roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ»

underarmor
redwell

Στην αγορά διαθέσιμος βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Ιταλοί στέλνουν τον Σέρβο σέντερ στον Πειραιά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ιταλική έγκυρη εφημερίδα "La Repubblica" αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για μια συνεργασία η οποία θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από την Ευρωλίγκα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

45 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Kasavetis γράφει σταθερά και με παρόμοιο ύφος και σοβαρότητα χρόνια - πέρασαν τα άτιμα - τώρα!

    Μου αρέσει που συμφωνούμε και στην 3αδα των ψηλών όπως είπα και στο σχόλιό μου, αν έχεις την δυνατότητα να πάρεις σε προνομιακή τιμή έναν κορυφαίο ψηλό Euroleague δεν θα κάτσεις να το παρασκεφθεις! Παίρνεις και τον Κώστα για hustle plays/instant energy και είμαστε σούπερ!

    Με Fall/Milou μπορούμε να παίξουμε ολοκληρωτικό μπάσκετ και έλεγχο της ρακέτας και τα ριμπάουντ για 40 λεπτά..dominant presence Χ 2 και μάλιστα με έξτρα πάσα ΚΑΙ από τους 2 ψηλούς μας! Θυμάστε προχθές την 1η περίοδο με βαζελους; Ε, το ίδιο Χ 4 περιόδους!

    Φέτος, και Hunter να είχαμε αντί Μάρτιν, θεωρώ ότι θα είμασταν αρκετά καλύτεροι.

    Πάντως τέλειο συμπλήρωμα, εξακολουθώ να θεωρώ τον Tobey/Landale για την ομάδα μας στο 5. Δεν ξεχνάω Grigonis επίσης, θα προσθέσει τρομερή ποιότητα στην ομάδα, και point forward και pure shoot από 2 θέσεις.

    Γενικά ζεστάθηκαν οι Αφοί, όσα έχουν ακουστεί δείχνουν αύξηση budget..με 2 μύρια πάνω και την παρόμοια φετινή ομάδα λογικά θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Πέφτει χρήμα βέβαια από Μονακό/Βαλένθια/Ιταλούς/Τούρκους. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός πάει για Paris και εμείς για Grigonis; Πάμε για νέα δυναστεία..

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε red7Arrow,
    σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ πάντα να διαβάζω προσεκτικά τα ποσταρίσματα όλων των συμφορουμιτών και να συμμετέχω στη συζήτηση με σεβασμό προς όλες τις απόψεις χωρίς να μειώνω ή να προσβάλω κανέναν. Επιπλέον, όταν διαφωνώ με κάποιον προσπαθώ με επιχειρήματα να στηρίξω την άποψη μου και δεν το παίζω ξερόλας ή προπονητής ή δεν ξέρω κι εγώ τι..... Βασικοί κανόνες που θα έπρεπε να ακολουθούν όλοι όσοι γράφουν σε αυτό το φόρουμ. Δυστυχώς κάποιοι δεν τους ακολουθούν αυτούς τους βασικούς κανόνες και γι' αυτό έχουμε συχνά παρεξηγήσεις.... βασικά δεν διαβάζουν καν τι γράφει ο άλλος αλλά επιτίθενται!!! Αυτό έγινε στην περίπτωση σου (σου επιτέθηκε ένας συμφορουμίτης έχοντας ερμηνεύσει εντελώς λάθος αυτό που έγραψες) και αισθάνθηκα την ανάγκη να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη.
    Να είσαι καλά λοιπόν και να συνεχίσεις να γράφεις, μη μασάς. Υγεία να έχουμε και μακάρι να τελειώσει η σειρά των τελικών γρήγορα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας.

  • φωτης Βλαχοπουλος
    φωτης Βλαχοπουλος Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε μου καλε red goal γραφω χρονια εδω μεσα και θεωρω οτι δεν εχω δωσει δικαιωμα ποτε σε κανενα ακομη κι οταν δεχτηκα προσωπικες προκλησεις που προτιμησα να αφησω αναπαντητες για το καλο του κλιματος της παρεας . Εξεφρασα μια προσωπικη αποψη εχοντας μια εμπειρια πολλων χρονων απο το παρασκηνιακο παιχνιδακι που παιζεται καθε χρονια στους τελικους με σκοπο την δημιουργια πνευματικων αντιπερισπασμων . αν δεν συμφωνεις δεκτο και σεβαστο αλλα αυτο παρασαγγας απεχει απο το να χαρακτηριστει αυτο που εγραψα ανοησια χωρις βαση . Δεν μου ανηκει αυτος ο χαρακτηρισμος 'δεν ειναι μερος της προσωπικοτητας μου να λεω (ποσο μαλλον να γραφω ) ανοησιες διχως βαση και φυσικα δεν τον αποδεχομαι . Ηταν μια caduta di stile που λεν κι οι Ιταλοι απο μερους σου ,αλλα δεδομενου οτι εχεις να απαντησεις σε τοσες εκαντονταδες μυνηματα ειναι καταννοητο καποια στιγμη να συμβει κι αυτο . καλο βραδυ και καλη επιτυχια στην ομαδας μας στη σειρα τελικων

  •    GEO
    GEO Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    παιδιά από το 98 έως το 2003 ζουσα Αθηνά και ξερω ότι ο Κολωνός ήταν από τις περιοχές της Αθήνας που ήταν κόκκινες σε ποσοστά από 70% και πάνω

