roumeliotis

Carwiz

Ατσάλι... για διπλό στο Μονακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έχασε το Game-2 στο ΣΕΦ από τη Μονακό και πλέον καλείται πάση θυσία να κάνει διπλό στο Πριγκιπάτο σε ένα από τα δυο επόμενα ματα για να ξαναφέρει τη σειρά στο ΣΕΦ και να προκριθεί στο F4 του Βελιγραδίου.

Παρά την πίκρα για το σπάσιμο της έδρας από την μεριά των Γάλλων στο φαληρικό κλειστό, η ομάδα δεν έχει χάσει την πίστη της για την επίτευξη του στόχου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μπρέικ στο μπρέικ και να επαναφέρει τα πάντα στον Πειραιά.

Παίκτες και Coach-B δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη στο παρκέ και υπάρχει αισιοδοξία σε όλους ότι ο Θρύλος θα είναι... ατσάλι στο Πριγκιπάτο και θα πετύχει τουλάχιστον μια νίκη. Τα υπόλοιπα στο παρκέ σε λίγα εικοσιτετράωρα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    H Monaco θα πάει 18.500.000 το budget του χρόνου. Βέβαια ο Bacon παίρνει 600.000 φέτος, του χρόνου θα ζητήσει επταψηφιο νούμερο.

    Στα συν που θα έβαζα για την ομάδα αυτή και μπορεί να μην είχατε σκεφθεί.

    1) Η Euroleague θεωρεί ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ την αγορά της Γαλλίας, ειδικά από την στιγμή που η Ρωσία αρνήθηκε την Ευρωπαϊκή της προοπτική, Γαλλία και Ιταλία θα αναβαθμιστούν συνολικά στον Ευρωπαϊκό χώρο, αλλά ΚΑΙ στο μπασκετικό γίγνεσθαι.

    Ήδη υπάρχει σχέδιο με την Paris Basketball

    David Kahn, former director of the Minnesota Timberwolves of the National Basketball Association (NBA). In July 2018, the creation of the professional club was announced.[1] At the revealing, the ambitions were to be a team in the EuroLeague, the highest-level European league, by 2022. The future home arena of the team would be an arena in Porte de la Chapelle, that was constructed for the 2024 Olympics.

    2) Το Μονακό, είναι ένα από τα τοπ σημεία για να μένεις στον πλανήτη, κάποιοι μπορεί να προτιμήσουν να τρώνε και να πίνουν με βασιλείς και μεγιστάνες, και τα παιδιά τους να φοιτούν στα καλύτερα ιδιωτικά του πλανήτη από το να πάρουν περισσότερα χρήματα αλλού.

    3) το νέο γήπεδο θα είναι από τα σημαντικότερα έργα που θα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με σοβαρό αντίκτυπο για όλο το πριγκιπάτο (θα χτιστεί λογικά σε Γαλλικό έδαφος).

    4) NO TAXATION! Οι παίχτες δεν πληρώνουν φόρους στο Μονακό, μόνο οι Γάλλοι υπήκοοι που πληρώνουν απ' ευθείας στο Γαλλικό κράτος. Οποιοδήποτε άλλος δεν πληρώνει ούτε δραχμή. Δηλαδή αν ανέβει 3-5.000.000 το αγωνιστικό μπάτζετ για του χρόνου, θα μπορούν κυριολεκτικά να αγοράσουν τον οποιονδήποτε..

    Μπασκετικά το βάθος του ρόστερ τους είναι σημαντικά καλύτερο από το δικό μας, επίσης σε star power (James/Motiejunas/Bacon σε αντίθεση με εμάς που έχουμε μόνο Σλούκα σαν σταρ) υπερισχύουν.

    Πριν πολλούς μήνες είχα δει μία συνέντευξη του GM (Ουκρανού πιτσιρικα απίστευτης αθλητικής ιδιοφυίας) της ομάδας, και το όνειρό του για το μέλλον της ομάδας ήταν "play offs"... μάλιστα ο δημοσιογράφος σχολίασε "why not, miracles happen".

    Εμείς τα play off τα είχαμε του πεταματου.. πόσες φορές διάβασα εδώ μέσα "αν δεν σηκώσουμε κούπα, δεν με νοιάζουν τα play off", μα, καλοί μου άνθρωποι, αν δεν πας play off, πας σπίτι σου, δεν σηκώνεις κούπες!!

