roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Παρακαλάει... ο κόσμος για να δει Θρύλο

underarmor
redwell

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με την τρέλα του κόσμου για τον Ολυμπιακο και οι πρωταγωνιστές το βιώνουν διαρκώς και παντού καθώς η "μηχανή" του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν την περσινή σεζόν σκέτη απόλαυση και μας χάρισε χορταστικό μπάσκετ.

Ο Coach-B έχει πάθει την... πλάκα του με την λατρεία που νιώθει από τον κόσμο σε κάθε μέρος που θα βρεθεί, είτε εντός Αθήνας είτε εκτός για τις διακοπές του αλλά και με όσα ακούει.

Οι παροτρύνσεις να ξεκινήσει η σεζόν για να ξαναδούν οι φίλοι της ομάδας την "αρμάδα" και δη τώρα που έχει και νέα "όπλα" στη... φαρέτρα είναι πολλές και δείχνουν τη δίψα του κόσμου για το νέο Θρύλο που θα φέρει ξανά την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Σακη οι παικτες πανε ακλαυτοι γιατι δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα του αθληματος. Επισης δεν ειναι αθλητικοι. Αμα τους πεις για συστηματα γνωριζουν καμμια 50αρια (κι αυτο εξηγει αυτο που σωστα λες για την επιμονη στα γκαρντ, αυτοι τα εφαρμοζουν). Το "εδω ειναι Ευρωπη" που λες ειναι λαθος αρκει να δεις τι συμβαινει στη Γαλλια. Αυτοι πηραν πολλα απο τα προγραμματα των Αμερικανων, εχουν απαγορεψει στα παιδια μεχρι 17 ετων να παιζουν με συστηματα, επιμενουν στη βελτιωση των βασικων του αθληματος κ της αθλητικοτητας, εχουν απεριοριστους ξενους στο πρωταθλημα τους κ ειναι η πρωτη χωρα σε παραγωγη παικτων μαζι παντα με τους Σερβους που κι αυτοι κοιταζουν πρωτα την ατομικη βελτιωση σε ολα τα επιπεδα.

    ΥΓ στον αθλητισμο κ στη ζωη γενικα, θαυματα δεν υπαρχουν. Υπαρχει μεθοδος, προγραμματισμος, οργανωση, υπομονη κ τεχνογνωσια. Πραγματα αγνωστα στο Ελληνικο γιγνεσθαι, σε ολα τα επιπεδα. Επισης δεν υπαρχει παρθενογενεση, σε αντιθεση με αυτο που πιστευουν καποιοι σχολιαστες πιο κατω, αρα δεν ειναι κακο να αντιγραψουμε κι εμεις καποια πραγματα. Εστω κι απο την Αμερικα.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
    ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1
    ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΟΥΤΕ Α2
    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΥΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΔΑΝΕΙΚΟΙ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ(ΠΛΗΝ ΠΟΧΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ)ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΚ
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΕΤΙΧ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΓΚΑΡΝΤ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ασχολεισαι αλλα ασχοληθηκες. Και απαντησες οπως παντα εμπεριστατωμενα, τεκμηριωμενα κ με επιχειρηματα. Στις προσβολες εννοειται δεν θα απαντησω, χαρα μου μαλιστα γιατι οι προσβολες απο ανθρωπακια παντα δινουν ποντους.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο Μανωλάκο, υπάρχουν και ψυχίατροι άνθρωπε, δεν έχω τόσο χρόνο να ασχοληθώ με την περίπτωσή σου. Έχεις καταλάβει ότι απλώς είσαι ignored στη λίστα μου, οπότε μην περιμένεις να σου απαντήσω σε οτιδήποτε, και οποτεδήποτε. Στο λέω και εδώ επίσημα να το ξέρεις για να μην κουράζεσαι.

    Ριχνε φαρμάκι άνθρωπε, ελπίζω τουλάχιστον κάποιος οικείος σου να το γλυτώνει στην προσωπική σου ζωή γιατί πρέπει να κάνεις πολύ κόσμο γύρω σου δυστυχισμένο.

