roumeliotis

Carwiz

«Αν είναι τόσο μάγκες...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη NOVA μετά την ήττα από τη Μονακό και αναφέρθηκε στη συνέχεια και την υπόθεση πρόκριση στο Final Four. Πιο αναλυτικά τόνισε τα εξής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου...

Για το ματς: «Χάσαμε το μομέντουμ στο β’ δεκάλεπτο, με κάποια λάθη δώσαμε εύκολους πόντους στη Μονακό και αναπτερώθηκε το ηθικό της. Ακόμα και στο α’ όμως που ξεκινήσαμε καλά δεν ήμασταν το ίδιο μαχητικοί όπως στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό είναι κλειδί στα πλέι -οφ, ποιος θα βγάλει μεγαλύτερη δυναμική. Η Μονακό ήταν καλύτερη γι’ αυτό κέρδισε».

Για την άμυνα: «Στο μπάσκετ συνήθως όταν όλα πάνε καλά στην άμυνα πάνε καλά και στην επίθεση και το αντίθετο. Δεν ήμασταν το ίδιο μαχητικοί στις μικρές λεπτομέρειες, ένα σπρώξιμο παραπάνω για ένα ριμπάουντ. Μικρά πράγματα που βγάζουν τον επιτιθέμενο από την άνεσή του. Όσο το επιτρέψαμε, επειδή βρέθηκαν σε καλή επιθετική βραδιά, το ματς έγινε δύσκολο να βγάλουμε αντίδραση».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια εκεί, να παίξουμε ως Ολυμπιακός και είναι τόσο μάγκες και κερδίσουν δύο παιχνίδια τότε αξίζουν να πάνε στο Final Four. Να παίξουμε πιο δυνατά γιατί σήμερα δεν το κάναμε».

Για τον Τζέιμς: «Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ χαρισματικός σκόρερ και αξίζουν συγχαρητήρια στον Τόμας και τα άλλα παιδιά που τον μάρκαραν μέχρι τώρα. Όμως έχτισαν τη διαφορά στο β’ χωρίς αυτόν, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας τους, αλλά έχουν ταλέντο, παίκτες όπως ο Μπέικον, ο Ουαταρά που έβαλε κρίσιμα τρίποντα και ο Άλντουσιτς που έπαιζε στο γαλλικό πρωτάθλημα ήρθε από το πουθενά και έβαλε 19 πόντους».

Για το αν στο +10 του πρώτου δεκαλέπτου επαναπαύθηκαν: «Αν έχει συμβεί είναι μεγάλο σφάλμα, όποιος το θεωρεί μάλλον έχει χορτάσει από Final Four και το βλέπει σαν πλάκα. Δε συμβαίνει όμως αυτό, δεν ισχύει, υπάρχει δίψα και πολύς δρόμος ακόμα, έχουμε δύο παιχνίδια στη Γαλλία».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • KΡ
    Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Χριστός Ανέστη!!! Εύχομαι υγεία σε όλους. Μία απλή παρατήρηση. Η ΜΟΝΑΚΟ πήρε σκόρ από τους 8 ξένους που έχει. Εμείς πήραμε το ...... από τους 3,5 ξένους που χρησιμοποιήσαμε. Είπαμε.... ο ACY είναι πολύτιμος ως πετσέτα εμψύχωσης στον πάγκο. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς όταν πήρε την ομάδα στη μέση της περιόδου δεν άρχισε τις δικαιολογίες ότι δεν
    έχει παίκτες επιλογής του και όλες τις ομορφιές που ακούμε όταν γίνεται αλλαγή προπονητή. Επίσης ακούγοντάς τον σε κάθε time out είναι πάντα κατανοητός και ζητάει συγκεκριμένα πράγματα, ήρεμα και αποφασιστικά. Ούτε βρισιές, ούτε θεατριλίκια και λοιπές ανοησίες. Πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει. Και αυτός και ο προπονητής της ΑLBA, o Gonzales.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί βγήκε 7η, γιατί το 2014 δεν έπαιζε καν στην 1η Γαλλίας, γιατί είναι η 1η φορά που συμμετέχει στην Euroleague. Πόσο πιο απλά να το πούμε;

    Επίσης είχε ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με εμάς 8-2 στα τελευταία παιχνίδια, οπότε μπορείς να πεις ότι ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα ΜΑΖΙ με εμάς.

