roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χωρίς...γκάζι καθάρισε Ζαλγκίρις 90-80

underarmor
redwell

Ο Θρύλος παίζοντας τόσο όσο χρειαζόταν στο άδειο από κόσμο ΣΕΦ κέρδισε τη Ζαλγκίρις με 90-80 και έκανε το δυο στα δυο στο ξεκίνημα της Euroleague απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που τον δυσκόλεψε αλλά δεν τον ανησύχησε ιδιαίτερα.

Φοβερός και τρομερός ο Βεζένκοφ με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 37 στο σύστημα αξιολόγησης, με τον Φαλ να έχει 16 πόντους και τους Σλούκα και Λαρεντζάκη από 15. Απίστευτη δουλειά από τον Γουόκαπ με 10 πόντους, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα ενώ για τους Λιθουανούς ο Μπραζντέικις είχε 21 πόντους και ο Κάβανο 14.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν νωθρά, υπέπεσαν σε αλλεπάλληλα λάθη και είδαν την Ζαλγκίρις να «χτίζει» μια διαφορά 7 πόντων 4-11. Με επιθετική αιχμή τον Μουστάφα Φαλ η ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με ένα σερί 10-0 και προσπέρασε για πρώτη φορά στο παιχνίδι (14-11 στο 5’).

Οι Λιθουανοί, ωστόσο, δεν κατέθεσαν τα όπλα και στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ (20-23). Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Σάσα Βεζένκοφ ανέλαβαν να αποκαταστήσουν την τάξη (31-27) και -κόντρα στην περιφερειακή ευστοχία των φιλοξενουμένων-, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει το πρώτο εικοσάλεπτο στο +9 (44-35).

Βασιζόμενη στο περιφερειακό της σουτ, η Ζαλγκίρις μείωσε στους 4π. (52-48), όμως, με καλή άμυνα και επιθετική πολυφωνία ο Ολυμπιακός διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο και ανέβασε για πρώτη φορά τη διαφορά στους 11π. (67-56 στο 29’).

Οι Λιθουανοί δεν κατέθεσαν ούτε αυτή τη φορά τα όπλα... Πίεσαν στην άμυνα, δημιούργησαν πρόβλημα στην επίθεση του Ολυμπιακού, «χτύπησαν» από τα 6.75μ. και πλησίασαν στους 4π. (74-70 στο 36’). Ως εκεί, όμως... Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα «έτρεξαν» ένα επί μέρους 12-3 (86-73 στο 39’) και κάπου εκεί ουσιαστικά «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-21, 44-35, 67-58, 90-80

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 10 (3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/1 βολή, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα), Κάναν (0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο), Λαρεντζάκης 15 (2/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Φαλ 16 (6/9 δίποντα, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Σλούκας 15 (2/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 11/12 βολές, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Βεζένκοβ 23 (6/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Μπόλομποϊ, Πίτερς 6 (1/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/1 βολή), Μπλακ, ΜακΚίσικ 5

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (Μακσβίτις): Έβανς 14 (3), Λεκαβίτσιους 4, Χέιζ 6 (2/7 δίποντα), Σμιτς 10 (2), Μπιρούτις, Λουκοσιούνας, Μπραζντέικις 21 (7/10 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Ντίμσα 3 (1), Κάβανο 12 (4/8 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μπουτκεβίτσιους 5 (1), Ουλάνοβας 5 (1)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • Κώστας, Πέραμα
    Κώστας, Πέραμα Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε την ΟΜΑΔΆΡΑ μας ήσυχη ρε ρετάλια . Το ένα σας ξινίζει το άλλο σας βρωμάει. Μίζεροι είστε μερικοί, αν είστε και Ολυμπιακοί.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Asterios
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν για παράδειγμα βάλει σε ένα ματς 40 πόντους ο Κάνααν και χάσουμε 101-103 (συμβολικό σκορ) θα είμαστε ικανοποιημένοι; Πρώτα απ' όλα σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Σαφώς και η εικόνα του παίχτη δεν είναι καλή και περιμένουμε πολλά περισσότερα μέσα στην χρονιά.

    Άλλο πράγμα είναι να γίνεται η κριτική στον παίχτη καλοπροαίρετα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και άλλο να τον βγάζουμε άχρηστο και να τον ρίχνουμε στον Καιάδα. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη, έχουμε παίξει μόνο 5 επίσημα παιχνίδια και η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο είναι παραπάνω από ικανοποιητική.