    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Και over.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Επειδη μικρος υπηρξα μερος ενος τετοιου ταχυρρυθμου προπονητικου προγραμματος, στο πολο, εχω να πω οτι μεσα σε 5,5 μηνες κερδισα 2 χρονια. Οταν επεσα για τον πρωτο μου αγωνα δεν πιστευα πρωτα εγω την εξελιξη.

    2. Παρομοια τετοια προγραμματα υπαρχουν επι 10ετιες στο μπασκετ στις ΗΠΑ. Σε βουτανε και μεσα σε καποιους μηνες εχεις βαλει 10 μυικα κιλα, εχεις διπλασιασει το αλμα σου, εχεις βελτιωσει στο μεγιστο τη μηχανικη του σουτ, την ντριμπλα, τα παντα. Απο τον Τονι Κουκοτς μεχρι τον Giannis κ τον Ποκουσεβσκι εχουν μεσολαβησει κ θα ακολουθησουν 1000δες παικτες του μπασκετ που ωφεληθηκαν κ θα ωφεληθουν απο αυτα τα προγραμματα. Οι αγωνες επονται.

    Εννοειται οτι αν πας να πεις σε Αμερικανο "ας παίζουν και τελευταίο ερασιτεχνικό" (ο x σεντερ προτιμαει λχ σκληρες προπονησεις με τον x Ολαζουγιον κι οχι ματσακια με τον καθε ταβερνιαρη που κανει τσιγαρο στο ταιμ αουτ) και το αλλο το γραφικο " Δεν υπάρχει προπόνηση που να προσφέρει περισσότερα από επίσημο αγώνα" θα σε παρει με τις πετρες.
    Εκτος κι αν οι του ΝΒΑ δεν γνωριζουν πως να αναπτυξουν παικτες οποτε παω πασο.

    3. Αλλα οταν το μονο σου μελημα Κουπεπε ειναι πως θα τη βγεις για να τη βγεις πουλωντας πνευμα με αυτο το βλαχοσοφιστικε στυλ, λογικο το σχολιο σου να καταληξει σε σαχλαμαρα. Οπως τα στατιστικα που μονιμως "παραθετεις", τα παλτα που μονιμως "προτεινεις", ο θαυμασμος σου για τους παικτες των απεναντι που αναγκασε το RG να σου προτεινει (με τη σειρα του) να γινεις βαζελος κτλ κτλ. Μεγαλε μυστη. Γκουρου.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Η λύση υπήρχε, αλλά διαλύθηκε. Κανονική αναπτυξιακή ομάδα στα Ισπανικά πρότυπα και ας παίζουν και τελευταίο ερασιτεχνικό. Περισσότερο καλό θα τους κάνει να παίζουν εναντίον αντρών παρά πουθενά, ή μόνο στις προπονήσεις..

    Δεν υπάρχει προπόνηση που να προσφέρει περισσότερα από επίσημο αγώνα, νομίζω όσοι έχουν παίξει έστω μία χρονιά μπάσκετ (ή οποιοδήποτε άθλημα) να καταλαβαίνουν τι εννοώ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερα Σπύρο, αλλά φοβάμαι ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια οσον αφορα τον x Tανουλη εγω πιστευω οτι επειδη ολα μα ολα τα παιδια στην Ελλαδα εχουν ελλειψεις το καλυτερο θα ηταν μια σουπερ παρατεταμενη προετοιμασια 6-7 μηνων με εμφαση στην τεχνικη και στη βελτιωση της σωματοδομης. Κι ας παει καπου να ξεμουδιασει απο Φεβρουαριο - Μαρτιο. Το να παει καποιος καπου απλως για να παρει παιχνιδια καπου ειναι δωρο - αδωρο. Ο Νικολαιδης που ωφεληθηκε λχ; Ας κανουν ενα γκρουπακι κι ας ασχοληθουν μ αυτο, η ταπεινη μου γνωμη. Τανουλης, Νικολαιδης, Τσαμης, Αμποσι, Σπριντζιος λχ με ενα γκρουπακι προππονητων, πιστευω κατι θα εβγαινε

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 02:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτσωκας κι Αγγελοπουλοι ειναι φοβερα μυαλα γι αυτο πετυχαινουν

  • gerry777
    gerry777 Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...