roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Νέα δεδομένα στην μεταγραφική ενίσχυση

underarmor
redwell

Παράταση δόθηκε στις μεταγραφές ή πιο σωστά στις προσθήκες για τις ομάδες της Euroleague με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν στη διοργάνωση, καθώς πάρθηκε απόφαση να επεκταθεί το χρονικό όριο.

Τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν "γονατίσει" όλες σχεδόν τις ομάδες, οδηγούν τα μέλη της EuroLeague στην απόφαση να επεκτείνει χρονικά τις προσθήκες στα ρόστερ μέχρι τις 23 Φλεβάρη και όχι μέχρι τις 9 που προέβλεπε αρχικά το καταστατικό...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7, μάλλον μιλάω στον τοίχο.
    Το να πάρει από το καλοκαίρι η ομάδα τον Ρογκαβοπουλο ώστε να πάρει σταδιακά την θέση του Παπανικολάου στην αρχική πεντάδα το βρίσκεις απίθανο φαντάζομαι.
    Και ναι, έχει περάσει τραυματισμούς και λογικά θα ξαναπεράσει. Απλό είναι το πράγμα, σε περίπτωση τραυματισμού του, θα πάρει την θέση του ο Ρογκαβοπουλος για να αποκτήσει και εμπειρίες και σιγά σιγά να εδραιωθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει του χρόνου αλλά μπορεί να γίνει από την μεθεπόμενη χρόνια. Ο Ρογκαβοπουλος έχει τον χρόνο με το μέρος του, ο Παπανικολάου όχι.
    Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΤΖΗΣ ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ...

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV μόνο και μόνο επειδή ειρωνευεσαι. Λες: "φίλε το σκεπτικό είναι να υπολογίζεται ως τρίτη επιλογή ο Παπανικολάου. Ουσιαστικά δηλαδή, αυτός θα είναι εκτός 12αδας" ενώ μετά λες: "όλοι βλέπουμε πως ο Παπανικολάου δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει πλέον στην ομάδα, σε αντίθεση με τον Ρογκαβοπουλο, ο οποίος εξελίσσεται και βελτιώνεται κάθε μέρα"

    Αν μιλάς για το τι θα κάνει η ομάδα σε 3 Χρόνια τότε πάσο. Αλλά επειδή μιλάς για το καλοκαίρι τότε πρέπει να μας πεις ποιοιείναι αυτοί οι "ολοι" που βλέπουν ότι ο Παπ δεν έχει στα 32 να δώσει 2 ακόμα καλές σεζόν.

    Και σου ξαναλέω σε ποιο σύμπαν πιστεύεις ότι τη σεζόν 2022-2023 θα έχει ο Ολυμπιακός τον Παπ Τρίτη επιλογή εκτός 12αδας. Άλλο σπορ μάλλον βλέπεις ή κάτι διαφορετικό καταλαβαίνεις

    ΥΓ: επειδή είναι κορμί που έχει περάσει τραυματισμού μην μου θίξεις "άμα ξαναχτυπήσει" Αν ξαναχτυπήσει πρέπει να έχουμε backup

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7, ποσες φορές πρέπει να γράψω για "προοπτικές" και "βάθος χρόνου" για να το καταλάβετε μερικοί φωστήρες εδώ μέσα;
    Το γράφω καθαρά σε προηγούμενο σχόλιο για όσους ξέρουν να διαβάζουν: "κανείς τους δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού(ίσως λίγο πιο κοντά είναι ο Αγραβάνης που έχει και εμπειρία από Ευρωλίγκα) αλλά με δουλειά και καλό χρόνο συμμετοχής (πχ 2 - 3 λεπτά στην Ευρωλίγκα και 12 - 15 λεπτά στην Α1) είναι ικανοί να εξελιχθούν σε σημαντικές μονάδες. Μαζί με Λουντζη φτιάχνουμε έναν αξιόλογο ελληνικό κορμό ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ".

