roumeliotis

Carwiz

Ξεπάτωσε... ΠΑΟ 52-67 πήρε το Super-Cup

casino loutrakiou
redwell

Εντελώς... σβηστός ο Θρύλος και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει και δοκιμές σε σχήματα και συστήματα, καθάρισε σαν "αυγό" τον Παναθηναϊκό με 52-67 στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με την 8η σερί "φάπα" επί των πρασίνων.

Με "όπλο" την τρομακτική του άμυνα που εκμηδένισε τους Γκριγκόνις, Πονίτκα και Παπαγιάννη ο Ολυμπιακός μετά από ένα χαλαρό πρώτο ημίχρονο με +3 και 37-34, ισοπέδωσε το τριφύλλι στο δεύτερο μέρος και έφτασε στο... ρελαντί στην κατάκτηση του Super Cup.

Νταμπλ νταμπλ είχε στον τελικό ο Σάσα Βεζένκοφ με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Μουσταφά Φαλ πέτυχε επίσης 12 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Με 9 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Μπόλομπόι ήταν καθοριστικός για τους Πειραιώτες. 

Ο Παναθηναϊκός είχε πρώτο σκόρερ τον Πάρις Λι με 12 πόντους, ο Ντέρικ Ουίλιαμς πέτυχε 10 πόντους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε συγκομιδή 8 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Γκριγκόνις είχε 0/6 τρίποντα.

O Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 9-2, με τον Ουίλιαμς να σημειώνει τους επτά πόντους. Τα δύο διαδοχικά τρίποντα του Κέιναν ήταν η αρχή ενός σερί 10-0 του Ολυμπιακού με το οποίο προηγήθηκε, με 9-12. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν ν' ανακτήσουν το προβάδισμα, αλλά οι Φαλ και Ουίλιαμς είχαν απαντήσεις για το 15-18 υπέρ του Ολυμπιακού στην 1η περίοδο. Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε τελικά με 24-23, με τον Παπαγιάννη κι ενώ πριν οι Μποχωρίδης και Γκριγκόνις πέτυχαν συνεχόμενους πόντους. Όμως, η ομάδα του Πειραιά μετέφερε το παιχνίδι της στα ρακέτα, με τον Μπόλομποϊ να μην βρίσκει αντίπαλο. Mε δύο διαδοχικά τρίποντα του Λι, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 32-32. Όμως, ο Αμερικανός ψηλός των «ερυθρόλευκων» παρέμεινε ζεστός, έφτασε τους 9 πόντους και τα 7 ριμπάουντ μέχρι το ημίχρονο, το οποίο έληξε με 34-37, μετά το τρίποντο του ΜακΚίσικ. 

Η άμυνα του Ολυμπιακού έσφιξε στην 3η περίοδο, διάστημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός σημείωσε μόλις 9 πόντους έναντι 19 των Πειραιωτών. «Κλειδί» ήταν ο έλεγχος των ριμπάουντ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Φαλ να παίρνει τη σκυτάλη από τον Μπόλομποϊ στη ρακέτα και να βοηθά σημαντικά την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός πέρα από τις δύο βολές του Γκριγκόνις, τα τρίποντα των Μποχωρίδη και Ουίλιαμς και μία εύστοχη βολή του Πονίτκα δεν μπόρεσε ν' απειλήσει σ' αυτό το διάστημα τον αντίπαλό του, για το 43-56 στο 30ό λεπτό. Βεζένκοφ και Λαρεντζάκης διατήρησαν μια διαφορά ασφαλείας για τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό να μην καταφέρνει να πετύχει την ανατροπή στο 4ο δεκάλεπτο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 34-37, 43-56, 52-67

