roumeliotis

Carwiz

Νικάει ΠΑΟ και σηκώνει Super Cup

casino loutrakiou
redwell

Mε... φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν ο Θρύλος "μονομαχεί" με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (02/10, 21:00, ΕΡΤ3) στη Ρόδο στον τελικό του Super Cup και φυσικά θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει έναν ακόμα τίτλο αλλά και να διευρύνει το σερί "φάπας" επί των πρασίνων στο 8-0.

Η εικόνα των δύο ομάδων ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη στους ημιτελικούς, με τον Παναθηναίκό αρχικά να χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας για να ξεπεράσει με 72-67 το "εμπόδιο" του Κολοσσού, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που μετέτρεψε σε σόου το ματς με τον Προμηθέα, όπως δείχνει το τελικό 93-65.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι τυπικά γηπεδούχοι πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Νέιτ Γουόλτερς, ενώ ο Ολυμπιακός χωρίς τον Ταρίκ Μπλακ, που αποκλείστηκε από την εξάδα των ξένων για το Super Cup.

Η διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει το πρώτο φετινό «αιώνιο» ντέρμπι, που θα κρίνει και τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν, αποτελείται από τους Κορομηλά, Πουρσανίδη και Παπαπέτρου.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε για το πρώτο καρέ - crown φέτος.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη ή Νικος δεν εχει σημασια, σημασια εχει το τι λες. Ειδα την απαντηση, συμφωνουμε εννοειται κ χαιρομαι που σε προβληματιζει.

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ταπεινα και δυνατα, να νικησουμε στο ντερμπι αιωνιων. Να δουμε πως θα παιξει και ο αντιπαλος που ειναι καινουρια ομαδα αλλα και την αντιμετωπιση που θα εχουμε απο την διαιτησια. Καλη επιτυχια! Σημερα μονο απο δικη μας κακη εμφανηση χανουμε.

  • Νικη
    Νικη Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Για πεδουλακη και αποχωρηση απ τον ορισμο διαιτητων...ποσα χρονια τωρα οι "ειδησεις" για παναθηναϊκο ειναι τετοιες;; ολο μανουρες αντε και καμια ειδηση για τον (πρωην παιχτη τους ) τον Παππα , οτι πηγε σε καμια διαδηλωση δηλαδη...γιατι για μπασκετ τιποτα..

  • Νικη
    Νικη Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Και η τιμη του εισητηριου ειναι προβληματικη και ο περιορισμος στο τι θα φορεσουν , που κατηγγειλε ο συνδεσμος ολυμπιακων της Ροδου!
    ΥΓ Σπυρο Μανωλακο σου απαντησα χθες αλλα εγραψα λαθος ονομα "Νικος"
    Σωστος ο Γιατρας!

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά θέλω ένα καλό .......για τα μούτρα του Πεδουλάκη! Που έχει το θράσος πριν ξεκινήσει η σεζόν καλά καλά να κάνει ψευτομαγκιες για την διαιτησία... λιωστε τους λοιπόν μέχρι τέλους...να τους ρίξουμε 36 πόντους στο κεφάλι να δω τι θα λέει μετά ο βλάκας!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και προβλεπω χαλαρη επικρατηση αποψε, ο συγκεκριμενος τιτλος με αφηνει αδιαφορο. Γενικα αυτο που με ενδιαφερει κ επιθυμω για φετος ειναι να συνεχισουμε να παιζουμε και φετος το καλυτερο μπασκετ στην Ευρωπη κι οι τιτλοι θα ερθουν μονοι τους, το μπασκετ ειναι δικαιο αθλημα.
    Μαλιστα καλο θα ειναι σημερα να μην τους διαλυσουμε (καλλιστα μπορει να συμβει) για να μην τους πονηρεψουμε. Ασ' τους να κοιμουνται.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια απλή ερώτηση!!!! Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο ακριβά τα εισιτήρια και να γίνεται sold out; Τόσο πλούσιοι είναι όλοι ρε φίλε;

    Πάμε Θρύλε!!!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την ομαδα μπασκετ δεν υπαρχει κατι να σχολιασεις για αυτο και ψιλο απεχω...

    Μονο μια συγνωμη, προεβλεψα τρεμπλ ενω κανονικα με το αποψινο ειναι quadrable...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display