roumeliotis

Carwiz

Θρύλος χωρίς...έλεος 89-54 τη Βιλερμπάν

casino loutrakiou
redwell

Οδοστρωτήρας... Θρύλος με άμυνα για σεμινάριο έκανε μια "μπουκιά" και τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ με για την 16η ημέρα της Euroleague και πλέον ανέβασε το ρεκόρ του στο 11-5 βλέποντας πλέον... κατάματα ακόμα και το πλεονέκτημα έδρας αν συνεχίσει έτσι.

Σούπερ εμφάνιση από τους ερυθρόλευκους με τον MVP του αγώνα Τάιλερ Ντόρσεϊ να σημειώνει 19 πόντους και να τον ακολουθούν Βεζένκοφ με 15 και Παπανικολάου 13. Για τους Γάλλους ο Οσετκόφσκι με 13 και οι Φαλ και Νάιτ από 11 ξεχώρισαν.

Με αμυντική "τανάλια" να μην επιτρέπει σε Οκόμπο και Τζόουνς να βρουν το δρόμο για το καλάθι του Θρύλου κρατώντας τους άποντους για περίπου 25' η "αρμάδα" του Γιώργου Μπαρτζώκα "κατάπιε" τη Βιλερμπάν από το ξεκίνημα.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με 4-0 στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως, μόλις ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και αναγκάστηκαν να βλέπουν την πλάτη του εξ’ αποστάσεως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα! Με όπλο τους την άμυνα και επιθετικό μοχλό τον Σάσα Βεζένκοφ, οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν άμεσα τα πάνω κάτω και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (20-10). Στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ (21-13) επένδυσαν στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη της διαφοράς στους 18π. (39-21).

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει ρεσιτάλ και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να αυξήσει τις αποστάσεις στους 31π. (65-34 στο 30’). Παρότι το ματς έμοιαζε να έχει κριθεί, οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν να... χαλαρώσουν. Συνέχισαν να σκοράρουν κατά βούληση ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη της διαφοράς (36π., 79-43 στο 35’).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-10, 39-21, 65-38, 89-54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 3 (1/5 σουτ, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ντόρσεϊ 19 (2/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Λούντζης, Λαρεντζάκης 8 (2), Φαλ 8 (4/4 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Σλούκας 6 (1/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Μάρτιν 2 (4 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 15 (6/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 13 (3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1/1 βολή, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ 6 (2/3 δίποντα, 2/2 βολές)

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Οκόμπο 8 (2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/3 βολές), Τζόουνς (0/4 δίποντα, 0/2 βολές), Ντιότ 3 (1), Νάιτ 11 (1), Γκιστ 2, Φαλ 11 (5/7 δίποντα, 6 ριμπάουντ), Οσετκόβσκι 13 (5/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Χάουαρντ 2, Στράζελ, Αντετοκούνμπο 4 (2/4 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 μπλοκ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 23/35 δίποντα, 10/25 τρίποντα, 13/17 βολές, 41 ριμπάουντ (30 αμυντικά - 11 επιθετικά), 16 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 11 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Βιλερμπάν: 19/43 δίποντα, 4/14 τρίποντα, 4/9 βολές, 24 ριμπάουντ (17 αμυντικά - 7 επιθετικά), 14 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 13 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 17η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (23/12 στις 21:00), ενώ η Βιλερμπάν θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε (23/12 στις 22:00).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7arrow Μίλησε και ο ΟΡΙΣΜΟΣ του γραφικού Ολυμπιακάρα χαχαχα που προσπαθεί καθημερινά να το παίξει πιο Ολυμπιακός από όλους χαχαχα!!! Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν μου καίγεται καρφάκι αν πιστεύεις οτι είμαι Ολυμπιακός ή όχι. Και εγώ προσωπικά πιστεύω οτι είσαι ένα θλιβερό και πονεμένο ανθρωπάκι με ατελείωτο κόμπλεξ που ζητάει απεγνωσμένα την προσοχή των άλλων για να καλύψει την ανεπάρκεια του αλλά δεν το κάνω και θέμα. Ίσα ίσα σε ενθαρρύνω να γράφεις πιο συχνά γιατί με διασκεδάζουν αφάνταστα οι φιλοσοφικές σου ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!! Κάθισες πάλι και έγραψες ολόκληρη έκθεση ιδεών νομίζοντας οτι θα μου την πεις. Πω, πω δεν θα κοιμηθώ ολόκληρο το Σαββατοκύριακο από την στεναχώρια μου χαχαχα!!! Και έπεσα και εγώ δυστυχώς στην παγίδα να σου γράψω δύο παραγράφους που είναι εξαιρετικά πολλές για ένα ασόβαρο άτομο σαν εσένα. Αλλά δεν πειράζει, χαλάλι σου γιατί είσαι το καμάρι του σάιτ.

