roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να μην υποτιμήσουμε τη Ζαλγκίρις»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες λόγω τιμωρίας την Ζαλγκίρις την Παρασκευή (14/10/22, 21:00) και σε αυτό ακριβώς το γεγονός στάθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα στο γήπεδό μας. Φυσικά θα θέλαμε να έχει κόσμο και το γεγονός πως δεν θα έχει είναι μεγάλο μείον για εμάς.

Πρώτον γιατί θα θέλαμε πολύ να παίξουμε ξανά μπροστά στους φιλάθλους μας, μετά τα περσινά τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό εδώ, αλλά και γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Είναι σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα της Ευρωλίγκας.

Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που σου βάζει μεγάλα προβλήματα. Έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα. Πήρε παίκτες από την Λιθουανία με ταλέντο, οι οποίοι, ωστόσο, είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Ευρωλίγκα. Επίσης, πήρε καινούργιους παίκτες.

Αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα μαχητών, που δεν παρατάει σε καμιά περίπτωση το ματς. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Μακάμπι. Βάζουν μεγάλη πίεση στην μπάλα, σε κάθε σκριν στην μπάλα κάνουν παγίδα και παίζουν με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Επίσης, πάνε πολύ δυνατά στο ριμπάουντ. Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την αντίπαλό μας. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση γιατί η Ζαλγκίρις θα το εκμεταλλευτεί αν δεν το κάνουμε. Είναι ομάδα που θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες τις Ευρωλίγκας και εντός και εκτός έδρας».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...