    Η Μονακό είναι κάτω από τον Ολυμπιακό σε αγωνιστικό, και μπάτζετ για το ρόστερ.

    Ρεάλ - 44 εκατ. ευρώ (19.2 εκατ. ευρώ)
    Μπαρτσελόνα - 43.5 εκατ. ευρώ (18.8 εκατ. ευρώ)
    ΤΣΣΚΑ - 33 εκατ. ευρώ (22.1 εκατ. ευρώ)
    Αρμάνι Μιλάνο - 30 εκατ. ευρω (11 εκατ. ευρώ)
    Αναντολού Εφές - 25 εκατ. ευρώ (15 εκατ. ευρώ)
    Φενέρμπαχτσε - 24 εκατ. ευρώ (13.5 εκατ. ευρώ)
    Ζενίτ - 23 εκατ. ευρώ (12 εκατ. ευρώ)
    Μπάγερν - 21 εκατ. ευρώ (5.3 εκατ. ευρώ)
    Μακάμπι - 18 εκατ. ευρώ (7 εκατ. ευρώ)
    Βιλερμπάν - 15.1 εκατ. ευρώ (4 εκατ. ευρώ)
    Ολυμπιακός - 15 εκατ. ευρώ (8.5 εκατ. ευρω)
    Ούνικς 15 εκατ. ευρώ (6.5 εκατ. ευρώ)
    Μονακό - 14.7 εκατ. ευρώ (5.8 εκατ. ευρώ)

  • Deep7
    Deep7 Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Μονακό έχει 14 εκατομμύρια μπάτζετ είναι γεμάτη με καλούς παίκτες ..έχει ψηλούς έχει κοντούς με τον φοβερό Τζειμς έχει καλά τριάρια και καλό προπονητή δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί την θεωρούν μικρή ,νέα, έβδομη ομάδα και γενικός ότι εμείς είμαστε καλύτεροι ..μας έχουν ρίξει 2 25αρες..είναι η πιο φορμαρισμένη ομαδα στην Ευρωλίγκα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Δικηγόρε μου, θέλει σεμνότητα, ταπεινότητα, σκυμμένο κεφάλι και Ανάσταση πάνω στις οθόνες ανάλυσης των 2 αγώνων που ηττηθηκαμε.

    Παρόμοιες δηλώσεις Βεζενκοφ/Παπανικολάου με ανησυχούν, γιατί περιμένουν την Μονακό να ΧΑΣΕΙ έναν αγώνα εκεί μέσα, και όχι εμείς να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, αν καταλαβαίνεις την διαφορά αυτών που λέω..

    Επίσης, και έναν αγώνα να κερδίσουμε εκεί, είδαμε ότι σχεδόν μας συνέτριψαν εδώ .

    "Η διαφορά των 24 πόντων είναι η μεγαλύτερη που έχουν δεχτεί φέτος οι «ερυθρόλευκοι», ενώ και η προηγούμενη πιο βαριά ήττα ήταν ξανά από τη Μονακό, στην έδρα της (-20).

    Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το αρνητικό στατιστικό που κατέγραψε σήμερα ο Ολυμπιακός. Με το -24 ισοφάρισε την τρίτη χειρότερη εντός έδρας επίδοσή του στην Euroleague."

    Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι θετικά.

    Στα υπόλοιπα συμφωνώ και τα έχω πει και εγώ. Η πιο άπειρη ομάδα που βγήκε 7η μας έτυχε, δηλαδή τι άλλο να γινόταν; Να παίζαμε με την Baskonia;! Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στα play off, ρωτήστε και τη Μπαρτσελόνα..

    Εγώ από αρχή της χρονιάς έλεγα ότι έπρεπε να στοχευαμε την Αρμάνι, γιατί είναι η πιο soft, και αργότερα που έχασαν και τον Μήτογλου έχασαν πολύ δύναμη στη ρακέτα, αλλά απ'όλα όσα έγιναν, ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε που παίζουμε με Μονακό με ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ έδρας.. άμα σου βάζουν 5/5 ο Andjucic (ρεκόρ καριέρας σε πόντους!) και ο Ouattara δεν σου φταίει ο αντίπαλος..