    Για την ώρα αυτό μου αρκεί εμένα προσωπικά και ανυπομονώ για την διαβολοβδομάδα στην Ισπανία, που αποτελεί το πρώτο σοβαρό τεστ για όλους.

    Σήμερα είναι μεγάλη ημέρα με την επιστροφή του Σπανούλη στο ΣΕΦ, έστω ως αντίπαλος και εγώ τουλάχιστον θεωρώ την αποθέωσή του πριν και μετά το ματς δεδομένη.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    NBA:
    G:235 PTS:8.1 TRB:1.9 AST:1.9
    G:104 PTS:6.7 TRB:2.3 AST:1.3

    Europe
    G:53 PTS:14.3 TRB:2.7 AST:2.3
    G:137 PTS:11.4 TRB:2.5 AST:1.7

    Καλα, δεν εχουν κ πολλη μεγαλη διαφορα Πρωταθλητής 7. Μαντεψε ποιος ειναι ο απο πανω. Κ κατσε μη συνεχισει ο Λαρι ετσι γιατι ηδη το πακετο που βλεπουμε ειναι καλυτερο απο του Ντορσι. Αλλα εγω δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασματα. Οπως με ενθουσιαζει ο Λαρι (τον οποιο τον πρωτογνωρισα σαν σουπερ σκορερ στα 18 του, ο Ζντοβτς τον μετετρεψε σε αμυντικο) αλλα τον περιμενω στη συνεχεια, διοτι μπορει να ειναι ενα απλο φορμαρισμα, οποτε θα τον κρινω στο τελος της χρονιας, ετσι μπορει να μη με ενθουσιαζει ο Χανααν, αλλα να χρειαζεται προσαρμογη οποτε παλι θα τον κρινω στο τελος της χρονιας.
    Εκτος κ αν δεν προσαρμοστει οποτε ο Μπαρτζωκας ξερει τι θα κανει ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. Σε ολα τα επαγγελματα συμβαινουν αυτα. Κι εγω εφερα σερβιτορο με πολυετη πειρα στο μαγαζι μου κ δεν προσαρμοστηκε. Τον αφησα μεχρι να βρει αλλη δουλεια κ χωρισαμε σαν φιλοι. Αλλα ο επαγγελματιας θα κριθει οταν πρεπει, οχι μετα απο 5 παιχνιδια. Δηλ αν σημερα κ στη διαβολοβδομαδα ριξει 3 20αρες ξαφνικα θα γινει Θεος; Φυσικα οχι. Η διαρκεια δειχνει.
    Αυτο που δεν κατανοω ειναι γιατι μερικοι ψαχνεστε με την ομαδα. Δηλ τι επρεπε να εχουμε κανει στα 5 πρωτα ματς. Αν δεν ηταν ο Χανααν θα ηταν αλλος, κι αν δεν ηταν αλλος θα ηταν η φρατζα του Λουτζη. Ελα τωρα νταξη.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 04:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Σακης:
    Η απαντηση μου,στο σχολιο σου:"Μη λετε οτι να'ναι",επελεξε ως ΜΕΤΡΟ την ευγενεια!

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 03:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Σακης:
    Μιλαω για Dorsey,και μου μιλας για Σλουκα-Βεζενκοφ...
    Αταιριαστο ΕΝΤΕΛΩΣ...
    Μιλησα,απολυτως συγκεκριμενα για εναν συγκεκριμενο παιχτη!

  • Θοδωρής G7
    Θοδωρής G7 Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε πρωταθλητή δεν βρίσκεις λες τον Κανααάν σε πέντε ματς τα κατάλαβες όλα, είσαι φαινόμενο ρεψμεγαλε μπράβο σου. Και συγκρίνεις τα πέντε ματσάκια με τα εξήντα πόσα ήταν του Ντόρσει μπράβο ρε παιχταρά αδικείσαι εσύ. Μπράβο μπράβο μπράβο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κανααν δεν εχει εντυπωσιασει μεχρι στιγμής, αλλα μιλάμε για 2 παιχνίδια ευρωλίγκας και 1 super Cup με βαζελο στα οποία δεν ηταν αρνητικος απλα δεν φανηκε να "τολμάει"....