    Ο στόχος πάντα, είναι τα play off, μετά, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

  • Xero-Las
    Xero-Las Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς η ομάδα χρειάζεται 3αρι, 4αρι, και 5αρι του χρόνου. Mε αυτή τη σειρά. Με αποχώρηση Πριντ Σαρλ, Ασι, Λαρι και μαλλον Χασαν που μας πουλησε τη σημαντικοτερη στιγμή. Οποιοσδηποτε ενας, δυο απ αυτους μπορει να μεινει αλλα τρεις οχι. Αλλά φέτος κάναμε rebuild από μια εποχή Σπανούλη. Ε σε ένα χρόνο δεν γίνεται τέλειο rebuild. Του χρόνου θα είναι υπερπλήρης η ομάδα. Φέτος θα πρέπει να είμαστε τυχεροί και να παίξουν πράγματι καλά κάποιοι στα επόμενα ματς. Αλλα δυσκολο να γινει σε όλα τα ματς. Το "ποια μονακο" ειναι αστειο, πολύ έμπειροι παίκτες που δεν τους νοιάζει με ποιον παίζουν. Κι αυτοί λένε ποιος Ολυμπιακος. Αυτό με τις φανέλες ισχυει καποιες φορες αλλα αν μπουν 3 σουτ στη σειρα δεν ισχυει.
    Σιγουρα δεν πειραζουμε τον κοουτς. Δεδομενου του υλικου μας ειμαστε η πιο σοβαρη ομάδα.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    H Μονακό είναι καλή ομαδα αλλά δε θα γίνει καλύτερη. Όχι γιατί δεν έχει λεφτά... Όχι γιατί δεν έχει παίχτες καλούς... Αλλά γιατί δεν έχει φανέλα και κόσμο. Η Μονακό είναι μια φώτοβολίδα όπως τόσες αλλες που έσβησαν νωρίς...οπως πέρυσι η Μπαγερν που έβγαζε ματιά. Μέχρι και ο Μπολντουιν που εδώ πέταγε τούβλα, πέρυσι έκανε μαγικά. Και φέτος ΜΗΔΕΝ. Βέβαια η Μπαγερν κουτσά κουτσά ξανά έφτασε στους 8 και μπράβο. Αλλά από χλμ φαίνεται ότι αυτό δεν θα έχει συνέχεια. Και πολύ κράτησε.
    Επειδή το τώρα μας ενδιαφέρει, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός και δε το λέω με παροπιδες αν χάσει θα είναι καθαρά εξαιτίας κακής νοοτροπίας και ψυχολογίας των παιχτών. Ποιοτικά έστω κ με τα χίλια ζόρια είμαστε καλύτερη ομάδα και σε μονάδες και σαν σύνολο. Όσες ελλείψεις κι αν έχουμε. Όπως το λες άλλωστε. Έχουμε μικρό ροστερ κ κάνουμε ότι κάνουμε. Είναι περίεργα παιχνίδια. Είμαστε ικανοί να τους πάρουμε 2 νίκες εκεί μέσα αλλά και να χάσουμε 2 φορές κ να πάμε σπίτια μας.
    Η Μονακό δεν έχει το βάρος της μεγάλης ομάδας στη φανέλα των παιχτών της. Την έχουμε υπερεκτιμησει και αυτό ίσως είναι το πρόβλημα. Σκεφτόμουν τις προηγούμενες μέρες και έγραψα ότι χαλάρωσαμε και υποτιμησαμε τον αντίπαλο ειδικά μετά τη 1η περίοδο που μπήκαμε δυνατά ύστερα νομίζαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Αυτή η αντίπαλος ομάδα δεν επιτρέπεται να υποτιμήσει αλλά ούτε και να την θεωρούμε ομαδάρα.
    Νομίζω ότι η νίκη στο 1ο παιχνίδι όπως ήρθε πανηγυρικα μας χάλασε τα μυαλά.
    Ήρθε όμως πανηγυρικα γιατί τα είχαμε στη θέση τους. Ενώ στο 2ο game δεν τα είχαμε.
    Θεωρώ κ θέλω να πιστεύω ότι τώρα που φάγαμε την σφαλιάρα αυτή, θα πάμε με σοβαρότητα και θα βγάλουμε το καλύτερο μας πρόσωπο.
    Όλοι Ολυμπιακοι είμαστε. Ας κερδίσουμε και ας διαφωνούμε σε λεπτομέρειες.
    Οι παίχτες επιμένω όμως ότι πρέπει να μπουν με τη νοοτροπία ότι κάνεις δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά αυτή την ομάδα πρέπει να την πατήσουμε! Οπότε κερδίσαμε ευρωπαϊκό τίτλο η φτάσαμε στους 4, ποτέ δεν ειμασταν φαβορί ούτε είχαμε σούπερ ροστερ η μπάτζετ. Είχαμε όμως προσωπικότητες και φανέλα...ας μιλήσουν και τώρα αυτά τα 2 στοιχεία...


