορει να διαχωριζεις τα τμηματα και μαλιστα να καταφερεσαι κιολας εναντιον καποιου συγκεκριμεου τμηματος ειτε επειδη δεν γουσταρεις την διοικηση του ειτε επειδη δεν σου αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λαρετζακης κάνει παιχνίδια όπως έκανε και πέρυσι. Διαφωνώ βεβαια με κάθε σεβασμό Ηλία προς τις απόψεις σου.
    Διαφωνώ γιατί και πέρυσι ο Λαρυ έκανε παιχνίδια σαν τα φετινά απλά δεν είχε διάρκεια. Δεν έπαιζε περισσότερο ούτε τώρα παίζει περισσότερο από ότι πέρυσι.
    Ο Λαρυ όμως δεν έχει την σταθερότητα επιθετικά του Ντορσει.
    Όπως και να χει ένα ακόμα δυνατό όπλο στη φαρέτρα χρειάζεται.
    Διότι δημιουργεί άλλη αίσθηση και στον αντίπαλο και στο πλάνο που θα φυλάξουν κάποιους παίχτες.
    Εγώ δεν μιλάω μόνο για τους πόντους που βάζει η όχι ένας παίχτης σα τον Ντορσει. Αλλά για την επιθετική αύρα που επηρεάζει θετικά και παρασύρει την ομάδα όλη μέσω εκείνου.
    Συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα όπως λέει ένας άλλος φίλος να μιλάμε για τους απόντες αλλά εκτιμώ πως ένας τύπου Ντορσει παίχτης επιβάλλεται να υπάρχει σε μια ομάδα μεσαίου επιπέδου μπάτζετ όπως είμαστε εμείς.
    Και τέλος, εγώ ως τώρα έχω δει θετικά στοιχεία συνολικά από τους παίχτες μας ως σύνολο αλλά δεν με έχουν εντυπωσιάσει ως τώρα περισσότερο από το περσινό σύνολο που είχαμε.
    Λέμε ότι είμαστε καλύτεροι... Αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό.
    Κάτι νιώθω ότι λείπει, ίσως οι νέοι παίχτες δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί πλήρως.
    Είναι θετικοί, αλλά όχι όπως ήλπιζα να τους δω. Όλοι τους... Μπολομποι, Πιτερς, Κανααν και Μπλακ...δείχνουν κάπως soft.
    Ενω πέρυσι είδες ήρθαν οι Γουοκαπ, ΦΑΛ, Ντορσει και ελαμψαν με το καλημέρα.
    Τους Χασαν και Ζαν Σαρλ όμως...ακόμα δεν με έχουν κάνει να τους ξεχάσω. Νιώθω ότι στο σύνολο εδεναν περισσότερο. Ίσως επειδή είχαν περισσότερο χρόνο στην ομάδα κ είχαν ενκλιματιστει.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία τα γράφει ο φίλος @Andregon, και λογικά. Είναι μέχρι και ντροπή να διαχωρίζουμε τους "Ολυμπιακούς", ένας είναι ο σύλλογος, και μάλιστα αυτή η πολυ-αθληματικότητά του και οι επιτυχίες σε τόσα αθλήματα είναι τεράστιος λόγος περηφάνιας.

    Για το παιχνίδι, όπως επίσης διέγνωσε ο φίλτατος, χωρίς την ΑΜΥΝΑ μας δεν πάμε πουθενά, καλοδεχούμενοι και οι 90 πόντοι, αλλά όταν προέρχονται από επιθετική άμυνα, μόνοι τους δεν λένε τίποτα γιατί υπάρχουν πολλές ταλαντούχες επιθετικά ομάδες στη Euroleague να σου βάλουν +1 (π.χ Βαλένθια) και μετά στο καναβάτσο..

