roumeliotis

Carwiz

Ναυάγιο... στην Πόλη ήττα 94-80 από Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Κακός ο Ολυμπιακός στην Πόλη, φανερά επηρεασμένος από την αποχή δυο εβδομάδων από τη δράση λόγω κορονοϊού, πλήρωσε τα πολλά και αβίαστα λάθη του στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 94-80 από την ελλιπέστατη Φενέρ σε ματς για την 20η ημέρα της Euroleague. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ τραυματίστηκε στο 13’ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς, έχοντας συνολικά 4' λεπτά στο παρκέ και αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Οι ερυθρόλευκοι με καλή άμυνα έλεγξαν το ματς στην πρώτη περίοδο την οποία έκλεισαν στο +6 και συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 36-39, έχοντας χάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος με δυο τεχνικές ποινές αποβλήθηκε δυο λεπτά πριν τα μισά του αγώνα.

Ακολούθησε στο δεύτερο μέρος ένα πραγματικό... ναυάγιο με τον Χρήστο Παππά σε ρόλο προπονητή και τους Πειραιώτες να δέχονται 30 πόντους στην 3η περίοδο και να μένουν πίσω με -7. Τραγική άμυνα και πολλά λάθη και στο 4ο δεκάλεπτο με τη διαφορά να φτάνει και στο -20 για να κάτσει τελικά στο 94-80. Ξεκάθαρα ο Θρύλος επηρεάστηκε από την αποχή 16 ημερών από τους αγώνες και την περιπέτεια όλων των παικτών με τον κορονοϊό και φάνηκε στο παρκέ.

Επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραγία των τελευταίων εβδομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν μουδιασμένα και χωρίς ρυθμό (10-7 στο 6’). Ωστόσο, η είσοδος των Κώστα Σλούκα και Γιώργου Πρίντεζη έδωσε επιθετική ώθηση στην ομάδα μας, η οποία με ένα επί μέρους σκορ 10-1 έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +6 (11-17).

Τα κάκιστα περιφερειακά ποσοστά (είχαν 1/9 μέχρι το 11’), σε συνδυασμό με τις αργές επιστροφές και τα αμυντικά κενά, έδωσαν στους Τούρκους το δικαίωμα να περάσουν στην αντεπίθεση και να προσπεράσουν με 20-19. Ο Γιώργος Πρίντεζης, όμως, δήλωσε και πάλι «παρών»! Ο αρχηγός άνοιξε πυρ από τα 6.75μ. και ο Ολυμπιακός πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ (24-28, στο 24’).

Οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» την ομάδα μας με το ίδιο νόμισμα και ανέκτησαν την πρωτοπορία στο 18’ (36-32), με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, να έχει αποβληθεί λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα με δύο τεχνικές ποινές.

Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανακάμψουν... Πίεσαν στην άμυνα και με επιθετικό οδηγό τον Κώστα Παπανικολάου (ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια ήταν εξαιρετικός και στην άμυνα), έκλεισαν το πρώτο εικοσάλεπτο στο +3 (36-39).

Στην επανάληψη και μέχρι το 26’ το ματς έμοιαζε με διαγωνισμό τριπόντων, με τους Τούρκους να βγαίνουν νικητές στο νήμα (53-52). Στην συνέχεια, όμως, εκμεταλλεύτηκαν αλλεπάλληλα αβίαστα λάθη των «ερυθρολεύκων» και πήραν μια διαφορά 7π. (66-59) στο 30’.

Στο 4ο δεκάλεπτο δε, κυριάρχησαν απόλυτα... Οι «ερυθρόλευκοι» κατέρρευσαν επιθετικά και αμυντικά, δίνοντας την ευκαιρία στους Τούρκους να εκτοξεύσουν τον δείκτη της διαφοράς στο +19 (84-65). Οι συνεργασίες των Σλούκα και Μάρτιν έδωσαν κάποιες λύσεις στους «ερυθρολεύκους», όμως, η κατάσταση ήταν ήδη μη αναστρέψιμη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-17, 36-39, 66-59, 94-80

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Τζόρτζεβιτς): Μπιρσέν 5 (1), Χαζέρ 5 (1), Άκπιναρ 1, Μαχμούτογλου 17 (4/5 τρίποντα, 5/5 βολές), Χένρι 11 (4/4 δίποντα, 3/3 βολές, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Πιέρ 14 (4/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γκούντουριτς 11 (2), Φλόιντ 2, Μπούκερ 12 (3/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Πολονάρα 15 (3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Ντουβερίογλου 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1), Ντόρσεϊ 14 (0/3 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 7 λάθη), Λαρεντζάκης, Φαλ 6 (3/3 δίποντα), Σλούκας 14 (1/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/7 βολές, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα), Μάρτιν 10 (4/4 δίποντα, 2/2 βολές), Βεζένκοφ 5 (1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Πρίντεζης 12 (2/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/2 βολές), Παπανικολάου 12 (2/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), ΜακΚίσικ 2

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 19/33 δίποντα, 15/29 τρίποντα, 11/13 βολές, 28 ριμπάουντ (24 αμυντικά - 4 επιθετικά), 27 ασίστ, 9 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 12 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 15/26 δίποντα, 12/27 τρίποντα, 14/15 βολές, 26 ριμπάουντ (24 αμυντικά - 2 επιθετικά), 20 ασίστ, 7 κλεψίματα, 5 μπλοκ, 15 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 21η αγωνιστική, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός δεν θα παίξουν καθώς η Άλμπα και η Ζενίτ έχουν σημαντική διασπορά κορονοϊού με αποτέλεσμα οι αγώνες να αναβληθούν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

