roumeliotis

Carwiz

«Θα φανεί στο χειροκρότημα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έπαιξε τρομερό για την εποχή, μπάσκετ και με τη νίκη του επί του Προμηθέα 93-65 προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup, με τον Σάσα Βεζένκοφ να τονίζει μετά το τέλος του ημιτελικού με τους Πατρινούς:

«Ξέραμε πως ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με έφεστη στο μακρινό σουτ και τους επιτρέψαμε να νιώσουν άνετε στο γήπεδο στο πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο σημείωσαν 15 πόντους», τόνισε ο Βεζένκοφ και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε, βελτιωθήκαμε στη διάρκεια του αγώνα, μοιράσαμε το παιχνίδι, οι ασίστ ήταν ψηλά, οπότε εκεί που έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης είναι στην άμυνα.

Δεν είναι όλες οι ομάδες έτοιμες 100% αυτήν την εποχή. Παίζουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς όμως, ενώ την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει ο καθένας μας να είναι έτοιμος πνευματικά και σωματικά, ώστε η ομάδα να κερδίζει».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος συγκριτικά με πέρυσι δήλωσε: «Θα φανεί στο...χειροκρότημα. Πέρυσι θέσαμε τον πήχη ψηλά, φέτος ήρθαν παίκτες ποιοτικοί με μεγάλη εμπειρία. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα δώσουμε τα πάντα και θα κυνηγήσουμε τα πάντα».

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Είναι ουσιαστικά μια ομάδα καινούρια, που προσπαθεί να βρεθεί μέσα στο παιχνίδι. Διαθέτει ατομικό ταλέντο, είναι μια πλήρης ομάδα με παίκτες σε όλες τις θέσεις, παρά το ότι όπως είπατε έχει όντως τη σημαντική απουσία του Γουόλτερς. Περιμένω να είναι καλύτερος αύριο και να είναι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι».

Όσο για τον Προμηθέα: «Είναι επίσης μια καινούρια ομάδα, με νέους ξένους. Ίσως σε ατομικά χαρακτηριστικά να είναι καλύτεροι από πέρυσι. Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσος χρόνος θα τους πάρει να βρεθούν μέσα στο γήπεδο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεζέ φέτος θα παίζει λιγότερο και θα έχει περισσότερες ανάσες. Περιμένω 40% στο τρίποντο και λίγο λέω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...