    Και κάτι ακόμα. Την επόμενη Πέμπτη ανυπομονώ να βγεις και να μου "την πεις" σαν καλό παιδάκι του δημοτικού που είσαι και να αποθεώνεις τον Μπαρτζώκα!!! Αυτό θα σημαίνει οτι θα έχουμε κερδίσει τον Πουθεναικό και θα είναι το καλύτερο νέο!!!Θέλω να βάλεις τα δυνατά σου και να είσαι σε μεγάλη φόρμα!!! Θέλω να με ταπεινώσεις και να με κάνεις να ντρέπομαι που έπιασα στο στόμα μου αυτόν τον υπερ-διαγαλαξιακό κόουτς!!! Μακάρι ο Μπαρτζώκας να κάνει απίστευτο κοουτσάρισμα την άλλη εβδομάδα και να με βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Μόνο αυτό με νοιάζει και όχι βέβαια τα αστεία σου σχόλια.
    Αλλά θέλω να σε παρακαλέσω για κάτι. Μην αρχίσεις να κάνεις προετοιμασία και να γράφεις από τώρα όπως συνηθίζεις το κατεβατό που θα με κατακεραυνώνει την επόμενη εβδομάδα αν πρώτα ο Θεός κερδίσουμε. Είμαι προληπτικός και το θεωρώ γρουσουζιά. Προσπάθησε οι "έπαινοι" σου προς το πρόσωπο μου να σου βγούν αυθόρμητα μετά το ματς. Βέβαια θα σου πάρει πολλές ώρες γιατί δεν φημίζεσαι για τον γραπτό σου λόγο και για την οξυδέρκεια σου αλλά θα είναι πιο διασκεδαστικό έτσι. Και για εσένα, και για εμένα αλλά και για όλους που θα γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμα ρεσιτάλ σου!

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μετά από αυτή την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας ο κύριος Κώστας αντετοκουμπο θα το έχει σκυλομετανιωσει που επέλεξε βιλερμπαν και όχι ολυμπιακό. Red goal υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε από φέτος με Ρογκαβοπουλο και Τσαλμπουρη ανταλλαγή με Λουντζη και χρηστιδη??

    REDGOAL: Φίλε όλους τους κοιτάνε τους πιτσιρικάδες. Τώρα ποιος θα έρθει, δεν το ξέρουμε

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά τα παιχνίδια χωρίς να θέλω να απαξιωσω το μέγεθος της νίκης είναι με βαθμό δυσκολίας σε κλίμακα 1-10 , γύρω στο 4 !! Τι θέλω να πω ? Ότι όταν η μπαλλα θα καίει μήπως , λέω μήπως να πρέπει να κοιτάμε για ψηλό και τριάρι !?!? Αυτός ο παίχτης που ήρθε είχε κάνα δυο χρόνια να παίξει μπάσκετ !!! Αν είναι δυνατόν να περιμένουμε κάνα εξάμηνο να πάρει μπρος !!! Θάχουν καεί οι υπόλοιποι !!! Μακάρι να κάνω λάθος !!!!!

  • Thrylara
    Thrylara Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Arrow για πες μας εσύ τι κάνεις με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και άσε τι κάνουν οι άλλοι.Υποκριτη ψευταρα έχεις καταντήσει γραφικός τολμάς κ μιλάς ΕΣΥ; Νομίζεις ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα αλανθαστε κομπλεξικε, κάνεις κριτική σε ποιον κ ποιος νομίζεις ότι είσαι; Εσύ είσαι Ολυμπιακός; Εύχεσαι το καλό της ποδοσφαιρικής ομάδας δε σε βλέπω στις νίκες μόνο στις ήττες βγάζεις γλώσσα είσαι μεγας υποκριτής κ αυτά που κάνεις εσύ τα λες στους άλλους είναι να γελάει κανείς όπως και κάνουν όλοι μαζί σου.Θα'πρεπε να ντρέπεσαι αλλά η ντροπή δε γίνεται να ντραπει.Αντε καλά.... μυαλά ιδεολογε.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη η ιδιοσυγκρασια μας σαν φιλαθλοι ειναι λιγο παλαβη προβλεπω οτι σε ενδεχομενη ηττα απ τον βαζελο θα τα ισοπεδωσουμε ολα ξανα.....αντεχουμε τα παντα αλλα οχι αλλη ηττα απ τους ακατανομαστους.
    Κ η ομαδα μας χρωσταει νικη εξιλεωση με τους βαζελους....παμε θρυλε απογειωσε μας.