    Μιλάω για μελλοντικό πλάνο.
    Πόσο πιο λιανα να το κάνω δηλαδή για να το εμπεδωσετε;

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω τα σχόλια σας ρε μάγκες και διαπιστώνω τα εξής:
    (1) Η ομάδα έχει ανάγκη για 2 παίκτες, 3άρι και 5άρι.
    (2) Ο Έισι είναι ανέτοιμος και θα αργήσει να πιάσει καλά στάνταρ απόδοσης
    (3) Υπάρχει γκρίνια για Μάρτιν, Λιβιό και ΜακΚισικ

    Σεβαστές οι απόψεις σας αλλά ο προπονητής και η διοίκηση σκέφτονται διαφορετικά. Όσον αφορα΄το (1) Πάμε καλά μέχρι τώρα και δε χρειάζεται να ρισκάρουμε να χαλάσει η χημεία της ομάδας. Για το (2) Ο Έισι, ήρθε για να μείνει, θα τον "φτιάξουμε" με την έννοια θα του δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσει ρυθμό, να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και μετά θα τον αφήσουμε να φύγει? Και για το (3) δεν θα αλλάξουμε όλους τους περσινούς ξένους, δεν κοστίζουν πολύ (Μάρτιν και Λιβιό είναι πολύ φτηνοί) και ο ΜακΚισικ πρ΄σοφατα ανανέωσε και καθάρισε το ματς με το βάζελο.
    Δεν σας γράφω πως σκε΄φτομαι εγώ αλλά τι πιστεύω ότι σκέφτεται η διοίκηση, Με βάση τα παραπάνω, δεν θα πάρουμε πάικτη άμεσα, μόνο αν προκύψει τραυματισμός.

    Κι ένα τελευταίο, τον παίκτη που θα ήθελα στην ομάδα μας είναι δύσκολο να τον πα΄ρουμε τώρα αλλά στο μέλλον θα έπρεπε να είναι η πρώτη μας επιλογή. Αναφέρομαι στον Μήτογλου, Έλληνας 2.10, 4-5άρι, καλό τρίποντο. Εϊναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Πρίντεζη και θα έχουμε μία καλή λύση για το 4 και το 5.

    Για το καλοκαίρι, κλειδί για μένα είναι η παραμονή του Ντόρσει, πρέπει να μείνει αυτός ο παίκτης. Από Ελλάδα, Ρογκαβόπουλος και Τσαλμπούρης πρέπει να αποκτηθούν, ίσως και ο Αγραβάνης στη θέση του Πρίντεζη. Εγώ θα τους έπαιρνα από τώρα γιατί τα ματς είναι πολλά (τον Μάρτιο θα παίζουμε 3 αγώνες την εβδομάδα....) οι διοικούντες όμως και ο ΜΠαρτζώκας δεν σκέφτονται έτσι.... αν σκεφτόντουσαν έτσι θα είχαν κάνει ήδη κίνηση με κάποιο παίκτη όπως ο Λεσόρτ ή ο Ο Μπράϊαντ.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπα να απέχω από το θρεντ αλλά δεν μπορώ.

    Ρε συ RedV σε πιο σύμπαν περιμένεις ότι η ομάδα θα πει στον Παπ σε θέλουμε για 3ο τριαρι πίσω από το Ρογκα; Το Ρογκα που φέρεις το παιδί, από τον κανένα που έχουμε τώρα τον θέλω κι εγώ για 2ο, αλλά που δεν έχει αποδείξει ούτε οτι μπορεί να κρατά την πετσέτα του Παπ...

    Ο Παπ έχει 8 στα 20 καλά (τα μισά πολύ καλα) παιχνίδια, 8 στα 20 κακά παιχνίδια (τα μισά πολύ κακα) και 4 μέτρια. Είναι παίκτης Ευρωλιγκας, είναι χρησιμοτατος, επιδραστικοτατος στην καλή του μερα. Θέλει διαχείριση και ένα δεύτερο στη θέση να κουβαλάει την ομάδα σε κακές βραδιές. Ήμαρτον με την εμπάθεια.