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Λι 12 (4/10 σουτ, 2/5 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Παπαγιάννης 8 (4/7 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 10 (2), Γκριγκόνις (0/9 σουτ, 4/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 λάθη, 1 κλέψιμο), Μποχωρίδης 8 (2), Άντριους 2, Γ. Καλαϊτζάκης, Πονίτκα 8 (1 τρίποντο, 3 ριμπάουντ, 3 λάθη), Γκουντάιτις (0/2 δίποντα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κάναν 6 (2), Φαλ 12 (5/8 δίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Βεζένκοβ 12 (3/7 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Παπανικολάου 2 (0/4 σουτ, 2/2 βολές), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 11 (1/4 τρίποντα), Σλούκας 2 (0/4 σουτ, 2/2 βολές, 4 ασίστ), Μπόλομποϊ 9 (3/4 δίποντα, 3/3 βολές, 9 ριμπάουντ), Πίτερς 2, ΜακΚίσικ 5 (1).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 10/26 δίποντα, 7/26 τρίποντα, 11/15 βολές, 28 ριμπάουντ (24 αμυντικά + 4 επιθετικά), 13 ασίστ, 14 λάθη, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 16/31 δίποντα, 7/29 τρίποντα, 14/14 βολές, 39 ριμπάουντ (30 αμυντικά + 9 επιθετικά), 18 ασίστ, 13 λάθη, 7 κλεψίματα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

68 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Την αναλυση σε ολα τα σαιτ κ τα φορα (ο πληθυντικος του "φορουμ", αλλα εδω δεν ξερεις Ελληνικα, Λατινικα θα ηξερες...) την κανουν οι δημοσιογραφοι. Μηπως νομιζεις οτι επειδη εισαι τεμπελης κ αργοσχολος κ γραφεις αρλουμπες ολη μερα αυτο σε κανει δημοσιογραφο; Ααααααχαχαχαχαχα..... αναλυσε μας ρε.... αχαχαχαχα....

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη πούμε ότι πάμε για τη νίκη γιατί κάνουμε κακό στην ομάδα. Είμαστε ολυμπιακοί, πάμε να παίξουμε και αν κερδίσουμε όλα καλά. Αν όχι δε τρέχει κάστανο, φοβόμαστε μη χαλάσει το κλίμα και κάνουμε κακό. Τι πήγε και δήλωσε ο Βεζέ? Πάμε για τη νίκη? Να φύγει αμέσως. Ρε άμπαλοι των αθλημάτων , όταν δε πας για τι νίκη δε τη παίρνεις ποτέ.
    Πλέμπα αν δε θες να δεις το πρόγραμμα μη το δεις, νομίζεις οτι μου την λες τώρα? Απλά ρεζιλεύεσαι αλλα έχεις συνηθίσει. Υπάρχει παντού, όπως και οι αναλύσεις των ομάδων. Σε όλα τα φορουμ ανάλυση γίνεται αλλά εκεί τρως πόρτα γιατί δεν είναι για χουλιγκανς, και αν μπεις τρως ρεπορτ και φεύγεις. Μπες σαν επισκέπτης να ξεστραβωθείς τουλάχιστον.

  • Θοδωρής G7
    Θοδωρής G7 Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αλλά τώρα όλοι σαν καλοί μαθητές λόγω του ΜπαρμπαΝίκος θα θυμόμαστε που παίζουμε την 32 η αγωνιστική κι αυτό είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό πιστεύω

  • Κώστας, Πέραμα
    Κώστας, Πέραμα Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβερή ανάλυση η αντιγραφή του προγράμματος ΜπαρμπαΝίκο. Αδικείται στην Ελλάδα αυτό το μυαλό κουκούτσι. Τόσοι μεταναστεύουν κάθε χρόνο. Να πας κοντά να φωτίσεις τον πλανήτη.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 07:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ @Andregon. Θα συμφωνήσω φυσικά. Η επιτυχία στην Euroleague δεν θεωρείται δεδομένη καθώς έχουν κάνει πολλές ομάδες καλές κινήσεις και τουλάχιστον 14 ομάδες θα παλέψουν για την 8αδα, αλλά τουλάχιστον μπαίνουμε με πολλές ελπίδες αφού στηριζόμαστε στον ίδιο κορμό.

