roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν ήταν θέμα τακτικής αλλά ενέργειας»

underarmor
redwell

Ο Χασάν Μάρτιν εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην 6η του φετινή ήττα στην Ευρωλίγκα και το πώς αυτή ήρθε στην Πόλη με 94-80 από τη Φενέρ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ:

«Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, μπόρεσαν εκείνοι να το κάνουν και ουσιαστικά χάσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό που έδωσε στο παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε.

Θα μπορούσαμε να είμαστε δυνατοί, πιο επιθετικοί. Τους αφήσαμε να πάρουν το πάνω χέρι. Είχαν κίνητρο να μας κερδίσουν και ο κόσμος τους το ενίσχυσε αυτό. Δεν ήταν θέμα τακτικής, ήταν θέμα ενέργειας»

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιες σκέψεις πιο ψύχραιμες σήμερα.
    Όπως είπα και χθες ιδανικά δεν θα ήθελα να σχολιάσω κανέναν επειδή επρόκειτο για παιχνίδι ειδικών συνθηκών κατά τη γνώμη μου. Όπως και τα επόμενα 3-4 για κάθε ομάδα που χτυπήθηκε από κοβιντ.
    Πιο πολύ με πείραξε η απάθεια των παιχτών και η πνευματική τους ανετοιμοτητα. Οι δυο μας ψηλοί ήταν εκτός τόπου και χρόνου, Λαρετζακης, Ντόρσεϊ το ίδιο. Γουοκαπ έκανε λάθη που δεν έχει κάνει ολόκληρη την χρονιά έως τώρα.
    Επίσης, Ζαν Σαρλ και Εισι dnp σε ένα ακόμα παιχνίδι. Αλήθεια ειδικά με τον πρώτο συμβαίνει κάτι ή πλέον υπολογίζεται μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα; Εισι κάνει σχεδόν δύο μήνες προπονήσεις και δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε ενα πενταλεπτο; Δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να θυσιάζουμε δύο θέσεις παιχτών και ειδικά ξένων στην δωδεκάδα. Ειδικά αν ο τραυματισμός του Μακισικ τον κρατήσει έξω για κάποιο διάστημα θα παίζουμε με 9 παίχτες; Ας αποκτηθεί τουλάχιστον ακόμα ένας παίχτης και ας πάμε με 7 ξένους ή να αντικατασταθεί κάποιος. Δεν γίνεται να πας στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς με 9 παίχτες.
    Μπαρτζώκας φάνηκε πνευματικά ανέτοιμος και αυτός. Θεωρώ βέβαια υπερβολική την αποβολή του όταν στο ίδιο παιχνίδι ο αντίπαλος προπονητής και παίχτες διαμαρτύρονται σχεδόν σε κάθε φάση ή όταν άλλοι προπονητές ξελαρυγκιαζονται βρίζοντας τους διαιτητές.
    Κακό αποτέλεσμα η νίκη της Μιλάνο μέσα στην Ισπανία. Μου φαίνεται φέτος θα έχουμε ισπανικό τελικό σαν το κύκνειο άσμα του Μπερτομεου.
    Δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνιες και αφορισμούς. Με μια νίκη 'εκτος προγράμματος' ( π.χ με Ρεάλ εκτός έδρας) σβήνουμε το χθεσινό στραπατσο.

  • Κωστας Λ
    Κωστας Λ Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει μια ζωη κυριοι ειμαστε, δεν μιλαμε ποτε καλα ισως κανουμε αλλα υπαρχει και ενα οριο,σημερα μας σπασανε τα νευρα για 5 λεπτα και ηταν αρκετα

  • George 7
    George 7 Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Άδειασε μας τν γωνια καλυτερα..σαν παλαιμαχος παίζεις..

  • Panos 7
    Panos 7 Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι γινεται ρε παιδια με jean charles? Ξερει κανεις κατι?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...