    Εγώ λοιπόν το καλοκαίρι βλέπω (όχι θελω) το εξης:
    - Αν (μεγάλο αν) ρολαρει ο Εισι η ομάδα θα τον κρατήσει μαζί με Βεζενκοφ στο 4, και θα αντικαταστήσει Ζαν Σαρλ με ουσιαστικό 4-5αρι τύπου Ο Μπράιαν, Λεντει, Γουιλ Τόμας, Λούκα Μιτροβιτς, Όσκαρ Ντα Σίλβα, κτλ κτλ κτλ. Δεκάδες επιλογές κατεμε καλύτερες του Ζαν Σαρλ στο ρόλο του μπαλαντέρ

    @ DeCoupePe σε αυτή τη θέση θα ήθελες Λαντειλ η Τομπει αλλά δεν το βλέπω να τα σκαμε εκεί (δεν θα με χαλούσαν εννοείται)

    - Δεν μπορώ να προβλέψω την κατάσταση του Χασαν τον Ιούνιο. Εγώ προσωπικά θα τον άλλαζα 100% με δυναμικό pnr/rim protector. Μην ξαναλέμε ονόματα. Αλλά προβλέπω ότι αν παίξει στοιχειωδως καλά θα τον ανανεώσουν.

    - θα προσπαθήσει να πάρει Έλληνα τριάρι. Ρογκαβοπουλο; Καλαιτζακη; (αν και ο τελευταίος χαρακτήρισε εαυτόν σουτερ αλλά τεσπα, διμετρος είναι θα τον κάναμε τριαρι). Η προοπτική για σόλο μπακαπ του Παπ θα είναι θελκτικές για Έλληνα Γιουροκαπ που ψάχνει στεπ απ

    - Οι υπόλοιπες κινήσεις θα εξαρτηθούν από Ντορσει. Αν ανανανεωσει (και βάσει αυτού πάει το σεναριο) με Γουοκαπ, Σλουκα, Ντορσει, Λαρρυ, πιστεύω θα αλλάξει τον Μακισικ με διαφορετικού τύπου παίκτη. Πιο ολοκληρωμένο 2-3αρι με καλύτερο σουτ. Τύπου Χιλιαρντ (σε χαμηλότερο μπάτζετ. Πάλι βρίσκεις δεκάδες αμερικανάκια στη θεση).

    - θα προσπαθήσει δεδομένου ότι έχει Λουντζη (ή σκαντζα με κάποια βελτιωμένη έκδοση Έλληνα γκαρντ) να χτυπήσει και ένα ψηλό Έλληνα (τύπου Τσαλμπουρη ισως), και για θέση 15 ένα πιτσιρίκι δικό μας.

    Άρα πάμε σε ροστερ (οι προσθήκες είναι τύποι παικτων, όχι οι ιδιοι):
    1: Γουοκαπ Σλουκας Λουντζης
    2: Ντορσει, Λαρρυ, Χιλιαρντ, Μοουσα
    3: Παπ, Καλαιτζακης
    4: Βεζενκοφ, Εισι, ΟΜπραιαντ
    5: Φαλ, Πελ (χεχε), Τσαλμπουρης

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nickel, φίλε το σκεπτικό είναι να υπολογίζεται ως τρίτη επιλογή ο Παπανικολάου. Ουσιαστικά δηλαδή, αυτός θα είναι εκτός 12αδας και θα μοιράζονται την θέση ο Ρογκαβοπουλος με το ξένο τριάρι(Τζαβοντε Γκριν, Νταρουν Χιλιαρντ ή κάποιος άλλος).
    Νομίζω ότι όλοι βλέπουμε πως ο Παπανικολάου δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει πλέον στην ομάδα, σε αντίθεση με τον Ρογκαβοπουλο, ο οποίος εξελίσσεται και βελτιώνεται κάθε μέρα. Ας είναι λοιπόν ο Παπ αυτός που θα τους ξεκουράζει, αγωνιζόμενος σε Α1 και Κύπελλο, ή να καλύπτει πιθανή απουσία έναν εκ των δύο λόγω τραυματισμού.
    Ο Μακισικ, από την στιγμή που δεν θα υπάρχει έλλειψη στο 3 θα μπορεί να υπολογίζεται καθαρά ως 2αρι και να μην ταλαιπωρείται στο 3(που δεν την έχει την θέση).
    Επίσης, έχω γράψει ξανά ότι καλό είναι να κοιτάξουμε κι άλλες περιπτώσεις ομογενών όπως ο Τζορτζ Πάπας, που έχουν προοπτικές για να βοηθήσουν.
    Οι περιπτώσεις Μητρου-Λονγκ και Κώστα Άντε θα ήταν εξαιρετικές προσθήκες αλλά το θέμα είναι ότι έχουν τις ιδιαιτερότητες τους.
    Ο μεν Μητρου-Λονγκ πρέπει επιτέλους να πάρει το ρημαδι το διαβατήριο για να μην υπολογίζεται ως ξένος, ο δε Κώστας καλό θα ήταν να ρίξει λίγο το τουπε του. Διάβασα σε ένα άρθρο ότι ο Γιάννης τον είχε πιάσει κάποτε από τον γιακά φωνάζοντας του "ποιος νομίζεις ότι είσαι;" σε μια προσπάθεια να τον συνεφέρει γιατί την είχε δει super star.
    Αν ξεπεραστούν αυτά τα θέματα, τότε εννοείται πως επιβάλλεται να απασχολήσουν και οι δύο.

