roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Σβηστός...Θρύλος 62-68 ξέσκισε ΠΑΟ-διαιτησία

underarmor
redwell

Με τον Θρύλο να παίζει στο... ρελαντί και τους ρέφερι να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον ΠΑΟ ζωντανό στο ματς, το "μενού" στο ΟΑΚΑ είχε πάλι "φάπα" από τους Πειραιώτες στο τριφύλλι με 62-68 και πλέον η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς των πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν με περιφερειακά σουτ να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 13-9, όμως, ο Ολυμπιακός τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα... Με δύο σερί τρίποντα των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα έκλεισε την 1η περίοδο προηγούμενος με 13-15.

Λάθη και χαμένα ριμπάουντ έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ (27-22 στο 16’). Όμως, Σακίλ Μακ Κίσικ και Κώστας Σλούκας δήλωσαν «παρών» και ισοφάρισαν σε 34-34 στο 20’.

Το ματς παρέμεινε «κλειστό». Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια διαφορά 6π. (45-39), όμως, ο Ολυμπιακός βασιζόμενος στην καλή του άμυνα και τον εξαιρετικό Βεζένκοφ, ισορρόπησε την κατάσταση (45-45) και έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο στο +2 (50-52).

Ο αγώνας παρέμεινε σταθερά ντέρμπι μέχρι και το 36ο λεπτό (60-61). Ωστόσο, με σούπερ άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τον δρόμο του Παναθηναϊκού προς το καλάθι και με πρωταγωνιστή τον Σλούκα έφτασαν στην πολύτιμη νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-15, 34-34, 50-52, 62-68

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Παπαγιάννης 10 (5/9 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 μπλοκ), Παπαπέτρου 14 (1/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 λάθη), Νέντοβιτς 18 (4/6 δίποντα, 3/11 τρίποντα, 1/2 βολές, 3 ασίστ), Έβανς 4 (5 ριμπάουντ), Σαντ Ρος 5 (1/5 σουτ, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ), Μέικον 7 (2/4 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 0/2 βολές, 3 ασίστ), Μποχωρίδης, Γουάιτ 2 (0/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Μαντζούκας 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 11 (1/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Ντόρσεϊ 2 (1/7 σουτ, 2 λάθη), Φαλ 6 (4 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 13 (2/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 15 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος, 2 κλεψίματα), Παπανικολάου 3 (1/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Λούντζης, Λαρεντζάκης, Σλούκας 12 (1/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ασίστ), Μάρτιν 1 (0/2 δίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Πρίντεζης 2, ΜακΚίσικ 18 (4/4 διποντα, 1/3 τρίποντα, 7/7 βολές, 5 λάθη).

Ομαδικά στατιστικά - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 16/35 δίποντα, 9/31 τρίποντα, 3/6 βολές, 35 ριμπάουντ (22 αμυντικά + 13 επιθετικά), 17 ασίστ, 10 λάθη, 5 κλεψίματα, 6 μπλοκ.

