roumeliotis

Carwiz

Ήττα από Μονακό 72-96 και 1-1

casino loutrakiou
redwell

Κακή βραδιά για τον Θρύλο στο Game-2 με τη Μονακό και ήττα από τους Γάλλους στο ΣΕΦ με 72-96 και πλέον η σειρά είναι στο 1-1 και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να κάνει μπρέικ στο μπρέικ την επόμενη εβδομάδα στο Πριγκιπάτο.

Ένα δεκάλεπτο εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο παρκέ και μετά... τρικυμία με την άμυνα να δέχεται 10 πόντους στην πρώτη περίοδο και άλλους 86 στη συνέχεια κάτι που "καθρεφτίζει" και την αιτία της ήττας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και «έχτισαν» μια διαφορά 10π. (14-4) στο 7’. Ωστόσο, στην συνέχεια τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για την ομάδα μας (21-15 στο 13’)… Οι Γάλλοι πίεσαν στην άμυνα, βρήκαν στόχο από την περιφέρεια και με ένα σερί 20-0 προσπέρασαν με 14π. (21-35 στο 17’).

Ούτε και τότε, όμως, ο Ολυμπιακός μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Αστοχία από την γραμμή των βολών και κακές επιθετικές επιλογές, επέτρεψαν στην Μονακό να κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο στο +22 (28-40).

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και βελτίωσαν την επιθετική τους εικόνα (34-44), όμως, στην άμυνα πήραν κάτω από τη βάση.

Με επιθετική αιχμή –τον παροπλισμένο στο πρώτο μέρος- Μάικ Τζέιμς, η Μονακό αύξησε ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις (+21, 45-66 στο 29’). Η κατάσταση, πλέον, ήταν μη αναστρέψιμη με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν σταθερά τον απόλυτο έλεγχο (69-94 στο 38’) μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

* Ο Χασάν Μάρτιν έμεινε εκτός 12άδας και σε αυτό το ματς (έχει υποστεί αιμάτωμα στην έξω επιφάνεια του δεξιού μηρού).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-10, 28-40, 51-69, 72-96

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 9 (2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ντόρσεϊ 12 (3/5 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 λάθη), Λαρεντζάκης, Φαλ 6 (2/2 δίποντα, 2/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 μπλοκ), Σλούκας 9 (2/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 λάθη), Βεζένκοβ 14 (3/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), Πρίντεζης, Παπανικολάου 12 (4/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 λάθη), Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ (2/4 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 3/3 βολές)

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Λι 8 (1/1 δίποντο, 2/7 τρίποντα, 4 ασίστ), Μπέικον 17 (6/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), Βέστερμαν 4, Τόμας 9 (4/5 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μότουμ, Μπουτσιέλ, Μοτιεγιούνας 4, Ουαταρά 6 (2), Άντζουσιτς 19 (2/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 6/6 βολές), Χολ 6, Τζέιμς 23 (3/7 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

47 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Σωστός Snake! Είχα πιεί πολλά τσίπουρα όταν το έγραφα!

    Μπαρτζώκας να μείνει άμα πάρει τα αποτελέσματα. Κατά τη γνώμη μου η Μονακό έχει χτιστεί ιδανικά, είχα κάνει ανάλυση στον μεταξύ μας αγώνα στην ήττα στο Μονακό. Εμείς έχουμε ελλείψεις, και τις πληρώνουμε! Δεν μπορείς να βάζεις 3 τον Λαρεντζάκη σε play off Euroleague και να έχεις τον Livio (ή και Μάρτιν) να κοντραρει τον Don'ta Hall, τον αθλητικοτερο ψηλό της λίγκας! (Όταν φωνάζαμε για Novel Pelle που ερχόταν τσάμπα..).

    Τεσπα, Κυριακή κοντή γιορτή. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους, υγεία και ειρήνη, που είναι τα υψηλότερα αγαθά που τα ξεχνάμε όταν τα έχουμε, και ένας μήνας έμεινε, τώρα δεν αλλάζει τίποτα (αν και ο βαζελος πάει για 2 παίχτες τουλάχιστον..)

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΥ Εσένα δηλαδή σου αρέσει το ωραίο μπάσκετ χωρίς τίτλους?
    Και αφού είναι της πλάκας για σένα το πρωτάθλημα γιατί δύο χρόνια πήγαμε α2 και δεν μείναμε εκεί να βγάζουμε και ταλέντα ?
    Αλήθεια έχεις πάει ποτέ σου σε παιχνίδι α1? Έχεις πάει ποτέ σου στον ερασιτέχνη να δεις κάποιο παιχνίδι?μάλλον όχι
    Εμείς οι περισσότεροι θέλουμε τίτλους ακόμα και αν δεν παίζουμε καλά,έτσι μας μεγάλωσε αυτή η τεράστια ομάδα

  • ΛV
    ΛV Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα βλέπετε coach Μπαρτζώκα, για πολλά χρόνια ακόμα. Σας αρέσει - δεν σας αρέσει.
    Όσοι μάλιστα θέλετε και το πρωτάθλημα της πλάκας (Α1), τότε να πηγαίνετε στο ΣΕΦ στα αντίστοιχα παιχνίδια.

