roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μέσα Κάναν-Μπολομπόι, δύσκολα ο Air-Pap

underarmor
redwell

Χαρμόσυνα... μαντάτα είχε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις Κάουνας (14/10, 21:00), για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκα είδε τον Αϊζάια Κάνααν να προπονείται κανονικά, αφήνοντας οριστικά πίσω του την ίωση που τον έθεσε εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Την ίδια ώρα ο Τζόελ Μπολομπόι, που κουβαλάει προίκα ένα ελαφρύ διάστρεμμα από το ματς της Πάτρας, έκανε προπονήσεις χωρίς επαφές και κατά μεγάλο ποσοστό θα είναι κανονικά διαθέσιμος ενόψει Ζαλγκίρις.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου, λόγω της τενοντίτιδας επιγονατιδικού στο δεξί πόδι και πιθανότατα δεν θα πιεστεί για να προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής (15/10)...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολο το βλέπω.. Νομίζω οι περισσότεροι γουστάρουμε Dorsey και είναι και αυτό το άτιμο το διαβατήριο..αλλά και ο Canaan εμένα μου αρέσει πολύ και πιστεύω σε αυτόν, ενώ ο Μπαρτζώκας δεν διώχνει εύκολα παίχτη..

    Επίσης εδώ λένε οι περισσότεροι ότι δεν έχουμε 50-100.000 να πάρουμε κάποιον Έλληνα για τελευταίο ψηλό του ρόστερ, θα δώσουν οι πρόεδροι κοντά σου μυριο, ενώ πληρώνουν και Canaan; Πολύ δύσκολο.. αλλά για να δούμε, γιατί ο Dorsey δεν έχει κοπεί από τους Mavericks, ίσα ίσα έφυγαν μερικοί άλλοι ήδη. 15+2 two way έχει κάθε ομάδα του ΝΒΑ..

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχε να κάνει με το θέμα Dorsey. Βρισιά δεν υπήρχε καμία. Απλά τώρα βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια. Ελπίζω άμα το βρείτε να ανέβει!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σχόλιο μου δεν ανέβηκε redgoal?? Για ποιο λόγο αν επιτρέπεται??

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε για ποιο σχόλιο λες. Αν δεν έβριζες θα έπρεπε να έχει ανέβει. Αν σβήστηκε κατά λάθος, ξαναστείλτο

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα...

    Πυροβολησε τον εαυτο της στο ποδι η Οκταγκον που 'εβγαλε' τον Ντορσεϋ στην αγορά πριν ακομα ο παιχτης κοπεί απο τους Μαβερικς!

    Το σπασμενο τηλεφωνο ανακυκλωθηκε σχεδον σε ολα τα ευρωπαϊκα σαϊτς ενω ειχαμε και βομβαρδισμο απο οπαδικα (?) σχολια του στυλ 'Παρ'τον πρόεδρε!' (με ολο το συμπαθειο).

    Οχι οτι μπορει να μην κοπει αργοτερα ο Ταϊλερ αλλά ουτως ή αλλως εχει two-way και μαλλον θα προτιμησει να τη βγαλει για μερικους μηνες στη G-League απο το να τρεχει στα αεροδρομια της Ευρωπης.

