roumeliotis

Carwiz

Λιώνει... Αρμάνι και φουλ για πλεονέκτημα

casino loutrakiou
redwell

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος Θρύλος φιλοξενεί την επίσης κυπελλούχο στην Ιταλία, Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ την Πέμπτη (24/02, 21:45, Νovasports Prime), για την 27η ημέρα της Ευρωλίγκας και θα ψάξει τη νίκη που θα τον μετατρέψει αυτόματα σε ισχυρό διεκδικητή μιας θέσης στην 4άδα της τελικής κατάταξης.

Αν οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν, με ρεκόρ 15-9 και με 10 αγώνες να απομένουν θα έχουν κάνει ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για να εξασφαλίσουν μία από τις πολυπόθητες θέσεις στα πλέι οφ και μάλιστα θα κυνηγούν βάσιμα το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός, που είχε επικρατήσει θριαμβευτικά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μιλάνο με +21 και 93-72, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και μοναδικός απόντας έπειτα από επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα είναι ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με την Τουρκία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, προέρχονται από ένα εξαιρετικό διάστημα στην Ευρωλίγκα, καθώς μετράει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Παράλληλα, είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα φέτος σε αποτελεσματικότητα εκτός έδρας, καθώς έχει επικρατήσει στα επτά από τα έντεκα ματς που έχει δώσει.

Στο ΣΕΦ μάλιστα, θα έχει εξτρά βοήθεια καθώς επιστρέφει μετά από τρεις και πλέον μήνες από τον τραυματισμό του στο μετατάρσιο ο Έλληνας φόργουορντ και σέντερ, Ντίνος Μήτογλου.

Ισχυρό... χαρτί και των δυο είναι η άμυνα καθως η Αρμάνι δέχεται μόλις 70,4 πόντους μέσο όρο, την ώρα που ο Ολυμπιακός επιτρέπει 67,9 στους αντιπάλους του στα έντεκα παιχνίδια του ΣΕΦ.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Γκίτας Βίλιους (Λιθουανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    NIC Περαστικά γιατί από ότι βλεπω ΦΑΠΑ....

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΤΟΣΑ ΤΟΥΒΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @NIC, πονεμένος από τον Κυριακάτικο τελικό;

  • NIC
    NIC Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντρεπεστε για το ποδοσφαιρο και το γυρισατε στο μπασκετ?εχετε δικιο αν και εκει βλεπω......

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ομάδα..! Το έχουμε το ματσάκι..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...