roumeliotis

Carwiz

Έγινε... 250άρης ο Παπανικολάου

casino loutrakiou
redwell

Μέσα σε όλα τα άλλα ξεχωριστά στατιστικά επιτεύγματα που προέκυψαν σε ατομικό επίπεδο από τον τρίτο τελικό των πλέι οφ της 30ής Basket League, αυτό που ίσως ήταν πιο σημαντικό ήταν του Κώστα Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ έγινε ο τέταρτος στην ιστορία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, που έφτασε τα 250 παιχνίδια.

Ο Air-Pap συμπλήρωσε έναν αριθμό αγώνων στον οποίο έφτασαν πριν από αυτόν κατά σειρά ο Μίλαν Τόμιτς, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Βασίλης Σπανούλης.

Στην εκκίνηση της επόμενης περιόδου μάλιστα θα γίνει ο 3ος της σχετικής λίστας αφού ο Σπανούλης αποσύρθηκε έχοντας 251 ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη από αυτές τις 250 εμφανίσεις του Κώστα Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα, έγινε στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2009-10 όταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα είχε σημειώσει 8 πόντους με 1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, έχοντας ακόμη ένα ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα λάθος σε 18:54.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ARIS7 ...........εχω να πω οτι φετος και ειδικά μετά τον Νοέμβριο, ηταν Π Α Π Α Ν Ι Κ Ο Λ Α Ο Υ απο τα παλιά. Του εβγαλα το καπέλο, τον παραδέχομαι, τον αποθεώνω και ΝΑΙ, αν ειναι να διατηρηθεί οσο καλυτερα γινεται σε αυτη τη κατάσταση, να μπορει να προσφέρει και να μην ΣΕΡΝΕΤΑΙ οπως εκανε τα προηγ 2 χρονια που αν και νεότερος μια επαιζε καλα και δεκα δε βλεπόταν!!!

    Φετος ηταν πραγματικά συγκλονιστικός σε αρκετά παιχνίδια, επαιζε με ουσία, και για μένα επαιξε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ στο να μπορέσει η ομαδα να ξεπεράσει δυσκολα εμπόδια. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ο ΜΠΕΙΚΟΝ θα μας ειχε ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ φέτος στα παιχνίδια με την ΜΟΝΑΚΟ. Ολοι εδωσαν αυτο που εδωσαν σαν ομαδα και ο καθενας ξεχωριστά. Και ισως οι καλοί παιχτες που αποκτησαμε φετος, βοηθησαν και τους υπολοιπους να βγαλουν το καλυτερο εαυτο τους.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    Σε κάλυψα; ; ; ; ; ;

  • ARIS7
    ARIS7 Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί που στην αρχή της χρονιάς τον θεωρούσαν υπερτιμημένο, οι προπονηταραδες του πληκτρολογίου, μετά την φετινή, εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Κωσταρας, τι έχουν να πουν τωρα?

  • Ντοκ
    Ντοκ Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικτουρα μεγαλη

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚΟΣ
    ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε κοιτα ποσες κωλοτουμπες αναγκασε ο κωστακης να κανουν οι ξυπνιοι προφεσορες που παλαιμαχο τον ανεβαζαν , υπερτιμημενο τον κατεβαζαν

  • παύλος
    παύλος Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    O Παπανικολάου είχε ανακηρυχθεί "Rising Star σε όλη την Ευρώπη"" , γύρω στο 2012 , μου φαίνεται . Έγινε ντραφτ Νο48 με τους Νικς το 2012 . Επίσης και καλύτερος αμυντικός σε όλη την Ευρώπη το 2018 . Τρομερά επιτεύγματα. Υποτιμημένος .Πέρσι είχε σοβαρότατο τραυματισμό , και μόλις τώρα αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του . Παίχτης-βαρόμετρο , γιατί ως2-ή ως 3-ή ως 4-ενώνει κοντούς-ψηλούς, γιατί σπάνια κάνει λάθη , γιατί θα αναλάβει τον πιο δύσκολο αντίπαλο , γιατί είναι άριστος σουτέρ , γιατί παίζει άριστη άμυνα απέναντι και στον...Θεό , γιατί πάντα παίζει για την ομάδα μέχρι και ...τερματοφύλακας και γιατί τα δίνει όλα . Υποτιμημένος .

  • Ολυμπιακός
    Ολυμπιακός Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερή σεζόν ο Κώσταρας από τα μεγάλα κλειδιά.. Αμυντικά ήταν ένας ογκόλιθος και έβαζε τα καθιερωμένα τριποντακια του !! Άξιος νέε ΑΡΧΗΓΕ μιας !!

  • Νικος
    Νικος Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Για παλαιμαχος οπως ελεγαν πολλοι εδω μεσα καλα τα καταφερες Κωστα και εκλεισες στοματα.Μπραβο σου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...