    Μη τσιμπατε...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε φεύγει ο Ντορσει οπότε τσάμπα γίνεται η συζήτηση. Από Γενάρη πλέον και βλέπουμε οπότε ας επιστρέψουμε στη πραγματικότητα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία ομάδα όσο και αν είναι άριστα δομημένη από παίκτες χρήσιμους όπου όλο το ρόστερ είναι "ετοιμοπόλεμο", πάντα θα υπάρχουν ανάγκες για Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ αναπάντεχες στιγμές που μπορεί να μείνεις με κάτω από 12 έτοιμους να προσφέρουν παίκτες!!!! Κάτι που πέρσι ήταν καθεστώς καθώς 2-3 παίκτες ήταν ωσεί παρόντες και πριν μερικά χρόνια ήταν μόνιμο φαινόμενο τραυματισμών!!!! Βέβαια στις θέσεις 1,2 υπάρχουν ήδη 7 παίκτες και κοντούς βρίσκεις ικανούς ακόμα και στην Β' ομάδα οπότε ναι μεν ο Ντόρσει είναι υψηλού επιπέδου αλλά όχι πολύ απαραίτητος αυτή τη στιγμή!!!!
    Από ψηλούς πάσχουμε χρόνια τώρα και στο 4 και στο 5. Ευτυχώς στο 4 είχαμε την τύχη να έχουμε τον Πρίντεζη που έφτασε να παίζει και σέντερ και εσχάτως τον Βενζέκωφ αλλά τους ξεζουμίσαμε και ευτυχώς μέχρι πέρσι!!!
    Εφέτος ευτυχώς είμαστε πλήρης ιδιαίτερα στους κοντούς, στο τρία καλύπτεται από τα τεσσάρια και τα ψηλά μας γκαρντ αλλά στο 5 χρειαζόταν ένας ακόμα ψηλός στυλ Φαλ ή Μίλου ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ για να μην αρχίσουν οι "εξυπνάκηδες" να μιλάνε για λεφτά, συνοχή, ανενεργούς παίκτες και χάλασμα αποδυτηρίων!!!! Ο προπονητής έχει και την ευχέρεια υποτίθεται να είναι και προπονητής και ο άνθρωπος που ελέγχει τα πάντα μέσα στην ομάδα, για να την έχει υπό πλήρη έλεγχο, υπάρχει και το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλιώς πάει ο καθένας μας να κάνει τον κόουτς!!!!

  • pan
    pan Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας τα εχετε κανει μπαλονια με τον ντορσευ..ο οποιος οταν η μπαλλα καιει ειναι γατακι εξαφανισμενο και στα ευκολα βαζει 30αρες..θα δειτε οτι ο καναν στα δυσκολα θα αρχισει να δειχνει ποσο παιχταρας ειναι..δεν θελουμε κανεναν να διαταραξει την ομαδα και τα αποδυτηρια..ειμαστε πληρης!καλος και χρυσος ο ντορσει αλλα πηρε μια αποφαση και εμεις συνεχιζουμε..αν δεν ειχε το ελληνικο διαβατηριο δεν θα καιγομασταν και τοσο να στε σιγουροι..δωστε λιγο χρονο στον καναν και πιστευω θα σας διαψευσει ολους μυρωδιαδες της σπυριαρας!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 02:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος Χαναάν και ποιος Παππάς
    Κακως εκανες τοση αναλυση. Η απαντηση ειναι θα τους λεω οπως γουσταρω, και γουσταρω την ελληνικη μεταφραση που ισχυει εδω κ +4000 χρονια, οταν δηλ οι Αγγλοι ετρωγαν τα βαλανιδια (κι οχι βελανιδια - απο τη βαλανο) με τη φλοιδα (κι οχι φλουδα - απο το φλοιο). Εννοειται εσυ εαν γουσταρεις την αγγλικη εκδοχη κανενα προβλημα. Δεν σημαινει ομως επειδη ειναι η επικρατουσα ειναι κ η ορθοτερη. Στην εβραικη προφορα ακουγεται ενα ανεπαισθητο "χ" παντως, οπως κ στον πατερα του τον Χαμ, γιο του Νωε. Αρα η δικη μας ειναι πιο κοντα.
    Θα μου πεις ο τυπος ειναι "αμερικανος". Μα κ στις ιδιες τις ΗΠΑ οι διαφορες στην προφορα ειναι τεραστιες απο τοπο σε τοπο, σε σημειο να μην συνεννοουνται που λεει ο λογος. Ακομα περισσοτερο οταν συγκρινουμε αγγλικα με αμερικανικα.
    Ας βαζει τελος παντων τη μπαλα στο καλαθι κ θα τον λεω κ Κοναν οπως ειχε γραψει κι ενας φιλος πριν καιρο.
    ΥΓ "Χ" οι Εβραιοι εχουν κ ειναι το γραμμα "χετ".
    ΥΓ2 τον Παπα ανετα μπορω να τον λεω Παπα γιατι προκειται για αντιδανειο: το Παπαθανασιου εγινε στα αμερικανικα "Papas" κ η λεξη επιστρεφει ως Παπάς αφου Πάπα ακομα δεν εχουμε. Ας δηλωνε απο την αρχη Παπαθανασιου να γλυτωναμε το γλωσσικο ταξιδι.