    Μαγκες ας περιμενουμε. Αποκλείεται ξαφνικα να ξεχασε να βαλει καλαθια.

    Τοσο ο Κανααν όσο και ο Πιτερς ειναι νεοι παίχτες που χρειάζονται προσαρμογή και στηριξη.

    Αυτο που συνέβη πέρυσι, που ηρθαν 3 παιχτες (Φαλ, Ντορσει, Γουόκαπ) και απο τη 1η μερα επαιξαν ΤΕΛΕΙΑ λες και ηταν στην ομαδα χρονια, αυτο ξεχάστε το δε μπορει να συμβαινει καθε χρονο με καθε μεταγραφη!

    Φετος πχ ξεκινησε πολύ νοθρά ο Μακκισικ που συνηθως βγαζει ματια. Αυτο τι σημαινει, οτι δεν ειναι καλός; ; ;

    Eιναι πολύυυυυ νωρις ακομη για να βγαλουμε καλη η κακη μια μεταγραφη!

    Οσο για τον Ντορσει, καποιοι λετε οτι εξαφανιστηκε στα σημαντικα παιχνιδια, καποιοι αλλοι οτι ηταν υπερπολύτιμος....
    Ουτε να τον αποθεώνουμε χρειαζεται ουτε να λεμε ασχημα πράγματα. Ο παίχτης προσφερε πολλά, επαιξε στα περισσοτερα δυσκολα παιχνίδια και ηταν πολύτιμος, αλλα εκανε μια κοιλιά ισως απο κουραση προς το τελος. ΟΚ.....
    Δεν βρισκεις ευκολα καλο παιχτη με τετοιο στυλ παιχνιδιου σα τον Ντορσει. Ομως ο Κανααν πρέπει να κριθεί ξεχωριστά. Κι οχι σαν αντι-Ντορσει!
    Νομιζω ομως οτι ο Κανααν ειναι σημερα στον Ολυμπιακό γιατι τραβηξε τα βλεμματα στο περσινό παιχνίδι μας κοντρα στην Ουνικς στη Ρωσία που απο οπου βαραγε τριποντο εμπαινε μεσα.
    Αν δεν ηταν εκεινη η βραδιά κοντρα σε εμας, δεν θα ηταν πιστευω σημερα παίχτης του Ολυμπιακού.
    Απο τη στιγμή που είναι ομως, αξιζει η οχι, θα πρέπει να στηριχτεί και οχι να του μεταφερουμε πιεση εξτρα γιατι ο ανθρωπος ειναι μολις 3ο παιχνίδι επίσημο που παίζει! Πες 4ο...
    Μπορει να παρει μπρος απο τα επόμενα ματς και να τριβουμε τα ματια μας.
    Υπομονη...


    ΥΓ....αυτος ο ΧΑΟΥΑΡΝΤ της ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ που ξεφυτρωσε ; ; ; OEO .....; ; ;