  • Μενιος
    Μενιος Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα με φοβίζει ο Φαλ. Αν χάσει ματς μένουμε γυμνοί. Στον αστέρα ήταν μετά το διάστρεμμα χωρίς προπονήσεις και χάσαμε το ματς. Ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας στην αγορά γιατί δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για Εισι

  • Deep7
    Deep7 Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη εμφάνιση και νίκη από την ομαδα μας...Μπράβο σε όλους παίκτες προπονητές και τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομαδα. Νίκη στο ΟΑΚΑ εστω και με μισό πόντο για να εκτοξεύσουν την ψυχολογία και να διώξουν τα φαντάσματα..!!!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 09:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρυπερ........ Ολυμπιακάρα μου εσύ!!! Που θες το καλό του Ολυμπιακού!!!! Που εύχεσαι να διαψεύσεις!!! Δηλ μας λες ότι ακόμα δεν έχεις πειστεί!
    Μας λες ότι ακόμα να αγαπήσεις αυτή την ομάδα γιατί θα κρίνεις στο τέλος το αν πήγε καλά η όχι. Φυσικά...κρυπερ είσαι. Για σένα η επιτυχία μιας ομάδας είναι μόνο το να σηκώσει κούπα. Ότι από τη μιζέρια της καθημερινότητας μας έχουν κάνει να χαιρόμαστε μπασκετακι και να περιμένουμε ποτέ θα παίξει αγώνα η ομάδα για να γουστάρουμε να τους δούμε αυτό δε σε έχει κερδίσει ακόμα. Θες τελικό ευρώ λίγκας για να πειστείς.
    Άκου λοιπόν Ολυμπιακάρα μου...
    Όταν θες μια ομάδα να πάει καλά, την υποστηρίζεις και τη στηρίζεις και την αναγνωρίζεις για ότι έχει πετύχει. Εσύ τι μόνο που κάνεις είναι να περιμένεις ήττες για να πεις τη μαλάκια σου για τον Μπαρτζωκα. Με ΤΟΝ ερυθρό αστέρα δεν είπες κουβέντα γιατί ήξερες ότι θα φανείς γραφικός με το να κράξεις ενώ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΌΤΑΝ ΚΕΡΔΊΣΑΜΕ ΜΙΛΆΝΟ ΚΑΙ ΟΥΝΙΞ!!!!! Λοιπόν..ασε τις παραμυθες και σοβαρεψου γλειωδη τυπε!!!
    Προσωπικά δεν σε θεωρώ Ολυμπιακό. Ένας τρολαρας είσαι καμένος που δεν έχει ιδέα τι του γίνεται...

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 08:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το εξαιρετικό μπασκετ που έπαιξε όλη την εβδομάδα.

    Ο Παπ είναι ακόμα πρώην μπασκεμπολιστας και ο Πριντεζης έπρεπε να έχει σταματήσει; Και ο Σλουκ το πολύ για 300χιλ; Η όλοι οι λογιστές με το κόλλημα για το συμβόλαιο τους τώρα πανηγυρίζουν λέγοντας "Με λένε Ρίζο και οπως θέλω τα γυριζω"

    Όσον αφορά την ειρωνεία για την κριτική. Η κριτική είναι υγιής και μας κάνει καλύτερους αν γίνεται καλοπροαιρετα.

    Ο Παπ ήταν εξαιρετικός σήμερα. Αλλά παρόλο που το παιχνίδι ήταν πολλά με λίγα η τρύπα πίσω του ψιλοφαινοταν. Επίσης ο Χασαν δείχνει να ξυπνάει. Χτες πήρε 20 λεπτά αλλά ήταν κακός. Αν ο Εισι δεν ξυπνήσει προσφέροντας έστω μια τουινερ λύση δεν βγαίνει η χρονιά χωρίς μίνιμουμ μια προσθήκη ή στο 3 ή στο 5 (εγώ πλέον καταλήγω να προκρινω να πάρουμε Ρογκα από φετος)

    Και το πιο σημαντικό που με ενόχλησε χτες. Ο Λουντζης πήρε καλώς 6 λεπτά στο τέλος από τον κόουτς. Ήταν κάκιστος. Έχασε την μπάλα στο κατεβασμα κσι δεν έδειξε στοιχειώδη σοβαρότητα. Δεκτον του λείπει ο ρυθμός, αλλά δεν είναι 20 χρόνων. Αποδεικνύει ότι δεν κάνει για το επίπεδο. Του χρόνου ο Καλαιτζακης ή ο Διπλαρος στη θέση του...

  • Christos
    Christos Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέτοιο ολοκληρωτικό Μπάσκετ έχω να δω από εποχή Ιωαννίδη. Θεωρώ ότι στην σχέση ποιότητα ρόστερ και απόδοσης είμαστε με διαφορά η καλύτερη ομάδα. Αυτό είναι ξεκάθαρα έργο προπονητή και μπράβο στον Μπαρτζώκα που έχει κάνει υπέρβαση. Τα πράγματα δεν είναι όμως εύκολα ένας τραυματισμός παίκτη μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε ντεφορμάρισμα και ήττες. Δεν έχουμε τους παίκτες που μπορούν να πάρουν παιχνίδι μόνοι τους και εξαρτώμαστε από την συνολική απόδοση γεγονός που είναι αρκετά εύθραυστο. Νομίζω η πορεία μας θα καθοριστεί από τους τραυματισμούς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...