Ομαδικά στατιστικά - Ολυμπιακός: 15/32 δίποντα, 8/25 τρίποντα, 14/18 βολές, 41 ριμπάουντ (28 αμυντικά + 13 επιθετικά), 13 ασίστ, 14 λάθη, 7 κλεψίματα, 2 μπλοκ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη το έχετε σίγουρο ότι φέτος στους τελικούς της basket league θα βρούμε το Βαζελο!
    Αυτοι με τις #@&€%@ που έχουν φάει ως τώρα τους έχω ικανούς προκειμένου να μη χάσουν αλλά 3 παιχνίδια στους τελικούς, να κάτσουν να αποκλειστούν νωριτερα από κανέναν Προμηθέα η Παοκ ώστε να μην μας συναντήσουν ξανά!
    Σκεφτείτε δηλ μέσα σε μια χρονιά να τους κερδίσεις 7 φορές και να έχεις χάσει μια... Σε μια χρονιά!!! Μιλάμε για ξεφτίλα...
    Αυτο δε μας το έκαναν αυτοί ούτε τις χρονιές που παιζαμε με τον Γιανουζακο και τον Νικακμπατζε! Χάχαχαχα όχι τπτ αλλο αλλά για να μη μας το γυρίσουν κιόλας και καλά ότι δε πειράζει μια κακή χρονιά ήταν και δικαιολογείται...τπτ δε δικαιολογείται. Τους σκίσαμε και δε ξέρουν που και πως να το μαζέψουν. Έχουν φάει τρελή πίκρα.
    Έχουν ξεφτιλίστει φέτος χάσανε με κάθε τρόπο.
    Εν τω μεταξύ λέμε για τον συνήθη ύποπτο ΜΑΚΙΣΙΚ....
    Συγνώμη αλλά το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που κάνει φέτος στον Νεντοβιτς ο Γουοκαπ το σχολιάζει κάνεις????????
    Ο τύπος του έχει κάνει πλάκα στη κυριολεξία!!!! Του κλέβει τη μπάλα οοοοτι ώρα θέλει!!!ταπες, πίεση μέχρι να μη μπορεί να πάρει ανάσα... Παιδια.... Ο Γουοκαπ είναι παίχτης ΛΑΧΕΙΟ. Τέτοιο παιχταρά δεν είχαμε ξανά...και επιθετικά μια χαρά έχει ανέβει...

    ΥΓ. Και μη ξεχάσω...χθες κερδίσαμε με τη χειρότερη εμφάνιση Ντορσει....δικαιολογειται φυσικά να μην είναι πάντα καλός, αλλά όταν κερδίζεις χωρίς να χρειαστείς τις υπηρεσίες του παιχταρά σου, τοτε φαίνεται πόσο δυνατός είσαι.

    ΥΓ.2 σχολιασμός ΕΡΤ......EMETOΣ. Αλλά τους τακτοποιήσε ο Μακκισικ οπότε χαλάλι!!!

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα παρακολούθησα και εγώ τον αγώνα σε βίντεο, καθώς λόγω δουλειάς τον έχασα χθες. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που αναφέρουν ότι κερδίσαμε σβηστοί. Πραγματικά ο Ολυμπιακός έδειξε λίγο παραπάνω όρεξη από ότι δείχνει συνήθως στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος και έκανε διπλό στο ΟΑΚΑ.
    Ακόμα και στα σημεία που περνούσε 5-6 πόντους μπροστά ο Παναθηναϊκός σου έδινε την εντύπωση ότι δεν μπορεί να κερδίσει. Πέρα από τον εκπληκτικό φέτος βεζενκοφ νομίζω όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν στην μετριότητα-αρνητικότητα όπως πχ ο ντορσει.
    Όπως σωστά είχαμε προβλέψει ο Λούντζης πλέον έχει περάσει τον λαρετζακη στο ροτεισον και παίρνει αυτός τα 4-5 λεπτά που αντιστοιχούσαν στον λαρε τον τελευταίο μήνα.
    Στα επερχόμενα παιχνίδια χρειάζονται όλοι. Ακόμα και ο εισι σε ειδικές αποστολές.
    Υ.Γ πραγματικά αυτή η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει ηγέτη τον Παπαπέτρου έχει καταντήσει τουλάχιστον γελοία. Και πέρα από αυτό κάνει κακό στον παίκτη ο οποίος την έχει δει Λεμπρόν και παίρνει 15 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι και πανηγυρίζει τα καλάθια σαν παιδάκια εφηβικού.
    Υ.Γ όλα τα λεφτά ο ψεύτο τσαμπουκας του Νέστορος στο τέλος…..μόνο μην αναστήσουμε τον πεθαμένο στους τελικούς. 3-0 με πειστικές εμφανίσεις να κάνουμε και διακοπές μια εβδομάδα νωρίτερα.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    η ηδονη να ακουω τον πρασινοφρουρο δημοσιογραφο να κλαιγεται και να λεει και να ξαναλεει απο τη μια για το 60% του μακκισσικ στις βολες και απο την αλλη για διαφορα ποντων σε περιπτωση ηττας του ολυμπιακου (απο ποιον να χασει βρε κακομοιρη αμπασκετε) ειναι απεριγραπτη . τι τους εκανες βρε σακιλ ? τι τους εκανες βρε βεζενκοφ που ακομα παιρνεις ριμπαουντ? τι τους εκανες ρε μπαρτζωκα?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό μου αρέσει, και στην μέτρια (προς κακή) μέρα μας, απλά να τους παίρνουμε ότι θέλουμε..και νίκη, και τη διαφορά πόντων χαλαρά.. έτσι..

