roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Σωματικά-πνευματικά έτοιμοι με Μονακό»

underarmor
redwell

Συνέντευξη με αφορμή τα ματς των πλέι οφ της Euroleague με τη Μονακό παραχώρησε ο Τόμας Γουόκαπ στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και στάθηκε στην σωματική δύναμη που θα είναι βασικό κριτήριο της σειράς και παράλληλα μίλησε για το... στίγμα του Σπανούλη, αλλά και τους συμπαίκτες του. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Σίγουρα θα παίξουν ρόλο οι σωματικές επαφές. Είναι κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Ετσι είναι τα πλέι οφ.

Δεν παίρνεις τα μικρά φάουλ που θα σου γίνουν, οι άμυνες και τα σουτ είναι πολύ σημαντικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά».

Για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα: «Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου είχαμε θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την είσοδο στο Final 4 της EuroLeague. Κατακτώντας αυτά θα είναι μια πετυχημένη χρονιά, αλλά κάθε ομάδα χτίζεται και κοιτάει το Triple Crown».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα αλλά η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θα συνεχίσει μέχρι το τέλος. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα έδρας και ο στόχος μας είναι να μείνουμε εκεί».

Για τον Σπανούλη και για τους συμπαίκτες του, τόνισε: «Το ότι λείπει (σ.σ. ο Σπανούλης) δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζει την ομάδα με τόσους συμπαίκτες να έχουν αγωνιστεί μαζί του... Αρκεί να δει κανείς τα αποδυτήρια. Η προσωπικότητά του επηρεάζει ακόμη κάθε μέρα την ομάδα.

Είναι σπουδαίο να παίζεις με τον Σλούκα, για το πώς προσεγγίζει το παιχνίδι. Όταν είμαστε μέσα στο γήπεδο είναι σπουδαίο. Έχουμε 12 παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι.

Το βάθος μας είναι το καλύτερό μας στοιχείο. Απολαμβάνω να παίζω άμυνα, μου αρέσει να είμαι σκληρός με τους αντιπάλους. Θέλω να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • Στεφ7
    Στεφ7 Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal υπάρχει κάποια εξέλιξη με την παραχώρηση του σεφ στον Ολυμπιακό;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    REDGOAL: Όχι φίλε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...