roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κοντά σε Πίτερς ο Ολυμπιακός (vid)

underarmor
redwell

Κοντά στην πρώτη προσθήκη στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Ολυμπιακός καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην Μπασκόνια.

Οι νταμπλούχοι έψαχναν ενίσχυση στους ψηλούς και βρίσκονται μια... ανάσα από τον 27χρονο Αμερικανό ύψους 2.06 μέτρων πάουερ φόργουορντ ο οποίος παίζει και κατά συνθήκη στο "3" και έχει τεράστια εμπειρία από την EuroLeague καθώς έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Μπασκόνια.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ψηλό, με καλό μακρινό σουτ και καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι, που θα γεμίσει με ποιότητα την φροντ λάιν των νταμπλούχων Ελλάδας και θα έρθει με διετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 1.500.000 δολαρίων.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε στην Ευρωλίγκα μέσο όρο 9,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 0,6 κλεψίματα. Στα δίποντα σούταρε με 63,8% και στα τρίποντα με 39%, ενώ στις βολές είχε 81,8%.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

108 σχόλια

  • Kostas
    Kostas Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal:Έχουμε κάποιον υπόψη μας για αντί Ντόρσεϊ ή θα ψάχνουμε τελευταία στιγμή και θα τρέχουμε??

    REDGOAL: Υπάρχει ένας που είναι και μια κλάση πάνω από Ντόρσεϊ αλλά είναι για πολλούς λόγους δύσκολη περίπτωση

  • MK7
    MK7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπυρος Μανωλακος Ποσο δικιο εχεις φιλε.Αστα να πανε.Μεχρι να κλεισει η ομαδα ροστερ για την νεα σεζον εχουμε ακομη να διαβασουμε εξωφρενικα πραγματα.Εγω ειλικρινα ειμαι δημοκρατικος σεβομαι παντσ (αλλα δεν δεχομαι) καθε αποψη, πραγματικα ομως για καποιες αποψεις αν υπηρχε μπασκετικη αστυνομια καποιοι ειναι σιγουρο οτι θα ετρεχαν στο αυτοφωρο.
    Καλο καλοκαιρι σε ολους και ψυχραιμια παιδια η ομαδα την νεα σεζον θα ειναι-θεωρητικα παντα-ενισχυμενη.Να στε βεβαιοι γι'αυτο

  • Nickman7
    Nickman7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal μέχρι πότε θα περιμένουμε τον κ. Ντόρσει ???

    Ειπαμε, οκ, διαπραγματευσεις ειναι, μπλα μπλα θα πεσει πολύ αλλά μέχρις ένα σημείο, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε δεν παρακαλαμε ΚΑΝΕΝΑΝ, θελει Φενερ ??? Με γεια του με χαρα του, τον ευχαριστουμε για φετος, σαλούτ ντε πλατάν και παμε επιτέλους να φτιαξουμε την ομαδα της νεας σεζόν προτού κλείσουν όλοι οι καλοί παίκτες σε αλλες ομαδες.

    Για την περίπτωση του Βεζενκοφ δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τπτ παρά να περιμένουμε τι θα γίνει και εγω προσωπικά δεν βαζω σε καμιά περίπτωση στην ίδια θέση Βεζενκοφ και Ντορσει, αν ειναι να χασουμε καποιον το φετινο καλοκαίρι ας ειναι ο Ντόρσει.

    Έχω απόλυτη πιστη σε διοίκηση και προπονητή αλλά δεν έχουμε και όλο το χρονο του κόσμου...

  • Reddie15
    Reddie15 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αληθεύει πως τελειώνει ο Ντόρσει απο Ολυμπιακό;