    Υ.Γ. Θα συμφωνήσω με τον φίλο Xero-las, ο Acy δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ 5αρι. Καλύτερα λοιπόν να μην περιμένουμε να τον δούμε να παίζει ως τέτοιο.

    Υ.Γ.2. Για όσους χαλιουνται με τον Αγραβάνη, ευχαρίστως να ακούσω οποιαδήποτε πρόταση που αφορά την απόκτηση Έλληνα 4ριου, καλύτερο του Αγραβάνη και με αρκετές πιθανότητες να έρθει. Να θυμίσω ότι οι Μητογλου, Χουγκαζ, Μαντζουκας έχουν συμβόλαια με άλλες ομάδες κι ο Χρηστίδης δεν μας βγήκε.

  • Nickel
    Nickel Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Red V, πολύ ωραίο το ρόστερ που γράφεις, με καλούς Έλληνες. Δεν ξέρω όμως αν ο Ρογκαβόπουλος θα ερχόταν για να είναι εκτός 12άδας και να μπαίνει μόνο αν λείπει ή ξεκουράζεται ένας εκ των Παπ, Γκριν ή Μακίσικ. Μακάρι πάντως να γίνει κάπως έτσι του χρόνου.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία, αρχίσαμε τα μελλοντολογικα!

    Κατ' αρχάς να πω ότι οι ευσεβείς πόθοι μου, είναι αρκετά συγκρατημένοι, δηλαδή φαινομενικά η συνολική αύξηση μπάτζετ θα είναι γύρω στο 1.000.000 παραπάνω, ούτε 5.000.000 ούτε 10.000.000...επισης να πω ότι αυτά που "φαντάζομαι" είναι για σίγουρη 8αδα Ευρώπη, με πολλές πιθανότητες για τοπ4 και final 4, και σχεδόν σίγουρο το double, όχι για θέσεις 8-12 Ευρώπη και ότι γίνει Ελλάδα. Οπότε θέλω και αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις.

    Εγώ πιστεύω ότι το 2ο σέντερ πρέπει να είναι από το πάνω ράφι, αν γίνεται ακόμη καλύτερος από τον Fall συμβόλαιο κοντά στα 800.000€.

    Μία καλή γραμμή ψηλών για του χρόνου θα ήταν με Fall/Tobey ή Landale (και οι 2 σουτάρουν 3π)/Vezenkof/αναγεννημένο Acy ή καλύτερο παίχτη/Livio/Τσαλμπουρη.

    2 small forward (Παπανικολάου/Ρογκαβοπουλος) και 7 περιφερειακούς (Σλούκα/Dorsey/Walkup/Λαρεντζάκη/Mitrou Long/Λούντζη, με κάποιο 2-3 εκεί μέσα, ίσως ακόμη McKissic) θα ήταν ιδανικά. Αν χρειαστεί, ίσως ακόμη και ένα καθαρό 3 όπως ο Eddie ο οποίος κοστίζει ελάχιστα, και σου ανεβάζει τη γραμμή απίστευτα. Θα παιχτεί αυτή η θέση με McKissic θα έλεγα, ώστε να κρατηθείς στους 6 ξένους.

    Όλα αυτά με 6 μόνο ξένους είναι φανταστικό επίτευγμα, και με πραγματικά 15 παίχτες που μπορούν να προσφέρουν οποιαδήποτε στιγμή ΚΑΙ Euroleague αν χρειαστεί και να καλυφθεί εκ των έσω κάθε πιθανός τραυματισμός ή πανδημία/αρρώστια.