    Έσβησε και η ήττα του πρώτου γύρου και όλα καλά και φυσιολογικά.

    Σεμνά και ταπεινά, την άλλη εβδομάδα θα κριθούν πολλά..

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 03:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει αγώνας ήσσονος σημασίας πόσο μάλλον όταν πρόκειται εναντίον του ακατανόμαστου εγχώριου ανταγωνιστή μας και κρίνεται το πλεονέκτημα έδρας στα προσεχή μεταξύ μας παιχνίδια που θα προκύψουν από τα play off της Basket League.
    Παρότι εκτός έδρας η ομάδα μας στάθηκε για άλλη μια φορά στο ύψος της, νίκησε και κέρδισε τόσο τις εντυπώσεις όσο και την διαφορά στο σκόρ από τον αγώνα που ατυχώς είχε απωλέσει στον 1ο γύρο του Ελληνικού πρωταθλήματος.
    Μέσα από μεγάλες νίκες όπως και η σημερινή χτίζεται ο χαρακτήρας της ομάδας μας και επιβεβαιώνεται προς πάσα κατεύθυνση την κυριαρχία της. Στο παρκέ η ανωτερότητά μας είναι δεδομένη αλλά δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.
    Γιατί μπορεί ο Φάρος να έσβησε και ο Εφευρέτης της Αλητείας να έφυγε από το προσκήνιο αλλά το παρασκήνιο καλά κρατεί.
    Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ και η σύγκρουση μας με το σάπιο σύστημα «μέχρι τέλους» παραμένει διαχρονική. Εντός και εκτός παρκέ συνεχίζουν να υφίσταται ακόμη εγκάθετοι του προηγούμενου κατεστημένου που συνεχίζουν να προσφέρουν μεροληπτικά και απροκάλυπτα από διάφορα πόστα τα οποία ακόμη τελούν υπό έλεγχο.
    Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, μέχρι και ο κρατικοδίαιτος εκφωνητής του αγώνα που περιγράφει πάντα τους αγώνες μας με πράσινα γυαλία πρέπει να (ξανά)πόνεσε πολύ σήμερα, πόσο μάλλον άλλοι συστημικοί.
    Συγχαρητήρια στην ομαδάρα που μας κάνει περήφανους ξανά με τα μέχρι στιγμής σπουδαία επιτεύγματά της στο παρκέ. Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν όμως έχουμε τις δυνατότητες να επιτύχουμε ακόμη και το 100% των στόχων μας.

  • asrerix
    asrerix Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 02:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο ρε μαγκες!!!Ακομα μια νικη με σβηστες τις μηχανες,στην εδρα τους.Μια απο τις καλυτερες Δευτερες της ζωης μου και για αλλους προσωπικους μου λογους!!!Ποσο σε αγαπω ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!!! Συνεχιζουμε ταπεινα και δυνατα!!!