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητοί κύριοι,
    οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφικά, όσο θέλκτική κι αν είναι για εμάς τους οπαδού, που ήδη ονειρευόμαστε την ομάδα της προσεχούς περιόδου, είναι άκαιρη. Σε δέκα ημέρες το πολύ, το πρωτάθλημα θα έχει ολοκληρωθεί και σε σύντομο διάστημα οι λίγες προσθήκες που θα χρειαστούμε θα έχουν ολοκληρωθεί.
    Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές στο ρόστερ. Μία, δύο προσθήκες ποιότητας χρειάζονται, με τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξει ο καλύτερος προπονητής της EuroLeague κατά την τρέχουσα περίοδο.

  • DRivers7
    DRivers7 Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    καλα παιδακι μονο κ μονο π ειπες τον κολωνο βαζελοπεριοχη καταλαβε ολος ο κοσμοσ τι καπνο φουμαρεις

    ελα στο σεφ στο 3ο ματσ να τα πουμε

    βαζελακι

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννης777 γράφει..... "Red7arrow ήσουν πολύ σαφείς στο τι έγραψες *ο μιλουτινοφ θα προφέρει 60% Κάτω από τον Μάρτιν"

    Κasavetis γράφει ......Και για του λόγου το αληθές ο red7arrow εγραψε το εξής:
    " ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ούτε 60% ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο τον ΧΑΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ "
    Αυτό έγραψε και όχι ότι ο Μάρτιν είναι καλύτερος ή ότι ο Μιλού θα προσφέρει 60% λιγότερο


    Εδω εχουμε να κανουμε με 2 περιπτώσεις...
    Στη μια εχουμε να κανουμε με εναν ανθρωπο (kasavetis) που ξερει να διαβάζει και σεβεται μια αποψη ακομα κι αν διαφωνει και εξηγεί γιατι διαφωνει η που συμφωνει. Normal ανθρωπος που κερδιζει το σεβασμο σου και ας διαφωνει!

    Στην αλλη περιπτωση εχουμε εναν αγράμματο προκλητικό και εμπαθή τύπο (giannis777 που ενώ του εξηγεις κιολας νωριτερα οτι δεν εγραψες αυτο, επιμένει και σου λεει οτι εγραψες κατι αλλο. Δεν φταιει αυτος. Φταει η μορφωση του και η παιδεία του. Τετοια ατομα πανε και ψηφιζουν τετοια ατομα σχολιαζουν και διαμορφώνουν εντυπωσεις. Τετοια ατομα ειναι που προκαλουν γελιο αλλα και εμετο μαζι!


    Παμε παρακάτω τωρα.....
    Κasavetis, συμφωνω ετσι οπως τα λες, εγω ΑΝ τελικα ερθει ο Μιλου θα γουστάρω γιατι ειναι ενα πολύ καλό ατομο, εξαιρετικος χαρακτήρας και παιχτης. Την ανησυχια μου την ανελυσες πολυ σωστα και δεν εχω να συμπληρώσω κάτι.
    Μακαρι να ερθει και να βγω λαθος! Ας με πυροβολούν οι αμορφωτοι γκασμάδες....αυτοι δε με πειράζουν. Ατομα που εδω μιλαμε χρονια και συζητάμε σε σοβαρο επιπεδο αυτοί ναι, θα με πειραζε να μη καταλαβαινουν τι γραφω.
    Αν ο Μιλουτινοφ μας ενισχύει τη γραμμη των ψηλών δε με χαλάσει, απλα εχω μια εικονα νομιζω πως υπαρχουν πιο "συγχρονα 5αρια" να αγοράσεις σημερα. Νομιζω......αν δεν ειχαμε τον Φαλ θα ειχα αλλη αποψη. Αλλα οκ, σαν οπλοστάσιο ΦΑΛ-Μιλου φαντάζει τουμπανο....θα δουμε! Ας γινει η μεταγραφη με το καλο!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    DRivers7,
    εσύ σκληρε του Κολωνού (βαζελοπεριοχη) μας λες οτι πρεπει να εχει ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ καποιος για να ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ; ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ παλια μου τα παπούτσια στα οποία σε γράφω.....

  • ΛV
    ΛV Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκέφτηκα κι εγώ προς στιγμήν : πάει "χάλασε" και το RedGoal.
    Αλλά εντάξει, όλα πάνε πρίμα. Υπάρχουν και προτεραιότητες (στο οπαδιλίκι).
    Ποιοί τελικοί πρωταθλήματος και κουραφέξαλα;;;
    Εδώ υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ΟΜΑΔΑ μπάσκετ του Ολυμπιακού !
    Μα φυσικά... οι μεταγραφές για τη σεζόν 2022/2023. Αυτά μας ενδιαφέρουν.
    Ευχαριστούμε πολύ.

  • DRivers7
    DRivers7 Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παιδακι ρεδαροου μου βαζεις και το 7 και καλα, εμεισ στον κολωνο τα λεμε μονο στο γηπεδο, δεν καθομαστε στο ιντερνετ να γραφουμε ιστοριες για αγριους, δειξε μασ και το διαρκειας σου να δουμε αν εισαι Ολυμπιακος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...