roumeliotis

Carwiz

Κομβική νίκη ψάχνει ο Θρύλος με Μονακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ με τη Μονακό προ διημέρου και την Μεγάλη Παρασκευή (19:00, Nova) πάλι στο ΣΕΦ ψάχνει τη δεύτερη νίκη που θα τον φέρει μια... ανάσα από το F4 του Βελιγραδίου.

Οι Πειραιώτες πήγαν το Game-1 όπως ακριβώς ήθελαν, έβγαλαν εκτός αγώνα τον Μάικ Τζέιμς και κέρδισαν με σκυλίσια... άμυνα εύκολα με 71-54 και φυσικά θέλουν να επαναλάβουν μια ανάλογη εμφάνιση και στο δεύτερο ματς.

Αμφίβολος ή πιο σωστά με ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έχει ένα οίδημα στον δεξιό μηρό και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του, όπως και στον πρώτο αγώνα.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά διαθέσιμοι και μαζί με τον 6ο παίκτη που θα δώσει ξανά βροντερό παρών στο φαληρικό παλατάκι, θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να φέρουν ακόμα πιο κοντά το... Βελιγράδι.

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά είναι κομβικό(τατο) ματς και αυτό που είχα γράψει τις προάλλες, συνέβη στη Μπαρτσελόνα. Πήρε χαλαρά το 1ο ματς, καθησύχασε, την πάτησε στο 2ο. Το χουμε κάνει και το χουμε πάθει κιόλας. Νομίζω όμως ότι οι δικοί μας είναι υποψιασμένοι για τα καλά και δε θα συμβεί απρόοπτο. Πάντως η Μονακό θα το χτυπήσει πολύ περισσότερο απ το 1ο ματς κι ότι της βγει. Από 2-0, τη σειρά δεν την έχει γυρίσει κανείς, έστω κι αν πήγε τελικά στα 5 ματς.

  • sharyano
    sharyano Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόψε είναι ίσως το πιο κομβικό παιχνίδι της σειράς (μέχρι, φυσικά, το επόμενο). Με 2-0 και με την εικόνα που βγάζει η ομάδα μέχρι τώρα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τη μικτή Γιουγκοσλαβίας-Σοβιετικής Ένωσης πριν τη διάλυσή τους να της βάλεις απέναντι, δεν θα το γύριζε. Τα πάντα είναι θέμα συγκέντρωσης, ψυχραιμίας και διαχείρισης. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Η Μονακό θα προσπαθήσει να το κάνει ροντέο για να το "κλέψει" και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσει το δικό μας μυαλό, αντί για το δικό τους. Από την άλλη, πιστεύω μας ευνοούν τα breaks στους άλλους προημιτελικούς, καθώς, αν υπήρχε υπόνοια χαλάρωσης μετά την νίκη με μεγάλη διαφορά (που δεν πιστεύω), τώρα θα μπουν ακόμα πιο υποψιασμένοι. Είναι τεράστιο αβαντάζ η παρουσία της τριάδας των Πρίντεζη-Παπ-Σλούκα, αλλά και του κόουτς Μπ. στην ομάδα, για να μαζέψουν τα χαλινάρια όταν και αν χρειαστούν. Διάολε, 7+1 Ευρωλίγκες στο παρκέ, νομίζω μόνο η Ρεάλ τις κοντράρει σε εμπειρία. Κι αυτό θα παίξει ίσως το ρόλο του.
    Υπομονή, ακόμα κι αν τα πράγματα ζορίσουν σε κάποιο σημείο, ψυχραιμία αν οι διαιτητές πέσουν στην παγίδα του mind game του Ομπράντοβιτς ("Ο Ολυμπιακός παίζει στο όριο του φάουλ") και όσοι πάτε μέσα, βάλτε φωτιά στην κερκίδα (σε κόσμια πλαίσια, εννοείται) να σείεται το ΣΕΦ και να τρέμουν τα χέρια τους από το δέος.
    Αλλά, ακόμα κι αν σήμερα στραβώσει το πράγμα (φτου φτου φτου φτου και φτου), θεωρώ πως δύσκολα μπορεί ομάδα να κερδίσει τον φετινό Ολυμπιακό τρεις φορές σε 10 μέρες. Εδώ θα είμαστε.
    Το αποψινό θα είναι δύσκολο πάντως. Και ίσως η απουσία Μάρτιν να παίξει κάποιο ρόλο. Αρκεί να αντέξουν οι παίκτες και όλα θα πάνε καλά. Πάμε Θρύλε! Κάνε μας να γίνουμε viral στα κανάλια ("Ασυνείδητοι έκαιγαν καπνογόνα στα μπαλκόνια την ώρα που περνούσε από κάτω ο Επιτάφιος!" :-P ). Ντάξει, υπερβάλουμε λίγο από τον ενθουσιασμό. Υγεία για όλους!

  • Ναπολεων
    Ναπολεων Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Παμε γερα ομαδαρα......

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόψε περιμένω να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Λαρεντζάκης. Και γιατί όχι και ο Εϊσι. Πρέπει να ανοίξει λίγο το ροτεϊσον. Δεν γίνεται να παίξουμε όλη την σειρά με 9 παίκτες. Εδώ άλλες ομάδες παίζουν σε κάθε ματς με 12 παίκτες. Ακόμα και ομάδες που δεν είναι τόσο υψηλού επιπέδου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...