roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Όλα... ρολόι με εγγυητή Μπαρτζώκα

underarmor
redwell

Ο νταμπλούχος με "σκούπα" μάλιστα Θρύλος της περσινής σεζόν ο οποίος έφτασε μεχρι το F4 της Euroleague, θέλει να επαναλάβει μια ανάλογη χρονιά και ήδη βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να τα καταφέρει.

Κι αυτό διότι οι Πειραιώτες έκλεισαν τις τρύπες στο ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο αφού παίκτες ανενεργοί όπως ο Κουίνσι Έισι ή με ρόλο... κομπάρσου όπως οι Λιβιό Ζαν-Σαρλ και Χασάν Μάρτιν συν τον Γιώργο Πρίντεζη που σταμάτησε το μπάσκετ, αντικαταστάθηκαν με Ευρωλιγκάτους και έμπειρους άσους των παρκέ όπως οι Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ. 

Το ρόστερ είναι πλήρες, υπάρχει πλέον το βάθος στη γραμμή ψηλών και αντικατάσταση του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Αϊζάια Κάναν και όλα δουλεύουν... ρολόι με "εγγυητή" επιτυχίας τον κορυφαίο προπονητή της Euroleague 2021-22, Γιώργο Μπαρτζώκα. Η συνέχεια στο παρκέ...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Φανης
    Κι όμως αγαπητέ Φάνη, στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν υπάρχει ψυχή.... υπάρχει χρήμα. Αλλοιώς θα υπήρχαν έστω και 2-3 τρελοί ή κάποιοι βετεράνοι που έχουν λύσει προ πολλού το πρόβλημα της ζωής και των παιδιών τους και θα έπαιζαν εντελώς τσάμπα. Για μένα προτιμώ να υπάρχει στυγνής μορφής επαγγελματισμός. Πες το, αν θες, προσωπικά (οπαδικά) βιώματα που έζησα απ το ποδόσφαιρο. Για μένα σεβασμό θα δείξει ένας παίκτης αν ματώνει τη φανέλα και προσπαθεί για το καλύτερο. Θα καταφέρουμε κάποιους -επειδή υπάρχει ακόμα ένα ίχνος ρομαντισμού- να αγαπήσουν αυτή την ομάδα και να δώσουν το κατιτίς παραπάνω.
    Παρεμπιπτόντως, άσχετα τι γραφόταν, εγώ θεωρώ ότι ο Ντόρσεϊ αν δεν πήγαινε ΝΒΑ, σε μας θα ερχόταν τελικά. Κι αν αμφιταλαντεύτηκε με τη Φενέρ (πιστεύω ότι δε θα γινόταν με άλλη ομάδα), ο μόνος λόγος ήταν ότι απ τη στιγμή που αποφάσισε να εμπλακεί και με την εθνική, θα έβρισκε εκεί τον Ηττούδη δλδ τον ομοσπονδιακό προπονητή. Επίσης αυτά που ακούστηκαν ότι ο Ηττούδης χρησιμοποίησε την επιρροή της εθνικής, για να δελεάσει το Ντόρσεϊ να πάει στη Φενέρ, εγώ τα πιστεύω. Αυτός πάντα θα στοχεύει δικούς μας παίκτες με σκοπό να μας αποδυναμώσει.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστας
    Μεσα ημουν 5 χρονων καθως ο μπαμπας με επαιρνε απο τις φασκιες παντου στο γηπεδο. Χωρις συγκεκριμενο λογο, απο μωρο, ειχα μια τρελα με τον Καστρινακη. Οταν τον εβλεπα ξαφνικα κουνουσα ποδια χερια και φωναζα, φυσικα οι μεγαλοι εσκαγαν στα γελια. Μια φορα καπως το εμαθε και ηρθε και με χαιδεψε, μπορει να του το ειπε κι ο γερος μου που ηταν παντα κοντα στην ομαδα. Ο δε Φουντουκιδης ηταν βαζελος αλλα τοτε οι δημοσιογραφοι ηταν δημοσιογραφοι..

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρις βεβαια να μπορω να το αποδειξω, εχω την εντυπωση οτι ο Κανααν θα σβησει την εικονα του αλλοπροσαλλου Ντορσεϋ απαξ δια παντοςτου χρονου.

