roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θέλουμε να κερδίσουμε την EuroLeague»

underarmor
redwell

Ο Τζόελ Μπολομπόι με μήνυμά του απευθύνθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού υπογραμμίζοντας τις υψηλές βλέψεις της ομάδας που φτάνει μέχρι και την κατάκτηση της EuroLeague. Πιο αναλυτικά σημείωσε:

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Πως είστε; Είμαι ο Τζόελ Μπολομπόι!

Είναι σχεδόν εκείνη η ώρα της σεζόν! Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα ενταχθώ στην ομάδα! Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να 'πιάσω' δουλειά. Nα συναντήσω τους φιλάθλους, να γνωρίσω το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση, τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ανυπομονώ για τα πάντα και να έχουμε μια απίστευτη σεζόν όλοι μαζί.

Θα προσθέσω λίγο από όλα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Από τα ριμπάουντ, τα κοψίματα, τις αλλαγές στα γκαρντ, την άμυνα. Επιθετικά έχω την ικανότητα να ανοίγω το γήπεδο, να σουτάρω τρίποντα, ανοιχτά τζαμπ σουτ και να δημιουργώ καταστάσεις. Να τελειώνω φάσεις στην ρακέτα και να προσφέρω στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Θα είναι φανταστικά!

Ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά. Όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλοι θέλουμε να πάμε πάλι στο φάιναλ φορ και στο τέλος να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα.

Πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Μπήκαμε στο γήπεδο, κάναμε προθέρμανση, το ματς δεν είχε καν ξεκινήσει, ο αγώνας ήταν sold out και υπήρχαν χιλιάδες φίλαθλοι, ήταν γεμάτο. Υπήρχε μεγάλη ενέργεια, χοροπηδούσαν πάνω κάτω!

Φυσικά, όλοι ξέρουν τι θα πάρουν από τους φιλάθλους όταν έρχονται να παίξουν για τον Ολυμπιακό. Είναι οι καλύτεροι σε όλο τον κόσμο, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίζεις! Οπότε είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος του.

Όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι πραγματικά δύσκολο. Όμως, όταν είσαι με τον Ολυμπιακό, έχεις την υποστήριξη του κοινού και χιλιάδων ανθρώπων που σε εμψυχώνουν σε κάθε ματς.

Είναι απίστευτο!Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω με τη νέα μου φανέλα, τη νέα μου ομάδα, στη νέα μου πόλη, με τους νέους φιλάθλους. Όλα θα είναι καινούργια! Είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι μια σπουδαία σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να έρθω εκεί και να πιάσω δουλειά.

Πάμε Ολυμπιακέ!».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εμείς το ίδιο πέρυσι χάθηκε στο τσακ η ευκαιρία με τους τούρκους και απέναντι σε μια ρεαλ πολύ κατώτερη σε σχέση με αυτή του πρόσφατου παρελθόντος