    Επίσης πολλά λάθη, τι έχουν πάθει φέτος; εκεί στο τέλος του ημιχρόνου με το μίνι σερί της Παρτίζαν; τι ήταν πάλι αυτό, σίγουρα κάποιοι τρόμαξαν (τρομάξαμε) από τις νωπές μνήμες εναντίον Βαλένθια.

    Λοιπόν, όλο το ψωμί είναι ο Σλούκας, ακόμη και στο τέλειο παιχνίδι του ο Βεζένκοφ δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του, δεν είναι ούτε Σπανούλης, ούτε Γκάλης, ούτε καν Αντετοκούνμπο, και η μεγάλη διαφορά των παιχτών που κερδίζουν "μόνοι" τους (που εγώ είμαι κατά αυτού, αλλά για να τα λέμε όπως είναι), είναι ότι δημιουργούν σκορ/παιχνίδι μόνοι τους, ενώ ο Σάσα, ενώ είναι καταπληκτικός, χρειάζεται και τροφοδότηση, και να πάρει τα στατικά του τρίποντα, και τα - απίστευτα βελτιωμένα - κοψίματά του στην ρακέτα, κ.λ.π ο Σλούκας όμως μπορεί να φτιάξει όλη την ομάδα, κατά την γνώμη μου ο απολύτως πολυτιμότερος - και γι' αυτό αμοίβεται τόσα - παίχτης της ομάδας.

    Χθες ο Μελιτζάνας τον αντιμετώπισε μάλλον χλιαρά και αναποτελεσματικά, ίσως με Exum θα τον έβαζε πάνω του για να του κόψει τους χώρους και το οπτικό πεδίο του με τα μακριά του χέρια και κορμό - όπως έπραξε ο συνονόματός του με τον Diallo, ή ακόμη και με σύνθετες άμυνες όπως της Βαλένθια. Για 39 πόντους τελικά ήταν υπεύθυνος ο Κώστας..

    Παρτίζαν τώρα, μέτρια ομάδα, δεν έχει βάθος, δεν είναι του επιπέδου μας, αλλά είπαμε, ΟΛΕΣ οι ομάδες είναι επικίνδυνες αλλά όχι στο γήπεδό μας αυτή η Partizan..Exum σημαντική απώλεια γιατί έχει συγκεκριμένο ρόλο σε μία ομάδα με πολύ λίγο ταλέντο. Παπαπέτρου έκανε την καλύτερη εμφάνισή του. ΧΑ!

    Για τον Λαρεντζάκη. Για να είσαι μεγάλος, πρέπει πολύ συχνά να αποδίδεις σε αυτό το επίπεδο. Φέτος πάλι άρχισε πολύ καλά (καλύτερα από πέρυσι) αλλά είναι μεγάλος παίχτης; θα το αποδείξει ο ίδιος μέσα στο γήπεδο.

