roumeliotis

Carwiz

«Να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Παρτιζάν»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τη Νίκαια και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με την Παρτιζάν.

«Ήταν ένα παιχνίδι που η συγκυρία ήταν να το παίξουμε σε αρκετά λιγότερες από σαρανταοκτώ ώρες μετά την αναμέτρηση με την Βαλένθια. Οπότε όπως καταλαβαίνετε υπήρχε λίγος χρόνος να το προετοιμάσουμε, υπήρχε η ενέργεια που ξοδέψαμε με την Βαλένθια και ήταν αρκετή έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και συνέχισε: «Παρόλα αυτά δεν έχω παράπονο. Ενεργειακά προσπαθήσαμε όλοι, οι περιφερειακοί μας αρκετά, οι ψηλοί μας επίσης. Ο Ιωνικός είναι πολύ καλή ομάδα και το διαπιστώσαμε όχι μόνο από το σκάουτινγκ, αλλά και σήμερα.

Σουτάρει πολύ καλά την μπάλα. Έχει δύο πολύ έμπειρους παίκτες, τους Μάντζαρη και Μαυροκεφαλίδη και οι δύο τους πλέι μέικερ, ο ένας από έξω και ο άλλος μέσα στην ρακέτα. Έχει καλούς σουτέρ και παιδιά που πάνε δυνατά στο ριμπάουντ.

Έτσι απαιτήθηκε από εμάς να κάνουμε ένα καλό 6άλεπτο αμυντικά στο τρίτο δεκάλεπτο, για να πάρουμε τη διαφορά των 20 πόντων και τελικά να ολοκληρωθεί το παιχνίδι εκεί.

Συγχαρητήρια στην Νίκαια. Εμείς τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας. Σε τρεις μέρες από τώρα θα παίξουμε πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Παρτιζάν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  •  Rommel7
    Rommel7 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως πραγματικά το ΣΕΦ με την Βαλένθια ήταν για μένα τουλάχιστον απογοητευτικό...Μόνο μία Θύρα 7 να φωνάζει και αυτή για άλλο ματς...οι υπόλοιποι πατατάκια,να κοιτάνε το κινητό και άμα φωνάζεις μόνο που δεν σου κάνουν παρατήρηση λες και είμαστε στο θέατρο... Χρειάζεται πολλη περισσότερη ενταση σε αυτά τα παιχνίδια και φωνή σε όλο το ματς...Αυτόν όσον αφορά το οπαδικο ...Τώρα όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι θέλει περισσότερη σκληραδα στην άμυνα.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως το ματς με τη Βαλένθια σε μεγάλο βαθμό από τον κόσμο που μαζεύτηκε το χάσαμε. Φώναζαν λες και ήταν σε γήπεδο ποδοσφαίρου, δε καταλαβαίνουν τις διαφορές, απλά πάνε για να φωνάξουν και δεν τους ενδιαφέρει αν βοηθάνε πραγματικά ή όχι την ομάδα. Για καμία selfie είναι, με φόντο το κασκολ και κανένα καπνογόνο, μέχρι εκεί τους κόβει. Το μπασκετ δεν είναι ποδόσφαιρο είναι όπως το τενις. Οι παίκτες δεν παίζουν με τους σφυγμούς στο 200 και δε σημαδεύουν ένα τέρμα 7 μέτρων, αλλά ένα στεφάνι 45 εκ. που πρέπει να το κάνουν αυτό καμιά σαρανταριά φορές. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, πάντα , να έχουν ρυθμό, να διαισθάνονται τον χρόνο της επίθεσης κτλ, εδώ βαράμε βολές και τα βούρλα συνεχίζουν να φωνάζουν. Ψηλά γράμματα αυτά, το θέμα είναι να βγει καλή η φωτογραφία. Μετά τα χθεσινά τραγελαφικά, που οι ποδοσφαιρόφιλοι τα βάζουν με τον Άβιλα, αφού δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα, περιμένω να μαζεύουμε και άλλους άσχετους. Καλή τύχη στην ομάδα.

