roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Βεζένκοφ παιχτάρα και ηγέτης ετών...

underarmor
redwell

Η τέταρτη θέση στην βαθμολογία της Ευρωλίγκα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ, "αγκαλιάστηκαν" σφιχτά από τον Ολυμπιακό, στο Μόναχο με τη νίκη επί της Μπάγερν με 88-98 για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Καθοριστικός ξανά ήταν ο MVP Φεβρουαρίου στην Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν και πάλι εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι πλέον ηγέτης στον Θρύλο και παίκτης σημείο-αναφοράς και με την παρουσία του ανεβάζει συνολικά την ποιότητα της ομάδας σε άμυνα και επίθεση.

Και μέσα στα αποδυτήρια είναι ηγετική προσωπικότητα και μαζί με τον Σλούκα και τον Ντόρσεϊ είναι η τριάδα Ελλήνων ή "Ελλήνων" καθώς ο Σάσα νιώθει συμπατριώτης μας αλλά παίζει με τη Βουλγαρία, που μπορούν να αποτελέσουν τοπ κλάσης κορμό για τα επόμενα χρόνια.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Πάνος
    Πάνος Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον Εισι τι γίνεται; Τον πιστεύει ο Μπαρτζώκας; Αν ναι πότε θα τον βάλει στο ροτεισιον; Αν όχι γιατί τον κράτησε;

  • sharyano
    sharyano Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι. Μετά το φυσιολογικό ντεφορμάρισμα του Ιανουαρίου, επανήλθε στα γνωστά της στάνταρ, ξαναβρήκε τη φόρμα της, πήρε έναν τίτλο έπειτα από μια εξαετία και το πιο αισιόδοξο είναι ότι ακόμα έχει περιθώρια βελτίωσης. Όπως σωστά γράφτηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο κόουτς είναι στην καλύτερή του φάση, δείχνει να έχει τον πλήρη έλεγχο του μυαλού του και των αποδυτηρίων, το κλίμα μεταξύ των παικτών φαίνεται να είναι εξαιρετικό. Αυτό μόνο ως οιωνός επιτυχίας μπορεί να μεταφραστεί. Μην το ματιάσουμε, φέτος έχουν αλλάξει πολλά. Και, όπως φαίνεται, υπάρχει διάθεση να αλλάξουν και άλλα.
    Η διοίκηση έκανε πράξη όλα τα "θέλω" του προπονητή και του πήρε αυτούς ακριβώς που ζήτησε. Προχώρησε σε πρόωρες ανανεώσεις και ήδη έχει ξεκινήσει την προεργασία και για τις υπόλοιπες. Ο κόουτς στηρίζει τις επιλογές του και οι επιλογές του του το ανταποδίδουν. Οι παίκτες-κλειδιά βρίσκονται στην καλύτερή τους φόρμα και παρασύρουν τους υπόλοιπους. Πώς να μην είσαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά;
    Βεβαίως, δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα. Εξακολουθούν και υπάρχουν αδυναμίες, αλλά πλέον όλο και λιγοστεύουν. Οι συγκυρίες τα φέρνουν ώστε να είμαστε μια ανάσα από το πλεονέκτημα. Όταν ξεκινούσε η χρονιά, ούτε που το φανταζόμασταν. Πλεονέκτημα, όμως, με Εφές είναι μεγάλη ατυχία. Αλλά, ακόμα είναι νωρίς. Ας γίνουν τα παιχνίδια, ας έχουμε υγεία και να μην μας κάτσει πάλι κανένας ιός - ήδη στη Μπάγερν μετράνε πάλι κρούσματα, αλίμονο αν την πατήσουμε ξανά - και, όταν έρθει η ώρα, βλέπουμε. Προσωπικά, δεν μου αρέσει η κατάσταση, όπως εξελίσσεται, ειδικά, όταν αυτό γίνεται εξαιτίας ενός πολέμου που, ομολογώ, δεν μπορώ να τον βγάλω στιγμή από το μυαλό μου. Αλλά, αφού για τους υπόλοιπους, η ζωή συνεχίζεται, ας μιλήσουμε όπως μπορούμε για το μπάσκετ που μας αρέσει.
    Ελπίζω πως σταδιακά θα μπουν στο ροτέισον και στις σωστές θέσεις οι Έισι και Ζαν Σαρλ, καθώς η άνοδος του Μάρτιν δίνει αυτή την ευχέρεια και θα είναι σαν να έχουμε ακόμα δύο μεταγραφές. Αυτές που δεν κάναμε δηλαδή. Είναι καλοί παίκτες. Όχι top class, αλλά στις θέσεις τους είναι καλοί και χρήσιμοι. Αν μπορέσουν να προσφέρουν αυτά που μπορούν, δεν έχουμε ταβάνι.
    Αυτό που ελπίζω είναι, επιτέλους, να έχουν τη στήριξη που τους αρμόζει, να καταλάβουμε ότι ο Μπαρτζώκας είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής που, όπως όλοι, έχει τα κολλήματα και τις αδυναμίες του, αλλά, αν βρει έδαφος να δουλέψει ελεύθερα, μπορεί να μας πάει πολύ ψηλά και να γεμίζουμε το ΣΕΦ μέχρι το ταβάνι κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία. Τα έχω γράψει πολλές φορές με κίνδυνο να καταντήσω γραφικός. Ξεκινώντας από τη φετινή, οι επόμενες χρονιές θα είναι μαγικές. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας κλείνει το μάτι. Ας της το ανταποδώσουμε με τη στήριξη και τη φωνή μας που κάνει κάθε αντίπαλο να τρέμει.
    Καλού-κακού, πάντως, ας ξεκινήσουμε να ψάχνουμε εισιτήρια για Βερολίνο! ;-)
    RG κάπου διάβασα (όχι ιδιαίτερα αξιόπιστο, βέβαια) ότι υπήρξε σκέψη απόκτησης του Αγραβάνη ακόμα και από τώρα. Δεν πιστεύω ότι ευσταθεί ή ότι θα είχε και κάποιο νόημα να γίνει τώρα, αλλά, μπας και έχεις καμιά τέτοια πληροφορία; Έτσι κι αλλιώς, αργά ή γρήγορα, ο Μήτσος θα επιστρέψει.

