roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πρόβα με Άρη πριν το ΟΑΚΑ

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Πέμπτη (07/04, 19.15. ΕΡΤ3) τον Άρη στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 24ης ημέρας της Basket League σε ματς που έχει χαρακτήρα πρόβας... τζενεράλε πριν από το κλάσικο με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας δεν λαμβάνει εδώ και μια βδομάδα μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, είναι ανέτοιμος και θα μείνει εκτός δωδεκάδας για τέταρτο σερί ματς μετά από αυτά με Περιστέρι, Μπαρτσελόνα και ΠΑΟΚ.

Ο Μουσταφά Φαλ που επίσης ταλαιπωρήθηκε από την ίωση, δείχνει να είναι ΟΚ καθώς ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα, είναι σε καλύτερη κατάσταση και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει λεπτά συμμετοχής απέναντι στον Άρη.

Ο Άρης δεν θα έχει μαζί του τον Ολιβιέ Χάνλαν, ο οποίος μετακόμισε στην Ισπανία για τη Βαλένθια. Εκτός θα είναι και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ενώ η συμμετοχή του Σακούρ Τζούστον, ο οποίος προσεβλήθη από ίωση, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φαλ να αρχίσει να ζεταίνεται ... Τελικά ο Acy δεν προβλέπεται να παίξει φετος, τελευταία του ευκαιρία ήταν σήμερα , αφού δε βλέπω να τον βάζει και με αρη, τον ξεχνάμε τον παίκτη.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια εβδομάδα δεν προπονείται ο Σλούκας; 12 μέρες δεν προπονείται πια όχι μια εβδομάδα.

    REDGOAL: Έκανε ατομικό φίλε το τελευταίο διήμερο

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κωσταςς
    Εάν χάσει η Μακαμπι απόψε στην Βαρκελώνη θα είναι κατά 100% ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι-οφς. Εγώ πάντος ελπίζω να παίξει ο Σλουκς με τον ΠΑΟ διότι τον χρειαζόμαστε.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημερα με Αρη , μετα ειναι ο Παο στο ΟΑΚΑ , μετα εχει Λαρισα (εντος) 16/4 και μετα ειναι τα πλει οφ στην Ευρωλιγκα ...(αντε να παιξει καλα να γουσταρουμε... με οποιον κι αν πεσει . Λενε οτι ειναι πιθανο να παιξει με τη Μακαμπι θα δουμε...)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...