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe μια διόρθωση

    if "clause" THEN "result"
    Και όχι if "clause" = "result"

    Πέραν του ότι δεν νομίζω να στέκει σε καμία γλώσσα δεν βγάζει αλγοριθμικα νόημα (το =). Έτσι για τη νερντιά

    Κατά τα άλλα συμφωνώ

  • Deep7
    Deep7 Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή ομάδα η Μονακό αν δεν ανεβάσουμε απόδοση δεν περνάμε ...με τόσα λάθη χαμένα σουτ και ριμπάουντ δεν μπορούμε ούτε στους 10 πόντους να τους πλησιάσουμε ..η αποτυχία με τον Είσι μας στερεί ένα πολύτιμο τριαροτεσσαρι που θα βοηθούσε πάρα πολύ ..κρίμα..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Να θέσω μερικά γεγονότα, και όχι απόψεις,. γιατί βλέπω γράφονται πολλά και διάφορα.

    1) Ολυμπιακός είναι ένας, και είμαστε συνολικά περήφανοι για την ομάδα ή πονάμε εξίσου. Από το δοξασμένο πόλο, στην κακή σεζόν στο βόλεϋ, στην μέτρια στο ποδόσφαιρο, και αναμένουμε το μπάσκετ.. Όλα είναι Ολυμπιακός. Μην διαχωρίζετε τον σύλλογο, είναι ιεροσυλία για να μην πω τίποτα ακόμη χειρότερο.

    2) παίζεις play off, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Τέρμα. Παίζεις καλύτερα, κερδίζεις, πας final 4. Όχι; Σπιτάκι σου και βλέπεις Βελιγράδι στην τηλεόραση.

    3) πήρες - απίστευτο - πλεονέκτημα έδρας, και παίζεις με την 7η ομάδα. Baskoni-ες και τέτοια δεν έχει εδώ, εδώ παίζουν οι καλύτεροι. Να λες και ευχαριστώ που δεν έκατσε Εφές τελευταία στιγμή που πήγαινε καρφωτο τις τελευταίες εβδομάδες..Αν στην αρχή της χρονιάς μπορούσε κάποιος να φανταστεί καλύτερη συνθήκη να μας το πει, γιατί δεν θυμάμαι κανέναν, εγώ είχα προβλέψει 6-8η θέση και play off με Αρμάνι ή Ζενίτ.

    Τώρα 2οι με την πρωτοεμφανιζόμενη Μονακό.

    4) αυτή η ομάδα μας έφερε εδώ, αυτή η ομάδα θα πάει παραπάνω ή παρακάτω.

    5) η ομάδα αυτή παίζει χωρίς αναπληρωματικό σέντερ και αναπληρωματικό small forward 2 ολόκληρα χρόνια.

    6) if "χάσει final 4" and "κερδίσει πρωτάθλημα" = Μπαρτζώκας+2 ή 3 χρόνια συμβόλαιο.

    If "χάσει final 4" and "χάσει πρωτάθλημα" = Μπαρτζώκας, αντίο.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα
    Σταματήστε ορισμένοι να μας χωρίζεται σε μπασκετικους ποδοσφαιρικούς....Ολυμπιακός είμαστε μόνο γι'αυτό γκρινιάζουμε
    ΜΕΓΆΛΟΣ ΣΤΌΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΣΙ ΜΌΝΟ
    Αν δεν το κατακτήσουμε να αποχωρήσει ο μπαρτζωκας
    Πρώτα κάνουμε κτήμα μας την Ελλάδα και μετά Την Ευρώπη

  • Garry the Mule
    Garry the Mule Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ...μην ξεχάσετε ορισμένοι χαιρέκακοι οπαδοί, στην επόμενη νίκη του basket Ολυμπιακού, να γράψετε ένα σχόλιο εδώ στο Redgoal, σχετικά με το πόσο φοβερό και τρομερό είναι το δίδυμο Κώστα-Σωκράτη στην άμυνα της ομαδάρας...

