roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τεράστια θετική αλλαγή Μπαρτζώκα

underarmor
redwell

Ο Θρύλος "πετάει" στο παρκέ, έχει μια δυνατή ομάδα η οποία πάνω απ' όλα μας χορταίνει μπάσκετ και πορεύεται στη σεζόν έχοντας ήδη κατακτήσει το κύπελλο που ήταν ένας εκ των τριών φετινών στόχων.

Μεγάλη συμβολή σε όλο αυτό έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και δη ο Coach-B που είδαμε τον Φλεβάρη του 2022 να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στον πάγκο, με ήρεμες αντιδράσεις, με καθαρό μυαλό και με αυτοέλεγχο ο οποίος του επέτρεψε να διαβάσει πράγματα και να καθαρίσει τον ΠΑΟ στο Ηράκλειο αλλά και τα ματς με Μπασκόνια, Εφές και Αρμάνι και φυσικά τη Μπάγερν.

Πραγματικά είναι μια επιτυχία και για τον ίδιο τον Πευκιώτη προπονητή γιατί αν άρχιζε πάλι τις... ευχές και να χτυπιέται στον πάγκο, εκτός του ότι δεν θα διάβαζε τίποτα σωστά, θα μετέδιδε και στην ομάδα το άγχος και την πίεση και τώρα θα λέγαμε πώς χάθηκε το Κύπελλο και γιατί θα μέναμε να παλεύουμε για 7η ή 8η θέση.

Στην πιο κρίσιμη στροφή της σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας γύρισε τον δικό του διακόπτη και οδηγεί την ομάδα σε μια φοβερή πορεία το... ταβάνι της οποίας κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Και πώς να το ξέρει όταν κέρδισε φέτος και Ρεάλ και Εφές και δυο φορές την Αρμάνι και τη Φενέρ και έχασε στην παράταση από τη Μπάρτσα στην Καταλωνία; Αν περάσει στο F4 όλα είναι ανοιχτά...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα μας αποδίδει καλό μπάσκετ και παίρνει αποτελέσματα. Θα ήταν άδικο να μην δώσουμε credit στον κόουτς γι'αυτό. Από αυτήν την άποψη το άρθρο σας κ Κορρέ είναι εύστοχο. Από την άλλη μεριά, 2-3 πραγματάκια ακόμη δεν βγάζουν νόημα π.χ. η απόκτηση Έισι όταν γνωρίζαμε ότι έχει ενάμισι χρόνο αποχή, το ξεζούμισμα κάποιων παικτών στην Α1, η μη χρησιμοποίηση του Ζαν Σαρλ (θα μπορούσε να τον αλλάζει με ένα αθλητικό 5άρι) είναι πράγματα που δεν μπορούμε να μην τα σχολιάσουμε και να μην επιρρίψουμε ευθύνες στον Μπαρτζώκα. Ας ελπίσουμε ότι η ομα΄δα θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, δεν θα υπάρξουν τραυματισμοί και η χρονιά θα κλείσει με θετικό πρόσημο.

    Υ.Γ. Πάντως φέτος είναι ευκαιρία αν πάμε final four να το σηκώσουμε. Σε μονά παιχνίδια όλα γίνονται και μάλιστα φέτος το final four είναι στο Βελιγράδι.

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύεις redgoal μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον σενγκελια?

    REDGOAL: Υπέγραψε στη Μπολόνια

  • παύλος
    παύλος Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να σπεύσουμε να τον κλείσουμε , γιατί το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του .

  • Επιλεκτική Ευαισθησία
    Επιλεκτική Ευαισθησία Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
    Δεν έχουμε κάτι αρνητικό να γράψουμε, για το μοναδικό τμήμα του Ολυμπιακού μας, που δείχνει αθλητική και ηθική ΥΓΕΙΑ...
    ...και ψάχνουμε τώρα να ασχοληθούμε με ψυχογραφήματα, με οικονομικές αναλύσεις, με εξειδικευμένες στατιστικές, etc.
    Αφήστε το κόλπο, γιατί το έχουμε καταλάβει όλοι : στην πρώτη αποτυχία, θα βγούνε πάλι τα "πολυβόλα του μίσους" να μας πούνε για τον Μπαρτζώκα, τους Αγγελόπουλους, το Σλούκα, το McKissic, τον Hassan Martin, και την καταστροφή του σύμπαντος.

