roumeliotis

Carwiz

«Καλό που ξεκινάμε με έναν τίτλο...»

casino loutrakiou
redwell

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 67-52 του Παναθηναϊκού κι έκανε τη δική του την πρώτη κούπα της σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τελος του ματς:

«Είναι καλό που ξεκινάμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες και είχαν πρόβλημα στην εκτέλεση.

Μετά όπως διαχειριστήκαμε το ματς θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και μεγαλύτερη διαφορά. Η ομάδα θα βελτιώνεται. Έχουμε ποιότητα σε κάθε επίπεδο», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς Βασιλακόπουλο, το σερί θα ανέβει πολύ...

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ενταξει παιδια δεν καναμε και τιποτα σπουδαιο , ο παναθηναικος ηταν τελειως εκτος ρυθμου οχι γιατι ειναι συνοθυλευμα παικτωνμ που ομως δεν εχουν γινει ομαδα αλλα γιατι οι παικτες του δεν ειχαν προλαβει να προσαρμοστουν , ειχε ο λι προβλημα στο δαχτυλο του ποδιου ηταν ιδρωμενη η μπαλα ειχε υγρασια πολυ και ηταν κι ο Ερμης αναδρομος κι απο την αλλη απλα εκανε ενα απολυτως τυχαιο νταμπλα νταμπλ ο βεζενκοφ , παραλιγο να κανει ενα επισης απολυτως τυχαιο νταμπλ νταμπλ ο μπολομποι , ο φαλ την ειδε πλευμεικερ κι εβγαλε 5 ασιστ και εντελως τυχαια παιξαμε αμυναρα , δνε τα λεω εγω ο ασχετος , ενας μπασκετικος ειδημων δημοσιογραφος τα λεει (και τον πληρωνουμε κιολας ) . Αν εκανε περιγραφη ο Αλβερτης η ο Διαμαντιδης λιγοτερο πρασινα αθ τα βλεπανε . δεν πειραζει ομως φαπιτσα στη φαπιτσα θα στρωσουν ολα.

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 03:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόψε τη μη επίθεση.
    Επιτελους βρεθηκε ο Λαρετζάκης.
    Μας εχεις σπάσει τα νεύρα δε το καταλαβαίνεις;;;;;
    Δε γουστάρουμε σεβασμό σε αυτούς.
    Αν θες εσυ να τους σεβεσαι άλλαξε πάγκο ομάδας.
    Τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Μανος
    Μανος Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 02:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαπαναθηναικος ζούμε...για να σε ακολουθούμε!!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια δυνατη προπονηση της pre-season εξελιχθηκε-οπως αναμενοταν αλλωστε-ο τελικος του Σουπερ Καπ.Κατι η ελεημοσυνη που δειξαμε κατι το οτι εχουμε μπροστα μας την πρεμιερα της Ευρωλιγκας και η διαφορα στο σκορ κρατηθηκε σε αξιοπρεπη για τον αντιπαλο επιπεδα.
    Η αγωνιστικη διαφορα μας ομως απο αυτους ειναι χαωδης.Τολμω να πω δε οτι θα εχουν ακομα χειροτερη ομαδα απο την περσινη γιατι εχουν ενα εντελως κακοφτιαγμενο ροστερ που δεν εχει δυο ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ του συγχρονου μπασκετ:
    Τριποντο (και γενικα σουτ) + Αθλητικοτητα. Ακλαυτοι θα πανε και φετος δυσκολα θα ξεκολλησουν απο τις τελευταιες θεσεις τις Ευρωλιγκας.
    Εμεις την δουλεια μας και προχωραμε

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Amber Alert
    Amber Alert
    Να επιστρέψουν άμεσα στο ελληνικό μπάσκετ οι κύριοι Βασιλακόπουλος και Τομυ Σχοινάς. Οι Νεοφώτιστοι από την Α2 πήραν και άλλον τίτλο.
    Υ.Γ Χωρίς παρεξηγήσει αλλά Ναι τελικά είχατε δίκιο κάποια άτομα εδώ μέσα Γριγκονις και Πονιτκα μεγάλοι παίκτες μου θυμίζουν Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην ταινία διπλοπενιες εκεί που τραγουδάει στην οικοδομή. Χτίζουν πολύ καλά οικοδομές.
    Υ.Γ 2 Τα γλέντια άρχισαν νωρίς.
    Υ.Γ 3 Και σιγά σιγά ξεκινανε και οι κωλοτούμπες για κανααν. Είπαμε υπομονή και θα δούμε απίστευτα πράγματα , κάτι ξέρει ο μπαρτζωκας
    Υ.Γ 4 Δώστε τον καφέ της παρηγοριάς στον Χατζηβαζελογεωργιου πραγματικά κάποια στιγμή τον λυπήθηκα δεν αντέχει άλλο τις φάπες.
    Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας στο τμήμα του μπάσκετ που μας δίνει πάντα χαρές. Τα καλύτερα έρχονται υπομονή είναι νωρίς ακόμα.

  • Στέφανος
    Στέφανος Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο κοουτς μας έκανες παλι χαρουμενους,ήθελα να ήξερα που να βρίσκονται εκείνοι οι μπασκετικοι ειδήμονες που έγραφαν για σένα για κάτι λευκά μαντήλια και ότι δεν έχεις παρει εγχώριο τίτλο

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκα λουζερ πελατη του Σερβου Παιδουλακι χαχαχαχαχα

  • Panos7
    Panos7 Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Euroleague Διειπηρωτικο intercontinental Ελληνικό πρωτάθλημα. Κύπελλο και super cup. Coach συγχαρητήρια! Ήδη τα έχεις πάρει όλα με Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε για πόλους ακόμα τίτλους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display