    Ενώ πρίν έλεγα ότι και μόνο η συμμετοχή στα play off συνιστά επιτυχία και βήμα μπροστά, τηρουμένων των αναλογιών θα είναι αποτυχία να αποκλειστείς από μία ομάδα που παίζει 4-5 χρόνια Ευρώπη, το 2015 ανέβηκε στην 1η Γαλλίας, και παίζει 1η χρονιά Euroleague.. Καλύτερα να έχανες από Εφές ή Ρεάλ, τώρα δεν έχεις καν δικαιολογία!

  • Lawyer7
    Lawyer7 Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθόλου άστοχο δεν είναι το σχόλιο. Όταν ακούς από έναν έμπειρο παίκτη κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις ότι υπάρχει τεράστια πίεση υπό τον φόβο της αποτυχίας, διότι αποτυχία και μάλιστα τεράστια θα είναι να αποκλειστείς από μια ομάδα της μιας χρονιάς όπως η Μονακό. Το χθεσινό βατερλό των 96 πόντων παθητικό σε παιχνίδι play offs ήταν ένα από τα μεγαλύτερα χαστούκια των τελευταίων ετών. Προσωπικά διαφωνώ με την άποψη ότι η Μονακό δεν μας ταιριάζει σαν ομάδα. Τι θα πει δεν μας ταιριάζει; Πρόκειται για μια άπειρη ομάδα, αθλητική, με επιθετικό ταλέντο η οποία τερμάτισε έβδομη στην κανονική περίοδο. Αν όλα αυτά αρκούν για να προκριθεί, τότε μάλλον εμείς έχουμε υπερεκτιμήσει την ομάδα μας. Ένα πράγμα έπρεπε να κάνουμε, να ελέγξουμε τον ρυθμό και μας παρέσυραν στον δικό τους με αποτέλεσμα την συντριβή. Το πρόσφατο ματς στην Γαλλία δεν μας δίδαξε μάλλον τίποτα.

  • Θανασης
    Θανασης Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα τους νικήσουμε στη Μονακό. Δεν παίξαμε καλά στο ματς στις 22/4 και για αυτό χασαμε

  • Κωστας Λ
    Κωστας Λ Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 04:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες δεν ειναι ταλεντο επιθετικο εχουν οι περισσοτεροι και εχουν και καποιους σκληρους οποτε δενει το γλυκο ειδικα με αντιπαλους σαν εμας που μπορεις αν κλησεις 2 παιχτες οι αλλοι να ειναι 50% στο αν θα μας ξελασπωσουν οι θα χαθουν απο ελλειψη κιλερ ενστικτου
    Επισης το οτι δεν εβαλε Ζαν Σαρλ στον Μπεικον περα απο το οτι μονο Παπ κολαει για να τον περιορισει μας ξεπερνα , για εναν παιχτη οπως Σαρλ που ειναι μακρυς και γρηγορος ακομα και στο 4ρα
    Μακαμπι πιο συμβατικη ομαδα, πιο κοντα στην αποκωδικοποιηση της
    Βεβαια σκληρη εδρα και σφυρικτρα αλλα και σημερα δεν πηγαν πισω
    Λαρυ στον Λη και Σαρλ στον Μπεικον πρεπει να δοκιμαστουν στο ροτεισον

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Άστοχο το συγκεκριμένο σχόλιο, αυτοί την μαγκιά τους την κάνανε, μία ανύπαρκτη μπασκετικά ομάδα μέχρι πριν λίγα χρόνια (το 2015 ανέβηκαν στην 1 κατηγορία) έκανε το brake και με 2 νίκες στο γήπεδό της περνάει final 4 στην 1η της χρονιά στην Euroleague.. εμείς πρέπει να είμαστε οι μάγκες, θα πάρουμε ένα παιχνίδι εκεί και θα φέρουμε τη σειρά πίσω στο Σ.Ε.Φ; Και αρκεί αυτό; Οι Μονεγασκοι απέδειξαν σήμερα ότι δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα η έδρα.

    Όπως και να έχει, εμείς πρέπει να αποδείξουμε πράγματα, όχι η Μονακό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display