    Bayern/Maccabi/Alba, όλα είναι πιθανά, τουλάχιστον 2 νίκες απαραίτητες για να είμαστε ψηλά στην 8άδα, αν γίνει και το 3/3 νομίζω μετριάζει την ήττα από Βαλένθια και θα μας εδραιώσει 4άδα. 1/3?...χμ..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρεις τι γίνεται Red; Αυτό που ζητάμε αυτή τη στιγμή απ το Ντόρσεϊ, το κάνει ο Λαρεντζάκης. Απλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα και δε τον παραδεχόμαστε σ αυτό το ρόλο... δε λέγεται Λαρεντζάκιτς.
    Αν φέρουμε πίσω το Ντόρσεϊ, δε σημαίνει σώνει και ντε, ότι θα έχουμε 2 παίκτες απ αυτή την κατηγορία. Πέρσι που είχαμε και τους δύο, πάλι ο ένας φαινόταν... ο Ντόρσεϊ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αν ξαφνικά ακούσουμε ότι επιστρέφει ο Ντόρσεϊ, θα πω όχι. Αν γίνει τέτοια κίνηση, ο Μπαρτζώκας θα χει κάνει τα κουμάντα του. Θεωρώ όμως ότι αν ο Κάνααν σταθεροποιηθεί σ ένα επίπεδο όπως το χτεσινό, ο Μπαρτζώκας δε θα κάνει αλλαγή φέτος, ακόμα κι αν ο Ντόρσεϊ είναι διαθέσιμος και ζητήσει να επιστρέψει σε μας. Θα πρέπει ο Κάνααν να μην προσφέρει τίποτα και να μπούμε στη διαδικασία ότι θα φέρουμε έναν άλλο στη θέση του που ότι κι αν προσφέρει, καλύτερος θα ναι. Ε αυτό το σενάριο δείχνει πια να απομακρύνεται.
    Η απόκτηση τόσο του Κάνααν, όσο και του Πίτερς δείχνει ότι ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα που να έχει πλουραλισμό στην επίθεση, έτσι ώστε να μη λέμε αυτό που λες προς στο τέλος... ότι αν ο Βεζένκοφ δεν είναι σε καλή μέρα, καληνύχτα. Το θέμα όμως είναι ότι απ τη στιγμή που δεν έχουμε το μπάτζετ να φέρουμε Μίτσιτς, Γιαμπουσελέ, παρά παίκτες μεσαίου μπάτζετ, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Άλλο το step up για ομάδα 8άδας-12άδας που είμασταν πρόπερσι (που δε θα ήταν step up για Κάνααν-Πίτερς, μιας κι εκεί παίζανε) κι άλλο για ομάδα 4άδας. Χρειάζεται υπομονή. Το 1Μ για έτοιμο παίκτη για ομάδα 4άδας, που μάλιστα προορίζεται για 5αδάτος, είναι αστείο νούμερο. Κι αν πεις ότι πας για 2άρι σκόρερ, ακόμα και τα 2Μ είναι λίγα.