    Μηπως τον κανει να μην ανανεωσει καν το διαβατηριο του κιολας.

  • Φανης
    Φανης Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία
    Στο μπάσκετ δεν υπάρχει οπαδιλικη παικτών.Η πορεία των μεγάλων παικτών το έχει δείξει.ΑΛΛΑ υπάρχει σεβασμός στην ομάδα. Ο Ντόρσευ δεν το έχει. Όταν το ακούω να βάζει τη Φενέρ στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. αυτό δεν είναι επαγγελματισμός είναι βλακεία.οι δύο αρχηγοί μας μια δεκαετία έδειξαν αυτό το σεβασμό και το ήθος που ο πχ Παπαπέτρου δε έδειξε.δεν μπορούμε να βάζουμε το όρο επαγγελματισμό και να δικαιολογουμε τα πάντα.σε όλες τις δουλειές υπάρχει το χρήμα αλλά όμως και η ψυχή.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατζόγλου , Καστρινάκης , Διακουλας , Μελίνι, Τζένκινς, Ραυτόπουλος , Γκαρωνης , Σπανός ,Ράμμος ,Σισμανίδης Μπάρλας,Κοκορογιαννης,1978-79 βάλτε να ακούσετε περιγραφή Φουντουκιδη με αντίπαλο την Πολωνική Γκστανκ και πρόκριση στο φάιναλ σιξ την εποχή εκείνη !!! Το τρελό της υπόθεσης που σηκώνει και γέλιο είναι ο Τζέκινς που τα Σαββατοκύριακα χανόταν γιατί δεν είχε δικαίωμα να παίζει στο πρωτάθλημα και μαθεύτηκε αργότερα ότι πήγαινε Τουρκία και έπαιζε εκεί στο πρωτάθλημα !!! Ιστορίες !!!! Θρυλικές !!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα τον Μανιατη, τον Παραγυιο και φυσικα τον Καμπουρη δεν τους ανεφερα γιατι ηταν οι σταρ της μετα - Γιαντζογλου / Καστρινακη, τους ηξεραν κι οι πετρες. Μαζι τους κι ο Κοζακης κατα τη γνωμη μου, που τον καθαρισε στον τελικο του 86 ο μπαμπας της Ιωαννας. Ο Κρεμπουνης ειχε ριξει μπροστα μου με την κουλα (Γκεκος, Αριδας, Αγιασωτελης, Αλεξης Γιαννοπουλος μετεπειτα σε μας) ενα καρφωμα -αλα- Τζουλιους Ερβιν που εβγαλε τη μπαλα απο τη μασχαλη κι ειχε γινει της σουλτανας το καγκελο στο Παπαστρατειο
    Ωραια χρονια..