  • παύλος
    παύλος Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνέλθετε , παιδια . Ο Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής . Ο άνθρωπος έχει μπάτζετ το 25% του μπάτζετ άλλων ομάδων !!! Καταλαβαίνετε ;;;; Κάθε χρόνο πρέπει να εντάσσουμε τόσους παίχτες στα συστήματά μας . Κάθε χρόνο πρέπει να τους πείσουμε να θέλουν να παίζουν σκληρή άμυνα .Να ρισκάρουμε στις μεταγραφές . Να αναδεικνύουμε μικρούς . Να τους έχουμε ευχαριστημένους όλους , κ.λ.π. Ο Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής . Και θυμάστε πόσα λεφτά μας χάρισε φεύγοντας , το 2014 , όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι τον έδειωξαν ασχημα από τον Ολυμπιακό . Είναι Κύριος σε όλα .

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστά τα γράφεις κε Κορρέ και προς επιβεβαίωση σου, το ματς με την Ρεάλ στην Μαδρίτη θα μπορούσε να το πάρει κι αυτό, αν έβαζε ο Γουόκαπ το αμαρκάριστο τρίποντο στο τέλος. Ο οποίος Γουόκαπ μετά βελτιώθηκε στο 3ποντο και τώρα τελευταία δείχνει περισσότερο εμπιστοσύνη στο σουτ του και ανεβαίνει επιθετικά κι αυτός.

    Το "συνήθειο" να κατεβάζει καντήλια και χριστοπαναγίες ο Μπαρτζώκας όταν νευριάζει, εμένα τουλάχιστον δεν με αγγίζει, αρκεί να μην επηρεάζει το μυαλό και την κρίση του κόουτς μες στο παιχνίδι. Τώρα όμως που είναι εμφανώς πιο ήρεμος και νηφάλιος ακόμα κι όταν στραβώνει το παιχνίδι, δείχνει να βοηθάει πολύ περισσότερο την ομάδα. Τον προτιμώ όπως είναι τον τελευταίο μήνα.

    Μακάρι να ήταν όλοι παναγίες μέσα στα γήπεδα και να μην ακούγονταν βρισιές, βωμολοχίες και σεξουαλικά στιχάκια για μανάδες κλπ έτσι ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας άφοβα, αλλά αυτό μάλλον βρίσκεται στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, προς το παρόν τουλάχιστον.

  • Alzheimer
    Alzheimer Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς όταν "χτυπιόταν" στον πάγκο και έπαιρνε την Ευρωλίγκα (100p.) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν κάποιος άλλος coach, συνεπώνυμος του Γιώργου Μπαρτζώκα.

    REDGOAL: Και σε άλλα 100 ματς χτυπιόταν μετά και έπαιρνε... τίποτα. Μπορεί πριν 10 χρόνια να χτυπιόταν και να είχε και καθαρό μυαλό. Την τελευταία διετία στον Ολυμπιακό όποτε χτυπιόταν ερχόταν κατάρρευση. Τον τελευταίο μήνα δεν χτυπιέται και παίρνει όλα τα ματς που κρίνονται στο τέλος, πλην αυτού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη

  • Fuego
    Fuego Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστό το άρθρο!!Συγχαρητήρια rg και απλά δεν ξέρω τί απήχηση μπορεί να έχει που το λέω εδώ αλλά είναι πολύ πολύ Άσχημο ο προπονητής του Ολυμπιακού να βρίζει τα θεία!!ακούγεται σε ζωντανές μεταδόσεις..ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!Πρέπει να εί αι υπόδειγμα..κατά τα άλλα συμφωνώ ότι έχει ηρεμήσει αλλά πρέπει να του τα πουν αυτά άνθρωποι μέσα από τον Σύλλογο..

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΆΜΕ ΡΕ ΘΡΎΛΕ ΚΛΕΊΝΕΙ ΣΤΌΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΆΡΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ. ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΓΥΡΊΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...