  • giorgos.
    giorgos. Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 01:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν.
    Εγώ λέω να χάσουμε στην Πάτρα από τον Απόλλωνα.
    Να σωθεί ο Απόλλωνας Πατρών και να πάρουμε το Πλεονέκτημα Έδρας με Έναν Πόντο.
    Τι ψυχή έχει μια ήττα μωρέ;;;;;;
    Όσον αφορά την διαιτησία;;
    Τα έχω πει.
    Όταν δεν ελέγχεις εσύ θα την ελέγχουν οι Άλλοι.
    Απλά φέτος οι άλλοι είναι Ανύπαρκτοι.
    Όμως δεν γίνεται έτσι.
    Να ματς να μη σού πάει θα το πληρώσεις.
    Θέλει έλεγχο Παντού.
    Αφήστε τα περί 50-50.
    Κ Εγώ το 50-50 θέλω.
    50%Υπερ του Ολυμπιακού κ 50%εναντιον
    ΟΛΩΝ των αντιπάλων.
    Σε κάθε ματς.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Xero-las
    Xero-las Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 00:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε δύο φάσεις μια που πέρασαν 4 πόντους μπροστά αρχίζει να γελάει ο Μεικον και στο τριποντο του 60-61 ενω εχαναν να κανει γκριματσες «πως τους έσκισα» ο Παπαπετρου. Και μετά έφαγαν ενα 7-0 και σχόλασε το ματς. Αστεία νοοτροπία ομάδας. Μπραβο στην ομάδα αν και θέλουμε παραπανω πρωταγωνιστες την επομενη βδομαδα.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά αν και δεν σχολιάζω συχνά την σημερινή νίκη την χάρηκα πιο πολύ και από την 100σταρα και το Κύπελλο χωρίς να σημαίνει αυτό ότι τις μειωνω σαν νίκες. Σήμερα πραγματικά σκυλιασανε και έπεσε πολύ ξύλο (κυρίως στον dorsey) με πολύ ανέχεια από τους διαιτητές. Και επειδή κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται άντε γειά σας από τους Νεοφώτιστους της Α2!!

  • Φωτης Βλαχοπουλος
    Φωτης Βλαχοπουλος Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    επαγγελματικη νικη που μας εξασφαλιζει πλεκτημα εδρας και μια που μιλαμε για επαγγελματισμο αυτο ο σχολιαστης της ΕΡΤ ας το δει λιγακι πιο ζεστα το θεμα της επαγγελματικης δεοντολογιας ! Δεν γραφει στο sdna η σε καποιο αλλο οπαδικο σαιτ να τα βλεπει ολα πρασινα ! σχολιαζει στο κρατικο καναλι κι οφειλει να κραταει μια ουδετερη σταση ανεξαρτητα απο τις συλλογικες του προτιμησεις . Κοντεψα να ξεχασω το μπασκετ που ξερω ακουγοντας τον . Στα του αγωνα , πιστευω οτι ο τροπος που ηρθε η νικη ηταν μια δηλωση υπεροχης μεγαλυτερη κι απο το να παιρνμε το ματς με εικοσαρα ... μπηκαμε σβηστοι , με δυο παικτες του βασικου ροτεισον εκτος αγωνα (αφου κι ο ντορσευ δεν επιασε καλη αποδοση) , ο αντιπαλος χρειαστηκε να τα δωσει ολα για να περασει μπροστα με πεντε ποντους και δεν μπορουσε να ξεφυγει αλλο κα τους δωσαμε την εικονα οτι παιζαμε μαζι τους σαν τη γατα με το ποντικι αφου μολις σηκωναν κεφαλι χαιδευαμε μια το γκαζι και περναμε κεφαλι παλι .το τελειωτικο χτυπημα ηταν οτι ακομα και με τους διαιτητες να εκτειθενται μπας και δωσουν κανενα χερακι δεν μπορεσαν να μας νικησουν ... το μυαλο μας τωρα ειναι στην παρεα του καραγκιοζη αλλα και παικταρα τζεημς . τα υπολοιπα πιο μετα .ειπαμε ενα βημα τη φορα . καλο βραδυ συγγαυροι .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...