80 σχόλια

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα, γελανε και τα πληκτρα απο το πληκτρολογιο. Μετα την ξεφτιλα με το καθε ποστ τι ελεγα και επαληθευση μετα εξαφανιστηκες απο ντροπη. Τωρα γράφεις με αλλο ονομα, δε μπορεσες ουτε να κρυφτεις, τοσο λιγος εισαι σε ολα. Οτι κανεις αποτυχημενα. Τρολ μια αποτυχια. Να το παιξεις αλλος με αλλο ονομα κ εκει αποτυχια.χαχα,γραφε με το ονομα αποτυχημενος,ενταξει αποτυχημενε;

  • ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ 7
    ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ 7 Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 08:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εεεεπ μπάρμπα Πητ καλημερούδια και καλή χρονιά.Τι μου κάνεις πως είσαι; Είδα ότι δε με ξέχασες παρ'οτι σουρωμενος από τα ξινοκρασια όπως πάντα.Τι έγινε παινευεις ακόμα τον εαυτό σου;ΧΑ χα τι κουκλοθέατρο είσαι εσύ από που ξεφυτρωσες;Δε φτάνει που είσαι ασεβής ακόμα δεν κατάλαβες ότι είσαι η γραφικουρα του σάιτ; Εκείνος που αλλάζει 850 ονόματα υπάρχει; Εσείς οι 2 και ο παντελώς μέγιστος γελωτοποιός arrow είστε μόνο για κλάματα γι'αυτό και όλοι σας την πέφτουν.Δεν είναι τυχαίο που όλοι πλέον σας επιτίθενται.Στειλε μου τα νούμερα του Τζόκερ μιας και πάντοτε επιβεβαιωνεσαι να βγάλουμε κάνα έξοδο και από μένα όσα είπαμε μέλι γάλα!!!! Φιλάκια!

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΙΤ....Α ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΟΚΚΑΛΩΣΑ.ΞΕΡΩ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ.ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΠΙΤ....Α ΜΕ ΓΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΛΥΠΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝ.ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ.ΕΞΑΙΤΙΑΣ 5-6 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 300 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;ΕΓΩ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΠΑΒΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    αβαπτιστος επειδη με ανεφερες ακουσε τα.πρωτον,πριν λιγο καιρο ειχαμε ενα διαλογο οπου απαντησες σοβαρα και τωρα εις βαρος μου χωρις να μιλαμε,κατι δεν παει καλα μαζι σου η απλα εισαι κοτα λυρατη.δευτερον,υπαρχει ατομο(π δε γραφει ποια)π μ ζητησε συγγνωμη για οσα ελεγε εις βαρος μου,τουλαχιστον αυτος φορουσε παντελονια,εσυ φορας να ζητησεις για τις ανοησιες π λες?τριτον,οπως εχεις γραψει γιατι διαβαζω τους παντες εδω,στα τρολακια οπως ειπα οτι μετα θα τους εξαφανισω και εγω θα παραμεινω,ετσι κ εγινε,σε χαλαει μηπως,?τεταρτον,σε ενα τρολακι τον ρεαλιστη που ελεγε οτι δεν εχω πεσει μεσα σε τιποτα του εκανα διαφορα copy paste πριν μετα τι ελεγα επαληθευομενος και πηρε κ αυτος τον που...να ναι τωρα,κ αυτο σε χαλαει ε,γιατι αποδομει τις ανοησιες σου,προσεξε μη κ εσυ παρεις που...να σαι μετα?πεμπτον,πανω απο τους μισους στο σαητ θαβουν τον μαρτινς και κριτικαρουν την διοικηση και το ιδιο στο μπασκετ,το οτι γινεσαι δολοφονος χαρακτηρα επιλεκτικα ειναι υποπτο αλλα παλι επιβεβαιωνομαι τοσα χρονια οτι κατι καλο θα λεω κ ξεχωριζω απο τη μαζα,εκτον,μηπως τελικα εχει δικο ο sakis και δε μας λες το ονομα σου ε?

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ ΘΑΒΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ REDGOAL
    ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ(;)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ....

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΡΙΝΑΚΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΕΞΩ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ Π.Χ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΝ;ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ,ΕΞΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΠΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΠΆΝΙΑ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ

    ΣΤΟ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΡΑΦΩ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΕΛΕΙΑ;
    ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
    ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ


    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ



    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΕΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ

  • ΚΌΜΠΛΕΞ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ
    ΚΌΜΠΛΕΞ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑ χα ΑΒΑΠΤΙΣΤΕ τους πήρες και εσύ χαμπάρι ποιοί είναι οι... δήθεν έξυπνοι στο σάιτ; Μεγάλοι κωμικοί όλοι αυτοί που έγραψες οι περισσότεροι γελάνε μαζί τους, εμφανίζονται που και που και κάτι ακόμη περίεργοι πονεμένοι κυρίως στο ποδόσφαιρο διότι εκεί είναι το μεγάλο κόμπλεξ διασκεδάζουμε πραγματικά η πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο του Πάπα, γράφουν ολόκληρα σεντόνια και συνήθως τα ίδια λένε συνέχεια άτομα περιστασιακά εκτός τόπου και χρόνου αστους να ξεφτιλιζονται καθημερινά.

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΑ 10 ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!!ΕΣΥ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ 800 ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΣΑRLOW ΚΑΙ Ο ΠΙΤ.....Α ΜΕ ΓΥΡΟ......ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ.......ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.......Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ....ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΥΤΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΕ.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...