roumeliotis

Carwiz

Το...μπαλαντέρ Έισι που πρέπει να μπει άμεσα

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος απέκτησε τον Κουίνσι Έισι ως ένα κόμπο φόργουορντ το οποίο έχει τρομερή προσήλωση στην άμυνα και μπορεί να δώσει κάποια πράγματα και επιθετικά, ενώ στο "5" μόνο σε ειδικές καταστάσεις μπορεί να προσφέρει κάποια λεπτά, κυρίως για... ανάσες στους σέντερ.

Ο Αμερικανός που ήταν εκτός δράσης για ενάμιση χρόνο, είναι ακόμα μακριά από τον καλό του εαυτό όπως είδαμε κόντρα στη Λάρισα για τη Basket League, όμως ο καιρός περνάει και η βοήθειά του είναι απαραίτητη.

Γιατί με έναν Κουίνσι Έισι σε νορμάλ επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας, ο Νίκολα Κάλινιτς και η παρέα του δεν θα είχαν το ίδιο... άνετο βράδυ κόντρα στον Θρύλο στο Βελιγράδι όπως έγινε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού και στο "3" και ειδικά στο κομμάτι της άμυνας και με τον Κώστα Παπανικολάου να μην διανύει το καλύτερό του "φεγγάρι", ο νεοαποκτηθείς άσος θα μπορούσε να είναι το "κλειδί".

Γι' αυτό και ο Coach-B και το επιτελείο του δουλεύουν πολύ με τον Κουίνσι Έισι και σύντομα αναμένεται να μπει δυναμικά στο ροτέισον καθώς και ο ίδιος προσπαθεί και φουλάρει στη δουλειά στο ΣΕΦ για να είναι έτοιμος το συντομότερο.

Δεν αποκλείεται να πάρει πάρα πολύ χρόνο κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας την Κυριακή (12/12) στο ΣΕΦ για την Α1 και να έχει ρόλο και στα ματς με Μπάγερν και Βιλερμπάν που ακολουθούν στη "διαβολοβδομάδα" της Euroleague.

Ο Κουίνσι Έισι, ο κανονικός Κουίνσι Έισι, είναι "όπλο" και όσο πιο σύντομα μπει στο ροτέισον, τόσο πιο γρήγορα θα "ασφαλίσει" τον Θρύλο στο "4-3" ή στο "3-4" αν προτιμάτε, κυρίως αμυντικά...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακριβώς έτσι θέλει να παίζει ο Μπαρτζώκας φίλε Xero-las , αυτή είναι η φιλοσοφία του.
    Αυτοί που διαφωνούν το βλέπουν σαν λάθος κι αν ήταν στην θέση του θα έπαιζαν αλλιώς.
    Φυσικά κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
    Μονά ζυγά μονόζυγα !!!!
    Ας σκεφτούμε όμως ποιο είναι το μόνο αντικειμενικό κριτήριο στην προκειμένη περίπτωση???
    Θα το πω εγώ αλλά το ξέρουν όλοι.
    Τα αποτελέσματα, τα οποία μέχρι τώρα τον δικαιώνουν πανηγυρικά.
    Συστήνω λοιπόν στους φίλους που διαφωνούν να κάνουν υπομονή και ίσως δικαιωθούν.
    Που δεν το νομίζω γιατί για προφανείς λόγους δεν μπορεί να γίνει αυτό......

  • RedV
    RedV Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσοι είδαν τον αγώνα με την Λάρισα νομίζω έβγαλαν το ίδιο συμπέρασμα. Ο παίκτης δεν είναι σε καμία περίπτωση για την θέση 5. Καθαρο 4-3αρι ή 3-4αρι είναι και ίσως θα έπρεπε να αρχίσει να τον χρησιμοποιεί σ' αυτές τις δύο θέσεις ο Μπαρτζωκας ώστε να αξιοποιηθεί πιο σωστά.
    Όντως, ο Τσαλμπουρης έχει τρομερή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Τον παρακολουθώ από όταν ήταν στον ΠΑΟΚ κι έχει δουλέψει πολύ, ειδικά στο σουτ. Αν δουλέψει και λίγο το σώμα του θα ήταν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ καθώς δύσκολα βρίσκεις παίκτη με το ύψος του που να μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της φροντλαιν. Μην ξεχνάμε ότι ειναι από τους ψηλότερος παίκτες της Basket League μπορεί να κοιτάξει στα μάτια παίκτες όπως ο Παπαγιαννης.
    Τα αδέρφια Καλαιτζακη επίσης έχουν καλές προοπτικές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλουν να έρθουν.
    Ο μικρός Αγραβανης έχει πτωτική πορεία τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως λόγω του μυαλού του. Αν δεν συμμορφωθεί δεν τον βλέπω να κάνει καριέρα.
    Επίσης, πέρα από τον Ρογκαβοπουλο, καλές προοπτικές έχουν και οι Μουρατος, Διπλαρος. Ειδικά ο πρώτος θεωρώ ότι θα είχε θέση ακόμα και φέτος σαν 6η επιλογή στα γκαρντ(περισσότερο για τα παιχνίδια της Α1 και του κυπέλλου).
    Το θεμα είναι ότι ουτε σοβαρό τμήμα σκαουτινγκ να παρακολουθεί τέτοιους παίκτες έχουμε, ούτε προπονητή που να δουλεύει με μικρούς και να δίνει ευκαιρίες.