    Σε περίπτωση που υπάρχει έστω κ ένας από την ομάδα παίχτης που διαβάζει redgoal... Θα του πω ενα πράγμα κι ας το μεταφέρει σε όλους.

    ΜΠΕΊΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΆΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΏΤΑ!!! ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΠΟΛΎ ΓΛΏΣΣΑ...
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΛΕΣ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΤΙ ΆΛΛΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΤΕ ΜΠΕΊΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΟΎΤΕ Η CSKA ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Δηλ κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο δε θα κατέβαιναμε καν???

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ Arrow επειδή από μπασκετάκι σκαμπάζεις βγάλε λίγο τα κόκκινα γυαλιά. Όλοι εδώ τον Ολυμπιακό αγαπάμε. Σου μιλάω για τη Μονακό που φέτος βάζει 83πόντους μέσο όρο, σε περίπτωση που αντικαταστήσει δυο φτηνούς παίχτες της με δυο εξαιρετικούς που ταιριάζουν ακριβώς στο στυλ μπάσκετ που παίζει, με τρομερή ενέργεια και πολύ σκορ. Και το λέω όχι έτσι επειδή μου αρέσουν τα σενάρια, αλλά επειδή διάβασα ότι σκέφτονται να αυξήσουν κατά πολύ το μπάτζετ.

    Το δικό μας μπάτζετ είναι αυτό που είναι, θα είναι αυτό που είναι, και τις δυο γαργαλημένες κινήσεις που χρειαζόμαστε για να είμαστε πραγματικά κυριαρχικοί εδώ και δυο χρόνια δεν τις κάνουμε. Ευελπιστώ στο καλοκαίρι αν και κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Πιστεύω το πλάνο είναι αν μείνουν όλοι (μεγάλο ΑΝ) να αντικατασταθεί Έισι, Ζαν Σαρλ, Μάρτιν με δυο ξένους στο 3 και το 5 (με κανά Ελληνάκι). Μιλάμε για καμιά αύξηση άντε 500χιλ θα κάναμε τούμπες.

    Εγώ πάντως αν αυτή η μονακό είχε τον κανάαν αντί του γκρέι και τον Σίκμα αντί του Μότουμ θα την έβλεπα να φτάνει άνετα Final4 (χωρίς να σημαίνει ότι στο επίπεδο της Ευρωλίγκας δεν θα υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 ομάδες που θα βρίσκονται σε αντίστοιχο επίπεδο).

    Δεν σου είπε κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ φέτος. Έχει. Αλλά έχει παίξει και πολύ κακό. Και αυτό είναι παράγωγο του μικρού ρόστερ, των περιορισμένων λύσεων. Γιατί δεν μασκαρεύονται τα ντεφορμαρίσματα, οι παίκτες παίζουν 30λεπτα, το ροτέσιον είναι μικρό, και οι τραυματισμοί δεν καλύπτονται. Τί δεν καταλαβαίνεις;