  • τκ
    τκ Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    τα πραγματα ειναι δυσκολα. η μονακο ειναι πολυ αθλητικη ομαδα με πολυ καλους παικτες σε ολες τις θεσεις σε αντιθεση με το δικο μας ροστερ που ειναιυοστερ 7 8 παικτων. δυο πραγματα πολυ σημαντικα.
    1. περιμενω αντιδραση πριν το 3 ματς απο την διοικηση για την διαιτησια. εστω και για να ταραξει λιγο τα νερα
    2. παικτες της ομαδας ριξτε ενα μπουκετο στον νταντον χωλ ειναι εριστικος και παιζει με την ψυχολογια σας. ενας πρεπει να του διξει οτι εχετε κοτσια ελεος την επεσε στο λαρετζακη μεσα στο σεφ και κοιταγατε λες και βλεπετε ταινια
    3. μονο το πρωταθλημα μας νοιαζει ....αν δεν παρουμε το πρωταθλημα η χρονια ειναι αποτυχημενη

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 04:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο και σε αυτήν την φάση της διοργάνωσης αν φανείς λίγο μπόσικος, ο αντίπαλος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου κάνει την ζημιά. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών για την κρισιμότητα του αγώνα σε αντίθεση με τον αντίπαλο που βρέθηκε σε πολύ μεγάλη μέρα και κατάφερε να πετύχει στην έδρα μας 96 π. δηλαδή +12π. σε σχέση με τον μ.ο. που είχε στην κανονική περίοδο.
    Φυσικά μέσα σε 2 μέρες δεν γίναμε κακή ομάδα ούτε απωλέσαμε το αμυντικό μας φίλτρο. Συνεπώς επειδή αυτές οι ομάδες δεν έχουν να κρύψουν κάτι μετά από τόσες αναμετρήσεις που είχαν (φιλικό καλοκαιριού – κανονική περίοδο – play off) αλλά ούτε και να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό ή νεωτεριστικό σε σχέση με αυτό που έχουν παρουσιάσει ως σήμερα, θεωρώ ότι ο χθεσινός αγώνας κρίθηκε στην έλλειψη προσήλωσης και στην έλλειψη ενέργειας όπως αυτή αποτυπώθηκε στο παρκέ.
    Θα προσθέσω και το άγχος που έπαιξε και αυτό τον ρόλο του διότι σε τέτοιες αναμετρήσεις το βάρος το έχει ο γηπεδούχος που λογίζεται ως φαβορί και όχι ο φιλοξενούμενος ως αουτσαϊντερ.
    “Every dog has its day” θα πει κάποιος αναφερόμενος και στον παράγοντα τύχη που χαμογέλασε την λάθος χρονική στιγμή στους Γάλλους (50% τρίποντο 13/26 και 93,8% βολές με 15/26) και γύρισε την πλάτη σε εμάς με την διαφορά ότι άπαντες γνωρίζαν εκ των προτέρων ότι η Μονακό όχι μόνο δεν βρίσκεται τυχαία εντός 8άδας αλλά πρόκειται για την πιο παραγωγική επιθετικά ομάδα της διοργάνωσης(μ.ο.84π.).
    Ως εκ τούτου αυτές οι ομάδες δεν αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που εκείνες αρέσκονται να παίζουν (και ας είμαστε και εμείς επιθετικά ικανοί με μ.ο. 80,4 ανά αγώνα) αλλά πρέπει να ψάχνουμε να κάνουμε την διαφορά μέσα από την άμυνα μας και κυρίως ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα στα επίπεδα που βολεύουν εμάς.
    Σε αυτήν την φάση της διοργάνωσης συνήθως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Το πρόβλημα όμως είναι πως το ματς δεν κρίθηκε εκεί. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση αφού και μόνο ο αριθμός των 20 λαθών φαντάζει υπερβολικός για να έχουμε αξιώσεις να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα επιπέδου Euroleague, πόσο μάλλον σε ένα τόσο κρίσιμο μάτς έναν τόσο επικίνδυνο επιθετικά αντίπαλο. Βρεθήκαμε δυστυχώς σε μια πολύ κακή βραδιά.
    Δεν ξέρω αν θα είναι καθοριστική αυτή η ήττα για την συνέχεια όμως θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα επαναλάβουμε αγώνα με τόσο κακή εμφάνιση (άλλωστε ο μ.ο. λαθών που έχουμε ανά αγώνα είναι 11,5). Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι όπως εκείνοι εκμεταλλεύτηκαν το δικό μας άγχος για επικράτηση οδηγώντας μας σε σωρεία λαθών ή βιαστικών αποφάσεων , έτσι και εμείς σε αγωνιστικό επίπεδο έχουμε τις δυνατότητες να μεταφέρουμε την πίεση στην δική τους πλευρά ξεκινώντας πρώτα από όλα από τον έλεγχο του ρυθμού ακολουθώντας πιστά το προπονητικό πλάνο και όχι το ένστικτο. Αλλωστε ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι ούτως η άλλως διαφορετικός σε εξέλιξη από τον σημερινό.
    Η Τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.
    Θα χρειαστούμε και λίγο τύχη αλλά νομίζω ότι αξίζουμε πολύ περισσότερο από αυτό που δείξαμε σήμερα, είμαστε πολύ πιο ισορροπημένη ομάδα από την Γαλλική και γι’αυτό πιστεύω πως τελικά εμείς θα τα καταφέρουμε.
    Καλή Ανάσταση σε όλους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...