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡ το τραπεζι του Προκρουστη μπορει να μην το εχουμε, αλλα προφανως θα το χρειαστουν η Μονακο για τον Τζεημς, η Εφες για τον Λαρκιν, η Μπασκονια για τον 1.78 Χαουαρντ που εκανε χωνι τον Μελιτζανα κτλ. Αυτοι ειναι αμυντικοι ογκολιθοι; Θα πρεπει να καταλαβετε οτι ο Μπαρτζωκας ακολουθει παντα την εξελιξη, προσαρμοζοντας την στο δικο του μπασκετ: ηθελε 7footer; Οχι. Πηρε; Ναι. Επρεπε να ακολουθησει. Ποιον πηρε; Τον Φαλ. Ο οποιος αφ ενος ειναι στα οικονομικα δεδομενα της ομαδας κ αφ ετερου εξυπηρετουσε το πλανο του. Εχουν (σχεδον) ολοι (και) κοντα guard; Ακολουθαμε. Απλα τον δικο μας "κοντο" τον φερνει σιγα σιγα στα μετρα της ομαδας. Πυρηνικη φυσικη παντως δεν ειναι.
    Να ρωτησω το Σλουκα κ τον Σασα, τι; Αν βαριουνται να παιζουν; Ημαρτον κυριε.. Ειδικα αυτοι οι δυο γουσταρουν να παιζουν 60 λεπτα στο 40λεπτο. Υποχρεωνονται; Λογω Χανααν; Στην ιδια θεση παιζουν; Δεν σε πιανω, συγγνωμη. Εαν εννοεις οτι "περιμενει καποιους ποντους απο τον παικτη κ αφου δεν ερχονται αναγκαζεται να βαζει περισσοτερο Σλουκα κ Σασα", αν μπορω να μεταφρασω σωστα τη σκεψη σου, με την ιδια λογικη ο Πιτερς ηταν μετριος, ο ΜακΚισσικ κακος, κ ο Μπολομποι επισης. Γι αυτους γιατι δεν λες κατι; Παρολα αυτα η 90αρα μια χαρα επεσε σε μια.ομαδα που επαιζε αμυναρα πασπαλισμενη με μπραζιλιαν ζιου-ζιτσου.
    Λες για τον μπαμπα του Χιγκινς. Μα.. παραδειγμα ειναι αυτο; Ακριβως αυτο λεμε: υπομονη. Εφεραν εναν παικταρα απο το ΝΒΑ κι αντι να δειξουν υπομονη σε 6 ματς τον εδιωξαν. Κ ποιος δεν μου λεει εμενα οτι αν εμενε μεχρι να προσαρμοστει δεν θα εκανε πραγματα κ θαματα;
    ΥΓ δεν ειναι "τρομολαγνια", "σχημα λογου" λεγεται..

    Kostas -7 δεν ηταν το σημα της νικης. Τους ειπε οτι ερχεται κ με δυο ταψια γαλακτομπουρεκο. Καπου εκει ειναι η τιμη του απο την πολλη τη ζητηση, οχι οτι προσφερει περισσοτερα ο τρακης.

    Ο Ντορσι που παει στον ποα εφαγε 5 στο Νταλλας κ ειναι ακομα εκει. Ο Κωστακης που πρασινιζει κι αυτος, υπεγραψε στο Σικαγο. Με τα λογια φτιαχνω τη μεικτη κοσμου. Παντως ο Ζαμπον μακαρι να ερθει για να διαλυσουν πιο γρηγορα απο την περσινη Μακαμπι.

    Αsteriosmountouris την καλησπερα μου φιλε
    Εννοειται κι ο Γουοκαπ. Ξυλοκοπο δεν τον ελεγαν μερικοι; "Δεν στριβει""πεταει τουβλα" κτλ. Ευτυχως που δεν ζητανε τη γνωμη μας φιλε. Ο ξερολισμος μας θα ειχε κλεισει σπιτια. Κατσε γιατι αρχιζω κ θυμαμαι τι ελεγαν καποτε για τον Χαινς, τον Αντιτς, τον Λο, τον Ντορσει κι αλλους οταν ειχαν πρωτοερθει. Να μην θυμηθω την περιπτωση Σλουκα. Κ μετα καταπιναν γλωσσιτσες. Οπως θυμαμαι κ τα εγκωμια σε αλλους που περασαν κ δεν ακουμπησαν πριν τους δουν. Αστα να πανε

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον ντορσει τον ψάχναμε σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια αλλά τον βρίσκαμε και σε πάρα πολλά! Τον κάναν δεν τον βρίσκουμε πουθενά! Ο Γουοκαπ ξέραμε πολύ καλά με ποιο ρόλο ήρθε πέρσι και δεν περιμέναμε κάτι άλλο! Φέτος βελτιώθηκε και είναι υπέρ μας! Δεν περιμέναμε πέρσι από τον γουοκαπ να τα στάζει, από τον κάναν που ήρθε σαν 2αρι βασικό το απαιτείς! Δεν είναι ο κάναν ισάξιος του ντορσει ούτε θα γίνει ποτέ! Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τους δύο παίκτες! Το θέμα είναι ότι δεν κερδίζει ούτε στην άμυνα η ομάδα από την παρουσία του σε σχέση με ντορσει που όντως δεν είναι καλός αμυντικός! Αυτός είναι χειρότερος και πιο κοντός! Δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολο να αντικαταστησεις ένα από τα τρία τέσσερα καλύτερα δυάρια της Ευρωλίγκας ,αλλά μην τον συγκρίνουμε και με τον κάναν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...