    Άντε με το καλό να ξεκινήσουμε, υγεία, και μακριά από τραυματισμούς.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που πρέπει να γίνει φέτος είναι να καταφέρουμε να μην έχουμε τη κλασική κοιλιά που κάνουμε από τις γιορτές και μετά. Ο Μπί θα παίξει πάλι με το χρονόμετρο τις δύο πεντάδες για να τους έχει φρέσκους τους παίκτες αργότερα και πλέον μπορεί να ξεκουράζει Φαλ και Βεζέ για τα καλά. Εκεί είναι το ζήτημα. Να μην έχουμε τραυματισμούς για να είναι σε φόρμα οι παίκτες. Έχουμε επιλογές για κάθε είδους ατυχία, αλλά σίγουρα θα μας πάει πίσω μελλοντικά. Ο Παπ πρέπει να προσέχει και γενικά οι διεθνείς που πρέπει να έχουν ειδική διαχείριση. Γενικά το παιχνίδι θα παιχτεί στη φυσική κατάσταση, όλες οι ομάδες θα το έχουν το πρόβλημα φέτος. Η εύκολη Α1 είναι το ατού που έχουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό και φυσικά αυτό που λέμε από την μεταγραφική περίοδο, ότι έχουμε έτοιμη ομάδα. Η φυγή Ντορσει για μένα ήταν καθοριστική, ήταν ο μόνος παίκτης που θα μπορούσε να κάνει άνω κάτω την ομάδα, οι τελευταίοι απαράδεκτοι αγώνες του, με είχαν τρομάξει, και μιλάω για τη συυμπεριορά του.

