roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ορίστηκε σε... κουφή μέρα το ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ

underarmor
redwell

Ορίστηκε και το τρίτο και τελευταίο από τα ματς που δεν έπαιξε ο Θρυλος λόγω κορονοϊού και μάλιστα σε ημέρα έκπληξη καθώς δεν έχει γίνει ποτέ παιχνίδι στο παρελθόν για τη Regular Season.

Πιο συγκεκριμένα, το ματς των Πειραιωτών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 18η αγωνιστική στο ΣΕΦ, θα γίνει 20 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή. 

Κατά συνέπεια, ο κρισιμότατος αγώνας με τους Μοσχοβίτες που ίσως κρίνει πάρα πολλά για την τελική κατάταξη θα γίνει τον Μάρτιο, τρεις ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη Euroleague.

Και μάλιστα σε μία εβδομάδα που θα έχει τρεις αγώνες Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό, καθώς θα έχει προηγηθεί το παιχνίδι με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας στις 15 Μαρτίου.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εμείς που έχουμε εισιτήρια και δεν μπορούμε να πάμε, τι θα γίνει??

  • sharyano
    sharyano Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 09:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακός, πολύ κακός προγραμματισμός από την πλευρά της διοργάνωσης. Ήξεραν ότι η πιθανότητα ο ιός να δημιουργήσει προβλήματα και αναβολές αγώνων ήταν μεγάλη και δεν είχαν καμία πρόβλεψη για ένα εφικτό και εφαρμόσιμο πλάνο. Επιπλέον, ο αγώνας ορίστηκε Κυριακή κι ενώ το Σάββατο αναμενόταν οριστικοποίηση του αγώνα με το Περιστέρι για το πρωτάθλημα. Τώρα θα γίνει ένας αχταρμάς και, άντε να βγει άκρη μετά. Τώρα ο Ολυμπιακός εν προκειμένω, βάσει προγράμματος, έχει αγώνες στις 4,6,8,10,15,17,19,20,23,25,27 και μένουν και μέρες κάβα, αν χρειαστούν.
    Αυτά, παιδιά, δεν γίνονται. Οι ομάδες θα διαλυθούν, οι παίκτες θα πέφτουν σαν κοτόπουλα από κόπωση και τραυματισμούς και η βαθμολογία θα αλλοιωθεί εντελώς, αν και αυτό σε τελική ανάλυση λίγο μετράει. Και, δυστυχώς, δεν είναι θέμα βάθους ρόστερ πια. Και 15 παίκτες να είχε και 17 ακόμα, με 11 αγώνες σε 22 μέρες, πάλι δεν βγαίνει. Αλλά, έτσι όπως ήρθε το πράγμα, θα πρέπει πια να ξανασκεφτεί να προσθέσει ένα-δύο ακόμα (έστω έναν Έλληνα και ένα ξένο) και ας ρίξει στα βαθιά τους μικρούς στο πρωτάθλημα να βγει ο Μάρτης-γδάρτης και μετά ας πάει στο δίμηνο "φωτιά" παίζοντας όλα για όλα.
    Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και απίστευτα κακή πρόβλεψη από την πλευρά της διοργάνωσης.
    Το μόνο που ίσως μπορεί να γίνει, είναι να ζητηθεί μια διευκόλυνση, ώστε να μετατεθούν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να υπάρξει μια μικρή ανάσα στο πρόγραμμα, αν και, όπως είναι τα πράγματα, δε σώζεται.
    Red goal, αντιλαμβάνεσαι, φαντάζομαι, ότι κρεμόμαστε πλέον από το ρεπορτάζ σου πιο πολύ κι από το καλοκαίρι!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...