  • Ποιος Χαναάν και ποιος Παππάς...
    Ποιος Χαναάν και ποιος Παππάς... Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 01:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μανωλακος

    Χαναάν είναι η ελληνική μετάφραση (όπως έγραψες). Στα αγγλικά δεν υπάρχει πουθενά γράμμα "Χ". Οπότε, Κέινεν, με "ε" που ακούγεται σαν "ε" & ελαφρύ"α" ταυτόχρονα.
    Στα εβραϊκά, απ'όπου είναι και η προέλευση της λέξης, προφέρεται πάλι διαφορετικά. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε εκεί το γράμμα "Χ".

    Δεν μπορείς να λες τον Πάπας...Παππά, διότι δεν έχει καμία σχέση το δικό του επίθετο με αυτό που γράφεις.
    Παπαθανασίου είναι το γνήσιο, απλώς ο πατέρας του το έκανε Πάπας, για να μπορούν να το προφέρουν οι Αμερικανοί.

    Όπως λάθος είναι όταν Άγγλοι εκφωνητές προφέρουν ελληνικά επώνυμα που αρχίζουν από "Γ" με "Τζ" (π.χ. Γιαννόπουλος -> Τζ(ι)αννόπουλος), έτσι είναι λάθος να προφέρουμε κι εμείς τα ονοματεπώνυμά τους λάθος.

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Οποιοσδήποτε παίκτης με Ελληνικό διαβατήριο τέτοιας υψηλής τεχνικής κατάρτισης που είναι μάλιστα δοκιμασμένος χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο δεν μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτος.
    Ειδικά για την θέση που παίζει δεν διαταράσσει κάποια αγωνιστική ισορροπία αφού ο αντικαταστάτης του δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του. Συνεπώς αυτήν την χρονική στιγμή χημεία με την ομάδα συνεχίζει να έχει ο Ντόρσεϊ και όχι ο Κέϊναν (ή όπως αλλίως προφέρεται). Η 2η χρονιά σε μας και 4η στην Euroleague είναι τεράστιο πλεονέκτημα.
    Το θέμα του αγωνιστικού χρόνου είναι πράγματι ένα ζήτημα σημαντικό αφού θα γίνουν αναγκαστικά ανακατατάξεις όμως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην ενδιαφερθούμε για τέτοιο γκάρντ, σε τέτοια ηλικία και τέτοιο μέγεθος ενισχύοντας τον Ελληνικό κορμό μας σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Δεν μιλάμε για κάτι ξένο ή αδοκίμαστο ή αδούλευτο ή μη ενεργό παίκτη αλλά για ένα σημαντικό γρανάζι του περυσινού βασικού ροτέϊσον μιας ομάδας που μας πήγε στο Final 4. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με τις περιπτώσεις Μήτογλου-Αντετοκούμπο που ακούστηκαν το καλοκαίρι.
    Αν σκεφτούμε μόνο για το παρόν προφανώς σήμερα μπορούμε και χωρίς αυτόν (μπασκετάρα παίζουμε άλλωστε), αν όμως σκεφτόμαστε και για το μέλλον μας στα γκάρντ (Σλούκας 32 ετών, Μακίσικ 32 ετών, Κέϊναν 31 ετών, Γουόκαπ 30 ετών, Λαρετζάκης 29 ετών) τότε ο 26χρονος ομογενής Ντόρσει με μέγεθος 1,96 cm θα πρέπει να είναι πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος χωρίς αστερίσκους και διλήμματα.
    Βέβαια από το να μείνει τελικά ελεύθερος μέχρι το να αποκτηθεί από εμάς (και όχι από άλλες ομάδες με μεγαλύτερο πορτοφόλι που καραδοκούν) είναι τεράστια η απόσταση. Iδωμεν λοιπόν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...