  • Andregon
    Andregon Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @ DeCoupePe,
    Νομίζω έχω αναφερθεί κατά καιρούς ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια πληρότητα σε όλες τις θέσεις και σε σχέση με πέρυσι είναι ένα επίπεδο πάνω ποιοτικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η παρούσα ομάδα μας είναι σίγουρο ότι θα κάνει την ίδια επιτυχημένη πορεία σε σχέση με την ομάδα που είχαμε την προηγούμενη σεζόν. Σημαίνει όμως ότι έχει τις προοπτικές να πάει ακόμη καλύτερα εάν και εφόσον οι βασικοί της αντίπαλοι δεν παρουσιαστούν ισχυρότεροι στην προσεχή διοργάνωση.
    Πρέπει δηλαδή να έχουμε εικόνα και από τον ανταγωνισμό για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και δεν εννοώ τι μεταγραφές έχουν κάνει (αυτό είναι ήδη γνωστό) αλλά τι θα παρουσιάσουν και εκείνοι προσεχώς στο παρκέ.
    Ομως η μέχρι στιγμής εικόνα μας στα φιλικά δείχνει ότι ξεκινάμε με πλεονέκτημα έναντι άλλων βασιζόμενοι στην ομοιογένεια μας (ως εγγυήτρια επιτυχιών στις αρχές που άλλοι θα ψάχνονται ακόμη) που προκύπτει από την διατήρηση των 2/3ων του βασικού μας ροτέϊσον. Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι η ομάδα διαθέτει πλέον ένα αξιόπιστο αθλητικό 4-5άρι εντός βασικού ροτέϊσον (αντί του φιλότιμου 3-4αριού Ζαν Σαρλ που ήταν εκτός) και ένα αθλητικό σέντερ για εκτός βασικού ροτέϊσον με λιγότερες αδυναμίες και περισσότερα πλεονεκτήματα από τον προκάτοχό του (Χασαν Μαρτίν που μη έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του βρισκόταν αναγκαστικά εντός ροτέϊσον) τότε καταλαβαίνουμε πόσο πολύ έχουμε ισχυροποιηθεί μέσα στην ρακέτα. Μιλάμε για προσθήκες που δεν είναι μονοδιάστατες.
    Από εκεί και πέρα έχουμε έναν παίκτη στην θέση του βετεράνου Γ.Πρίντεζη (Πίτερς) που είναι overkill και πρακτικά πολλαπλασιάζει τον πονοκέφαλο του εκάτοτε αντίπαλου προπονητή που δεν θα ξέρει πάνω σε πιο από τα δολοφονικά 3-4άρια μας (Βεζένκωφ –Πίτερς) θα πρέπει να προσαρμόσει την περιφερειακή του άμυνα για να αποφύγει τον βομβαρδισμό.
    Θα γίνει σφαγή στις «τελευταίες» θέσεις του ρόστερ αφού Παππας, Λούτζης αλλά και Λαρετζάκης (που ήταν πέρυσι εντός βασικού ροτέϊσον) θα δώσουν σκληρή μάχη για να βρίσκονται στις 2 τελευταίες προνομοιούχες θέσεις της 12αδας για τους αγώνες της Euroleague. Bέβαια έκαστος έχει ένα διαφορετικό επίπεδο και εμπειρία σε σχέση με τον άλλο (ο Λαρετζάκης έχει προβάδισμα) αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας δίνοντας κάποια λεπτά στον Παππας (αλλά και στον Λούντζη) στον πρόσφατο ημιτελικό με τον Προμηθέα έδωσε το μήνυμα ότι υπολογίζει σε όλους όσους έχει επιλέξει.
    Να μην ξεχνάμε επίσης,άλλο πως ξεκινάνε οι παίκτες την σεζόν στο ροτέισον και άλλο πως καταλήγουν στο τέλος αυτής.
    Αφησα τελευταίο τον Κεϊναν που προβληματίζει λίγο τους περισσότερους φίλους της ομάδας μας.
    Οπως και ο Ντόρσευ, αυτού του είδους οι παίκτες χρειάζονται κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα μας. Ο τρόπος που συνηθιζουν να αγωνίζονται τους καθιστά λίγο exotic weapons για εμάς και αυτό έχει τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του. Σε ένα ελεύθερο μπάσκετ χώρις ιδιαίτερη τακτική όπως αυτό που παρακολουθήσαμε με την Εθνική μας, με τις επιθέσεις να γίνονται up-tempo και με σουτ μετά από μια πάσα στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα αυτοί οι παίκτες μεγαλουργούν και σκοράρουν κατα ριπάς. Και σε μας αρέσει το γρήγορο μπάσκετ (θέλουμε να σκοράρουμε στο fast break) αλλά όχι η ανισσοροπία που δημιουργείται από ένα τόσο άναρχο τρόπο παιχνιδιού.
    Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι. Διότι στα εύκολα θα φορτώνουμε με αυτούς τους προικισμένους παίκτες τα αντίπαλα καλάθια και στα δύσκολα αυτοί θα εξαφανίζονται απέναντι σε οργανωμένες/συνδυαστικές άμυνες ομάδων που παίζουν σκεπτόμενο μπάσκετ και όχι μπάσκετ ενστίκτου. Και μαζί με αυτούς θα έχει τεθεί όλη η υπόλοιπη ομάδα μας εκτός παιχνιδιού κάτι που είδαμε παραστατικά στους αγώνες της Εθνικής όσο προχώραγε και δυσκόλευε η διοργάνωση.
    Συνεπώς ας του δώσουμε κάποιο χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί ώστε να λειτουργήσει με τον τρόπο που θα είναι πιο επωφελής για την ομάδα μας και νομίζω ότι σιγά σιγα θα τα καταφέρει και αυτός.Πιστεύω ότι με αυτό το καλύτερο και πληστέρερο υλικό θα δούμε από την ομαδάρα μας υπό την καθοδήγηση του κόουτς Μπαρτζώκα ένα πολύ ωραίο μπάσκετ συνοδευόμενο με σπουδαίες επιτυχίες. Η ώρα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της στο υψηλότερο επίπεδο πλησιάζει.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ποα δεν έχει τύχη ούτε και φέτος. Στο πρωτάθλημα δεν έχει τύχη απέναντί μας και στην el έχασε το απρόβλεπτο του νεντοβιτς. Όποια νίκη κάνει πλέον πρέπει να είναι έπειτα από καλή απόδοση συλλογικά πράγμα δύσκολο. Με βασικό ατού την άμυνα , παίζει αναχρονιστικό μπάσκετ. Ίσως πάρει πιο εύκολα τις αδύναμες ομάδες σε σχέση με πέρσι, αλλά με τις ομάδες της 8αδας δεν έχει καμία ελπίδα ακόμα και για τα εντός έδρας.
    Εμείς έχουμε καλή κλήρωση, πρέπει τους δύο πρώτους μήνες να είμαστε μέσα στη τετράδα, ο δεκέμβρης έχει δύσκολα ματς και καλό είναι να έχουμε κάνει καλές νίκες μέχρι τότε. Τώρα καλό είναι να πάρουμε δύο ματς με μπαρτσα, και ρεαλ-μπασκόνια (διαβολοβδομάδα) και βέβαια δυνατή έδρα.