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη μια εβδομάδα που από ότι φαίνεται δεν θα έχουμε κατάληξη στο φλέγον ζήτημα και του φετινού καλοκαιριού. Ας οπλιστούμε με υπομονή για ακόμα μια εβδομάδα.
    Μπολομπόι από χθες και επίσημα ελεύθερος, αρνήθηκε λέει την αρχική πρόταση της ομάδας. Είχα γράψει προ διμήνου πως για τον συγκεκριμένο έχω καλό προαίσθημα ότι θα απασχολούσε σοβαρά και να που ίσως τελικά αποκτηθεί. Έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα, ενώ (όπως όλα δείχνουν) μαζί με τον Πίτερς θα είναι σαφώς αναβάθμιση για την second unit μας σε σύγκριση με τους Μάρτιν-Λιβιό. Η πεντάδα των ψηλών θα κλείσει λογικά με Άντε ή Μήτογλου. Τέρας ενέργειας ο πρώτος, αν αποκτηθεί και ο Μπολομπόι σου δίνουν αρκετή αθλητικότητα στους ψήλους, κάτι που μας έλειψε φέτος. Πολύ πιο ποιοτικός, με μεγαλύτερη εμπειρία και πιο πολυδιάστατος ο δεύτερος που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις των ψηλών. Αν αντί για Μπολομπόι γίνει καμιά έκπληξη με Ρέυνολντς τότε θα είμαστε ακόμα πιο ποιοτικοί, αν και η περίπτωση του δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Η περίπτωση του Τόμπι φαίνεται να απομακρύνεται μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Πίτερς καθώς θέλεις κάποιον πιο αθλητικό και καλύτερο αμυντικό στο 5 για να ζευγαρώσουν.
    Στο 3 παίχτης δεν πρόκειται να αποκτηθεί. Πέρα από τον Παπ και ο Βεζένκοφ, και ο Πίτερς αν αποκτηθεί μπορούν να δώσουν λεπτά εκεί, ενώ σίγουρα ο κόουτς θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα σχήματα με τον Μακίσικ στο 3.
    Στα γκαρντ αν αποχωρήσει ο Ντόρσει λογικά θα αποκτηθεί ξένος παίχτης στη θέση του. Τα σενάρια για Καλάθη δεν νομίζω ότι ευσταθούν. Σίγουρα πρόκειται για αρκετά ποιοτικό παίχτη με ελληνικό διαβατήριο αλλά έτσι όπως είναι στημένη η ομάδα πιο πολύ θα μπερδέψει νομίζω παρά θα δώσει λύσεις. Και σίγουρα θα θέλει συμβόλαιο άνω του εκατομμυρίου.
    Εναλλακτικές υπάρχουν. Προσωπικά μου αρέσουν τρεις παίχτες ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Πρώτος είναι ο Γκριγκόνις. Μπορεί να παίξει και τις 3 θέσεις τις περιφέρειας, σουτάρει με 40% τρίποντο και είχε ακουστεί και πέρυσι έστω και αμυδρά. Ευρωπαίος σκόρερ που δεν θα εκβιάσει προσπάθειες, παίχτης ομάδας με σχετικά καλή δημιουργία και καλό κορμί. Σου δίνει πολλά περιθώρια να δοκιμάσεις πράγματα, για παράδειγμα μπορεί ακόμα και να συνυπάρξει στην πεντάδα με Σλούκα-Γουόκαπ και αυτόν σαν 3.
    Επόμενος είναι ο Κάνααν. Στη πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα έδειξε καλά στοιχεία με σχεδόν 12 πόντους ανά παιχνίδι και πάνω από 40% στο τρίποντο. Κλασσικός σβούρας παίχτης που μπορεί να ανακατέψει όλη την άμυνα. Έχει έμφαση στην προσωπική φάση και δημιουργεί κυρίως για τον εαυτό. Μειονέκτημα αποτελεί το ύψος του για την άμυνα με αλλαγές που παίζει ο κόουτς ενώ συχνά παρουσιάζει αστάθεια στο παιχνίδι του.
    Τρίτος ο γνωστός μας από πέρυσι Τόμας. Sharp shooter που λένε και στο χωριό μου, αλλά πιο μονοδιάστατος στο παιχνίδι του σε σύγκριση με τους άλλους δύο. Βέβαια όταν έχεις παίχτη του 45% στο τρίποντο που μπορεί να σου βάζει σταθερά 3-4 σουτ σε κάθε παιχνίδι δεν μπορείς να ζητήσεις και πολλά παραπάνω.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣπυροΜανωλακο, καλή η γκρίνια ρε φίλε, γελάμε, αλλά κάπου βάλε και λίγο μπάσκετ μέσα.

