roumeliotis

Carwiz

«Απαιτητικό το ματς με Αρμάνι» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Λίγες μόλιες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Θρύλος καλείται να επιστρέψει σε ρυθμούς Euroleague καθώς υποδέχεται την Αρμάνι στο ΣΕΦ σε ένα άκρως απαιτητικό ματς την Πέμπτη (24/02).

Μια αναμέτρηση σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Μπαρτζώκα, υψηλών απαιτήσεων: «Δεν είναι θέμα παγίδας», ξεκαθάρισε ερωτηθείς αν η κατάκτηση του Κυπέλλου ενδεχομένως να αποσυντονίσει ή και να «παγιδεύσει» τους παίκτες του:

«Η αλήθεια είναι πως πάντα όταν παίζεις για έναν από τους τρεις στόχους της χρονιάς προφανώς ξοδεύεις ενέργεια και πνευματική και σωματική. Ταυτόχρονα υπάρχει ένα άδειασμα αμέσως μετά ειδικά αν τα παιχνίδια είναι με τον Παναθηναϊκό, όμως, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς.

Άλλωστε και το Μιλάνο έπαιξε και κέρδισε το Κύπελλο στην Ιταλία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί και το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και ο επόμενος μήνας για εμάς».

Για το αν θεωρεί πως η Αρμάνι έχει βελτιωθεί σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Ιταλία, όταν η ομάδα του είχε πάρει το διπλό, ο προπονητής του Ολυμπιακού, είπε:

«Η Μιλάνο είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, εμπειρία, φοβερή σταθερότητα όλη τη χρονιά και εξαιρετικό προπονητή. Οπότε ούτως ή άλλος έχουμε δύσκολο έργο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε έτσι και αλλιώς.

Θέλει μεγάλη προσπάθεια, θέλει καλή απόδοση από εμάς και να παίξουμε ως ομάδα. Η Αρμάνι προστατεύει πολύ καλά το καλάθι της, παίζει με ενέργεια, πασάρει πολύ καλά, έχει εμπειρία. Γενικά είναι μια ομάδα που τιμωρεί ότι λάθος κάνεις, οπότε πρέπει να είμαστε πραγματικά καλοί.

Δεν νομίζω ότι βελτιώθηκε το 2022, πιστεύω πως όλη τη χρονιά είναι πολύ καλή απλά ένα διάστημα είχε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Σε μεγάλη βαθμό έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, ίσως και με πλεονέκτημα έδρας.

Καταλαβαίνουμε όλοι, λοιπόν, πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να πάμε καλά. Το καλό είναι πως θα έχουμε υποστήριξη από τον κόσμο μας και θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα
    Όπου "φτωχός" και η μοίρα του φίλε

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά τους ξένους υποτίθεται ότι περνουμε για να κάνουν τη διαφορά !!! Εμείς από τους 6 τους τρεις τους έχουμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από το να παίζουν !!! Ας μας το εξηγήσει κάποιος !!!

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗΗΗΗΗ

    Πλάκα κάνω , ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό.
    Η ομάδα φέτος τα σπάει. Συγχαρητήρια σε όλο το team

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι η καλύτερη ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια. Έχει επιστρέψει η νοοτροπία του νικητή. Φαίνεται να έχει και την τύχη που χρειάζεται. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Ένα τριάρι έστω από την Ελλάδα θέλουμε. Ο Χάμερ από την ΑΕΚ θα βοηθούσε πολύ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display