roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Στο δεύτερο κάναμε ό,τι χρειαζόταν»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις καθώς επιβλήθηκε στο Μόναχο της Μπάγερν με 98-88, στο πλαίσιο της 28ης ημέρας της Ευρωλίγκας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα:

«Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν πραγματικά πολύ σταθερή, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Παίξαμε για τη νίκη, κάναμε σωστά όσα απαιτούνταν για να πάρουμε το παιχνίδι.

Καταφέραμε να κερδίσουμε καθώς όσο είχαμε το προβάδισμα στο σκορ, είχαμε έξυπνες επιλογές, βγάλαμε ένταση στην άμυνα και γενικώς οτιδήποτε χρειάζεται για να πάρεις παιχνίδια όπως αυτό».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά και τους φίλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο "Audi Dome". Πιο αναλυτικά είπε:

«Έγινε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας, κυρίως επιθετικά. Το τελικό σκορ το δείχνει αυτό», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε: «Εμείς κάναμε μια συγκροτημένη αμυντική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. 

Ο αντίπαλός μας πέτυχε 53 πόντους στο πρώτο μισό και τελείωσε το ματς με 88, σκόραρε δηλαδή 35 στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν το κλειδί. Δείξαμε αφοσίωση στα αμυντικά μας καθήκοντα, παίξαμε ομαδικά, παίξαμε με hustle και το μόνο για το οποίο μπορώ να παραπονεθώ είναι για κάποια χαμένα ριμπάουντ, που έδωσαν δεύτερη ή και μερικές φορές τρίτη ευκαιρία στην Μπάγερν και στον Ρούμπιτ.

Τελικά, όμως, καταφέρουμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, κόντρα σε μια ομάδα που πραγματικά σέβομαι για τον τρόπο που παίζει, για την βοήθεια που έχει από τον πάγκο από τον κύριο Τρινκιέρι και για το έμπειρο ρόστερ που διαθέτει.

Είναι μια νίκη που πραγματικά εκτιμώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας που ήταν στο γήπεδο και μας βοήθησαν τόσο μα τόσο πολύ».

Και έκλεισε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. «Θα ήθελα να αναφέρω πως είμαστε εν τω μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης. Αυτός ο πόλεμος προκαλεί δυστυχία σε όλους μας, μας θλίβει, μας απογοητεύει.

Ας ελπίσουμε πως θα τελειώσει το δυνατόν συντομότερο. Είναι θλιβερό που στις μέρες μας αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς ουσιαστικό λόγο κατά την άποψή μου».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα από το να έχεις 4 παίχτες στο 4 και να παίζει 30-35 λεπτά ο Βεζενκοφ, καλύτερα να κάνεις τα 3, 2! Με Τσαλμπουρη σαν 3η επιλογή μία χαρά θα είναι η γραμμή.

    Mε Μπαρτσελόνα εγώ θυμάμαι ότι το παιχνίδι το χάσαμε μόνοι μας με λάθη τα οποία είχα επισημάνει τότε (είχαμε 2-3 φάουλ να δώσουμε και δεν έγιναν ποτέ, οπότε φάγαμε τρίποντο από Λαπροβιτολα στο τέλος της περιόδου, φάουλ του Μαρτιν στον Kuric σε διεκδίκηση ριμπ στο καλάθι της Μπάρτσα, κ.α).

    Της Αρμάνι ήταν σίγουρα διαιτητική εύνοια, αλλά σε γενικές γραμμές η Αρμάνι όλη τη χρονιά είχε σταθερότερη απόδοση από εμάς. Θα δούμε την τελική κατάταξη, αλλά με 2 ήττες, ούτως ή άλλως βγαίνουμε 4οι, αν τα σαρώσουμε όλα, ακόμη μπορεί να βγούμε 3οι.