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν υπάρχει Ελληνας παίκτης ελεύθερος με παραστάσεις και κάποιες δυνατότητες που θα μπορούσε να μας βοηθήσει σήμερα αυτός είναι ο Δ.Αγραβάνης. Δεν γνωρίζω τον χαρακτήρα του όμως θεωρώ ότι μπορεί να αποκτηθεί με λίγα χρήματα και να προσφέρει περισσότερα εαν και εφόσον δεν περάσουν οι 7 ξένοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
    Επίσης με τον κίνδυνο να χαθεί προσεχώς ο Βεζένκωφ (ΝΒΑ) και να αδυνατίσει ακόμη περισσότερο ο Ελληνικός κορμός, η απόκτηση του έμπειρου διεθνή παίκτη θα είναι μελλοντικά ένα μικρό αντιστάθμισμα.
    Εαν βέβαια περάσουν οι 7 ξένοι, η απόκτηση του σε αγωνιστικό επίπεδο ίσως είναι πλεονασμός αφού λίγο πριν τους αγώνες της Basket League θα δηλώνονται οι 6 ξένοι (ανάλογα τις ανάγκες του κάθε αγώνα) και ο εκάστοτε 7ος θα παίρνει ρεπό.
    Αν η όλη γκρίνια και μουρμούρα αφορά την στελέχωσή μας με καλύτερο 12ο παίκτη (σήμερα Λούτζης) τότε μάλλον έχουμε πληρέστατο ρόστερ.
    Η πάγια πολιτική του συλλόγου είναι οι θέσεις μετά την δωδεκάδα να επανδρώνονται από παίκτες της εφηβικής ομάδας προκειμένου να βοηθούν την ανδρών στις προπονήσεις. Δεν θα αποκτηθούν σχεδόν ποτέ επαγγελματίες αθλητές για ένα τέτοιο ρόλο, αλλά ούτε και αυτοί θα επιθυμούσαν να έρθουν γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης για αυτούς. Αλλωστε όταν δεν αγωνίζεσαι δεν εξελίσσεσαι.
    Συνεπώς από τους Ελληνες που κυκλοφορούν πραγματικά ελευθεροι (ο Κ.Αντετοκούμπο δεν είναι) πλήν του Δ.Αγραβάνη οι υπόλοιποι είναι παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτούς που ήδη έχουμε και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποκτηθούν για τις προπονήσεις εκτός 12αδας.
    Πέραν των όποιων διαφορετικών απόψεων που ακούγονται κατά καιρούς, έτσι λειτουργεί διαχρονικά ο σύλλογος και ενώ για κάποιους οπαδούς το ρόστερ φαντάζει μικρό για τις ανάγκες μας και ανησυχούν, για τον κόουτς Μπαρτζώκα που γνωρίζει πολύ καλύτερα και θα δουλέψει με αυτούς τους παίκτες, το παρόν ρόστερ είναι αρκετό.
    Τέλος δεν υπάρχει κανένα θέμα με την περίπτωση Μήτογλου. Θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα αφού μέχρι να κληθεί από το αρμόδιο όργανο αντιντόπινγκ της Ιταλίας να δώσει εξηγήσεις, να βγεί απόφαση και να κοινοποιηθεί στην ομοσπονδία μπάσκετ της Ιταλίας, στην FIBA, αλλά και στην WADA, να γίνει έφεση κατά της απόφασης από τους διαφωνούντες και να εκδικαστεί η υπόθεση τελεσίδικα στο CAS θα πάρει πολύ καιρό. Από εκεί και έπειτα η υπόθεση Μήτογλου αφορά 2ο κρούσμα μέσα σε μια σεζόν (1ο ήταν ο Μορασκίνι) στην ίδια ομάδα (Αρμάνι) και πλέον ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας πέραν του 1 έτους είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στην παρούσα φάση παρακάτω...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Στο στρατό ήμουνα ίδια σειρά με το Γιαννούτσο (και το Σωτήρη Μαυρομμάτη). Και στο μαγαζί που είχα κάποτε, είχα κάνει πελάτη το Τζίμι το Μανιάτη.
    Τον Κρεμπούνη όταν τον είχα δει πρώτη φορά μου είχε κάνει απίστευτη εντύπωση. 1.88 παίκτης και κάρφωνε με ότι τρόπο υπήρχε. Ίσια, ανάποδα, με περιστροφή 360 μοιρών.... δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Και μια και ανέφερα πριν και το Τζίμι νομίζω ότι είναι απ τους πιο υποτιμημένους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ. Ο Ντάκουλας είχε ταλέντο αλλά είχε πάρει ψηλά τον αμανέ, το χε ρίξει στα γκομενικά και δεν εξελίχτηκε ποτέ.