  • Andregon
    Andregon Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες. Συνεπώς το να στεκόμαστε συνεχώς στο τι ΘΑ κανάμε αν είχαμε τον έναν ή το άλλο παίκτη στον ρόστερ μας δεν έχει καμία σημασία.
    Με αυτούς που είχαμε πέρυσι φτάσαμε στο Final 4 και χάσαμε την πρόκριση στον τελικό για ένα σούτ σε νεκρό χρόνο και οτιδήποτε άλλο είναι υποθέσεις επί υποθέσεων.
    Φέτος έχουμε αυτό το ρόστερ και καλύτερες προοπτικές που όμως θα πρέπει να επαληθευτούν και στο παρκέ.
    Μέχρι στιγμής η ομάδα μας είναι εξαιρετική και επιβεβαιώνει τις υψηλές προσοδοκίες μας αρκεί συνεχίσει να αγωνίζεται προσηλωμένη στις βασικές της αρχές.
    Μέσα από την άμυνα συνηθίζε ανέκαθεν η ομάδα να βρίσκει ρυθμό στραγγαλίζοντας τον αντίπαλο. Αυτό έκανε και με την Παρτιζάν και την ισοπέδωσε αποφεύγοντας ταυτόχρονα την σωρεία επιπόλαιων λαθων που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα και πλήρωσε ακριβά.
    Τώρα για την αντικειμενικότητα της αναμετάδοσης του αγώνα από συγκεκριμένη εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού νομίζω ότι δεν ανακαλύψαμε χθές την Αμερική. Κατά απαίτηση-παραγγελία κάποιων κέντρων αποχωρησαν ακόμη και πράσινων αποχρώσεων δημοσιογράφοι που δεν έκαναν επακριβως ότι τους υπαγόρευαν και παραμένουν ή τοποθετούνται άλλοι με πράσινο παρελθόν από διάφορα επίπεδα διαιωνίζοντας συγκεκαλυμμένα την βαζελοφωλία.
    Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με όλη αυτήν την διένεξη κάθε φορά στα σχόλια κάθε άρθρου του σάϊτ.
    Ο Ολυμπιακός είναι αδιαμφισβήτητα ένας και ενιαίος. Η εκάστοτε Διοίκηση κάθε τμήματος κάνει αυτό που μπορεί (βάσει δυνατοτήτων και συνθηκών) ώστε ο κορυφαίος πολυαθλητικός συλλογος στην Ελλάδα (και όχι μόνο) να παρουσιάζεται διαχρονικά ανταγωνιστικός για να διεκδικεί επάξια τίτλους μεγαλώνοντας το κύρος του μέσω των επιτυχιών του.
    Σε όλο αυτόν τον αγώνα Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία, Παίκτες (ακόμη και οι οπαδοί) μέσα στην προσπάθεια που γίνεται είναι φυσιολογικό να κάνουν και λάθη. Η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη. Μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα καθήμενος αναπαυστικά στον καναπέ του είναι αλάθητος. Συνήθως αυτοί είναι και οι πιο αυστηροί επικριτές των ομάδων του Ολυμπιακού.
    Αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ισοπεδωτική κριτική κάνει καλό στην ομάδα και για αυτό το παίζουν μονιμως δημόσιοι κατήγοροι ενώ όλοι οι άλλοι που την υποστηρίζουν παντός καιρού στα δύσκολα και δεν καταφεύγουν σε ακραίες αντιδράσεις είναι πρόβατα που τρώνε σανό. Που διαχωρίζουν σε κάθε ευκαιρία τον Ολυμπιακό σε Ποδοσφαιρικό και Μπασκετικό, τους οπαδούς σε Προεδρικούς και Αντιπροεδρικούς, τους παίκτες σε πουλέν και παλτά κ.λ.π.
    Ας σταματήσει επιτέλους ο διχαστικός λόγος, μην παρασύρεστε άλλο. Από το διαίρει και βασίλευε που εξυπηρετεί αντίπαλα συμφέροντα συνιστώ στους απανταχού οπαδούς μας το ισχύς εν τη ενώσει.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια, σιγουρα παντα καποιος θα λειπει απο καθε ομαδα. Ομως εδω το ζητημα ειναι οτι λειπει ενας παιχτης που κακα τα ψεμματα περυσι εδωσε πολλά στο επιθετικο και οχι μονο κομμάτι και στην κανονικη διαρκεια της σεζόν η ομαδα πηγε τρενο.
    Μας εχει μεινει η εικονα του Ντορσει στο τελευταιο 2μηνο που ηταν μετριος σε αποδοση και σε αρκετα ματς δεν τα πηγε καλά. Ισως απο κουραση, ισως απο αλλους λογους συγκεντρωσης...και ξεχνάμε οτι με την επιθετικη του ικανοτητα μας ξεκλείδωσε πολλά παιχνίδια που θα είχαμε χάσει αν δεν ηταν αυτος.

    Δυστυχώς η απουσια του φετος φαινεται.
    Και δεν φαινεται επειδη ο Κανααν δεν ειναι καλος. Μπορει να βελτιωθει και να βοηθησει. Αλλα και παλι Ντορσει ΔΕΝ ειναι ουτε θα γινει.
    Περυσι η ποιότητα του Ντορσει στην επίθεση βοηθησε πολύ να "ξεχάσουμε" τον Σπανούλη.
    Αυτή τη στιγμή επιθετικά ο πιο σταθερός παίχτης του Ολυμπιακού με διαφορά από τον 2ο, είναι ο Βεζενκοφ.
    Αν ο Βεζένκοφ δεν βρεθεί σε καλή ημέρα, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ....

    Καλη η χημεία, ειναι πολύ σημαντικό οτι υπαρχει χημεια στον Ολυμπιακό, αλλα ολα θα πανε περίπατο αν ο Βεζένκοφ δεν τραβηξει η στη χειρότερη (φτου φτου φτου) τραυματιστει!
    Τοτε πανε και οι χημείες, πανε ολα...