    Τι ακριβώς πάει να πει ότι χάσαμε δυο φορές (με 20+ btw) επειδή "είμασταν πολύ κακοί εμείς". Δηλαδή είχε έξω υγρασία; Συγκοινωνούντα δοχεία είναι το μπάσκετ. Παίζουν δυο ομάδες. Έπαιξαν με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσαμε να τους κερδίσουμε ούτε 10 ημίχρονα να συνεχίζονταν αυτά τα παιχνίδια. Ούτε απελπιστικά άστοχοι ήμαστε, ούτε μας πέρασε πριονοκορδέλα η διατησία. Απλώς έπαιξαν πιο καλά, όπως εμείς παίξαμε πιο καλά στα δυο που κερδίσαμε. Δεν σημαίνει ότι οι ομάδες έχουν ασύλληπτες διαφορές. Απλώς επέτρεψε μου να διατηρώ την πεποίθηση ότι αν συγκρίνεις ως σύνολα τις δυο ομάδες θεωρώ τη Μονακό πιο ολοκληρωμένη.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι ξαφνικά κάποιοι έχετε μετατρέψει στο μυαλό σας τη Μονακό σαν ομάδα μοντέλο που αν κάνει κάποιες προσθήκες και κρατήσει το κορμό αυτό θα είναι ανατριχίλα όπως λέει κ ένας φίλος από κάτω...με ξεπερνάει.
    Το μπάσκετ που έχει παίξει φέτος η Μονακό από που κι ως πού είναι ανώτερο από του Ολυμπιακού? Με μια ήττα ξαφνικά έγινε ομαδάρα? Εμείς δε παίζουμε τόσο καιρό και τις δύο πλευρές άμυνα επίθεση μπασκεταρα? Δε θα μπορούσαμε εμείς με 1-2 προσθήκες καλών παιχτων και τον κορμό αυτο να προκαλέσουν ανατριχίλα? Αυτά που λέτε εσείς για τη Μονακό τα λένε οι ξένοι για τον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα μάγκες. Μπήκαμε τη Παρασκευή πολύ χαλαροί και ενώ ξεκινήσαμε καλά 1η περίοδο πιστέψαμε ότι νικήσαμε και χαλαρωσαμε. Ομάδα και κόσμος ήταν χαλαροί. Δεν είχαμε το μάτι που βγάζει φωτιές όπως τη Τετάρτη. Κόσμος κ ομάδα σου έδειχναν πως ότι κι αν γίνει από δω δε φεύγετε νικητές που να βαράτε το κ#&ο σας κάτω!!! Ποια Μονακό? 2 φορές μας κέρδισε με 20π διαφορά γιατί ειμασταν πολύ κακοί εμείς. Εμείς όταν τη κερδίσαμε η Μονακό δεν ήταν κακή. Ιδρωσαμε αλλά τη πατήσαμε κάτω. Με μαγκιά και ποιότητα. Επίσης αυτό που συνέβη και χάσαμε τόσους παίχτες με κωροναιο και η ομάδα από συντονιστήκε τον Γενάρη, ήθελε πολλά κιλά ποιότητας και δουλειάς για να ξεπεραστεί. Άλλες ομάδες θα είχαν πάρει τη κάτω βόλτα. Εμείς ανακαμψαμε και σήμερα είμαστε εδώ που είμαστε. Ο Ολυμπιακός φέτος έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ για μένα από όλες τις ομάδες.
    Το θέμα ομως δεν είναι να σας πείσω εγώ αν αυτό που πιστεύω ισχύει. Δηλ ότι είμαστε ανώτερη ομάδα από τη Μονακό. Αλλά να το πιστέψουν οι παίχτες μας και να μπουν μέσα σήμερα να τους πάρουν το διπλό και μετά άστους να κουρευονται.
    Σήμερα είναι τελικός. Όποιος κερδίσει το σημερινό παιχνίδι θα πάρει πρόκριση για το final four. Ειναι θεμα ψυχολογίας...αν κερδίσουμε θα τους κοπούν τα πόδια. Πιστεύω σε αυτό που λέει κάποιος, ότι ο Ολυμπιακός όταν είναι με τη πλάτη στο τοίχο ΜΗΝ τον φοβάσαι!!!
    Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι τελευταία παίχτες όπως ο Ντορσει και ο Λαρετζακης που στη καλή τους μέρα μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ. Ο Ντορσει είναι ανύπαρκτος εδώ και ένα μήνα μετριότατος στα περισσότερα παιχνίδια. Ακόμα και στην Ελλάδα κόντρα σε ομαδουλες βλέπεις ότι κάνει πολλά λάθη δεν έχει καθαρό μυαλό.
    Ίσως περνάει 1η φορά φέτος περίοδο κακής φόρμας. Λάθος εποχή διάλεξε! Ας ξυπνήσει λίγο μπας κ σώσουμε ότι μπορεί να σωθει.
    Για τον Λαρυ... Τι να πω. Κρίμα κρίμα κρίμα.
    Τι έχει συμβεί δε ξέρω...παντως είναι σκιά του καλου του εαυτού. Παίζει σα βρεγμένο γατί...ενω έδειξε στον 1ο γύρο ότι μπορεί να είναι τρομερός παίχτης...