    @Φανης
    Τότε αδερφέ μη γράφεις ότι δεν κάνει ο Ντόρσεϊ για την ομάδα επειδή ψάχνει το καλύτερο οικονομικό κέρδος για τον εαυτό του. Δε ζούμε στο 1950. Χώρια ότι εκείνοι που στο ποδόσφαιρο πουλούσαν οπαδηλίκι και τους κάναμε συμβόλαια ξανά και ξανά επειδή δεν ξεχνούσαν να δηλώνουν Ολυμπιακοί (αλλά δεν παίζανε φυσικά τσάμπα), αποδεικνυόντουσαν τελικά μαύρες τρύπες ή βδέλλες. Έχουν περάσει απ την ομάδα ουκ ολίγοι απατεώνες που δηλώναν Ολυμπιακοί και τους κρατάγαμε στην ομάδα. Στο μπάσκετ εγώ προσωπικά δε θέλω να βλέπω τέτοια πράγματα. Ο κάθε παίκτης θέλω να έχει την παικτική αξία να σταθεί και θεωρώ υπέρ το να μην εξισωθεί με την εξέδρα. Με την εξέδρα δεν εξισώθηκε ποτέ ούτε καν ο Σπανούλης. Εν μέρει εξισώθηκε ο Πρίντεζης γιατί ήρθε σε μας πιτσιρίκι (κι ήταν τότε μια άλλη εποχή) κι έκατσε μέχρι το τέλος της καριέρας του. Δεν εξισώθηκαν παίκτες όπως ο Τόμιτς, ο Τάρλατς, o Βεζένκοφ, ο Μιλουτίνοφ, ο Χάινς (που έχω ξαναγράψει ότι στη θέση που έχει τον Ολυμπιακό δεν έχει καμιά άλλη ευρωπαϊκή ομάδα... και το έχω διαπιστώσει ο ίδιος), ο Μπόγρης κι ο Αγραβάνης (που είναι τρελαμένοι Ολυμπιακοί), ο Αργύρης ο Καμπούρης (άλλος που έφαγε όλη του τη ζωή στην ομάδα) και πολλοί άλλοι.

  • ATHENSRED7
    ATHENSRED7 Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρανοικο το να χουμε 5 Ελληνες μονο και ο ενας ο Λουτζης!Ομαδα πρωταθλητισμου!Για οικονομικο λογο θα τους βγαλουμε τυν ψυχη!Ειδικα του Φαλ!Οπως το παν φιλοι που δεν ειναι σε νιρβανα ουτε για δυνατες προπονησεις δε φτανουν οι παιχτες,ποσο μαλλον για ανασες στο Φαλ πριν απο καμια διπλη!Η'σε καποιον αλλο!Παιζουν ρολο και τα μανατζεριστικα που λενε καποιοι φιλοι και τα χουν υποννοησει και πολλοι ρεπορτερ διαχρονικα.Ομως παιδια (και ξαναλεω απολυτα σωστες οι αποψεις σας γενικα) αν θελει ο παιχτης και η ομαδα ξεπερνιουνται αυτα!Οταν ομως δεν εχεις αλαζονεια κσι δε μουλαρωνεις για 50 χιλιαρικα!Μη κοιτατε που στο μπασκετ δεν βγαινουν αυτα απο τους δημοσιογραφους.Γιατι μπορει και να μη ξαναπαρουν ποτε ειδηση μετα!Εχουμε χασει 2.19 παιχτη στα 15 του γιατι δεν δεχτηκαμε την εκκληση του πατερα του για τα οδοιπορικα απο την Αθηνα στα μεγαρα (το ποιος !!!!(Το ποιος ειναι γνωστο αλλα δε γραφω το ονομα γιατι θα αρχισουν τιποτα παντελως ασχετοι με το αθλημα ,υποστηριχτες του μικρου ροστερ,να τον υποτιμουν απλα επειδη παιζει στο βαζελο.Ενω αν τον ειχαμε εμεις θα λεγανε αλλα).Κανενας αλανθαστος!Το θεμα να μην επαναλαμβανονται!Και δεν ξερω αν με νεους φερελπεις στις μερες ξαναγινονται.Δεν το ξερω!Τελος παντων μακαρι να παρουμε ενα ψηλο ελληνα ακομα γιατι παμε να θυσιασουμε την ιδια την επενδυση μας!

    REDGOAL: Αυτό με τα οδοιπορικά στα Μέγαρα είναι το μεγαλύτερο ψέμα που κυκλοφορεί. Δεν ισχύει. Λέτε να τσιγκουνευόταν ο Ολυμπιακός εφόσον πίστευε τον παίκτη να του δώσει 200 ευρώ το μήνα για πήγαινε-έλα; Γελάει και το χρυσόψαρο του Μουσταφά Φαλ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Φανης ετσι, ετσι..
    Κρεμπουνης Σαμπανης Ντακουλας Καρκαμπασης Δαριβας ο μακαριτης ο Ναλπαντης κτλ κτλ κτλ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...