roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κορυφαία εμφάνιση Μάρτιν και χαμόγελα...

underarmor
redwell

Το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού την τρέχουσα σεζόν έκανε κ Χασάν Μάρτιν στο Μόναχο με την Μπάγερν, με τον Αμερικανό σέντερ να είναι εξαιρετικός επιθετικά και αξιοπρεπέστατος αμυντικά.

Αγωνίστηκε για 17:49’’ και τελείωσε το ματς με 14 πόντους έχοντας 6/6 δίποντα, 2/3 βολές και 2 ριμπάουντ και κυρίως σημαντικά καλάθια στην 4η περίοδο που κρίθηκε ο νικητής.

Μια εμφάνιση που σκορπάει χαμόγελα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του καθώς έπαιξαν το "στοίχημα" Χασάν Μάρτιν ρισκάροντας πολλά και περιμένουν να δικαιωθούν και μαζί τους όλη η ομάδα που πιστεύει στον Αμερικανό σέντερ...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    O Mαρτιν βοηθαει στην Α1 και βοηθησε και στο κυπελλο ...στον τελικο... , εχει το πικ εν ρολ με το Σλουκα και εχει και το λεγομενο ευκολο καλαθι (αν ειναι ευκολο) απο κατω , ..αρα δεν ηταν ενα ματς που λενε μερικοι. Οτι εχει θεματα εχει ..με τον παο στο σεφ παιζει να το στοχευαν (οταν ηταν στην αμυνα) . Περιμενουμε τον Κουινσι Εισι και θα δουμε ..δε βλεπω κατι αλλο απο τη στιγμη που τελειωσαν οι μεταγραφες ...εκτος αν υπαρχει καποια σκεψη στην ομαδα για ψηλο και το δουμε μετα (αν γινεται να παρει καποιον)

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 06:50 Σύνδεσμος σχολίου

    όλη τη χρονιά σέρνεται, έπαιξε ένα ματς απένατι σε ανύπαρκτους, και μου φαίνεται ότι θα μας τον ανανεώσουν και από πάνω έτσι για να τον θαυμάσουμε άλλη μία χρονιά.
    Λοιπόν αν και για στενάχωρο λόγο . μπορούμε να εκμεταλευτούμε τη κατάσταση, αφού οι ρωσικές δεν θα συνεχίσουν. Ο Μπαρτζώ πρέπει να αποφασίσει, είτε χτυπάει 4αδα, είτε το αφήνει λίγο χαλαρά, για να ετοιμαστεί για το πρωτάθλημα.

    Η 8αδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θεωρείται βέβαιη. Το πρωτάθλημα Ελλαδας δεν είναι όμως και τα βαζέλια δεν είναι όπως στην αρχή της σεζον. Πρέπει να αρχίσει να βάζει Εισι και Λιβιό μέσα, ο Βεζε θα σκάσει, όπως και ο Φαλ. Εκει που θα φτύναμε αίμα για να μπούμε 8αδα, τώρα βλέπουμε 4αδα. Μην είμαστε άπληστοι, αν έρθει καλώς, βασικό μέλημα, να πάρει ανάσες η ομάδα και ότι έρθει καλοδεχούμενο.

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    παίρνεις John brown τώρα και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου..

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΑ.ΧΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟΣ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει, το σχολίασα και εγώ, ότι μάλλον έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν, αλλά η Frontline της Bayern είναι αρκετά περιορισμένη σε ταλέντο και πλήθος παιχτών.

    Χρειάζεται σέντερ, άλλου επιπέδου, και κυρίως, άλλης κοψιας.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλός Μάρτιν είναι χρήσιμος στον Ολυμπιακό. Μακάρι ο παίχτης να πάρει μπρος στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν και να πιάσει απόδοση παρόμοια με την περσυβθ δίνοντας λύσεις έστω επιθετικά στην ομάδα βγάζοντας σε κάθε παιχνίδι 5-6 φάσεις pick and roll.
    Η αύξηση του αγωνιστικού χρόνου του Μάρτιν επιδρά θετικά σε ολόκληρο το ροτεισον. Αρχικά ξεκουράζεται πιο πολύ ο Φολ που νομίζω είναι ο παίχτης που το έχει περισσότερο ανάγκη ( εγώ θα τον άφηνα εκτός πρωταθλήματος σε 3-4 παιχνίδια από εδώ και πέρα). Δεύτερον ο Ζαν Σαρλ κατεβαίνει στη φυσική ροή θέση, έστω και αν έδειξε ότι είναι εκτός ρυθμου. Είναι καλός παίχτης και ξέρει τα βασικά του μπάσκετ πολύ καλά. Αν πάρει ένα δύο γεμάτα εικοσαλεπτο στο πρωτάθλημα θα ξανά βρει τον Ρυθμό του. Το γεγονός αυτό θα προσφέρει έξτρα ξεκούραση στον Βεζενκοφ που και αυτός την χρειάζεται για να είναι αυτός που πρεπει στα κρίσιμα.
    Στάθηκα στην απάντηση που έδωσε το redgoal σε σχόλιο ενός παιδιού ότι ο Μπαρτζώκας ετοιμάζει τον Εισι για το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν. Μακάρι να ισχύει και αυτό και να δούμε ωραία πράγματα, με βεζε ή Εισι στο 3.
    @Redgoal αν ο Μάρτιν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις το βλέπεις πιθανό να παραμείνει και του χρόνου;

    REDGOAL: Αν είναι σούπερ, μπορεί. Δεν το βλέπουμε να μένει όμως

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...