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει που βλέπω τους νέους παίχτες 'φτιαγμένους΄ να παίξουν για την ομάδα μας και έχουν θέσει υψηλούς στόχους. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην περυσινή πορεία της ομάδας και στο κλίμα που απέπνεε. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση της Ευρωλίγκας(όχι ότι θα με χαλούσε προφανώς) αλλά να καθιερωθεί η ομάδα στην ευρωπαική ελίτ, εκεί από όπου απουσίαζε τα τελευταία 3-4 χρόνια, πριν την περσυνή πορεία. Αυτό σημαίνει διαρκής παρουσία στα play off. Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις και για όσους λένε πως κατέρρευσε το 'πράσινο σύστημα' και θα παίρνουμε το πρωτάθλημα για χρόνια νομίζω πρέπει να σταθούμε σε μια δήλωση των προέδρων που έχει περάσει στα ψιλά από πολλούς, όταν είχαν δηλώσει πως με την επιστροφή του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και κύπελο δεν εγγυάται κανείς πως θα τα κερδίζει κάθε χρόνο, αλλά και όταν τα χάνει να γίνεται με τον σωστό και δίκαιο τρόπο και επειδή ο αντίπαλος θα είναι καλύτερη ομάδα και όχι επειδή το θέλουν κάποιοι. Ας έχουμε αυτό στο μυαλό μας σε περίπτωση που χάσουμε κάποιον εγχώριο τίτλο φέτος ή κάνουμε παραπάνω ήττες στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ειδικά το δεύτερο θεωρώ σίγουρο πως θα συμβεί, όσο άσχημο και αν ακούγεται. Τόσο χάλια ομάδα ο ΠΟΑ δεν είχε κατεβάσει ούτε το 15. Πήρε και 2-3 ποιοτικούς παίχτες που αν βρεθούν συνδυαστικά σε καλή μέρα μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Και λογικά να το δούμε τελευταίοι τερμάτισαν πέρυσι οπότε χειρότεροι αποκλείεται να είναι. Σε γενικές γραμμές πάντως παραμένουμε καλύτερη ομάδα.
    Όσον αφορά την δικιά μας ομάδα. Στο 1 παραμένεις στα ίδια επίπεδα με το δίδυμο Γουόκαπ-Σλούκα να αποτελεί εγγύηση και τον Λούντζη να έχει δείξει πως αν βελτιώσει το σουτ του , θα είναι σε θέση να διεκδικήσει κάποια τίμια 7-8λεπτα.
    Στο 2 παραμένει ο game changer Μακίσικ, ο οποίος παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος και έχει βρει πλέον τον ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα. Εδώ συναντάμε την πρώτη προσθήκη της ομάδας, τον Κάνααν. Έναν παίχτη πιο κοντό από τον Ντόρσει αλλά αρκετά δυνατό, με παρόμοια στατιστικά σε πόντους, ασίστ και ποσοστό τριπόντου (λίγο καλύτερος ο Κάνααν με βάση τα περσινά στατιστικά τουλάχιστον), πιο έμπειρο, που μπορεί να πιέσει καλά τον αντίπαλο play maker και δεν φοβάται να πάρει ευθύνες. Πολλοί ανησυχούν για την απόδοση του αλλά νομίζω έδειξε και στην Ούνιξ και στην Γαλατά πως μπορεί να εξυπηρετήσει τον ρόλο του παίχτη-σκόρερ, συνδυαζόμενος μάλιστα με διαφορετικού τύπου γκαρντ. Στην Ούνιξ είχε δίπλα του παίχτη στο στυλ του Γουόκαπ (Λορέντζο Μπράουν) ενώ στην Γαλατά πιο επιθετικογενή γκαρντ στυλ Σλούκα (Μποστ, Τριμπλ). Μην ξεχνάμε τον Λαρετζάκη, ο οποίος αν ξαναβρεί την συγκέντρωση του στην άμυνα και σταθεροποιήσει το σουτ του θα προσφέρει σημαντικές λύσεις.
    Στο 3 έχουμε την σταθερά, και αρχηγό πλέον, Κώστα Παπανικολάου. Φέτος με βάση την μορφή του ρόστερ θα έχει περισσότερες βοήθειες τόσο από Μακίσικ-Λαρετζάκη όσο και από Πίτερς-Βεζένκοφ. Όπως είχα ξαναγράψει λίγες είναι πλέον οι ομάδες που πάνε με παραπάνω από ένα τριάρι άνω των 2μ στο ρόστερ τους, αλλά γι'αυτούς έχουμε τον Κώστα.
    Στους ψηλούς η ομάδα αναβαθμίστηκε σαφώς ποιοτικά. Θεμέλια θα αποτελέσουν και φέτος οι Φολ-Βεζένκοφ οι οποίοι απαρτίζουν ένα από τα 3-4 καλύτερα δίδυμα ψηλών της λίγκας. Στο 4 πίσω από το καλύτερο τεσσάρι της λίγκας πήρες έναν παίχτη με πάνω από 40% στο τρίποντο που κατά την προσωπική μου άποψη αποτελεί λεφτά στην τράπεζα. Ο Πίτερς με καλό ύψος μπορεί να δώσει λύσεις και στις δύο θέσεις των φόργουορντ και μαζί με τον Βέζε συγκροτούν ίσως το καλύτερο δίδυμο σουτέρ από τη θέση 4.
    Στο 5 πίσω από το βουνό Φολ πήραμε δύο παίχτες με κύριο χαρακτηριστικό αυτό που έλειπε από την περυσινή μας frontline, την αθλητικότητα. Ο Μπολομπόι αποτελεί σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με τον Μάρτιν, καθώς είναι πιο ψηλός, πιο αθλητικός, καλύτερος αμυντικός, ενώ και στην επίθεση μπορεί να μην έχει elite skills αλλά σίγουρα μπορεί να απειλήσει με περισσότερους τρόπους σε σχέση με τον μονοδιάστατο Χασάν (παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, παιχνίδι από έξω προς τα μέσα). Σε παιχνίδια που ταιριάζει ο αντίπαλος μπορεί να δώσει κάποια λεπτά και στο 4. Τρίτος παίχτης (αριθμητικά όχι ιεραρχικά, μην παρεξηγηθώ) στη θέση αυτή ο Μπλακ. Αν πέρυσι ή πρόπερσι μας έλεγε κάποιος ότι θα έχουμε τον συγκεκριμένο στον θεωρητικό ρόλο του τρίτου πενταριού λογικά θα νομίζαμε ότι μας κοροιδεύει. Ο συγκεκριμένος μπορεί να εξελιχτεί στην ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, καθώς αν βρει ρυθμό και τα πατήματα του μιλάμε για τον ορισμό του elite mobile ψηλού που μπορεί να δώσει λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.
    Άντε να αρχίσουν τα φιλικά να ξαναδούμε (έστω και κουτσουρεμένη) την ομαδάρα.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ....................

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...