    Η Εφές είναι κατάρα, εδώ και μήνες γράφω ότι πρέπει να την αποφύγουμε, και τελικά βλέπω ότι κατά 80% θα πέσουμε εκεί..τι να πω.. ότι γίνει τώρα, πλεονέκτημα έδρας πήραμε, τι να κάνουμε τώρα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, βασικά εμενα δε με νοιαζει αν αδικηθηκαν. Τα περι 50/50 ας τα σκεφτονταν καποτε. Εγω λεω οτι αδικηθηκαν ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΡΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗ 3η θεση. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ !!!!
    Και πραγματικά οποιος δεν εχει δει τις φασεις, ας τις δει γιατι μιλάμε για τον ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!!!

  • Καπρος
    Καπρος Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow ευνόησαν την αρμάνι . Αυτό δεν συμβαίνει σε ολους ? Νομίζεις θα την αφηναν να χασει για να μπλέξει μετα στα διασταυρώματα . Αν το δεις τελειως αντικειμενικα απο την αρχή της χρονιάς κάποιες ομαδες αξιζαν περισσοτερες νικες και καποιες αλλες οχι . Μπαρτσα και ρεαλ εχουν 3 ματς δωρα απο τους διαιτητες ειδικα η 1η . Με εμας το 1ο παιχνιδι που δεν επρεπε να νικήσει με την Ουνικς το 2ο και με την εφες το 3ο . Πανω κατω 1 με 2 νικες διαφορα θα επρεπε να εχουν οι 4 1οι . Ρεαλ με φενερ κτλ . Σου λεω για ματς που συνεβαλαν οι διαιτητες στο να διαμορφωθει η νίκη . Αν παμε σε ματς που κρίθηκαν στο ποντο κτλ τοτε ουτε 16 νικες δεν θα ειχαν . Μονακο με ρεαλ και μπαρτσα . Μπαγερν ρεαλ στο μοναχο . Εφες με ουνικς . Μακαμπι με ρεαλ και τσκκα αντιστοιχα . Αν λαβουμε και αυτα υπόψιν . Μονακο με βιλερμπαν το μπαζερ μπιτερ . Πολλα παραδείγματα . Για την ομαδα μας το ματς που αδικηθηκε 1 θα πω γιατι δεν υπαρχει αλλο ηταν με την μπαρτσελονα . Διαφορετικα σφυριγματα θα παρει μια παρατημενη ομαδα οπως ο βαζελος χωρις λογο υπάρξης στην διοργανωση και αλλο η αρμανι .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Θελω να πω κατι...και ειλικρινα εντελως αντικειμενικα, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ???
    Στο τελος της 4ης περιόδου ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΕ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ! ! !
    Μη μου πειτε ολοι οι γραφικοι, καλα τον εκαναν η οτι ας αδικηθει κι αυτος λιγο....
    Αλλο παει εμενα στο μυαλο μου...
    Επειδη τον ειδα τον αγωνα...μιλάμε για ΣΦΑΓΗ. Πεντακάθαρες φάσεις, ενα αντιαθλητικό που το ειδαν ακομα και τυφλοι, ενα αουτ που δοθηκε εις βαρος του Παναθηναικου και ενώ καθαρα η μπαλα βγηκε απο τα χερια του Ιταλου παιχτη, καθως και αλλη μια φαση ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΕΣ που θεωρώ οτι ειχαν ΣΚΟΠΟ να μην χασει η Αρμάνι!!!
    Μαλιστα μου εκανε εντυπωση οτι ενω αλλες φορες πανε και βλέπουν REPLAY για ψιλουπηδημα, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Και ολα αυτά στα τελευταία 2-3 λεπτά του αγώνα που καθε φαση ηταν κρισιμη και εκρινε τον αγώνα.

    Redgoal, συμφωνείτε?
    Οι κανονισμοι μια τηρουνται μια οχι.....οποτε του βαρεσει το καθε διαιτητη και οποτε κρινει εκεινος παει για Replay?

