roumeliotis

Carwiz

Καθαρίζει... ΠΑΟ και σηκώνει Κύπελλο ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Ντέρμπι αιωνίων με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή (20/02, 17:00, ΕΡΤ3) στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλεοο της Κρήτης με τυς δυο "μονομάχους" να κοντράρονται για 10η φορά στην ιστορία τους σε τελικό με φόντο τη συγκεκριμένη κούπα.

Οι πράσινοι αρχικά επικράτησαν 85-68 του Προμηθέα στον πρώτο ημιτελικό του F4 και ο Θρύλος στον δεύτερο καθάρισε την ΑΕΚ με 76-70 και με σχετική άνεση αμφότεροι εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ο Ολυμπιακός δηλώνει "παρών" σε τελικό Κυπέλλου για 19η φορά, έχοντας 9 τρόπαια ενώ ο ΠΑΟ για 26η φορά με 20 κατακτήσεις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών καθώς άπαντες είναι παρόντες ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

53 σχόλια

  • RedV
    RedV Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Περσι εφταιγαν οι κακοι οι Αγγελοπουλοι που δεν επαιρναν παικτες στον κοουτς αλλα φετος το σηκωσαν οι αποκλειστικα δικες του επιλογες! Τι αλλο θα ακουσουμε, Θεε μου!
    ΡΕ, χαρειτε το κυπελλο κι αφηστε τις κοτσανες μερικοι!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    παμε πάλι... όταν παίζει ο σλούκας κάθετε στον παγκο ο ντορσει, και φωναζουν κάποιοι γιατί δε παίζει ο ντορσει, όταν τον βάζει κάθεται ο σλούκας και φωνάζετα γιατί δε παίζει ο σλούκας. Φυσικά ότι χωρίς τον γουόκαπ δε γινόταν να πάρουμε το ματς, οπότε δι γινόταν να παίξουν σλουκας ντορσει μαζί δε μπορείτε να το καταλάβετε. Το ματσάκι το πήρε καθαρά ο Μπαρτζώκας σήμερα, και φυσικά κάποιοι δε μπορούν να το χωνέψουν. Από την άλλη ο τριφτης ακόμα δε κατάλαβε πως έχασε από τον χασαν (πρώτη φορά γράφω καλό λόγο για το μπιφτέκι μας) που προσπάθησε σήμερα αλλά πρέπει να πάρει άμεσα πόδι (ακούτε αφοι). Αν χάναμε θα λέγατε οτι ξέχασε τον Φαλ, αλλά περιμένω κάποιον να έχει το θάρρος να πει ένα μπράβο στον κοουτς και συγγνώμη για τα σχόλια σήμερα ... είναι το λιγότερο που μπορώ να περιμένω για να πω ότι ίσως ξέρετε έχετε κάποια μυρωδιά από το άθλημα.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας είχε πανικοβληθεί,.... στην ανάπαυλα του σφυρίζει κάποιος... " κόουτς μπες redgoal και διάβασε σχόλια"... μη έχοντας κάτι άλλο να σκεφτεί , ακολούθησε την συμβουλή, βάζει ντόρσευ και παρκάρει για τα καλά σλούκα και φαλ. Τώρα πάει σφαίρα να δει σε ριπλέι το ματς για να καταλάβει που ακριβώς βοήθησαν οι συμβουλές των σχολίων εδώ στο site,μη τυχόν και βελτιωθεί προπονητικά..... έλεος.

  • kinis
    kinis Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν αλλάζει τίποτα από την κριτική..... Αλλά ας απολαύσουμε το τροπαιοοοοο μπραβο στην ομάδα.

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι πάλι ξέχασε Σλουκα έξω.... Εκ του αποτελέσματος μπορεί να βγαίνει μάγκας...αλλα τα κολλήματα του είναι μεγάλο θέμα. Το λάθος με Ντορσει σήμερα πρέπει να είναι το τελευταίο του.
    Τον εξέθεσε για μια ακόμη φορά.

    Κάντε το σταυρό σας φέτος που έχουμε Ντορσει και Γουοκαπ...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ok το ματς το είδα απο την αντεπίθεση που κάναμε και μετά, αλλά καποιοι εδω μέδα, που δε καταλαβαίνουν τι αποφάσεις παίρνει ο μαπρτζώκας, τώρα που ο κοους δικαιώθηκε, και μερικοί εδώ για άλλη μία φορά, δε κατάλαβαν τι έγραφαν, ας πουν ένα μπράβο στον μπαρτζώκα, για το άψογο κοουτσάρισμα. Όσο για το σενάριο να φύγει ο μπαρτζώκας, αυτό δε μπορεί να γίνει, γιατί μετά θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές, που οι αφοί δε μπορούν ούτε παίκτη από την Α2 να πάρουν, και αν είναι να παρουν καλύτερα να το κάνουν με κοουτς τον μπαρτζώκα παρά τον τομιτς πχ.
    Πήραμε το πρώτο μετά από χρόνια, μεγάλη πίκρα για τους σχολιαστές της ερτ και μεγάλη μέρα για εμάς.

  • Άρης χ
    Άρης χ Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γυρίσανε , επανήλθε η κανονικότητα. Ισως ετσι που εγινε, αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.Πολλά μπράβο σε όλους!

  • RedV
    RedV Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει, δεν γινόταν να χάσουμε από αυτόν τον βαζελο! Μπράβο σε όλους που σοβαρευτηκαν στο κρίσιμο δεκάλεπτο και τελικά το σήκωσαν. Ας το χαρούμε τώρα, κριτική από αύριο...

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκα κανε αλλαγή τον ντορσευ. Κατάλαβες τώρα τι έκανες??

  • kasavetis
    kasavetis Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι όμως γυρίζει.......

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...