    1η Αγωνιστική, 7/10, 21:30 Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

    2η Αγωνιστική, 14/10, 21:00 Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας

    3η Αγωνιστική, 19/10, 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός

    4η Αγωνιστική, 21/10, 21:45 Μπασκόνια-Ολυμπιακός

    5η Αγωνιστική, 27/10, 21:00 Ολυμπιακός-Μονακό

    6η Αγωνιστική, 04/11, 21:00 Ολυμπιακός-Βαλένθια

    7η Αγωνιστική, 10/11, 21:00 Ολυμπιακός-Παρτιζάν Βελιγραδίου

    8η Αγωνιστική, 17/11, 21:30 Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός

    9η Αγωνιστική, 22/11, 21:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός

    10η Αγωνιστική, 24/11, 21:00 Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου

    11η Αγωνιστική, 1/12, 19:30 Εφές-Ολυμπιακός

    12η Αγωνιστική, 9/12, 21:00 Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια

    13η Αγωνιστική, 13/12, 21:00 Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

    14η Αγωνιστική, 15/12, 21:00 Βιλερμπάν-Ολυμπιακός

    15η Αγωνιστική, 22/12, 21:00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

    16η Αγωνιστική, 30/12, 21:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

    17η Αγωνιστική, 6/01, 21:00 Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο

    18η Αγωνιστική, 10/01, 20:00 Μονακό-Ολυμπιακός

    19η Αγωνιστική, 12/01, 21:30 Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός

    20ή Αγωνιστική, 20/01, 21:00 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

    21η Αγωνιστική, 27/01, 21:00 Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

    22η Αγωνιστική 31/01, 19:45 Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός

    23η Αγωνιστική, 3/02, 21:00 Ολυμπιακός-Εφές

    24η Αγωνιστική, 9/02 21:00 Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός

    25η Αγωνιστική, 24/02 21:30 Βαλένθια-Ολυμπιακός

    26η Αγωνιστική, 3/03, 21:30 Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός

    27η Αγωνιστική, 7/03, 21:00 Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

    28η Αγωνιστική, 9/03, 21:00 Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου

    29η Αγωνιστική, 16/03, 21:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός

    30ή Αγωνιστική, 24/03, 21:30 Παρτιζάν Βελιγραδίου-Ολυμπιακός

    31η Αγωνιστική, 29/03, 21:00 Ολυμπιακός-Βιλερμπάν

    32η Αγωνιστική, 31/03, 21:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

    33η Αγωνιστική, 6/04, 20:00 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός

    34η Αγωνιστική, 13/04, 21:00 Ολυμπιακός-Μπασκόνια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    13ος θα είναι ΠΟΛΥ καλά.. έπρεπε να αποσυρθούν 3 για να φτάσει τόσο ψηλά!

    Νομίζω δεν είδα συνολική κριτική για το ρόστερ @Andregon, περιμένεις να τους δεις στα επίσημα; Πιστεύω είναι πολύ σημαντική χρονιά για την ομάδα μας. Με double Ελλάδα τονίζουμε την περσινή επιστροφή και θέτουμε τα θεμέλια για καταδυνάστευσή τους, ενώ αν κρατηθούμε ψηλά όλη τη χρονιά (σταθερά μέσα στην 8αδα και κοντά στην 4αδα) επιβεβαιώνουμε το status μας σαν μία από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Θα δείξει, θα είναι πολύ δύσκολη σεζόν φέτος. Λίγο τυχεροί με τους τραυματισμούς να είμαστε (όπως πέρυσι) και πιστεύω θα δούμε μαγικό μπάσκετ.

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε πάλι του έφεξε του ακατανόμαστου, από φέτος η 13η θέση στην Ευρωλίγκα θα πληρώνει € 234.586 ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display