    REDGOAL: Φίλε αν αδικήθηκαν, κακώς αδικήθηκαν. Εμείς γουστάρουμε 50%-50% παντελονάτα

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Μπαρτζώκα τα έχουμε πει πολλές φορές. Όταν είναι ήρεμος με καθαρό μυαλό και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Όταν τον πιάνουν οι εμμονές του, με τα ξεσπάσματα και το θολωμενκ μυαλό τα κάνει μαντάρα και χαλάει ότι ο ίδιος έχει χτίσει.
    Η ιστορία με τις ρωσικές δεν ξέρω κατά πόσο θα μας ευνοήσει. Θέλαμε νίκη του ΠΑΟ προχθές για να πιάσουμε την Αρμάνι και να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Στα εναπομείναντα παιχνίδια θέλουμε 2-3 νίκες ακόμα για να κλειδώσουμε την τέταρτη θέση σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της Εφές. Θα είναι ενδιαφέρον ζευγάρι αν τελικά παίξουμε με αυτούς.
    Όσον αφορά τους παίχτες που αναφέρετε. Για Χάουαρντ το γράφουμε εδώ και δύο χρόνια. Κανονικό τριάρι με καλή σωματοδομή και σουτ στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία, με εμπειρία στην διοργάνωση και με συμβόλαιο τύπου Ζαν Σαρλ τον αποκτάς.
    Βοιτγκμαν εξαιρετική περίπτωση. 4-5 έμπειρος με ύψος και σουτ. Μπορεί να παίξει ακόμα και δίδυμο με τον Φολ. Τσιμπημενο συμβόλαιο βέβαια και δεν ξέρω κατά πόσο αρέσουν στον κοουτς τέτοιοι ψηλοί. Πιο πιθανό το βλέπω να πάρει ένα 4-5 στυλ Ο Μπράιαντ όπως είχε πάει να κάνει τον Νοέμβριο. Με ικανοποιητικό ύψος δηλαδή αλλά πιο αθλητικό.
    Μάρτιν μακάρι να συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις για να δίνει τις απαραίτητες λύσεις που χρειάζεται η ομάδα όταν βγαίνει ο Φολ αλλά και για να μην αναγκάζεται να παίζει ο τελευταίος τριανταλεπτα.
    Ζαν Σαρλ προφανώς και θα ήταν εκτός ρυθμου όταν στα τελευταία παιχνίδια χρησιμοποιείται από ελάχιστα ως καθόλου και μόνιμα στο 5. Σαν 4 πρέπει να έχει να παίξει από τα φιλικά προετοιμασίας και τα 3-4 πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα ακόμη μπράβο από εμένα σε όλη την ομάδα..η ομαδικότητα που διακρίνει αυτή την στιγμή την ομάδα μας μπορεί να κερδίσει το παραπάνω ταλέντο των υπολοίπων ομάδων της Ευρωλίγκας.. χαμηλά το κεφάλι λοιπόν δουλειά πολύ δουλειά στο γήπεδο απ' όλους κ τα καλύτερα πρώτα ο Θεός έρχονται.. αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρουμε την Ευρωλίγκα.. πιστεύω όμως ότι θα δούμε ωραίο μπάσκετ με δυνατές μπασκετικές συγκινεισεις φοβερές μάχες στα πλέι οφ με Εφές..αυτή νομίζω θα είναι η αντίπαλος μας..κ γιατί όχι παρουσία στο Βελιγράδι...!!!!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Γίναμε όλοι προπονητές . . . Ωραία έτσι ο Μπαρτζώκας έτσι ο Σλούκας έτσι έτσι έτσι . . . Τώρα μάγκες το λέει ;;; Όλα καλά ξαφνικά ;;; readgoal καλά λέει ο bill με τον acy τι παίζει ;;; Όλο γιο μεν , και χαζαμαρες χορευτικά .