    Αυτο οσο το υποτιμούμε, θα μας τιμωρησει....ειναι θεμα χρονου.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ιoannis Lardas
    Σ όλες τις ομάδες λείπουν θεωρητικά παίκτες. Ακόμα και στους Γουόριορς. Δε τους λείπει ένας φόργουορντ σαν το Γιάννη; Δεν τους λείπει ένα 5άρι σαν το Γκομπέρ; Δε θα ταν ακόμα καλύτεροι αν τους είχαν; Δεν πάει όμως έτσι.
    Και να πάρουμε πίσω το Ντόρσεϊ (που εγώ τον πάω και τον θέλω με 1000) και μάλιστα κρατώντας και τον Κάνααν για υπεροπλία στο 2, άλλοι θα πούνε ότι πρέπει να πάρουμε 3άρι. Και να πάρουμε και 3άρι θα βρούνε ότι κάτι άλλο λείπει.
    Αυτή είναι η ομάδα μας κι είναι παραπάνω από καλά, με το μπάτζετ που διαθέτει. Και υπάρχει και πλεόνασμα από το καλά. Και πως το καταλαβαίνεις; Χτες
    - έπαιξε καλά ο Κάνααν, δεν έπαιξε καλά ο ΜακΚίσικ.
    - έπαιξε καλά ο Πίτερς, ο Βεζένκοφ πήγε καλά αλλά όχι όσο μας έχει συνηθίσει
    - ο Φαλ έπαιξε καλά, πήγε καλά κι ο Μπολομπόι, ο Μπλακ έκανε DNP.
    Το ζητούμενο είναι να μπούνε στο κλίμα οι καινούριοι, έτσι ώστε να πεις ότι σε μια γραμμή θα παίζει σταθερά καλά και ο starter και ο 2nd unit. Και το ότι είμαστε τόσο καλή ομάδα, είναι επειδή έχουμε καταφέρει κάτι τέτοιο στην πιο νευραλγική θέση... του άσσου.... με Γουόκαπ-Σλούκα, ενώ ο Μπαρτζώκας θέλει πια να βάλει ενεργά στο παιχνίδι και το Λούντζη. Όμως για να καταφέρεις κάτι τέτοιο σ όλες τις γραμμές είναι σχεδόν αδύνατον. Αν αυτή τη στιγμή πεις ότι διώχνουμε τον Κάνααν και φέρνουμε πίσω το Ντόρσεϊ, θα πέσει ο Λαρεντζάκης.... μέρος των προσπαθειών και του χρόνου του θα τα πάρει ο Ντόρσεϊ (ο Κάνααν παίζει και λιγότερο και παίρνει λιγότερες προσπάθειες)... θα είναι το παλάντζο θετικό για μια τέτοια κίνηση; Και μάλιστα τώρα που η ομάδα ρολάρει; Για να πεις ότι παίρνουμε Ντόρσεϊ και κρατάμε και Κάνααν, εκεί δεν το συζητάω καν.... θα γίνει μπάχαλο. Ο ένας θα τρακάρει πάνω στον άλλον.
    Ο Κάνααν ήταν παίκτης που έπαιζε σε ομάδα 8άδας-10άδας. Ο Πίτερς σε ομάδα 14άδας. Πρέπει να κάνουν step up γιατί πλέον βρίσκονται σε ομάδα 4άδας. Χρειάζεται χρόνο. Ο Μπολομπόι που έπαιζε σε ομάδα 4άδας μπήκε πιο γρήγορα στο κλίμα.
    Απλά πράγματα.
    Η λογική "ας έχουμε παίκτες" είναι μπακαλίστικη.
    Δεν τραβάει ο ένας; Θα τραβήξει ο άλλος.
    Κι αν υπάρχουν πολλοί... ε του κερατά... κάποιος θα τραβήξει.
    Δεν παίζεται έτσι το μπάσκετ κι ειδικά στο επίπεδο που είμαστε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...