roumeliotis

Carwiz

Μια... χαψιά τον Προμηθέα 116-73 ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Υπερηχητικός... Θρύλος διέλυσε με 116-73 τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ στο πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ και έκανε το 1-0 δείχνοντας στους Πατρινούς ότι το θέμα είναι διαδικαστικό για τη συνέχεια που απαιτεί άλλες δυο νίκες για τους Πειραιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί από τη δεύτερη περίοδο και μετά και με πολυφωνία στην επίθεση καθώς σκόραραν όλοι και υπηρχαν αρκετοί διψήφιοι, συνέτριψαν την ομάδα του Γιατρά σε ένα ματς που κρίθηκε αρκετά πριν το ημίχρονο...

Λάθη και περιφερειακή αστοχία δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να επιβάλλουν τον ρυθμό τους (20-19) στα πρώτα οκτώ λεπτά. Ωστόσο, οι αλλαγές του Γιώργου Μπαρτζώκα άλλαξαν άρδην την κατάσταση. 

Ο Κώστας Σλούκας οργάνωσε και σκόραρε, ο Σακίλ ΜακΚίσικ «εκτέλεσε» από τα 6.75μ., Χασάν Μάρτιν και Λιβιό Ζαν Σαρλ κυριάρχησαν στην ρακέτα και ο Ολυμπιακός με ένα επί μέρους σκορ 25-4 εκτόξευσε την διαφορά στο +22 (45-23) στο 17’. Έκτοτε, με όπλο της πάντα την άμυνά της, η ομάδα του Πειραιά διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο και έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +21 (53-32).

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν με το πόδι «κολλημένο» στο γκάζι! Με σούπερ άμυνα και τους Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ να ανοίγουν πυρ από την περιφέρεια, ο δείκτης της διαφοράς έφτασε +45 (84-39 στο 28’).

Μοιραία ο αγώνας απέκτησε πολύ νωρίς διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως, ο Ολυμπιακός διατήρησε σε υψηλό επίπεδο την απόδοσή του. Με λέι απ του Γιαννούλη Λαρεντζάκη «έσπασε» το φράγμα της κατοστάρας (101-64) στο 35’ , ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιώργος Πρίντεζης!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-19, 53-32, 89-46, 116-73

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 9 (3/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ντόρσεϊ 18 (3/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/3 βολές), Φαλ 6 (3/3 δίποντα), Βεζένκοβ 15 (1/1 δίποντο, 3/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ), Παπανικολάου 12 (1), Λούντζης 4, Λαρεντζάκης 11 (1/1 δίποντο, 3/6 τρίποντα), Σλούκας 7 (2/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 6 ασίστ), Μάρτιν 2, Πρίντεζης 5 (2/2 δίποντα), Ζαν-Σαρλ 10 (5/6 δίποντα), ΜακΚίσικ 17 (3/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Χαντ 2, Δ. Αγραβάνης 11 (3/5 δίποντα, 5/6 βολές), Γκίκας 15 (5/7 τρίποντα, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα), Σίμπσον 5, Φόστερ 9 (1), Ρέι 2, Γκραντ 2, Γ. Αγραβάνης 2, Λάγιος, Άντριτς 5 (1), Μπαζίνας 3 (1), Τανούλης 17 (6/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/3 βολές)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Σπυρος Μανωλακος σε καμι απεριπτωση δεν σε σνομπαρω φιλε μου απλα οταν γραφεις εσυ ειναι σαν να τα εγραψα εγω οποτε νιωθω σαν να μη μετραει πχ το σκουτινγκ του Αεκτζη στο συστημα με το σκριν και την πασα που το ειπε καμια δεκαρια φορες να προλαβουν να κρατησουν σημειωσεις ... δεν πειραζει ομως μοιραζει απλοχερα χαρες η ομαδα σε εμας και πονο στους υπολοιπους
    κατα τα αλλα ο ζαν σαρλ που χτες εκανε γιογιο ολη τη φροντ λαιν του προμηθεα σαπακι οοοοοοκ