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Γίναμε όλοι προπονητές . . . Ωραία έτσι ο Μπαρτζώκας έτσι ο Σλούκας έτσι έτσι έτσι . . . Τώρα μάγκες το λέει ;;; Όλα καλά ξαφνικά ;;; readgoal καλά λέει ο bill με τον acy τι παίζει ;;; Όλο γιο μεν , και χαζαμαρες χορευτικά .

    REDGOAL: Τι να παίζει φίλε. Τον ετοιμάζει για την τελική ευθεία της σεζόν. Προφανώς ακόμα δεν μπορεί να δώσει αυτά που περιμένει ο κόουτς

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe εγώ είμαι με το φίλο #Επάνοδος σε αυτό. Ο Φόιγκτμαν είναι το είδος του πολυσύνθετου ψηλού που μας λείπει (και που προτείνεις γενικά με Λαντέιλ και Τόμπει). Λόγω πολυετούς παρουσίας στη Λίγκα είναι σίγουρα πιο ακριβός, αλλά και πιο εγγύηση, ενώ η ιστορία με τις ρώσικες μπορεί να συμπιέσει αμοιβές προς τα κάτω. Άλλωστε έχασε το τρένο του ΝΒΑ το 2019 όταν μόνος του δεν μπήκε στον κόπο να μπλέξει με μη εγγυημένα συμβόλαια, ενώ πλέον νομίζω το ΝΒΑ τον προσπέρασε. Είναι λιγότερο αθλητικός από τα δυο πουλέν σου, αλλά πολλά καντάρια μπάσκετ.
    Με Φόιγκτμαν να παίρνει άνετα 10-15 λέπτά στο 4 με έναν mobile pnr ψηλό (μπορεί να κρατήσει και ο Μπάρτζι τον Χασάν του ή κάποιον από τους δεκάδες τέτοιους που κυκλοφορούν φτηνοί) και 5-10 λεπτά στο 5.
    Βέβαια αν είναι να ανταλλάξουμε δυο συμβόλαια με ένα (Λιβιό και Έισι) με Φόιγκτμαν, μάλλον για να συμπληρώσουμε μια εξάδα ψηλούς θα πάμε σε ή δυο Έλληνες (Αγραβάνη-Τσαλμπούρη τύπου) ή έναν εκ των δυο και κανά Αμερικανάκι από Championsleague ή Γιουροκαπ για θέσεις πέντε και έξι των ψηλών.
    Έτσι βέβαια θα παραμένει η ανάγκη για οικονομική υπέρβαση με ένα επιπλέον "κανονικό" συμβόλαιο ξένου στο 3, την οποία δεν ξέρω αν οι Αφοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν.
    Πάντως σκέψου τη φετινή ομάδα με τα στάνταρ δυο DNP στα τρία τεσσάρια (Έισι, Λιβιό, Πρίντεζη) να είναι Ρουτίνα, αν αντί αυτών των τριών, είχαμε Φόιγκτμαν και Αγραβάνη.
    Με το Φόιγκτμαν με έχει πιάσει η καψούρα μια βδομάδα τώρα
    Btw @Επάνοδος το ότι τον λες από το καλοκαίρι δεν λέει κάτι. Βασικός παίκτης της CSSKA ήταν. Είναι παίκτης που υπό νορμάλ συνθήκες είναι εκτός του βαλάντιου μας.

  • Επανοδος
    Επανοδος Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe εισι και λιβιο μαζι χροντρικα κανουν κοντα στο 1 εκ και κατι ψηλα . Απο το να εχεις 2 μετριους γιατι να μην πας σε εναν καλο που τα λυνει ολα . Ο σαν σαρλ κατεμε δεν ταιριαζει και ο εισι που θα μπορουσε να βοηθησει δεν μπορει να ακολουθησει το ρυθμο και το στυλ μας . Ο βοικτμαν και υψος εχει και γενικα ειναι αρκετα τιμιος σαν παικτης . Αποκτας παικτη που ειναι 4-5 οχι μονο σαν ταμπελα . Μπορει να παιξει και στο 4 λογω σουτ και στο 5 λογω υψους .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...