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως οι απορίες σας έχουν να κάνουν με το ότι ξέρετε λιγότερα από τον Μπαρτζώκα; Και βέβαια στο 4 χρειάζονταν παίκτης γιατί ο Ζαν Σαρλ και πέρυσι και τώρα μόνο ως ευέλικτο 5αρι 2ου ημιχρονου κανει καλά ματς και γιατί και πέρυσι όταν έχασε τον Παπ τα καλά παιχνίδια ο Βεζε τα κανε στο 3 και ο Πριντ ειναι πια εκει για 5 λεπτά και τελειώματα και συνεπώς αν θέλαμε να ψηλώσουμε την ομάδα πρέπει να πάρουμε 4ρι ωστε να ειναι ψηλοι και αμυντικοι το 3 και το 4 καθώς το συστημα μας απαιτει το 5 να βγει στον κοντο και συνεπως το 5 δεν θα παρει ριμπαουντ οποτε οποτε παιζουμε με αδυναμο 4/3 πχ Πριντ/Λαρι δεν παίρνουμε ριμπαουντ. Προσωπικα ημουν σιγουρος οτι θα παρει 4 ρι το μπασκετ του Μπαρτζωκα που ειναι 1ο σε ομαδικα στατιστικα, δεν ειναι το ιδιο με αυτο που παιζαμε παιδακια στο παιδικο
    Το θεμα ειναι να βγει ο Acy. Αν βγει και παρει τα λεπτα του Παπ θ ανεβουμε μια κλαση

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Lukadoncic είχα ρωτήσει και εγώ το σάιτ για τον Τσαλμπουρη στο προηγούμενο ματς που είχε 5/9 τρίποντα και 25 ποντους και πρώτος Έλληνας σκόρερ στο πρωτάθλημα ύψος 2,16 και μου απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος ακομα για επιπεδο Ευρωλίγκας και Ολυμπιακού..... Μάλιστα είχα γράψει ότι μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η εξέλιξη και η βελτίωση στο παιχνίδι του και ότι καμμιά φορά ψάχνουμε για παίκτες δεξια και αριστερά και αυτός ο παίκτης μπορεί να είναι δίπλα σου.Αλλα η απάντηση του σάιτ ήταν αυτή που σου έγραψα και δεν έχω λόγο φυσικά να αντιπαρατεθω με το σάιτ. Σίγουρα τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη εμπειρία.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @kasavetis, όλοι αναρωτιόμαστε! Έχουμε κάτι τρύπες ΝΑ, με το συμπαθιο, στο ρόστερ, και εμείς πήραμε παίχτη στην μόνη θέση που είμαστε πλήρως καλυμμένοι, και πάλι τον δυσμοιρο Λίβιο τον έχουμε μόνιμα στο 5..

    Ακόμη και combo guard scorer τύπου Carter θα έβλεπα σαν μεγαλύτερη ανάγκη από 4ο power forward!

    Πλάκα πλάκα, Ζαλγκίρις/Ζενίτ τον γλυκοκοιταζουν. Μάλλον πρέπει να τον κλείσουμε για του χρόνου και να τον αφήσουμε φέτος Λαύριο, όπως και Ρογκαβοπουλο.

    Επίσης, όντως ο Τσαλμπουρης είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Φαίνεται ότι είναι late bloomer - οι ψηλοί σχεδόν πάντα είναι άλλωστε - και ότι θα ανέβει στο μέλλον, δεν γνωρίζω πόσο καλός μπορεί να γίνει ώστε να παίξει Euroleague - μπορεί και ποτέ, αλλά σίγουρα είναι καλύτερος από Χρηστίδη, που χαραμιζει τα χρόνια του στις εξέδρες του Σ.Ε.Φ, και έχει μάλλον μεγαλύτερο upside από τον 2 χρόνια μεγαλύτερό και 10 πόντους κοντύτερο Αγραβάνη.