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα, θα πω κατι, το οποιο δεν θα αρεσει σε διαφορους, αλλα δεν εχω ορεξη να ανοιξω κουβεντα, απλως καταθετω την γνωμη μου. Εχω σιχαθει φετος, να βλεπω ορισμενες ομαδες της Α1 να δινουν 20λεπτα, 25λεπτα και 30λεπτα χρονου συμμετοχης σε παιδακια-εφηβους τα οποια ειναι παντελως ανικανα να σταθουν σε αυτο το επιπεδο. Ο μοναδικος λογος που παιζουν ειναι επειδη ειναι πιτσιρικια. Για να τους δουν καποιοι φασαιοι τηλεθεατες και να πουν "ααα τι καλη αυτη η ομαδα, δινει ευκαιρια στους νεους''. Ουτε καν ιδιαιτερη προοπτικη εξελιξης δεν εχουν καποια απο αυτα τα μυξιαρικα. Ο Προμηθεας απο τα μεσα του eurocup και μετα κατεβαινε με πενταδα σχολικης ομαδας και ετρωγε 50 ποντους στο κεφαλι σε καθε παιχνιδι. Και ειχε τους κανονικους του παικτες να ξυνονται στον παγκο. Μιλαμε για γελοια πραγματα. Και αλλαξε 3 προνητες, του εφταιγαν οι προπονητες που δεν μπορουσε να κερδισει με βασικο τον μπαζινα, οτι να ναι.
    Ξεκινα ρε φιλε με τους κανονικους σου παικτες! Παλεψε το παιχνιδι οσο μπορεις, τι το παρατας οταν παει 10 ποντους η διαφορα, δεν ντρεπεσαι λιγο; Σεβασου τον κοσμο που πληρωσε εισητηριο για να δει μπασκετ και οχι παιδακια να παιζουν στην παιδικη χαρα. Τι καθεσαι και τρως 30αρες;; ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Ή ΨΗΛΟΣ Ή ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ. Αν δεν μπορει να σταθει καποιος βαλτον στο τελος για να παρει την συμμετοχη, τι μου τον ξεκινας βασικο; Δεν αναφερομαι τοσο στο σημερινο παιχνιδι, οσο περισσοτερο στην σταση καποιων ομαδων γενικα τα τελευταια χρονια (κυριως του Προμηθεα)
    Παρολα αυτα ο Τανουλης και ο Λαγιος και μενα μου ψηλοαρεσουν. Απεχουν ετη φωτος φυσικα, απο το να ειναι ετοιμοι για το ψηλοτερο επιπεδο. Ο προμηθεας ειναι μια χαρα περιβαλλον για αυτους.
    Ο μπαζινας απο την αλλη, που πριν μερικα χρονια θεωρουταν τεραστιο ταλεντο δεν εχει ωριμάσει καθολου ακομα. Ειμαι σε θεση να γνωριζω και καποια πραγματα για την προσωπικη ζωη αυτου του νεαρου, τα οποια δεν μπορω φυσικα να τα πω εδω (ουτε αφορουν και κανεναν προφανως, φτηνα (επιβεβαιωμενα) κουτσομπολια ειναι, αλλα οσοι εχετε κορες μεχρι 20 χρονων φυλαχτειτε...)

  • Panos 7
    Panos 7 Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισως ο Τανουλης ειναι τελικα ο καλυτερος μικρος του Ελληνικου μπασκετ . 2,08 που παιζει και τις δυο θεσεις και εχει ακομα και τριποντο. Οσο για τον john brown που γραφτηκε , εκλεισε ηδη τρια χρονια στην μονακο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    φωτης βλαχοπουλος έκραξα εγώ. Με σνομπάρεις ρε φίλε;

    Gabriel 7 με τον Τανούλη έγινε η εξής πατάτα: ο Τανούλης έπαιζε στον Άρη. Είναι κι αρειανός απ όσο ξέρω. Αυτοί τον αγνόησαν και πήγε στον μπαοκ. Έδειξε κάτι πραγματάκια με την ανδρική και στο εφηβικό του 20 έκανε το μπαμ, πάνω που έληξε το συμβόλαιό του. Αντί να τον πάρουμε εμείς στην αναπτυξιακή κατέληξε στον Προμηθέα, και το παιδί ερχόταν με τα 1000. Γιατί αντί για αναπτυξιακή είχαμε ΑΦΜιακή. Τσάμπα πράμα ήταν.

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis, δυστυχως ο jonh brown εκλεισε στην μονακο. Κριμα γιατι ταιριαζε γαντι στον ολυμπιακο του μπαρτζωκα.

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο για την πολύ ενέργεια κ σοβαρότητα που έβγαλαν στο παρκέ.. πρέπει με τέτοιες εμφανίσεις να πάρουμε το πρωτάθλημα..τον βασικότερο στόχο για φέτος..όταν παίζεις με ένταση τις περισσότερες φορές μπαίνουν κ τα σουτ πιο εύκολα!!! Μια ωραία μελλοντική φροντ λαιν θα ήταν ..βεζενκοφ Τζον Μπράουν Αγραβάνης Φαλ Μπολονμποι και ένας ακόμη Έλληνας για να συμπληρώσει την εξαδα.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτόν τον ντορσει θέλουμε όλοι. Μπράβο σε όλοι την ομάδα και στον κοουτς Μακροζωκα ??

  • Rory
    Rory Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντάξει,υπερθέαμα σήμερα,μπασκετάρα!
    Άλλο θέλω να πω όμως.
    Αυτόν τον Τανούλη(που τον έχω ξαναδεί σε ματσάκι)
    μήπως να τον έχουμε λιγάκι από κοντά;

  • Γιωργος 7
    Γιωργος 7 Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακομα και σε τετοιο ματς, το "πενταρι" Χασσαν Μαρτιν εφαγε ΔΥΟ ΤΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ....

    ΥΓ:Μιλουτινοβ γυρνα, εφυγε ο Αναστοπουλος!!!

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    τι εγινε ρε παιδες ακομα να μπει κανενας να κραξει που δεν ριξαμε 130 ποντους και να ζητησει να φυγουν 5-6 παικτες και να φερουμε αλλους τοσους ?ευτυχως που εχασε 2 καρφωματα ο μαρτιν κι ενα τριποντο ο ζαν σαρλ και θα βρουνε κατι να πουνε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display