roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με Βεζένκοφ αλλά χωρίς ΜακΚίσικ

underarmor
redwell

Παρά τον χιονιά και την δυσκολία στις μετακινήσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του βρέθηκαν την Τρίτη (25/01) στο ΣΕΦ για προπόνηση.

Ο έμπειρος τεχνικός προπόνησε τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη (27/01) για την 23η ημέρα της Ευρωλίγκας, χωρίς φυσικά τον παίκτη που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε επταήμερη καραντίνα.

Απών και ο Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος έκανε θεραπεία στο δεξί πόδι από το αιμάτωμα που έχει στον μηρό και δεν θα προλάβει όπως όλα δείχνουν το ματς με τους Σέρβους.

Αντίθετα, ο Σάσα Βεζένκοφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός αγώνα με τον Κολοσσό στην Ρόδο και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με τη συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (27/01) είναι δεδομένη.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Nickel
    Nickel Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν λείψουν Πρίντεζης και Μάρτιν, είναι μια ευκαιρία να παίξουν Έισι και Ζαν Σαρλ και να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ. Εντός έδρας, με όχι τρομακτικό αντίπαλο. Για να δούμε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα. Γράψατε σε ένα φίλο ότι καλό είναι να μην ξέρει κι ο αντιπαλος ποιος θα λείψει λόγω κορονοϊού. Απ τις προπονήσεις δε φαίνεται; Δλδ θέλω να πω η προπόνηση της ομάδας είναι κάτι άβατο, που δεν μπορεί να πάει κανένας; Ούτε ένας σκάουτερ του αντιπάλου;

    REDGOAL: Όχι φίλε, δεν μπαίνει κανένας

  • Panos 7
    Panos 7 Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ κρισιμο το ματς της Πεμπτης για να μην κανουμε τριτη σερι ηττα και μας παρει απο κατω. Σιγουρα καλο θα ηταν μια ενισχυση στο ροστερ για την συνεχεια αν και δυσκολο το βλεπω να γινεται.

  • TED 7
    TED 7 Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανο στην ηρεμια της δεν προκειται να την αφησουμε την ομαδα γιατι ειμαστε και Ολυμπιακοι, και μπασκετικοι. Αρα ασχολουμαστε μ' αυτην καθε μερα. Στην ησυχια της θα την αφησουν μοιραια οσοι βλεπουν μονο τα ματς με τις βαζελες, αιντε και κανενα f4 στο τσακιρ κεφι. Το αποτελεσμα εννοειται οτι ΕΙΝΑΙ θετικο ως τωρα ΑΛΛΑ υπαρχει μεγαλος κινδυνος να ερθει τουμπα ολη η χρονια. Αλλοι τα λεμε 2-3 μηνες τωρα, μετα τα πρωτα δειγματα, κι αλλοι τα λεμε απο το καλοκαιρι. Καλοπιστα και με επιχειρηματα. Εαν ηταν μια ομαδα γεματη οντως θα ισχυε αυτο που λες, ομως με ροστερ 8-9 παικτων καμμια ομαδα στη συγχρονη ιστορια καταφερε κατι. Κι επειδη εσεις που τα βλεπετε ολα καλως καμωμενα με βαση τα ως τωρα αποτελεσματα, εσεις θα ειστε αυτοι που θα βριζετε περισσοτερο, γιατι εμεις θα εχουμε ξεσπασει, καλο ειναι να δειτε λιγο την πραγματικοτητα, το μελλον, αλλα και το παρελθον. Θελει ενταση το πραμα. Θελει φωνη. Τη χρονια της Πολης ο Ντουντα μεχρι μπουκαλια εφαγε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΥΤΑ, αλλα αν μεινουμε ολοι απαθεις μεχρι να συμβει το μοιραιο, ζητω που καηκαμε μετα. Ενισχυση θελουμε. Χθες.

  • Πάνος
    Πάνος Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καχυποψία θα μείνει σε όσους είδαν πρόβλημα με τους δύο παίκτες. πρέπει να αφήσουμε την ομάδα φέτος στην ηρεμία της γιατί μετά από τόσα χρόνια φαίνεται κάτι καλό. Σίγουρα υπάρχουν λάθη αλλά το συνολικό αποτέλεσμα δείχνει θετικό.

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που δν λένε ποιος νοσεί δν το καταλαβαίνω....

    REDGOAL: Δεν χρειάζεται να ξέρει και ο αντίπαλος. Μην στοχεύσει πάνω στην ή στις απουσίες σου...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Βοήθησαν οι αλλαγές να το γυρίσουμε...»

Με πρωταγωνιστή τον έξοχο Ντάνιελ Ποντένσε που σκόραρε και έδωσε...