    Mitrou-Long/Ante/Mitrou-Long (αν πάρει διαβατήριο) και οποιοσδήποτε καλός Έλληνας είναι ελεύθερος, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να δοθεί προτεραιότητα. Αν φύγει και ο Παπαγιάννης του χρόνου, πρέπει να τους στερήσουμε κάθε πιθανή ενίσχυση με Έλληνες.

    Λούντζης/Τσαλμπουρης/Ρογκαβοπουλος για θέσεις 13-14-15 είναι μία χαρά, έχουν upside (ήδη ο Λούντζης πιστεύω έχει βελτιωθεί από πέρυσι, και δεν το περίμενα), έχουν σχετικά καλό σουτ 3π (Λούντζης βελτιώθηκε και οι άλλοι είναι καλοί), καλό ύψος και οι 3, και σχετικά καλές ηλικίες. Όποιος βγει από 12αδα θα μπαίνει στη θέση του ένας από τους 3.

    Επίσης επειδή το έχω διατυπώσει πολλές φορές σε ανύποπτες στιγμές, ότι φέτος είμαστε απίστευτα τυχεροί με τους τραυματισμούς, όντως βγήκε έρευνα που λέει ότι έχουμε στην Euroleague τις λιγότερες ελλείψεις από όλες τις ομάδες μέχρι στιγμής! Τι να πω, μακάρι να άλλαξε η τύχη, αλλά δεν μπορείς να βασίζεται πάντα σε αυτή.

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσείς που λέτε για "νερουλαδες" κι άλλες τέτοιες μπαρουφες, να σας θυμίσω ότι τα ίδια λέγατε πέρσι και για τον Λαρεντζάκη μέχρι που ο παίκτης έκλεισε στόματα. Για να μη μιλήσω για παλιότερα που κάποιοι κοροϊδεύατε όταν ήρθε ο Βεζενκοφ. Αν προσέξετε καλά, μιλάω για προσφορά σε βάθος χρόνου από τους συγκεκριμένους παίκτες. Εννοείται πως ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που χρειάζεται αλλά κι ο Σλούκας να σας θυμίσω ότι κάποτε ήταν τρίτη επιλογή στην ομάδα. Όλοι όσοι ανέφερα, ίσως με εξαίρεση τον Αγραβάνη, έχουν προοπτικές για να δουλέψουν και να εξελιχθούν σε αξιόλογες μονάδες. Εσείς μπορεί να ονειρεύεστε Τριστάν Τόμπσον και Χαρντεν αλλά δυστυχώς δεν έχουμε το μπάτζετ για τέτοιες μεταγραφες. Να σας θυμίσω επίσης ότι τις τελευταίες Ευρωλίγκας τις πήραμε με αγνώστους παίκτες που δούλεψαν κι έκαναν καριέρα στην πορεία.

    @gp77, φίλε εγώ στην θέση του Μάρτιν έχω πει ξανά πως θα έπαιρνα Ταρζεφσκι. Νομίζω είναι ταμάμ για να έρχεται από τον πάγκο και να ξεκουράζει τον Φαλ. Επίσης στο 3 θα κυνηγούσα την περίπτωση του Τζαβοντε Γκριν που ακούστηκε το καλοκαίρι. Παίκτης με πολύ καλό τρίποντο που μπορεί να παίξει άνετα στο 2 και στο 3. Όσον αφορά τον Μακισικ, έχει συμβόλαιο και για του χρόνου οπότε θα τον κρατούσα για δευτεροτριτη επιλογή στο 2.
    Γενικά, το σχήμα που έχω στο μυαλό μου είναι το εξής:

    1. Σλούκας, Γουοκαπ, Λούντζης ή Μουρατος (ως έξτρα λύση σε 1 και 2)
    2. Ντόρσεϊ, Μακισικ, Λαρεντζάκης
    3. Τζαβοντε Γκριν, Ρογκαβοπουλος, Παπανικολάου
    4. Βεζενκοφ, Λιβιο ή Εισι(αν δείξει ότι αξίζει να μείνει), Αγραβάνης
    5. Φαλ, Ταρζεφσκι, Τσαλμπουρης

    Μιλάμε για ένα σχήμα με βάθος πάγκου, αξιόλογες επιλογές και με λογικό μπάτζετ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...