    Πρώτα απ' όλα ο Μαυροκεφαλίδης μας έβαλε 21π ενάμιση μήνα πριν και κερδίσαμε με 8π τον Ιωνικό, και ο τύπος είναι σχεδόν βετεράνος πλέον. το παλικάρι ξέρει μπάσκετ όσο λίγοι. Οπότε άκυρη η μείωση του παίχτη Μαυροκεφαλίδη, τώρα για το κεφάλι του (το μαύρο) συζητάμε σε άλλο ποστ.

    Τώρα για τον Tobey, εκτός από τα στατιστικά, και τα άπειρα παιχνίδια που μπορούσες να δείς αυτά τα χρόνια της Βαλένθια στο Euroleague pass, στους τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες - εκεί που δεν πήγε η Ελλαδιτσα μας - η Σλοβενία βγήκε 4η, και ο Tobey ήταν 18ος σκόρερ, 1ος ριμπάουντερ, και 25ος σε ασσίστ, σε όλο το τουρνουά..

    stat line 13.7π, 10.5ριμπαουντ, 2.5ασσιστ, efficiency 13.7

    Με Σλούκα/Walkup και αν έρθει Καλάθης, παρόμοια στατιστικά θα έχει στην επίθεση (θα πέσει σε ριμπ και ασσίστ φυσικά γιατί θα παίζει λιγότερο).

    Η Φενέρ δίνει 4μυρια για 2 χρόνια, εμείς 1.2. Διαφορά τεράστια. Αν πάρεις Καλάθη έχεις 2 από τα καλύτερα point guard όλης της λίγκας στην ομάδα σου, μετά παίρνεις και Grigonis (πριν 1-2 χρόνια θα λέγαμε Grigonis και δεν θα πιστεύαμε ότι τον πήραμε), και ψάχνεις σκορ από άλλες θέσεις, γι' αυτό θεωρώ επιβεβλημένη την αγορά Tobey, scoring center 2.13 με pick n pop και pick n roll από τα λίγα. Με Σλούκα/Καλάθη/Walkup θα βάζει 15π σε κάθε παιχνίδι. Θα έχεις και Grigonis που λογικά θα έχει διψήφιο αριθμό πόντων (9.7-10-11.3, κάτι τέτοιο) και τα βρήκες τα ποντακια σου και με πολύ περισσότερο ορθολογικο τρόπο, απλωμένο σε περισσότερους παίχτες - οπότε πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί αμυντικά, κ.λ.π

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρατήστε το όνομα του Ταρζέφσκι. Είναι στα υπ όψιν

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή επιλογή ο Πίτερς.... επίσης εάν καταφέρουμε κ τον μπολονμποι μαζί με Αντετοκούμπο η μητογλου φτιάχνουμε μια σούπερ γραμμή ψηλών....

  • Γιαννης Κορυδαλλος
    Γιαννης Κορυδαλλος Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια Ερωτηση στα παιδια του σαιτ εχει σκεφτει ο coach Β την αποκτηση του killer Matt tomas του οποιου το ονομα ειχε ακουστει πολυ εντονα τη περασμενη σεζον ? Αν δεν κανω λαθος εφετος επαιξε ΝΒΑ με τους Bulls και δεν τα πηγε καθολου Ασχημα .. Θα μπορουσε να απασχολησει ?? Ευχαριστω εκ των προτερων !!

    REDGOAL: Δύσκολο να έρθει Ευρώπη. Άλλον κοιτάει για αντί-Ντόρσεϊ

  • Kazam7
    Kazam7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 04:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Isaiah canaan περιμένει πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας λέει κ δν ανανέωνε ακόμα με Γαλατασαράι..αψκαουμρ κίνηση λέω εγώ με τον παιχταρα μπομπερ δν θ παρακαλάμε τον κάθε Ντόρσεϊ.τον ευχαριστούμε πρόσφερε μεν αλλά η αχαριστία θ του γυρίσει μπούμερανγκ.....επισησ matt tomas αν γυρίσει Ευρωπη τρομερή περίπτωση μπομπερ..άντε να δούμε....μόνο η παραμονή βεζενκοφ επειγη που λύνει τα χέρια στον coach ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...