    υ.γ. Συστήνω πατατάκια με ρίγανη, και σε ντέρμπι αν θέλουμε να τρομάξουμε λίγο τον αντίπαλο , δρακουλίνια.

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 02:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε τις συγκεντρώσεις κ κοίτα μη χασεις κ τριτο συνεχόμενο μάτς στο νεκροταφειο ελέω των Πατατάκηδων ΣΕΦ έτσι οπως το κατήντησαν οι αγγελόπουλοι κ γινεις εσυ μελιτζάνα αντι για την σέρβικη προπονητική Απάτη.
    2ον.Αφου λες οτι εκτος απο προπονητής του Ολυμπιακού εισαι κ οπαδός του Ολυμπιακού θα ειδες το μάτς.
    Εχεις ενημερωθει για την σφαγή κ την ισοπαλία με το έτσι θελω του μπένετ.
    Φετος Απαιτούμε να τους Ξεφτιλίσεις.
    Το πόδι στο γκάζι απο το Τζάμπολ ως τη λήξη του μάτς.
    Κ να μην εχουν δυναμεις οι παιχτες να πάνε ως τα απιδυτηρια. Μη σκεφτεις ουτε επόμενο μάτς,ουτε τιποτα.
    Κ ας μη μπει η ομάδα ουτε στους 8.
    Μονο τη συντριβη του πάο να σκεφτεσαι.
    Σε Οποιοδηποτε ματς.
    3ον. Κ το κυριοτερον.
    Ελπιζω να καταλαβες το Εγκλημα που εχεις κάνει τοσο καιρο με την εντολη της μη επίθεσης. Εγω δε σε Συγχωρω γ'αυτο. Εισαι τυχερος ομως υπάρχουν αλλοι.
    Να μη ξαναγινει.
    Γιατι αν το συνεχίσεις τοτε θα Πρεπει να σε βριζει ολο το γηπεδο. Μεχρι να το κοψεις.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ταβλαδορε ετσι κ πας σε καφενειο στο Κερατσινι, το Περαμα, την Αμφιαλη, τα Μανιατικα, την Κοκκινια κ πεις "παιζω μπλιτζ" θα σε πανε βολτα μεχρι τη γνωστη λεωφορο που χωριζει την Καλλιθεα απο τη Νεα Σμυρνη. Καλο ειναι λοιπον τα μπλιτζ κ τα πριτς να πα να τα παιξεις στην αλλη λεωφορο που την ξερεις καλα. Οχι οτι οι δυο λεωφοροι εχουν μεγαλες διαφορες οσον αφορα την πληθυσμιακη συσταση. Ουστ.

  • Ταβλαδόρος7
    Ταβλαδόρος7 Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Blitz....το νέο σύστημα του κόουτς.
    Το Blitz είναι μια επιθετική στρατηγική κατά των ευαίσθητων σημείων του αντιπάλου.
    Αντί κάποιος απλά να τρέχει γρήγορα, ή να προσπαθεί με πόρτες να κερδίσει κάποιες περιοχές του παιχνιδιού, η στρατηγική blitz αφορά την επίθεση σε οποιοδήποτε ελεύθερο πούλι του αντιπάλου προκειμένου αυτό να επιστρέψει στην εκκίνηση.
    Το πλεονέκτημα είναι όχι μόνο ότι ο αντίπαλος μένει πίσω για κάποιες ζαριές, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην μπορέσει να μπει στο παιχνίδι με το «χτυπημένο» πούλι αν ο αντίπαλος έχει καταφέρει να φτιάξει πόρτες μέσα στην περιοχή της επαναφοράς.
    Τα χτυπήματα μέσα στην αρχική περιοχή του αντιπάλου (την δική σας τελική περιοχή) δεν προκαλούν τόσο μεγάλο πρόβλημα και καθυστέρηση στον αντίπαλο, αλλά απεναντίας μπορεί να προκαλέσουν ζήτημα σε εμάς αν μείνουμε ακάλυπτοι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display