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 07:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe τη δική σου γνώμη για τη Μονακό την ξέρω. Απλώς κάποιοι χωρίς να βλέπουν μπάσκετ τα ματάκια τους μένουν στο "ποια είναι η Μονακό μωρέ" η οποία καλώς ή κακώς είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα από εμάς, παίζει σε φοβερό ρυθμό, έχει συνήθως ισορροπία σε επίθεση και άμυνα και έχει και εξαιρετικό προπονητή.

    Και από αυτά που λένε θα αυξήσουν τρελά το μπάτζετ του χρόνου όχι ότι είχαν ανάγκη από περισσότερες από 2-3 προσθήκες. Τους φαντάζεσαι να κρατήσουν το ρόστερ αυτό με δυο όλες κι όλες αλλαγές; Να αλλάξουν τον ανεκδιήγητο για εμένα (και ας έχει 50% στο 3ποντο) Brok Motum με κανένα Sikma ή JohnBrown και τον Gray με τύπου Canaan ή Baron; Ανατριχίλα.

    Εμείς αν εμφανιζόμασταν με δυο λιγότερα DNP ίσως είχαμε κρατήσει το πλεονέκτημα (δηλαδή αυτά που φωνάζουμε 6 μήνες τώρα, πιο αξιόλογο αντί του Χασάν και ένα πραγματικό τριάρι αντί του Έισι, για τον οποίο είχα την κρυφή ελπίδα ότι θα τον βλέπαμε στο 3 λιγάκι αλλά που. DNP θα το πάει τρένο, εκτός αν μείνουμε με 5 παίκτες όλους κι όλους).

    Πάντως αν απομονώσεις (ξέρω ότι δεν είναι δόκιμο) τα τελευταία 15 παιχνίδια της χρονιάς, η Μονακό έχει κάνει πορεία τοπ4, και για εμένα μια από αυτές και Εφές είναι ασύγκριτα καλύτερες από την Αρμάνι... Και φάνηκε και με το Αρμάνι-Εφές

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7. Εγώ προσωπικά τη βαθμολογική θέση την έβαλα πρόσθετα, το τεράστιο γεγονός είναι ότι θα περάσει final 4 μία ομάδα που το 2014 δεν έπαιζε καν στην 1η κατηγορία της χώρας της, και είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην Euroleague. Αυτό είναι το πολύ περίεργο, όχι ότι ο 7ος θα περάσει τον 2ο.. γενικά πάντως θα σπάσουμε διάφορα αρνητικά ρεκόρ.

    Την δική μου γνώμη, την οποία ποτέ δεν έκρυψα(!), είναι ότι η ομάδα μας είναι ατελής και χρειάζεται τουλάχιστον 2 παίκτες αξίας για να γίνει ομάδα final 4, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω όλα τα γεγονότα που συνετέλεσαν ώστε να είμαστε σε αυτή την πλεονεκτική θέση με πλεονέκτημα έδρας με μία ομάδα που παίζει 1η φορά Euroleague..

    Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε χρόνο..

    Κατά τα άλλα μαζί σου. James/Bacon/Donta
    είναι σαν cheat για Ευρώπη, και ακόμη δεν έχει παίξει τίποτα και ο Motiejunas..

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7
    Οι διαιτητές του game2 έχουν χειρότερη παράδοση όσον αφορά τους αγώνες του Ολυμπιακού. Μόλις τους είδα είπα μέσα μου θα χάσουμε. Όσο για τους αυριανούς εντάξει θα μπορούσε καλύτερα άλλα δεν είναι και τόσο κακοί. Αρκεί εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας.

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω να μην πάθουμε αυτό που πάθαμε με τη Σιένα !!! Τοχα γράψει ότι το φοβόμουν και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Αν χάσουμε στο τρίτο παιχνίδι πολύ δύσκολα αλλάζει !!!! Αν κερδίσουμε περάσαμε !!!!

  • MK7
    MK7 Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ειναι αστειο.Η Ευρωλιγκα στελνει αυριο στο Πριγκηπατο Περεζ Παντερ Πουκλ να σφυριξουν το game 3 Μονακο-Ολυμπιακος.
    Τριπλετα που θα ζηλευε και ο ΜαμΡα ο παντοτινος.
    Οι Αναστοπουλος Ψαρριανος Μανος μοιαζουν του Κατηχητικου μπροστα τους

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...