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε κατι φίλε...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Dorsey - Vezenkof είναι οι Σπανούλης/Πρίντεζης της εποχής μας.

    Λίγο διαφορετικοί, αλλά εξίσου σημαντικοί σαν παίχτες και παίζουν στις ίδιες θέσεις. Φυσικά έχει αλλάξει και το μπάσκετ, οπότε και οι 2 είναι αποτελεσματικότεροι στα σουτ 3ων πόντων με λιγότερο παιχνίδι μέσα.

    Μέσα σε όλα, έχουμε Σλούκα σαν συνδετικό κρίκο μεταξύ παλιών και καινούργιων, έναν βετεράνο πολυτελείας που δεν είχαν οι παλιότεροι. Αυτό είναι απίστευτο πλεονέκτημα και δεν πρέπει να το υποτιμούμε, αλλά να νιώθουμε τυχεροί που το ζούμε. Έναν χρόνο μόλις από την αποχώρηση Σπανούλη, και σχεδόν 4-5 χρόνια από τον τελευταίο τελικό μας.

    Επίσης, για όσους έχουν κοντή μνήμη, χρειάστηκε Αγραβάνης/Παπανικολάου/Μάντζαρης και πινελιές Green, για να πάρει το ματς η θρυλική 2αδα μας τότε με CSKA, και με γραμμή ψηλών Miloutinov/Birch/Young!

    Τώρα που είπα Green, γιατί κόψαμε δεσμούς με αυτόν τον παιχταρά και σκόρερ ολκής; Έπρεπε να είχε μείνει στην ομάδα μας αυτός ο σούπερ σκόρερ. Ένας από τους Green/Carter θα είχε θέση στην ομάδα μας. Μήπως να ξανακοιτακουμε Carter τώρα που το γεωπολιτικό παιχνίδι έχει φέρει τα πάνω - κάτω. Mitrou-Long τα έχουμε πει. Θέλει έναν παίχτη pure scorer εκεί να έρχεται από τον πάγκο σαν 4ο γκαρντ.

    Βεζενκοφ και Dorsey δεν είναι καν στην ακμή τους, σε 2-3 χρόνια περίπου, να είναι καλά τα παιδιά, θα πιάσουν μέγιστη απόδοση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...