    Τα αδέρφια Καλαϊτζάκη και ο μικρός Αγραβάνης είναι επίσης παίχτες με κάποια αξία.

  • kasavetis
    kasavetis Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να ανέβει ο Έισι και να βοηθήσει. Βέβαια η απορία όλων μας που γράφουμε δώ μέσα είναι γιατί αποκτήθηκε παίκτης που είχε να παίξει 1,5 χρόνο και μάλιστα στη θέση 4 που είχαμε τρία 4άρια (Βεζέ, Πριντ, Ζαν Σαρλ). Μπορεί να τον επέλεξε ο Μπαρτζώκας για την άμυνα, μπορεί να ήταν φτηνός λόγω αποχής κλπ Στην πράξη θα δούμε αν θα βοηθήσει ή θα αποδειχτεί πατάτα. Πάντως, εγώ προσωπικά θα έπαιρνα 5άρι και όχι 4άρι, αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη και θα κρατούσα και τον Μάρτιν για 3ο σέντερ, μετατοπίζοντας παράλληλα τον Ζαν Σαρλ στο 4 (δεν είναι 5άρι ο άνθρωπος, 4άρι είναι). Τέλος πάντων, υπομονή και θα δείξει.....

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα Redgoal με αφορμή το κυριατικο match παρατήρησε τον Γιώργο Τσαλμπουρη εάν δεν το έχεις είδη κάνει.Παρακολουθώ την πορεια του και πιστεύω από Ελληνες μετά τον Ρογκαβοπουλο είναι ότι πιο ελκυστικό σαν project με τρομερή βελτίωση τα 2 τελευταία χρονια που αξίζει του χρόνου να βρίσκεται στο ρόστερ με ρόλο και χρόνο.Το μεγάλο του προσόν το shoot(τριποντο)με άριστη μηχανική στην εκτέλεση και πολύ δουλεμένος στο κομμάτι αυτό.Top σε καταστάσεις pick and pop(μετά το sceen μένει προς τα έξω για να εκτελέσει)πολύ σημαντικό στο σύγχρονο μπασκετ πλέον,αρκετά καλος στο παιχνίδι πάνω απ τη στεφανη στα τελειώματα και πολύ καλος χειριστής βάζοντας την μπάλα στο παρκέ όταν χρειαστεί πηγαίνοντας προς τα μέσα ακόμα και σε transition καταστάσεις.Γενικά εχει σπάνια μπασκέτα χαρακτηριστικά για Έλληνα παίκτη μιας και μιλάμε για 2,16 ύψος!Το κύριο μειονέκτημα του χρειάζεται πολύ δουλειά στο κορμί του(να δυναμώσει) και το ποσοστό στις βολές.Για μένα είναι ιδιαίτερη περίπτωση και τον πιστεύω ακόμα και για επίπεδο euroleague αν δουλέψει και θα τον προτιμούσα από τον στάσιμο Αγραβάνη πχ.Φαντάσου Redgoal ένα σχήμα με Vezenkov(3),Τσαλμπορυρη(4) και Fall(5) τι μεγεθος θα αποκτούσε η ομάδα και πως θα άνοιγε το γηπεδο από τα shoot στο 3 και 4.

  • Xaris
    Xaris Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 16:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέντ γκοαλλ φιλοσ μου ινε ο χριστιδισ

    REDGOAL: Πες του να δουλέψει λίγο το κορμί του, την εκρηκτικότητά του, τη σπιρτάδα του. Θυμάσαι πώς ήταν ο Βεζένκοφ προ διετίας και πώς είναι τώρα; Δούλεψε πολύ το κορμί του και γενικά ταχυδύναμη κλπ κλπ. Το ίδιο να κάνει και ο φίλος σου...

  • Xaris
    Xaris Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέντη γκολ ιπαρχει περίπτωση να δούμε τον χριστιδι

    REDGOAL: Φίλε πες μας τί συγγένεια έχεις μαζί του και ρωτάς 300 φορές και θα σου απαντήσουμε.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ανέτοιμος που είναι, 5 λεπτά μπορούσε να πάρει πάνω στον Kalinic..2 άμυνες να έπαιζε μπορεί να είχαμε κερδίσει.. γενικά ότι εργαλείο έχει ο καθένας στο πάγκο πρέπει να το χρησιμοποιεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display